spanduk-phcoker
Shangke Kimia

perusahaan sing duwe spesialisasi ing perantara farmasi aktif (API),

spanduk-phcoker
Shangke Kimia

perusahaan sing duwe spesialisasi ing perantara farmasi aktif (API),

Panggeser

Kaluwihan kita

Sistem Quality

Peraturan ISO9001: 2000 lan tundhuk standar cGMP.

Tim R & D

Luwih saka 20 taun pengalaman industri farmasi kanthi cukup technical support support.

Teknologi paling anyar

Kanthi prestasi ilmiah lan teknologi pungkasan, produksi Shangke sanget efektif lan ramah lingkungan.

banget Service

Tim layanan pelanggan nyedhiyakake support technical lan ilmiah lengkap ing tingkat paling dhuwur kanggo klien pas wektune.

Produk inti Kita

BLOG anyar

Gallery

langganan

Langganan kanggo entuk informasi paling anyar babagan Perusahaan kita.
Sampeyan bakal nampa warta lan bonus paling anyar.