Babagan awake dhewe

HOME > TENTANG US

Pambuka Company

Xuchang Shangke Chemical Co., Ltd. didegaké ing 2008, dumunung ing Taman Industri Kimia Padha Kota Zhangpan, Xuchang, Provinsi Henan, kanthi 10 yuta meter persegi, total aset 10 yuta dolar, lan luwih saka karyawan 100.

Shangke Chemical minangka perusahaan teknologi tinggi khusus ing intermediet farmasi aktif (API). Kanggo ngontrol kualitas sajrone produksi, akeh profesional berpengalaman, peralatan produksi kelas lan laboratorium minangka titik kunci. Miturut peraturan ISO 9001: sistem kualitas 2015 lan strictly management, produk-produk berkualitas ndadekake mbantu pasar ngembangake ing Amerika Serikat, Eropa, Jepang lan negara-negara liyane, kanggo lembaga riset lokal lan perusahaan farmasi, lan kita terus-terusan nggoleki kasempatan kanggo nyedhiyakake klien liyane.

Kanthi filsafat babagan inovasi lan perlindungan lingkungan, Shangke Chemical setya nindakake tanggung jawab sosial kanggo kesehatan manungsa, uga konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, perlindungan lingkungan ijo, jujur ​​lan dipercaya, lan pangembangan umum", darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanthi rega cukup, produk kualitas lan layanan teknis profesional.

Desain Carousel Figure
Gambar Produsen phcoker
PHCOKER company Factory picture
PHCOKER company Factory picture
PHCOKER company Factory picture

Kaluwihan kita

Pelanggan Shangke Chemical wis ditambahi menyang Amerika Lor, Eropa, India, lan kita terus-terusan ngerteni lan kerja keras.
Perusahaan sing manut konsep "inovasi ilmiah lan teknologi, pangayoman lingkungan ijo, jujur ​​lan dipercaya, lan pangembangan umum", darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan ing omah lan luar negeri kanthi rega, produk kualitas lan layanan teknis sing berpatutan.

Tim R & D

20 taun pengalaman industri.

Teknologi paling anyar

Pabrik Pabrik

ISO9001: 2000 lan cGMP Certification.

Teknologi paling anyar

Produk kasebut efektif banget lan nduweni ilmu ilmiah paling anyar

lan prestasi teknologi.

banget Service

Produk sing berpatutan, pengurangan rega ora ngeculake layanan.