+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Pambuka Company

Xuchang Shangke Chemical Co., Ltd. didegaké ing 2008, dumunung ing Taman Industri Kimia Padha Kota Zhangpan, Xuchang, Provinsi Henan, kanthi 10 yuta meter persegi, total aset 10 yuta dolar, lan luwih saka karyawan 100.

Shangke Chemical minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing intermediet farmasi aktif (API). Kanggo ngontrol kualitas sajrone produksi, akeh profesional berpengalaman, peralatan produksi kelas lan laboratorium minangka titik kunci. Miturut peraturan ISO 9001: sistem kualitas 2015 lan strictly management, produk-produk berkualitas ndadekake mbantu pasar ngembangake ing Amerika Serikat, Eropa, Jepang lan negara-negara liyane, kanggo lembaga riset lokal lan perusahaan farmasi, lan kita terus-terusan nggoleki kasempatan kanggo nyedhiyakake klien liyane.

Kanthi filosofi inovasi lan perlindungan lingkungan, Shangke Chemical gadhah komitmen kangge kawujudaken tanggung jawab sosial tumrap kesehatan manungsa, kanthi konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, perlindungan lingkungan hijau, jujur, andal, lan pembangunan umum", ingkang nyediakaken pelanggan ing ngarep lan ing luar negri karo cukup harga, produk kualitas lan layanan teknis profesional.

Desain Carousel Figure
Gambar Produsen phcoker
https://www.phcoker.com/wp-content/uploads/2018/10/PHCOKER-company-Factory-picture-16-363x300.jpg
PHCOKER company Factory picture
PHCOKER company Factory picture

Testimoni klien

Kaluwihan kita

Pelanggan Shangke Chemical wis ditambahi menyang Amerika Utara, Eropa, India, lan kita terus-terusan nggolek lan nyambut gawe.
Perusahaan adhedhasar konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, perlindungan lingkungan hijau, jujur, anduweni, lan pangembangan umum", nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake pelanggan ing omah lan luar negeri kanthi harga sing cukup, produk kualitas lan layanan teknis profesional.

Tim R & D

20 taun pengalaman industri.

Teknologi paling anyar

Prodhuk sanget efektif lan nduwe prestasi ilmiah lan teknologi paling anyar.

Pabrik Pabrik

ISO9001: 2000 lan cGMP Certification.

banget Service

Produk terjangkau, pangurangan rega ora nyelehake layanan.

0

Taun Pengalaman

0

Medicament Darmen

0

Penghargaan ditampa

0

Agensi Kerjasama