+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
6 Potensial Keuntungan saka Nootropic Sunifiram (DM235) Powder
SMART DRUG

6 Potensial Keuntungan saka Nootropic Sunifiram (DM235) Powder

9,066 Ndeleng
1. Apa Nootropics lan Sunifiram?
2. Carane bisa Sunifiram?
3. Lima keuntungan potensial Sunifiram
4. Cara migunakaké Sunifiram
5. Sunifiram Stack
6. Apa efek samping Sunifiram
7. Sapa sing bisa nggunakake Sunifiram
8. Kesimpulan

Apa Nootropics lan Sunifiram? phcoker

Apa sampeyan mikir babagan ngurmati potensi gedhe ing babagan memori, fokus, lan inventif? Ing sawetara wektu sampeyan uga pengin kanggo ujian sampeyan nanging aran kaya sampeyan sibuk banget kanggo ngobong lenga tengah wengi. Bab sing apik, saiki sampeyan bisa gampang ningkatake kemampuan kognitif ing wektu sing cetha. Kanthi kedadeyan teknologi, sampeyan bisa ngerti luwih lengkap babagan produk sing bakal nggawe sampeyan pisanan.

Yen sampeyan aran kaya sampeyan pengin ndandani cara otak sampeyan, sampeyan kudu nyoba nggunakake nootropics. Nootropic asalé saka tembung "NOUS" lan "TROPOS" sing tegesé otak, diganti utawa diowahi. Padha luwih dikenal minangka obatan cerdas sing bisa nambah fungsi kognitif. Kanggo taun, nootropics wis dikenal kanggo nambah ketajaman lan pengaruh kapasitas mental sacara dramatis.

Nootropics bisa digunakake, luwih-luwih nalika sampeyan nggantung ing imbangan lan butuh sesuatu kanggo nggawe sampeyan metu. Pengusaha, siswa, lan malah pejuang tansah nggunakake nootropics kanggo nggoleki pinggiran. Kejaba iku, nootropics wis kacarita migunani ing pasien sing nandhang gangguan fungsi motor kaya Huntington, Parkinson, ADHD, lan penyakit Alzheimer.

Salah siji saka nootropics sing menehi hasil banget Sunifiram, sing uga dikenal minangka DM-235. Struktur kasebut mirip karo nootropik racetam nanging luwih ewu kali saka piracetam. Sabanjure umur Sunifiram dadi rong utawa rong jam.

Nootropik iki pisanan diprodhuksi ing taun 2000 dening para ilmuwan saka Universitas Firenze ing Italia. Bab iki ora diteliti sacara komprehensif, nanging studi bab wiwitan dituduhake minangka nootropic sing efektif banget sing uga bisa nduwe peran penting ing ngatur kelainan neurologis.

Carane bisa Sunifiram? phcoker

Senajan Sunifiram dianggep minangka turunan piracetam, strukturé beda tinimbang racetam. Iki dikategorikaké ing kelas kimia sing padha minangka alkaloid piperazine.

Sanajan mekanisme aksi kasebut ora bisa dimangerteni kanthi bener, mula dikenal kanthi rutin ing stimulasi aktivitas reseptor glutamat. Uga nambah produksi lan release asetilkolin, yaiku neurotransmiter pembelajaran.

Mekanisme utama Sunifiram dipercaya minangka ampakine. Tegese yen ngeleburake otak getih-otak, banjur ngubungake karo reseptor glutamat glukamat AMPA sing ditemokake ing otak. Akibaté, ana stimulasi saka produksi glutamat, sing minangka neurotransmitter penting lan perané minangka aktivasi saraf.

Glutamate yaiku neurotransmitter excitatory kang perané kanggo ningkataké plasticity synaptic. Sing tegese nambahake kemampuan sinapsis syaraf kanggo nanggepi peningkatan utawa ngurangi aktivitas.

Badan perlu tingkat glutamat sing nyukupi, saéngga bisa dadi potentiasi jangka-panjang utawa luwih asring dandan ing kekuatan sinyal antarane neuron.

Uga, tingkat glutamat penting ing hippocampus, sing peran ing otak bakal ngidini pandhu arah spasial. Iki uga nyedhiyakake pambentukan lan panyimpenan memori. Punika pitados bilih kemampuan Sunifiram kangge ningkataken fungsi kognitif punika minangka asil saking paningkatan kekuatan sinyal saraf ing hippocampus.

Liyane saka nambahi formasi memori lan remembrance, ampakines menehi stimulasi entheng sing mbantu ningkatake kewaspadaan lan energi. Untunge, ora nyebabake keruwetan, lan efek samping sing ditindakake kanthi nggunakake stimulan kaya amphetamines, methylphenidate (Ritalin), lan kafein.

Kajaba iku, Sunifiram tumindak minangka cholinergic kanthi nambah produksi lan release acetylcholine. Asetilkolin nyedhiyakake sebagéyan gedhé kognisi, kalebu kecepatan belajar lan kemampuan, memori, lan kapasitas kanggo ngatasi masalah sing unik tanpa kudu gumantung marang prilaku sing sinau.

Sanajan durung ngerti carane Sunifiram ngontrol produksi acetylcholine, sawijining studi kéwan Italia rampung nuduhaké yèn DM235 duwé efek cholinergic sing padha minangka piracetam.

Sunifiram vs. Adderall

Mekanisme aksi Sunifiram vs. Adderall beda banget wiwit Adderall digawé kanthi menehi stimulasi pelepasan norepinefrin lan dopamin, sing uga ningkatake fokus lan uga kanggo stimulasi fisik lan mental.

Sunifiram, ing tangan liyane, bisa digunakake liwat reseptor glutamat lan nambah formasi memori.

Lima keuntungan potensial Sunifiram phcoker

Tambah jinis pacoban

Saben uwong darbe kepengin duwe urip seksual. Senajan jinis sing nyenengake yaiku salah sawijining prakara sing perlu ditemoni kanggo umur, bisa uga ora dadi masalah kanggo kabeh wong.

6 Potensial Keuntungan saka Nootropic Sunifiram (DM235) Powder

Sawetara wong bisa dadi ing swasana ati sawayah-wayah nalika kanggo wong liya bisa owah-owahan wektu kanggo wektu. A kurang ajar bisa nggawe sampeyan nandhang sangsara kanthi emosional lan mengaruhi hubungan sampeyan. Begjanipun, sanadyan kurang bisa ngendhalèksi dhiri, ana bantuan.

Salah siji cara sing paling gampang sampeyan bisa nggawe dhewe pengin duwe wektu apik karo partner sampeyan kanggo njupuk Sunifiram. Iku amarga nggawe trick nggawe sampeyan aran kaya sampeyan ora bisa nolak partner. A panaliten sing ditrapake marang wong lanang lan wanita nuduhake yen salah siji manfaat Sunifiram yaiku menehi efek kaya aphrodisiac nalika njupuk.

Senajan durung ditemokaké babagan carane nimbulaké paningkatan libido, sawetara teori nuduhaké yèn dhéwéké ndadékaké kenaikan aliran getih marang penis lan vagina.

uga, Sunifiram bubuk bisa nambah kualitas urip siji kanthi nggawe sensitif liyane kanggo nyentuh, nggedhekake stamina lan ngrangsang pelepasan dopamin lan serotonin (bahan kimia apik) menyang otak.

Ekspansi visual lan persepsi

Dina iki, mata kita bisa nandhang masalah visual amarga kesel. Nliti ing nomer cilik lan gambar ing layar cilik, telpon, lan televisi uga bisa nyumbang. Luwih abot isih sawetara pangobatan sing ora trep banget kanggo kita, utamané nalika sampeyan saiki dipeksa nganggo celana.

Penglihatan apik iku penting amarga cara sing apik kanggo ngapikake kinerja siji. Yen sesanti sampeyan ana ing posisi sing paling dhuwur, sampeyan bakal nemokake owah-owahan lan reaksi kanthi cepet. Apa sampeyan mikir cara sampeyan bisa nambah panglihatan tanpa kudu nganggo kacamata sing bisa nyebabake impact lan nyebabake kerusakan ing mripat?

Sunifiram wis dilapurake menehi pangguna sing cetha sing ndadekake cahya lan pepeteng luwih jelas. Iki uga ndadekake werna katon entheng.

Kanggo wong liya, bubuk Sunifiram (314728-85-3) dilapurake kanggo nggawe musik luwih mentelake lan menehi kepuasan emosional siji.

Iku swasana ati lan nyurung energi

Apa sampeyan nemokake dhewe ing swasana ati mudhun, busuk, biru, utawa ora produktif? Wis sampeyan felt kaya kurang energi tingkat sing nyeret sampeyan mudhun lan ora malah tuwung saka warung utawa energi ngombe koyone menehi sampeyan angkat? Yen sampeyan nglakoni iki, sampeyan bisa nyoba efek Sunifiram kanggo ngendhegake slametan.

Peserta sing nggunakake Sunifiram nglapurake yen ditambahake energi lan menehi wawasan positif. Kanggo dadi energi, otak nggawe glukosa sing biasane diwenehake dening sel getih abang. Salah sijine obatan sing nyebabake aliran glukosa ing membran sel yaiku Pentobarbital. Dosis Sunifiram sing kurang cepet nuduhake efek sing padha.

Ing dosis dhuwur, glukosa nyegah glukosa saka sel getih abang. Mulane, migunani ing konsentrasi sing kurang amarga nyedhiyakake pengambilan glukosa.

Iku nambah fokus, motivasi lan kejelasan mental

We manggon ing donya sing diwatesi dening akeh banget. Kadhangkala wong bisa narik kita mudhun lan demotivasi kita. Monotoni sing kudu tangi saben dina, ing wektu sing padha lan nglakoni bab sing padha bisa ngganggu kita. Nalika motivasi lan fokus sing kuat penting kanggo kabeh tugas sing bisa ditindakake, bisa uga ora gampang.

Akeh saran ing carane sampeyan bisa nambah fokus lan konsentrasi wis diwenehi ing saindhenging web. Nalika sampeyan isih yakin apa sing dikirimake, sampeyan uga pengin ngerti efek Sunifiram ing bab sing padha.

Salah sijine keuntungan Sunifiram yaiku ningkatake konsentrasi, fokus, lan kajelasan mental. Iku uga mbantu nambah motivasi sing penting kanggo penanganan sukses lan prestasi tugas mental.

Sing bisa amarga Sunifiram nambahake produksi asetilkolin neurotransmitter, kang perané kanggo ningkataké kemampuan kognitif.

6 Potensial Keuntungan saka Nootropic Sunifiram (DM235) Powder

Ngapikake pembelajaran lan memori

Nalika akeh pracaya yen sampeyan ora bisa mulang trik anyar sing lawas, iki ora kaya kasus nalika nerangake otak. Ora ono umur sampeyan, otak sampeyan bisa ngganti lan ngganti nalika nerangake memori lan kemampuan belajar. Kanthi tambahan, sampeyan bisa ningkatake kemampuan kanggo sinau bab-bab anyar lan nambah memori.

Sinau wis ditemtokake yen Sunifiram ningkatake kecepatan belajar lan retensi informasi uga. Liyane saka nambahi kinerja ing tugas learning, èfèktif nyebabake amnesia sing diduwèni sacara kimia. Sawijining panaliten rampung ing diwasa sehat nuduhake yen sanajan ing dosis cilik, isih migunani kanggo nambah memori lan sinau.

Siji pangurus Sunifiram wis ngalami peningkatan IQ kanthi limalas poin sawise nggunakake dosis Sunifiram kaping 25mg kaping papat saben minggu kanggo patang sasi.

Bisa nyuda sensitivitas rasa sakit

Efek analgesik sing ditindakake Sunifiram mbantu tumindak minangka pain reliever lan kaendahan sing teka karo kasebut iku ora teka karo depresi lan efek sisih efek sing nyebabake rasa nyegah liyane.

Panlitèn sing dilakoni ing tikus nuduhaké yèn suplemen Sunifiram nyegah reaksi kasebut marang panas, nuduhaké yèn nootropik iki duwé sifat ngilangi rasa nyuda. Efek iki ditemokake ing puncak ing dosis Sunifiram (0.01 mg / kg) sing luwih dhuwur, utawa dosis sing luwih murah kurang efektif.

Cara migunakaké Sunifiram phcoker

Mulane, Sunifiram minangka salah siji saka nootropik paling kuat ing pasar saiki lan kudu kanthi ati-ati. Wiwit durung ditliti kanthi bener, angel dinggo dosis sing bener. Siji kudu, Nanging, njaga dosis sing kurang, utamané yen sampeyan nggunakake sapisanan.

Biasane ana ing bentuk bubuk, lan dosis Sunifiram sing dianjurake biasane 3mg kanggo 4mg kaping telu saben dina.

Biasane, ana rong cara sing bisa njupuk bubuk Sunifiram; sampeyan bisa milih kanggo nyampur karo sawetara banyu utawa njupuk sublingually. Yen sampeyan nyelehake ing ilat, sampeyan bakal nemokake fizzy suntingan utawa sensation tingling kaya sing sampeyan rasakake yen sampeyan sijine mambu ambegan kuwat ing ilat.

Dosis sublingual wis bukti bisa digunakake kanthi cepet lan kuat. Sampeyan ngerti yen tambahan iki wis ditrapake nalika sampeyan wiwit ngrasakake efek sing menehi pancingan kayata Adderall.

Sawise sampeyan wis dadi pangurus Sunifiram, sampeyan bisa nambah dosis kanggo 5mg utawa 8mg kanthi bertahap. Dosis rata-rata sing kudu dilakoni. Sadurunge ningkatake dosis, priksa manawa sampeyan wis njupuk nootropic luwih saka seminggu ing dosis sing luwih murah.

Sampeyan ora tau ngluwihi 10mg saben dina amarga efek jangka panjang Sunifiram lagi diteliti. Uga njupuk kanggo periode banget dawa bisa mbangun toleransi; Mulane, sing paling apik kanggo nindakake siklus Sunifiram yaiku ngatasi.

Sunifiram Stack phcoker

Tumpukan Sunifiram yaiku kombinasi Sunifiram bebarengan karo siji utawa luwih tambahan nootropik sing bakal dijupuk bebarengan utawa ing urutan kanggo entuk manfaat sing luwih akeh kognitif. Njupuk Sunifiram piyambak nduwe manfaat sajagad, nanging numpuk karo nootropic liya berarti keuntungan tambah akeh. Nanging, sampeyan kudu ati-ati babagan dosis Sunifiram sing arep digabungake karo nootropik liyane nganti sampeyan ngerti reaksi sampeyan.

Kanggo nambah swasana ati

Kene ana macem-macem nootropik sing tumpukan uga karo Sunifiram kanggo ngatasi masalah swasana ati sing ala.

  • Aniracetam
  • L-theanine- Kerjane kanthi ngasilake produksi GABA, serotonin, lan dopamin. Uga nyegah glutamin reuptake.
  • Sulbutiamine- Iki duweni potensi transmisi glutamatergik, dopaminergic lan cholinergic.

Aja lali nyakup sumber kolin sing apik sing bakal tumindak minangka potentiator lan nyegah sampeyan saka nyeri sirah lan efek sisih liyane.

Kanggo efek kognitif

Tumpukan Sunifiram iki minangka salah sawijining jinis tumpukan paling umum. Kanggo efek kognitif sing ditambahake, Sunifiram biasane ditumpukake karo siji utawa luwih nootropik saka kulawarga racetam kaya Noopept, Oxiracetam, lan Piracetam. Awit racetams dikenal kanggo ngurangi tingkat kolin ing otak, sumber kolin apik Alpha GPC, centrophenoxine utawa CDP choline dianjurake.

Apa efek samping Sunifiram phcoker

Kanthi everyone looking for cara sing bisa nambah kinerja lan kesejahteraan minangka kabeh, akeh wis tiba kanggo tambahan sing nyebabake efek sing gerah ing kesehatan. Sawetara bisa nimbulaké masalah kesehatan, déné liyané bisa nyebabaké gangguan awak. The nootropic paling apik sing bakal ngidini sampeyan nikmati keuntungan tanpa ninggalake sampeyan ora nduweni Sunifiram.

Supaya adoh, ora ana efek samping Sunifiram sing kacarita, nanging kudu dieling-eling manawa kahanane sinau lan klinis durung rampung. Riset rampung ing kéwan nuduhaké yèn nootropik iki aman lan ditrima. Uga nuduhake yen ing dosis sing luwih dhuwur tinimbang sing diwenehake, ora menehi resiko keracunan.

Kabeh efek samping Sunifiram sing dilapurake suntingan lan langsung ilang. Padha kalebu kenaikan suhu awak, tambah luh, lan pawis. Uga bisa nyebabake ngelu, ningkatake sensitivitas kanggo stimulasi audio lan visual, nasi, lan insomnia.

Efek samping Sunifiram iki wis kacarita nambah nalika dosis Sunifiram dhuwur banget utawa digabungake karo tambahan liyane. Yen sampeyan njupuk dosis sing disaranake, sampeyan ora kena nandhang efek sisih kasebut. Umpama sampeyan aran kaya sirah sing creep, sampeyan kudu nguripake Alpha GPC.

6 Potensial Keuntungan saka Nootropic Sunifiram (DM235) Powder

Sapa sing bisa nggunakake Sunifiram phcoker

Sunifiram cocok kanggo;

  • Siswa sing kudu sinau lan tetep akeh informasi.
  • Wong sing tansah sinau program anyar, yaiku programer komputer lan wong-wong sing pengin tansah mangerteni tren sing muncul kayata perancang web
  • Insinyur lan teknisi sing proyek kudu dadi kreatif lan dadi solusi solver
  • Wong sing kudu maca akeh supaya tetep bisa nglatih

kesimpulan phcoker

Minangka katon ing artikel kasebut, Sunifiram minangka jenis nootrop sing bakal nyukupi kabutuhan awak kabeh. Nalika teka kanggo safety, wis ing akeh; sawise kabeh, ora teka karo efek sisih sing bakal nggawe sampeyan ndeleng dhokter sawise njupuk. Mung sampeyan sing kudu dilakoni yaiku milih nootrop sing tengen kanggo gabungke karo lan nggunakake jumlah sing bener ing wektu sing tepat. Atur kanggo saiki lan entuk gol fisik lan kognitif.

Cathetan Suku

  1. Phosphotransferases-Perkembangan ing Riset lan Aplikasi: 2013 edition, kaca 16-30
  2. Ampakines: Ampakine, Cx717, Idra-21, Ly-503,430, Aniracetam, Pepa, Farampator, Cx-516, Unifiram, Sunifiram, Buku Umum, page 1-36
  3. The Roving Mind: Pendekatan Modern kanggo Peningkatan Kognitif, Miturut Anthony Simola.

Ninggalake komentar