blog

HOME > BLOG

Suplemen Palmitoylethanolamide - Kepiye PEA bisa ngobati rasa sakit?

Februari 4, 2021
1. Ringkesan Palmitoylethanolamide (PEA) 2. Apa Palmitoylethanolamide (PEA)? 3. Manfaat Palmitoylethanolamide - Apa Palmitoylethanolamide digunakake? 4. Sapa sing kudu njupuk suplemen Palmitoylethanolamide (PEA)? 5. Carane PEA bisa kanggo pain? 6. Apa Palmitoylethanolamide minangka cannabinoid? 7. Kepiye carane njupuk suplemen Palmitoylethanolamide (PEA)? 8. Where tuku bubuk Palmitoylethanolamide (PEA)? ...
maca liyane

Obat Anti Ageng Paling Anyar: Nicotinamide Mononukleotida (NMN)

Januari 28, 2021
1. Pambuka 2. Nikotinamide Mononucleotide (NMN) Misterius 3. Nicotinamide Mononucleotide lan NAD+ 4. Riset paling anyar babagan Nicotinamide Mononucleotide ing Tikus 5. Keuntungan saka Nicotinamide Mononucleotide (NMN) 6. Apa Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Reallyly Work On Human 7. Carane Gunakake Nicotinamide Mononucleotide (NMN) Kanggo Anti-Aging? 8. Efek Samping Nicotinamide Mononucleotide Sampeyan Sho ...
maca liyane

Apa sing Kudu Dikenal Suplemen Nootropik Magnesium L?

Januari 28, 2021
Phcoker minangka produsen profesional magnesium L-threonate kanthi sistem produksi lengkap sing bisa njamin pasokan akeh bubuk magnesium L-threonate. 1. Napa kita butuh Magnesium? 2. Apa Magnesium L-Threonate? 3. Apa sing digunakake Magnesium L-Threonate? 4. Manfaat Magnesium L-Threonate minangka suplemen nootropik 5. Cara njupuk Magnesium L-Threonate 6. Apa ana efek samping sing njupuk Magn...
maca liyane

Suplemen Hydrobromide Galantamine: Apa Obat sing Apik kanggo Penyakit Alzheimer?

Oktober 26, 2020
Ringkesan Galantamine Hydrobromide Galantamine hydrobromide minangka obat resep sing digunakake kanggo ngobati demensia penyakit Alzheimer. Galantamine wiwitane diekstrak saka tetanduran salju Galantus spp. Suplemen galantamin nanging alkaloid tersier sing disintesis kimia. Sanajan panyebab kelainan Alzheimer durung dingerteni, dingerteni manawa wong sing nandhang Alzheimer ...
maca liyane

Nootropics PRL-8-53: Apa Pancen Ngapikake Kemampuan Memori lan Sinau?

Oktober 20, 2020
Ringkesan PRL-8-53 Hype saka PRL-8-53 minangka obat psikoaktif dilacak ing wiwitan taun 1970-an. Nikolaus Hansl, profesor ing Universitas Creighton, kebetulan nemokake nootropic nalika nggarap ester asam benzoat meta aminoethyl. Wiwit diwiwiti, suplemen iki ngalami panelitian preclinical tunggal lan uji coba manungsa. Riset klinis minangka bukti utama yen PRL-8-53 kanggo sinau ...
maca liyane

Suplemen Cycloastragenol: Mupangat, Dosis, Keamanan & Riset

September 29, 2020
Ikhtisar Cycloastragenol Cycloastragenol (CAG) uga dikenal minangka T-65 minangka triterpenoid tetrasiklik alami sing dipikolehi saka tanduran Astragalus membranaceus. Kaping pisanan ditemokake nalika ekstrak Astragalus membranaceus lagi dievaluasi kanggo bahan aktif kanthi sifat anti-penuaan. Cycloastragenol uga bisa dijupuk saka Astragaloside IV liwat tumindak hidrolisis. Astragaloside IV minangka aktif aktif utama ...
maca liyane

Prekursor NAD + ing Penuaan: Peran (NR) Nikotinamide Riboside Klorida Fakta Anti-Penuaan

September 28, 2020
Nicotinamide riboside (NR) lan nikotinamide riboside (Chloride) Nicotinamide riboside (NR) chloride minangka bentuk klorida ribotida nikotinamida (NR). 1. Apa Nicotinamide Riboside (NR)? NR minangka jinis vitamin B3 utawa niasin. Senyawa kasebut ditemokake ing taun 1940-an minangka faktor pertumbuhan H. influenza. Ing wiwitan abad kaping 21, akeh pasinaon bakal mbuktekake manawa NR minangka pendahulu NAD +. Aku ...
maca liyane

Pengalaman oxiracetam: Kepiye rasane wêdakakêna oxiracetam?

September 14, 2020
Apa sing diarani Oxiracetam? Oxiracetam minangka salah sawijining suplemen nootropik lawas saka kulawarga racetam. Iki minangka senyawa racetam kaping telu sawise piracetam lan aniracetam lan pisanan digawe ing taun 1970-an. Oxiracetam minangka turunan kimia saka racetam asli, piracetam. Kaya racetams liyane, oxiracetam ngemot pyrrolidone ing inti. Nanging, oxiracetam duwe klompok hidroksil, mula luwih kuat ...
maca liyane

Pengalaman 9-Me-BC: 7 kasunyatan babagan 9-Me-BC sing kudu sampeyan ngerteni

September 11, 2020
Apa sing diarani 9-ME-BC? 9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline) uga dikenal minangka 9-MBC minangka senyawa nootropik novel saka klompok β-karbolin. Β-Carbolines asale saka kulawarga karbolin heterogen. Iki tegese bisa ngasilake endogen ing awak manungsa lan uga eksogen ing woh-wohan, daging masak, asap tembakau lan kopi. Β-Carbolines (BCs) diidentifikasi minangka neurotoksik, nanging saiki ...
maca liyane