+ 86 (1812) 4514114 [Email protected]
  • Profesional API Plant

    20 years API Manufacture

    Seeking partners globally For
    produksi lan tamba
    pembangunan

    Temokake Saiki
  • Peneliti kita fokus ing

    Sistem Kontrol Mutu

    Miturut peraturan cGMP lan
    ISO9001: 2000, kualitas dhuwur dijamin

    Temokake Saiki
  • We are dedicated to the

    Canggih Supply Chain

    Kanthi sistem chain nyengkuyung
    mbantu kita nyedhiyakake ndhuwur
    kualitas produk kanggo klien stably.

    Temokake Saiki

Apa kita fokus ing

Shangke Chemical minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing intermediet farmasi aktif (API), kanthi akeh profesional berpengalaman, peralatan produksi kelas pertama lan laboratorium kanggo ngontrol kualitas sajrone produksi.

Pabrik Galeri

Kita duwe pabrik produksi sing canggih lan sistem manajemen lengkap.

Gallery

Kunci Produk

Produk kunci kita: API, intermediet farmasi, dll.

Temokake Saiki

Quality

Prasetya kita kanggo kualitas ditaksir dening kita tundhuk karo standar cGMP, uga ISO9001: 2000 etc.

Mriksa

About Shangke

Shangke Chemical minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing intermediet farmasi aktif (API). Kanggo ngontrol kualitas sajrone produksi, akeh profesional berpengalaman, peralatan produksi kelas lan laboratorium minangka titik kunci

Kanthi filosofi inovasi lan perlindungan lingkungan, Shangke Chemical gadhah komitmen kangge kawujudaken tanggung jawab sosial tumrap kesehatan manungsa, kanthi konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, perlindungan lingkungan hijau, jujur, andal, lan pembangunan umum", ingkang nyediakaken pelanggan ing ngarep lan ing luar negri karo cukup harga, produk kualitas lan layanan teknis profesional.

Waca Kabeh Projects

Desain Carousel Figure

Tim R & D

Luwih saka 20 taun pengalaman industri farmasi kanthi cukup technical support support.

Teknologi paling anyar

Kanthi prestasi ilmiah lan teknologi pungkasan, produksi Shangke sanget efektif lan ramah lingkungan.

Sistem Quality

Peraturan ISO9001: 2000 lan tundhuk standar cGMP.

banget Service

Tim layanan pelanggan nyedhiyakake support technical lan ilmiah lengkap ing tingkat paling dhuwur kanggo klien pas wektune.

0

Taun Pengalaman

0

Medicament Darmen

0

Penghargaan ditampa

0

Agensi Kerjasama

Blog Anyar Kita

Testimoni klien

Contact Formulir

Shangke Chemical minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing intermediet farmasi aktif (API). Kanggo ngontrol kualitas sajrone produksi, akeh profesional berpengalaman, peralatan produksi kelas lan laboratorium minangka titik kunci.

Contact Us