Apa sampeyan mati set marang tuwa? Uga, tamba anti-tuwa iku temtunipun pilihan sing paling dipercaya kanggo ngowahi jam biologi. Delengen aspek-aspek kritis Nikotinamide Mononucleotide (NMN), perané ing senescence, lan cara kanggo ngobati perawatan kasebut.

Pambuka

Tuwuhing tuwa ora ono. Nanging, ana potensial kanggo ngowahi proses penuaan kanthi nggunakake Nicotinamide Mononucleotide. Jaga jaran amarga aku bakal menehi sampeyan informasi sing komprehensif babagan carane gawean senyawa ing sel manungsa.

Rambut abu-abu iku sejajar karo kawicaksanan!

Keyakinan iki mbokmenawa paling apik sing bakal sampeyan ngomong gedhe. Nanging, esemanmu bakal cendhak nalika sampeyan wiwit ngelingi kerlip kabeh kulit sampeyan. Apa maneh, umur bisa ngalami fungsi fisik lan kognitif.

Ayo diadhepi. Ing anti-tuwa krim rai lan operasi kosmetik pancen penting ing abad cerdas iki. Sing kudu sampeyan ngerteni yaiku prosedur kasebut jangka pendek lan bisa uga nyebabake efek parah.

Praktik, sampeyan kudu nglawan umur kanthi pangerten pisanan proses pangolahan sel lan fisiologis sing nduwe peran ing kondisi sing padha karo umur. Banjur, dadi gampang kanggo nyimpulake mekanisme perang nglawan senesensi. Nicotinamide anti-penuaan Mononucleotide dianggo kanggo mulihake kabudayan.

Kita kabeh kepengin umur apik, bener? Umume, realisme iki bisa dadi ora praktis nalika awak terus ngurangi, lan sampeyan dadi magnet kanggo kabeh jenis penyakit jantung, Alzheimer, mundhut memori, lan liya-liyane.

2019 Anti Aging Obat: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

Mononukleotida Nicotinamide Misterius (NMN)phcoker

Dadi, apa sing disebabake babagan Nicotinamide Mononucleotide? Ayo kula penjelasan.

NMN ana ing loro bentuk alpha (α) lan beta (β). Nanging, β-NMN minangka wangun paling aktif. Nukléotida bioaktif iki minangka penengah ing biosintesis saka nikotinamide adenine dinucleotide utawa NAD +.

Senyawa iki secara alami ana ing avocadoes, tomat, timun, cabbages, brokoli, lan daging mentah. Ing laboratorium, kasedhiya minangka serbuk sari mononucleotide nicotinamide.

Ing wangun mentah, iku ngenali karo nomer CAS, 1094-61-7. Senyawa kasebut diwiwiti saka reaksi ing antarane nukleosida, kayata ribosida nikotinamida lan klompok fosfat.

Ing panelitian preclinical, Nicotinamide Mononucleotide ing tikus wis kabukten migunani ing kegiatan biokimia seluler, manajemen penyakit Alzheimer, diabetes sing ana gandhengane karo umur, komplikasi sing muncul amarga obesitas, lan kardioproteksi. Sanajan kabeh kegiatan farmakologis kasebut ana gandhengane karo Nicotinamide Mononucleotide, panemuan paling gedhe yaiku keterlibatane ing kegiatan anti-penuaan.

Ing awak manungsa, NMN minangka sumber utama energi ing jero sel. Minangka umur sampeyan, energi seluler mundhak amergo tingkat low mononucleotide nikotinamide lan abnormalitas NAD +. Pangurus NMN bakal ngowahi proses kasebut lan ngurangi defisit.

 

(1) Carane NMN misterius?

Obat anti-penuaan iki lelungan kaya kilat saka usus menyang sirkulasi getih. Ing sawetara menit, dheweke bakal dijupuk menyang aliran getih. Amarga alasan iki, dadi jelas yen ora ana reaksi biokimia ing jalur molekul kasebut.

Kacepetan sing mbingungake nggawe peneliti bisa nyimpulake kemungkinan transporter, sing nggampangake pangiriman bahan bakar sel. Contone, Imai lan kanca-kancane arep golek wangsulan liwat panelitiane sing diterbitake tanggal 7 Januari 2019.

Kanthi tuwa, awak nggunakake luwih akeh NAD + tinimbang sing bisa digawe. Nanging, sampeyan nggunakake mononukleotid nikotinamida, prosese bakal mbuwang-mbuwang wektu anggere ora ana molekul kanggo ngeterake transportasi. Gulung terus kanggo ngrampungake transporter misterius sing bakal ngatasi 90% komplikasi penuaan.

 

(2) Formula Struktural Mononucleotide Nicotinamide

Raw Nicotinamide Mononucleotide powder (1094-61-7) Produsen - Phcoker Chemical

 

(3) Spesifikasi Nikotinamide Mononucleotide
jeneng Product Wêdakakêna Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
CAS no. 1094-61-7
Rumus empiris C11H15N2O8P
bobot molekul 334.221 g / mol
katon Bubuk kristal putih
Kemurnian > 98%
kelarutan Larut banyu
suhu Storage -20 ° C
jeneng liya · Nicotinamide-1-ium-1-β-D-ribofuranoside 5'-fosfat

· On-nikotinamid mononukleotida

· Beta-NMN

· Ribonukleotida Nicotinamide

· 3- (Aminocarbonyl) -1- (5-O-phosphonato-beta-D-ribofuranosyl) pyridinium

· Nicotinamide ribonucleoside 5'-fosfat

Nicotinamide Mononucleotide lan NAD +phcoker

loro-lorone Nicotinamide Mononucleotide lan NAD + yaiku biomarkers sing penting ing pangiriman bahan bakar selular.

NMN minangka penengah ing biosintesis saka nikotinamide adenine dinucleotide (NAD +). Zat kasebut minangka substrat kanggo enzim tartamtu kayata nikotinamida mononucleotide adenylyltransferase, sing dikonversi dadi NAD + ing awak manungsa. Nalika degradasi, senyawa iki diganti karo nikotinamide. Ing salajengipun, reaksi katalitik kasebut ngasilake nicotinamide phosphoribosyltransferase (NAMPT) mbentuk NMN.

Iki loro molekul sing gegandhèngan kayata anané ora ana sing bakal nimbulaké sing liya. Contone, umpamane, yen tingkat NMN mudhun ing ngisor paling luweh, mbokmenawa amarga senesensi, jumlah NAD + bakal terus mudhun.

Nalika sampeyan umur, sawetara fungsi enzimatik cenderung ngonsumsi NAD + luwih dhuwur tinimbang awak bisa ngasilake bahan bakar. Sirtuin, NADase, lan polip-ADP-ribose polimerase (PARP) minangka bagéan saka enzim, sing ngobong NAD + anjog marang regresi.

Nanging, gunggung bahan bakar selular ora acak. Contone, umpamane, reaksi enzimatik sing mbutuhake bantuan parp ing mbenakake DNA rusak. Kajaba iku, sirtuin uga nduweni peran penting ing paningkatan metabolisme sel.

Sanajan ana hubungan farmakologis ing rong biomarker iki, sampeyan ora bisa langsung ngatur NAD + menyang sistem kasebut. Minangka cara sing bisa ditindakake, efek samping bakal ora cukup. Contone, dosis dhuwur ditondoi dening lemes, kuatir, lan insomnia. Apa maneh, senyawa kasebut ora teles liwat membran plasma.

 

(1) Mekanisme panyerapan

The anti-aging Nicotinamide Mononucleotide kasedhiya minangka obat lisan. Penyerapan kasebut liwat tembok usus lan menyang sistem sirkulasi wiwit kira-kira telung menit. Miturut 15th min, kabeh mau bakal dijupuk. Panaliten lengkap dening Imai lan kanca peneliti nggawe manawa ana protein sing nyepetake tingkat panyerepan kanthi cepet.

Sawise asimilasi menyang jaringan, NMN siap ngowahi dadi NAD + kanggo panyimpenan sing trep. Proses metabolisme bisa nganti setengah jam. Konsentrasi NAD + lazim ing otot rangka, jaringan adipose putih, ati, lan korteks. Nanging, administrasi jangka panjang Nicotinamide Mononucleotide ningkatake tingkat NAD + ing organ liya kaya jaringan adipose coklat.

 

(2) NMN Pathways Biosynthetic

Ing sel mamalia, ana nganti telung jalur metabolisme sing beda kanggo ngurangi kekurangan NAD.

 

 Ing De Novo Pathway

De Novo minangka tembung Lain, tegesé "saka wiwitan." Ing ngisor iki, nukleotida asalé saka triptofan utawa asam nikotinat, sing asale saka panganan sing sugih NMN.

Ing jalur iki, urutan aktivitas biokimia ngasilake pembentukan asam mononukleotida nikotinat, asam nukotinat adenine dinucleotide, lan pungkasane NAD + sing ditunggu-tunggu. De Novo ngasilake babagan 15% saka total bahan bakar selular.

 

 Ing Salvage Pathway

Ing ngisor iki, jalur kasebut ngrampungake nukleosida ing kasus DNA mudhun. Iki nyatakake luwih saka 80% saka total NAD +, sing diwajibake manungsa kanggo fungsi seluler. Rute kasebut nggunakake asam nicotinat lan nikotinamide kanggo nyintesis NAD + seger.

Phosphoribosyltransferase nikotin nyepetake pembentukan asam mononukleotida nikotinat saka asam nikotinat. Ing salajengipun, mononucleotide adenylyltransferase 1 nikotinamide ngasilake adenylation produk asil menyang asam nikotinat adenine mononucleotide, lan pungkasane kanggo NAD +.

Pakaryan NMN ing manungsa gumantung karo jalur iki.

 

 NR Conversion

Nicotinamide Riboside yaiku liyane NAD + prekursor. Sawise phosphorylation ing ngarsane nicotinamide riboside kinase, biomarker menehi NMN sadurunge nglakoni konversi enzim liyane menyang NAD +.

 

Sejarah NAD + lan NMN ing Riset

Sadanguning taun, panaliten lan panggunaan terapi nikotinamide adenine dinucleotide lan prekursoripun sampun nate ngamuk. Nanging, sampeyan kudu mangerteni manawa iki anti-penuaan tambahan wis akeh dianakake panaliten wiwit pertengahan 1900s.

Ing 1906, sarjana pisanan nyimpulake yen NAD + nyepetake tingkat fermentasi ing ragi. Ing salajengipun, biokimiawan sanès ngetut nyobi minangka nukleotida.

Liwat riset ing 1937, Conrad Elvehjem nemokake yen nikotinamide lan nikotinik yaiku vitamin lan prekursor NAD +. Banjur, dheweke nemokake yen loro iki bisa nguripake pellagra ing asu. Alesané yaiku tingkat asam nicotinat lan nikotinamida sing paling murah ing individu sing nandhang penyakit.

Ing taun 1963, tim ilmuwan nemtokake manawa Nicotinamide Mononucleotide bisa digunakake ing tikus bakal ngrangsang enzim sing gumantung karo DNA, sing pinunjul kanggo ningkatake fungsi seluler. Rong taun sabanjure, sawetara peneliti nyinaoni jalur biokimia NAD + sing ana hubungane karo tryptophan lan asam nikotinat.

Wiwit kuwi, biokimiawan terus ningkatake kapentingan ing riset NMN lan NAD +. Ing jaman iki, fokus kritis yaiku pinunjul kasebut obat anti-penuaan ing umur dawa lan mbuwang komplikasi sing ana ing umur.

 

Riset paling anyar saka Nicotinamide Mononucleotide Work on Mice phcoker

Ana studi sing ora kaetung ing babagan modhèl murine sing nduwe manfaat terapi saka Nicotinamide Mononucleotide (1094-61-7).

Ayo dadi fokus ing sawetara, sing duwe efek revolusioner ing biokimia.

 

(1) Miturut Sinclair, NAD + iku Fountain of Youthfulness

Dr. Sinclair lan kanca-kancane wis nerbitake pirang-pirang riset babagan potensial nukotinamide mononucleotide lan NAD + kanggo nguripake penuaan. Miturut panlitèn 2013, Sinclair lan tim nemokake tikus-tikus 22 lawas sing njupuk NMN sajrone nem dina nuduhake perbaikan ing kapasitas otot, metabolisme, lan ketahanan.

Mengko ing kertas riset 2016, klompok kasebut mratélakaké yèn NMN duwé manfaat sing padha kaya olahraga. Tinimbang mlaku ing treadmill saben dina, sampeyan isih bisa nemu efek sing padha nalika sampeyan nggunakake Suplemen Nicotinamide Mononucleotide tinimbang.

Miturut ahli genetika Harvard iki, NMN nggarap manungsa revolves around ameliorating aliran getih ing wong tuwa lan atlet elit.

 

(2) Pabrik Nelpon NMN Nyuda Penolakan Fisiologis ing Aging Tikus

Ing referensi kanggo studi 2016, Mills et al. nliti manawa perawatan NMN bakal ngatasi penurunan fungsi fisiologis lan imunologi ing tikus lawas. Ing mburi suplemen NMN iki riset, tikus nyathet paningkatan ekspresi sel kekebalan, panyebaran limfositik, lan penyusutan neutrofil.

Sadurunge, ing 2011, Mills, Yoshino, lan Imai nggunakake model tikus kanggo ngonfirmasi peran NAD + ing perawatan diabetes sing kena diet lan umur. Ing panliten liyane ing taun 2016, dheweke gabung karo peneliti liyane sing nemtokake suplemen NMN bakal ngatasi stres oksidatif lan disfungsi vaskular ing tikus sing wis tuwa.

 

(3) NMN Ndadekake Penyakit Alzheimer (AD) ing Murine Models

Ing 2015, Long et al. neliti efek NMN ing defisit pernapasan mitokondria otak ing tikus kanthi penyakit Alzheimer. Tim kasebut nyathet yen perawatan NMN bisa ngobati etiologi AD, kalebu OCR sing kurang (tingkat konsumsi oksigen), falldown NAD +, lan kelainan mitokondria.

Ing taun 2016, Wang lan kanca-kancane nerbitake riset, lan nyimpulake yen kasebut anti-tuwa Obat nglawan gangguan kognitif lan saraf, sing nyebabake oligomer β-amyloid (Aβ). Protein Aβ iki minangka neurotoksik lan tanggung jawab kanggo pembentukan plak ing otak pasien AD. Wang dkk. nyimpulake yen administrasi NMN ing tikus nyebabake nyuda oligomer Aβ, mula bisa nambah fungsi kognitif.

Sawise sinau 2017, Hou lan kanca-kancane nemokake manawa suplemen NAD + nyuda produksi oligomer β-amiloid. Setahun mengko, Yao lan timnya negesake manawa Nicotinamide Mononucleotide nyuda akumulasi Aβ lan kerugian sinaptik ing model murine AD-Tg.

 

(4) NMN lan Cardio-protection

Miturut publikasi 2014 dening Yamamoto lan kanca-kancane, NMN nglindhungi jantung saka ciloko iskemik lan reperfusi. Sadurunge panliten iki, Yamamoto minangka bagean saka tim 2012, sing ngerti manawa NAD + ngetrapake obesitas sing nyebabake diet ing tikus.

Ing 2016, De Picciotto dkk. lan kanca-kanca biokimia nyinaoni efek suplemen NMN tumrap fungsi vaskular tikus tuwa. Saka inferensi, monotukleotid nikotinamida kabukten efektif mbalikake disfungsi vaskular, stres oksidatif, lan penurunan elastin.

 

(5) Discovery ing Rute Anyar Bahan Bakar Cell dening Shin-Ichiro Imai

Ing panalitene, tim ilmuwan sing dipimpin dening Imai nemokake lan mbungkus transporter misterius NMN menyang sel kasebut.

Riset tambahan NMN iki pisanan kasedhiya ing Januari 2019 Metabolisme alam. Imai ngandhut yen protein tartamtu, Slc12a8, tanggung jawab kanggo konversi cepet NMN menyang NAD + lan ngusulake menyang sel. Enzim iki utamané ing wong-wong tuwa tinimbang wong sing isih enom utawa sehat.

Ing kabeh panaliten preklinik, ilmuwan riset bakal mbubarake langkah-langkah bubuk monotukleot monotukleot dikenal ing banyu sadurunge menehi tikus.

Keuntungan saka Nicotinamide Mononucleotide (NMN)phcoker

NMN nduweni akeh fungsi terapeutik lan efek farmakologis ing awak manungsa. Kurang saka sedasa sasi, ilmuwan ngedumake wektu kanggo nyinaoni kabeh manfaat Nicotinamide Mononucleotide kalebu mekanisme sing nerangake tuwa lan umur sing gegandhengan karo penyakit.

Ayo goleki bathi senyawa ing sistem manungsa.

 

(1) Lengthening the Cellularpanes

Nganti wiwitan 21st abad, sarjana wis cukup alasan kanggo ngumumake tuwa minangka proses ora bisa diterusake. Nanging, pamanggih iki wis dadi ora sah amarga panemuan mutakhir anti-penuaan tambahan kaya Nikotinamide Mononucleotide.

NMN iku alam sing dumadi ing sel manungsa lan tanggung jawab kanggo biosintesis NAD + lan produksi energi. Nalika sampeyan tuwuh, senyawa iki loro degenerate kanggo regresi sèl stem. Elinga, unit-unit fungsional iki butuh bahan bakar selular sing cukup kanggo niru, lan mulane, sing tiba mati bakal nyepetake umur sel.

Ndhaptar obatan anti-penuaan sing efektif kayadene NMN bakal mbalik maneh proses lan nundha mekanisme penuaan.

 

(2) Upholding Level Energy Cellular Youthful

Asal-usul sing utama saka nilai-nilai penyakit sing digandhengake karo penuaan disemprotake menyang tingkat sel. A pangurangan ing produksi energi ing sel iku faktor sing nyumbang utama gejala umur.

Dadi prekursor NAD +, NMN nduweni peran kanggo njaga ing tingkat energi optimal ing mitokondria sel. Penuaan bakal kanthi otomatis nyebabake penurunan konsentrasi NAD +. Akibaté, proses penuaan wektu iki njupuk munggah kanggo ngembangake penyakit umur lawas.

Senyawa ing tingkat energi seluler ing organ vital kayata otot, pembuluh darah, ginjal, ati, utawa pankreas tansah ngganggu kesehatan fisik lan kognitif. Mulane iki penyakit kayata iskemia, kondisi jantung, gagal ginjel, gangguan neurodegenerative, lan liya-liyane.

Solusi sing sampurna yaiku kanthi tambahan awak Monotukleotida Nicotinamide lan NAD + kanthi perawatan NMN eksternal. Iki Obat anti-tuwa menehi umur anyar ing sel sing wis tuwa, mula bakal katon enom.

 

(3) Ngapikake Sirkulasi Getih

Salah sawijine owah-owahan sing kedadeyan ing wektu lawas yaiku ngurangi kualitas pembuluh getih ing awak mamalia. Mulane, sistem sirkulasi bakal nandhang akèh galur nalika mbeta gizi, oksigen, panas, utawa ngilangi sampah saka organ. Wiwit kahanan sing terus-terusan, worsen nyebabake penyakit sing wis suwe banget.

Nicotinamide Mononukleotide sacara ora langsung tanggung jawab kanggo produksi pembuluh getih. Ngidini kula kanggo nerangake. Senyawa kasebut nyintesis NAD +, sing uga ngaktifake protein sirtuin deacetylase (SIRT1).

Kosok baline, SIRT1 deacetylates residu lysine sing mbantu ing produksi radikal bebas oksigen. Mekanisme iki bisa nglawan stres oksidatif, reperfusi, utawa cedera iskemik. Ing kasus-kasus sing khas, awak kasebut dhewe bakal ngatasi masalah iskemia lan kondisi sing ana hubungane karo prekondisi iskemik (IPC). IPC banjur tumindak kanggo ngrangsang produksi SIRT1.

Sampeyan bisa nindakake salah siji NMN sadurunge ana kejadian iskemik utawa sak wujudé. Sadurunge kedadeyan kasebut, senyawa kasebut nawakake kardio-proteksi kanthi nambahake produksi ATP liwat glikolisis.

Ing kasus Ischemia, sampeyan isih bisa nggunakake Nicotinamide Mononucleotide amarga bakal nyebabake acidosis lan nyebabake impermeabilitas mitokondria; mula, njamin proteksi sistem jantung.

 

(4) Otot Kekuwatan

Apa sing sampeyan ngarepake nalika aliran getih mudhun? Negara kasebut bakal nyebabake ngilangi massa otot. Ora diraguhi, sampeyan bakal sok dong mirsani wong tuwa ora duwe kinerja, ketahanan kurang, ora obah, lan kesel banget.

Salah sawijining panemuan dhasar saka Dr. Sinclair dipusatake marang efisiensi NMN kanggo nambah kekuatan otot. Miturut 2013 lan pasinaon pungkasan ing taun 2018, tikus lawas sing kena perawatan NMN pitung dina dadi sehat lan aktif kaya kanca-kancane sing luwih enom.

Kapasitas otot lan ketahanan tikus paling tua (30-months old) padha karo bocah cilik sing umur lima sasi. Umur iki bisa ditandhai kanthi umur kira-kira 70 lan 20 taun. Saka panemune, sampeyan bisa nemtokake yen NMN bisa digarap manungsa yakin yen pati.

 

(5) Nangani Gangguan Neurodegeneratif

Otak luwih kaya sistem tenaga awak. Aspèk iki bisa dadi alasan kenapa medik bakal tansah ngandut fungsi otak nalika ngumumake wektu matine.

Pangurangan ing tingkat NAD + ing otak ngganggu kesehatan kognitif ing antarane wong tuwa. Administrasi NMN nyepetake produksi NAD +, kanthi mangkono, nglindhungi fungsi saraf.

Skor pasinaon mbuktekaken yen manfaat nikotinamide Mononucleotide kognisi, stroke, lan ngalangi kelangan memori, sing umure umure tuwa. Summarily, iki anti-tuwa suplemen tanggung jawab kanggo pangopènan neuron.

NMN utamane target etiologi ing kondisi neurologis tartamtu. Contone, Alzheimer penyakit ana amarga nyuda NAD +, tingkat konsumsi oksigen sing endhek ing otak, lan kelainan mitokondria. Nambah jumlah NMN ing counters awak kabeh efek kasebut.

Miturut panliten sing diterbitake ing 2012, Monotukleotida Nicotinamide kanthi efektif bakal ngatasi kerusakan intracerebral, sing asring nyebabake stroke. Tikus lawas sing ana ing dosis NMN nyathet asil dandan sing signifikan ing produksi NAD + intracerebral. Model panelitian iki duwe perlindungan maksimal tumrap stroke iskemik, pati saraf, lan radang saraf.

 

(6) Metabolisme sing luwih apik ing Tuwa Umur

Saperangan peneliti wis sinau lan mbuktekaken yen NMN nggampangake toleransi glukosa nalika nambah metabolisme gula ing tikus tuwa kanthi diet kurang. Panalitiyan iki uga diterapake marang wong tuwa sing ngalami diabetes amarga asil saka gula dhuwur utawa nutrisi kurang. Tambahan, diet sugih lemak nyebabake resistensi insulin.

Nicotinamide Mononucleotide njaga produksi puncak NAD +, sing uga nyuda inflamasi nalika umur nalika nambah aktivasi insulin ing organ lemak.

 

2019 Anti Aging Obat: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

(7) Perawatan Diabetes

Wong sing ngalami diabetes tipe II mesthi nuduhake resistensi tumrap insulin. Karakteristik iki amarga ambruk ing NAD +. Asile, sel kasebut ngalami stres oksidatif lan pembengkakan. Yen sampeyan isih enom, awak bakal rejuvenate dhewe liwat sawetara kegiatan fisiologis endogen. Nanging, kanthi tuwa, level NAD + nyuda organ sing nyengkuyung kaya otot balung, ati, otak, lan pankreas.

Faktor liyane sing nyumbang kanggo diabetes sing ana gandhengane karo umur yaiku panganan sing akeh lemak. Lemak jenuh sing ora normal nyandhet biosintesis NAD +. Ing upaya mbuktekake khasiat saka Nicotinamide Mononucleotide ing perawatan umur lan diabetes sing kena diet, Yoshino lan kanca-kancane nggunakake rong model tikus.

Sawise ngatur dosis NMN saben dina suwene 10 dina, para sarjana nemtokake manawa tikus, sing kena panganan lemak, nyathet intoleransi insulin sing luwih apik. Saliyane, tikus diabetes nuduhake peningkatan hiperlipidemia sing signifikan.

 

(8) Reversing Aging

Komplikasi kesehatan kronis tansah ngiringi proses penuaan. Minangka awak ngalami sawetara owah-owahan psikologi, sawetara fungsi seluler dumadi nalika tiba. Contone, tingkat nukotinamide adenine dinucleotide mundhak ing pirang-pirang organ, anjog menyang produksi energi dening mitokondria sel.

Penuaan nimbulaké manéka warna faktor kayata karusakan saka DNA amarga molekul sing ora bisa ditindakake, stres oksidatif vaskular, lan kelainan kognitif liyane. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan? Inggih, ana protein sing ndandani DNA (PARP1) ing sistem manungsa. Ing kasus kerusakan DNA, NAD + bakal ngaktifake protein kasebut kanggo ndandani sel kasebut.

Sawetara panliten wis ngasilake manfaat mononukleotida nikotinamide ing tuwa. Contone, Mills lan kanca-kancane nggunakake model tikus kanggo neliti efek penurunan fisiologis sing nyebabake umur NMN.

Ing panliten iki, para peneliti nyathet yen administrasi jangka panjang kanggo perawatan nyebabake upregulation saka gen sing dikompromi ing ati, otot rangka, lan jaringan adipose. Liyane, panemon ngandhakake perbaikan ing ekspresi sel kekebalan, nambah limfosit, lan aktivasi leukosit.

Karakteristik liyane saka penuaan yaiku anané bintik-bintik sing padhang ing fundus mata. Kondisi kasebut bebarengan karo kerusakan tulang dawa lan ora bisa mrodhuksi luha wis ditliti kanthi sak tenane ing rodents. Para ilmuwan nerangake menawa tikus, sing dilalekake ing perawatan NMN-12 sasi, kahanan kasebut kabeh dibaleni.

Umur panjang minangka alesan kenapa wong tuku Nicotinamide Mononucleotide.

 

(9) Pengobatan Kelemon

Kanggo wong tuwa, NMN bisa ngurangi nganti 10% bobot awak awal tanpa nemokake lemah tengah antarane napsu lan wutah. Mekanisme patologis obesitas lan diabetes bisa dihubungkan. Tingkat NAD + murah nyebabake disfungsi mitokondria; Dadi, sawijining panurunan ing produksi ATP.

Obesitas ngukur potensial mitokondria kanggo ngasilake energi ATP kanggo sel. Yen sampeyan ngatur Nicotinamide Mononucleotide, obat bakal nambah intoleransi glukosa lan fungsi metabolisme liyane sing gegayutan karo obesitas.

Nalika nambah aliran getih, NMN kanggo perawatan lemu tumindak padha karo olahraga. Pil siji bakal luwih apik tinimbang nggunakake treadmill saben dina. Nanging, bedane kalebu level konten NAD + ing organ awak. Dene Nicotinamide Mononucleotide nambah NAD + ing jaringan ati lan otot, olahraga mung nambah senyawa ing otot.

 

Apa Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Tenan Bisa Nganggo Manungsa?phcoker

Ya, iki bisa uga dadi pitakon sing ana ing njero ati. Ing kasus apa wae, kabeh panelitian lan riset Preclinical fokus ing monotukleotida Nicotinamide lan NAD + wis nargetake model murine.

Yen sampeyan duwe panjelasan babagan efisiensi karya NMN ing manungsa, kabeh kudu ngerti. Dr. David Sinclair, peneliti ndhuwur, lan ahli genetika ing Universitas Harvard minangka salah sawijining panampa saka NMN.

Sinclair ngakoni yen dheweke njupuk suplemen. Nganti saiki, sarjana kasebut durung ngrekam efek efek mononukleotid nikotinamida parah. Kosok baline, dheweke ngaku yen dheweke rumangsa isih enom kanthi pikiran landhep. Hangover lan jet jet saiki wis dadi wektu sing kepungkur. Dheweke luwih negesake manawa bapakne, sing umur pitung puluh taun, uga njupuk suplemen kasebut.

Saliyane, Dr. Sinclair migunakake perawatan kasebut minangka uji coba awal ing Brigham and Women's Hospital. Dheweke duwe rencana kanggo nguji luwih lanjut babagan wong tuwa sing sehat. Sanajan tahap siji sinau rampung, dheweke durung nggawe publikasi resmi. Sinclair wiwit tahap kaping kalih saka klinis iki Suplemen NMN riset ing 2018.

 

Ujian Klinis

Ing panliten klinis amarga 1st Juni 2020, para panaliti ngupaya netepake owah-owahan sensitivitas lan fungsi sel beta karo suplemen NMN ing manungsa. Para sarjana kasebut yaiku saka Sekolah Kedokteran Universitas Washington lan Keio University School of Medicine ing Tokyo.

Ing pangadilan manungsa sing diwiwiti ing 2016 ing Keio University, para sarjana mau nyinaoni keamanan NMN ing wong sing sehat. Ing fase kaping pindho, lembaga sing padha, dipimpin dening Shin-Ichiro, nyelidiki administrasi NMN jangka panjang. Liyane, tim ngupayakake ngevaluasi parameter-parameter sing berhubungan karo sindrom metabolik, kinetika NMN, lan efek narkoba ing metabolisme glukosa.

Ing studi klinis 2017 dening Universitas Washington, para peserta kalebu wanita 50 umur 55 nganti 75. Klompok iki dilakoni dosis saben dina saka 250mg saka NMN kanggo wolung minggu. Senajan padha sehat individu, wanita iki rada tingkat glukosa getih, trigliserida, lan BMI. Sinau durung lengkap.

Kaya saiki, ora ana publikasi sing nyokong NMN kanggo manungsa. Nanging, sampeyan kudu terus amarga ana sing masak lan uji coba klinis bisa uga dijanjekake.

2019 Anti Aging Obat: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

 

Cara Nggunakake Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Kanggo Anti-Aging? phcoker

Yen sampeyan pengin tuku mononucleotide nikotinamide, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan mangerteni.

Sampeyan mung bisa njupuk perawatan minangka tambahan diet amarga durung nampa endah-endi FDA final minangka obat resep.

Dosis kasebut antara 25mg lan 300mg gumantung saka keuntungan kesehatan sing sampeyan pengin entuk. Nanging, sawetara wong ngaku njupuk nganti 1000mg saben dina. Deleng, umpamane, Dr. Sinclair njupuk 750mg / dina. Kejabi, dheweke ndhukung rezim iki kanthi resveratrol lan metformin.

Ing uji coba klinis NMN, panaliti paling akeh bakal nemtokake subyek ing sawetara dosis 100mg nganti 250mg.

 

Lisan vs. Sublingual

Yen sampeyan pengin ngoptimalake bioavailability saka suplemen iki, sampeyan kudu tuku tablet Nicotinamide Mononucleotide kanggo administrasi sublingual. Nambani obat kasebut kanthi cepet nyuda jumlah sing diserap menyang jaringan. Alesané yaiku metabolisme lan degradasi amarga liwat saluran pencernaan lan ati.

NMN sublingual langsung lumebu ing aliran getih tanpa filtrasi. Tingkat penyerapan saka metode iki yaiku kira-kira lima kali luwih saka administrasi lisan. Ing kasus iki, sampeyan kudu nambah dosis kanggo nggawe metabolisme pass pisanan ing ati. Supaya sampeyan lagi nindakake riset, sampeyan kudu mbutuhake bubuk ageng mononucleotide nicotinamide kanggo ngrampungake sinau.

 

Efek Samping Nicotinamide Mononucleotide Sampeyan Ngertiphcoker

Khas sinonim karo sing dipamerake dening niacinamide lan efek samping vitamin B3 compoundnicotinamide mononucleotide s. Nanging, umume wong ora ngalami. Contone, ilmuwan riset Universitas Harvard paling dhuwur ngakoni yen njupuk NMN, nanging dheweke durung ngerti efek sing ditabuh.

Supaya adoh, ing kabeh Nikotinamide Mononucleotide sing ana ing tikus, ora ana data nuduhake yen ana efek samping ing model murine. Ora ana panaliti nyatakake gejala negatif ing babagan administrasi NMN sing cendhak lan suwe.

Sawetara wong bisa ngati-ati akibat negatif kasebut;

  • Mual
  • Nggawe
  • Pening
  • Perut ngganggu
  • Diare
  • Reaksi alergi kayata gatel, gurih, utawa rashes

Ing kasus-kasus langka, efek samping nikotinamide mononukleotide bisa abot banget nganti sampeyan ngupayakake pemeriksa kesehatan langsung. Kanggo nyebut sawetara, sesuke napas, denyut jantung ora tetep, muntah terus-terusan, kulit kuning, lan ilang rasa napsu ana ing antarane gejala akut.

 

Contraindications

Kanggo titik iki, uji klinis mung wis dipusatake ing wong diwasa sehat ing braket umur 45 nganti taun 75. Mulane, klompok ing ngisor iki kudu ati-ati sadurunge ngatur suplemen anti-aging NMN.

  • Ibu hamil lan keperawatan
  • Individu sing duwe riwayat hipersensitivitas kanggo NMN
  • Patients njupuk obat kanggo penyakit kronis

Where Can I Find Anti-Aging Drugs-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)? phcoker

(1) Sumber panganan NMN

Sampeyan mbokmenawa pancen angel amarga sampeyan kudu tuku Nicotinamide Mononucleotide nalika sampeyan bisa nemokake ing panganan tartamtu. Ayo kula wenehi penjelasan sebabe tambahan iki perlu.

Minangka NAD + nurunake awak amarga umur, sel ora bakal bisa ngatasi efek kasebut. Ing titik iki, pilihan sampeyan mung bisa nggunakake tambahan NMN. Dokter bakal nganjurake sampeyan njupuk panganan kaya NMN kaya brokoli, jamur, edamame, utawa udang. Nanging, dhaharan iki mung menehi kurang saka 5% saka apa sing dibutuhake awakmu.

FDA nyaranake manawa saben manungsa butuh kira-kira 560mg saka NMN saben dina. Supaya sampeyan njaluk tambahan saka brokoli, sampeyan kudu ngonsumsi luwih saka 1500 kilogram sing padha.

 

(2) NMN Supplements

The wêdakakêna massal nikotinamida kasedhiya kanggo didol ing paling toko obat utawa laboratorium. Yen sampeyan pengin sawetara riset, sampeyan bisa nggawe order akeh, sing diwenehake karo potongan harga lan pambebasan ing biaya pengiriman.

Nelun nggawe NMN ora mung nyimpen wektu sampeyan nanging uga menehi platform apik kanggo mbandhingake harga sing beda-beda. Yen sampeyan ora peneliti, sampeyan isih bisa tuku Nicotinamide Mononucleotide tambahan kanggo keperluan pribadi. Sadurunge nggawe pesanan, mesthekake produk panganan.

 

Summary phcoker

Nada ora logis kanggo nélakaké yèn NMN ndawuh umur urip manungsa. Nanging, iki tegese up. Penyebab pati ing antarane wong tuwa iku amarga penyakit sing ditindakake dening bocah-bocah, sing kedadeyan minangka akibat saka fungsi selular sing mlarat.

The anti aging Nicotinamide Mononucleotide mung langkah-langkah kanggo nambah pangiriman bahan bakar selular lan nggedhekake fungsi sel. Iku tumindak kanthi upregulating NAD +, kang cenderung nolak nalika kita umur.

Nggunakake krim nawarake anti penuaan, pelembab, sunscreens, utawa miwiti latihan biasa ing diet sehat bisa mung ngganti raine. Nanging, sampeyan kudu mangerteni sababe oyod saka komplikasi tuwa kanggo nangani wong kanthi individu. Mononucleotide nikotinamide mbenerake proses aging kanthi ndandani DNA sing rusak, ngamanake otak, sistem jantung, ningkatake fungsi otot, lan ningkatake ketahanan.

Yen sampeyan pengin bubuk massal mononucleotide nikotinamide, mlebu karo kita lan seneng nyenengake regane.

 

Cathetan Suku
  1. Pabrik, KF, Yoshino, J., Yoshida, S., et al. (2016). Administrasi Long-Term Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Age-Associated Fysiological Decline in Mice. Metabolisme Cell.
  2. Yoshino, J., Mills, KF, Imai, SI, lan Yoon, MJ (2011). Nicotinamide Mononucleotide, kunci NAD + Intermediate, Treat the Pathophysiology of Diet- lan Age-Induced Diabetes in Mice. Metabolisme Cell.
  3. Yamamoto, T., Byun, J., Zhai P., Ikeda, Y., Oka, S., lan Sadoshima, J. (2014). Nicotinamide Mononucleotide, Penengah NAD + Sintesis, Nglindhungi Jantung saka Ischemia lan Reperfusion.
  4. Sinclair, DA, Uddin, GM, Youngson, NA, lan Morris, MJ (2016). Kepala kanggo Kepala Perbandingan Perawatan Jangka Pendek karo NAD + prekursor Nicotinamide Mononucleotide (NMN) lan enem minggu ngleksanani ing Tikus Female Lemu.
  5. Imai, S., Yoshino, J., Mills, KF, Grozio, A., et al. (2019) Slc12a8 yaiku transporter Nicotinamide Mononucleotide. Metabolisme alam.
  6. De Picciotto, NE, Mills, KF, Imai, S., Gano, LB, et al. (2016). Nicotinamide Mononucleotide mbenerake disfungsi babagan vaskular lan stress oksidatif karo tikus tuwa.
  7. Yao, Z., Gao, Z., Yang, W., lan Jia, P. (2017). Nicotinamide Mononucleotide nyegah aktivasi JNK kanggo Reverse Alzheimer.
  8. Hou, Y., Wang, Y., Zhang, Y., Lautrup, S., et al. (2018). NAD + Supplementation Normalizes Key Alzheimer Fitur lan DNA Kerusakan Responses ing Model AD Mouse Anyar karo nephet DNA Perbaikan Kurang.
  9. RAW NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE (NMN) POWDER (1094-61-7).

 

Paragraf