Apa sing diarani 9-ME-BC?

9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline) uga dikenal minangka 9-MBC minangka senyawa nootropik novel saka klompok β-karbolin. Β-Carbolines asale saka kulawarga karbolin heterogen. Iki tegese bisa ngasilake endogen ing awak manungsa lan uga eksogen ing woh-wohan, daging masak, asap tembakau lan kopi.

Β-Carbolines (BCs) diidentifikasi minangka neurotoksik, nanging, saiki ditemokake manawa 9-Me-Bc mupangate. 9-Me-BC minangka neuroprotektor dopaminergik sing uga nambah fungsi kognitif.

Wêdakakêna 9-Me-BC uga kapsul 9-Me-BC tambahan wujud minangka nootropic sing apik banget. Amarga ora kaya nootropics liyane sing mupangate ilang sawise sawetara jam, 9-Me-BC nawakake efek awet lan dawa.

Wêdakakêna 9-ME-BC- Kepiye cara kerjane?

9-Me-BC yaiku nootropic bunder sing apik banget sing nuduhake sawetara cara tumindak. Sawetara mekanisme tumindak 9-Me-BC ndadekake bisa efektif banget sajrone tumindak.

Ing ngisor iki minangka mekanisme aksi 9-Me-BC;

  1. Iki nambah level dopamin ing otak kanthi nyegah risak dopamin, ora kaya stimulan liyane kaya kafein sing nyuda dopamin amarga ngeculake lan panggunaan sing gedhe banget.
  2. 9-Me-BC ngrangsang kegiatan dopamin, mbedakake uga nglindhungi neuron, dendrit lan sinaps ing otak. Iki sebabe bisa nambah sinau, memori lan fungsi kognitif
  3. Pangaribawane tirosin hidroksilase (TH) lan unsur transkripsi nalika sesambungan karo kinase tirosin. Kinase tirosin duwe peran kanggo ngowahi L-tirosin dadi L-Dopa sing tanggung jawab kanggo sintesis dopamin.
  4. 9-Me-BC nyegah monoamine oxidase A lan B (MAOA lan MAOB) saéngga nyegah produksi senyawa neurotoksik kayata DOPAC saka metabolisme dopamin. Bahan-bahan kasebut nyebabake pati neuron dopaminergik.
  5. 9-Me-BC nambah rantai pernapasan mitokondria. Iki ngrampungake kanthi nambah utawa nglindhungi dehidrogenase NADH, sing digunakake ing proses transfer elektron kanggo ngasilake energi.
  6. 9-Me-BC uga bisa nambah faktor neurotrofik kayata faktor pertumbuhan saraf (NGF), SHH (Molekul Signal Sonic Hedgehog), Faktor neurotrofik asal Brain (BDNF) sing nambah fungsi kognitif, fokus uga motivasi.
  7. Iki ngrangsang aktivitas neuron lan uga ningkatake tuwuhing neuron anyar. Iki nambah memori lan sinau lan fungsi kognitif umum.
  8. Sipat anti-inflamasi. 9-me-BC kedadeyan nglawan inflamasi kronis ing otak kanthi nyuda sitokin inflamasi, sing dikenal bisa nyebabake akumulasi mikroglial sing banjur ngganggu fungsi kognitif.

Keuntungan 9-ME-BC - Kepiye Bubuk 9-ME-BC (Nootropic) bisa mbantu sampeyan?

9-Me-BC tambahan duwe macem-macem mupangat kesehatan. Manfaat kaping 9-Me-BC minangka asil saka sawetara mode tumindak sing ditampilake.

Ing ngisor iki minangka mupangat 9-Me-BC;

i. Bisa nambah sinau, memori lan kognisi

9-Me-BC ngrangsang aktivitas neuron uga nambah tuwuhing sel neuron anyar. Iki penting banget kanggo nambah pembelajaran, memori lan fungsi kognitif umum.

9-Me-BC uga ngedongkrak ATP produksi energi kanthi nambah rantai pernapasan mitokondria. Mula nambah energi sing ningkatake motivasi lan kewaspadaan.

Ing panliten babagan tikus, suplemen 9-Me-BC sing diwenehake sajrone 10 dina ditemokake kanggo nambah sinau. Panliten kasebut nglaporake amarga peningkatan tingkat dopamin uga ningkatake tuwuhing sinaps lan dendrit.

9-Me-BC

ii. Mbantu nglawan peradangan

Peradangan minangka mekanisme alami sing nglawan awak nglawan infeksi utawa ciloko. Nanging, peradangan kronis bisa mbebayani awak lan wis ana gegayutane karo pirang-pirang penyakit kayata diabetes lan kanker.

Mula, perlu kanggo ngatasi pembengkakan iki sadurunge dadi elek ing awak sampeyan. Untunge, bubuk 9-Me-BC bisa mbantu nyegah peradangan kronis. Iki nglawan peradangan kanthi nyuda sitokin inflamasi.

c. Bisa nambah libido

Senyawa nootropik 9-Me-BC pancen dopaminergik. Senyawa dopaminergik dikenal bisa nambah tingkat dopamin ing otak. Iki banjur nambah kegiatan dopamin sing ana gandhengane karo libido.

iv. Bisa nambah kinerja atlet

Kemampuan 9-Me-BC kanggo nambah produksi energi lan uga swasana lan motivasi nggawe calon calon kanggo nambah kinerja atlet.

Pengalaman 9-Me-BC: Kepiye cara nggunakake 9-MBC?

Dosis 9-Me-BC sing disaranake yaiku nggunakake kapsul 9-Me-BC saben dina. Siji kapsul 9-Me-BC padha karo 15 mg bubuk 9-Me-BC.

Disaranake njupuk kapsul 9-Me-BC ing wayah esuk amarga dingerteni bisa nambah waspada, swasana, lan motivasi, sing mesthi dibutuhake sajrone kegiyatan ing wayah awan.

Apa aman lan legal nggunakake 9-MBC? Risiko 9-kula-SM?

9-MBC dianggep umume aman suplemen dietary. Saka panaliten kewan, nootropik 9-Me-BC sing diterbitake sajrone 10 dina ditemokake yen kabeh aman.

Nanging, ora ana data sing kasedhiya babagan panggunaan suplemen 9-Me-BC kanggo wektu sing suwe lan uga uji coba klinis sing langka banget babagan nootropic 9-Me-BC iki.

Mula disaranake kudu ati-ati nalika njupuk nootropic iki kanthi istirahat ing antarane supaya ora ana risiko 9-Me-BC sing bakal ana.

Suplemen 9-Me-BC sah ing kabeh negara ing saindenging jagad. Iki dikategorikake lan didol minangka suplemen panganan mula diatur kanthi cara sing padha karo panganan saka Administrasi Pangan lan Obat.

Sampeyan sah kanggo sapa waé sing tuku lan nggunakake suplemen 9-Me-BC. Senadyan, 9-Me-BC dianggep aman kanthi sah, disaranake supaya salah sawijine konsultasi karo praktisi medis sadurunge mlebu.

Efek samping 9-Me-BC

Sanajan suplemen 9-Me-BC umume dianggep aman, ana kemungkinan efek samping 9-Me-Bc utama sing bisa sampeyan alami;

Sensitivitas foto - cahya srengenge sing dawa kudu diindhari nalika digunakake Suplemen 9-Me-BC amarga iki bisa nyebabake kerusakan DNA amarga kena sinar UV. Yen sampeyan kudu ana ing sangisore sinar srengenge, sunscreen kudu nyingkiri efek samping 9-Me-BC kasebut.

Neurotoksisitas dopamin uga bisa kedadeyan; Nanging, iki kedadeyan yen sampeyan ngluwihi dosis 9-Me-BC sing disaranake. Mula, bisa dihindari kanthi njupuk dosis 9-Me-BC sing disaranake.

Efek samping 9-Me-BC liyane sing dilaporake saka pangguna sing nuduhake pengalaman 9-Me-BC kalebu mual lan ngelu. Nanging, efek samping iki arang banget lan mung kedadeyan yen ana overdosis suplemen 9-Me-BC.

Sapa sing bisa entuk manfaat saka 9-me-bc (nootropic)?

Sejatine kabeh wong bisa entuk mupangat saka nootropic 9-Me-BC. Nanging, sawetara klompok wong bisa entuk manfaat luwih saka 9-Me-BC tinimbang liyane. Buruh, siswa lan atlit bisa entuk akeh Keuntungan 9-Me-BC.

Amarga, 9-Me-BC pancen apik banget lan dopaminergik banget, minangka suplemen sing apik kanggo siswa sing pengin nambah kewaspadaan, motivasi sinau nalika isih nambah sinau lan memori supaya luwih eling.

Nyambut gawe bisa stres lan lemes, nanging untunge 9-Me-BC menehi motivasi lan energi kanggo nambah efisiensi nalika kerja. Iki stimulasi neuron sing njaga sampeyan kabeh fokus.

Pangguna ulasan 9-Me-BC positif banget tanpa dilaporake utawa ora ana efek samping sing winates. Mula apik tambahan kanggo kabeh.

9-Me-BC

Didol bubuk 9-ME-BC - Nganggo tuku 9-ME-BC?

Didol 9-Me-BC kasedhiya kanthi online. Nanging, kemurnian tingkat dhuwur kudu dijamin supaya sampeyan bisa ngasilake asil sing diarepake. Coba deleng maneh 9-Me-BC saka pangguna kanggo entuk wawasan babagan suplemen kapsul utawa bubuk 9-Me-BC paling apik.

Kaya suplemen liyane, luwih becik nimbang risiko 9-Me-BC sing bisa kedadeyan lan njupuk pancegahan sing dibutuhake.

Akeh pangguna 9-Me-BC tuku saka sing wis disetujoni panyedhiya nootropics sing nawakake didol 9-Me-BC kanthi kualitas dhuwur banget.

Yen sampeyan mikir nggunakake tuku 9-Me-BC saka perusahaan sing adol 9-Me-BC kanthi jumlah akeh kanggo ngrasakake rega diskon.

Cathetan Suku
  1. Gille G., Gruss M., Schmitt A., Braun K., Enillionperger C., Fleck C. lan Appenroth D. (2011) 9-Methyl-b-carboline nambah pembelajaran lan memori ing tikus. Neurodegen. Dis. 8, 195.
  2. Gruss, M., Appenroth, D., Flubacher, A., Enillionperger, C., Bock, J., Fleck, C.,… Braun, K. (2012). Peningkatan kognitif sing diinduksi 9-Methyl-β-carboline digandhengake karo tingkat dopamin hippocampal sing dhuwur lan proliferasi dendritik lan sinaptik. Jurnal Neurokimia, 121 (6), 924-931.doi: 10.1111 / j.1471-4159.2012.07713. x.
  3. Hamann, J., Wernicke, C., Lehmann, J., Reichmann, H., Rommelspacher, H., & Gille, G. (2008). 9-Methyl-β-carboline munggah-ngatur tampilan neuron dopaminergik sing dibedakake ing budaya mesencephalic utama. Internasional Neurokimia, 52 (4-5), 688-700.doi: 10.1016 / j.neuint.2007.08.018.
  4. Polanski W., Enillionperger C., Reichmann H. and Gille G. (2010) Sifat-sifat istimewa 9-metil-beta-karbolin: stimulasi, perlindungan lan regenerasi neuron dopaminergik ditambah efek anti-inflamasi. J. Neurochem. 113, 1659–1675.
  5. Wernicke, C., Hellmann, J., Ziêba, B., Kuter, K., Ossowska, K., Frenzel, M.,… Rommelspacher, H. (2010). 9-Methyl-b-carboline duweni efek restoratif ing model kewan penyakit Parkinson. Laporan Farmakologis, 19.
  6. RAW 9-METHYL-9H-BETA-KARBOLIN POWDER (2521-07-5)

Paragraf