blog

HOME > BLOG

Nootropics PRL-8-53: Apa Pancen Ngapikake Kemampuan Memori lan Sinau?

Oktober 20, 2020
Ringkesan PRL-8-53 Hype saka PRL-8-53 minangka obat psikoaktif diwiwiti ing wiwitan taun 1970an. Nikolaus Hansl, profesor ing Universitas Creighton, kebetulan nemokake nootropic nalika nggarap ester asam benzoat meta aminoethyl. Wiwit diwiwiti, suplemen iki ngalami panelitian preclinical tunggal lan uji coba manungsa. Riset klinis minangka bukti utama yen PRL-8-53 kanggo sinau ...
maca liyane

Suplemen Cycloastragenol: Mupangat, Dosis, Keamanan & Riset

September 29, 2020
Ikhtisar Cycloastragenol Cycloastragenol (CAG) uga dikenal minangka T-65 minangka triterpenoid tetrasiklik alami sing dipikolehi saka tanduran Astragalus membranaceus. Kaping pisanan ditemokake nalika ekstrak Astragalus membranaceus lagi dievaluasi kanggo bahan aktif kanthi sifat anti-penuaan. Cycloastragenol uga bisa dijupuk saka Astragaloside IV liwat tumindak hidrolisis. Astragaloside IV minangka aktif aktif utama ...
maca liyane

Prekursor NAD + ing Penuaan: Peran (NR) Nikotinamide Riboside Klorida Fakta Anti-Penuaan

September 28, 2020
Nicotinamide riboside (NR) lan nicotinamide riboside (Chloride) Nicotinamide riboside (NR) chloride minangka bentuk klorida ribotida nikotinamida (NR). 1. Apa Nicotinamide Riboside (NR)? NR minangka jinis vitamin B3 utawa niasin. Senyawa kasebut ditemokake ing taun 1940-an minangka faktor pertumbuhan H. influenza. Ing wiwitan abad kaping 21, akeh pasinaon bakal mbuktekake manawa NR minangka pendahulu NAD +. Aku ...
maca liyane

Pengalaman oxiracetam: Kepiye rasane wêdakakêna oxiracetam?

September 14, 2020
Apa sing diarani Oxiracetam? Oxiracetam minangka salah sawijining suplemen nootropik lawas saka kulawarga racetam. Iki minangka senyawa racetam kaping telu sawise piracetam lan aniracetam lan pisanan digawe ing taun 1970-an. Oxiracetam minangka turunan kimia saka racetam asli, piracetam. Kaya racetams liyane, oxiracetam ngemot pyrrolidone ing inti. Nanging, oxiracetam duwe klompok hidroksil, mula luwih kuat ...
maca liyane

Pengalaman 9-Me-BC: 7 kasunyatan babagan 9-Me-BC sing kudu sampeyan ngerteni

September 11, 2020
Apa sing diarani 9-ME-BC? 9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline) uga dikenal minangka 9-MBC minangka senyawa nootropik novel saka klompok β-karbolin. Β-Carbolines asale saka kulawarga karbolin heterogen. Iki tegese diprodhuksi kanthi endogen ing awak manungsa lan uga eksogen ing woh-wohan, daging masak, asap tembakau lan kopi. Β-Carbolines (BCs) diidentifikasi minangka neurotoksik, nanging saiki ...
maca liyane

Apa sing Kudu Dikenal Suplemen Nootropik Magnesium L?

September 7, 2020
Napa kita butuh Magnesium? Sadurunge bisa nemokake suplemen nootropic Magnesium L-Threonate, sampeyan bisa uga kudu ngerti babagan pendahulune. Magnesium minangka mikronutrien sing signifikan, sing aktif melu sawetara proses awak. Unsur kasebut nduweni kontraksi otot lan istirahat, sintesis protein, lan fungsi neuronal. Kajaba iku, ngatur gula getih lan njaga tekanan getih ...
maca liyane

Review babagan Mupangat Kesehatan saka Coluracetam Nootropic Anyar sing Kuat ing Otak

Agustus 25, 2020
Ringkesan Coluracetam Sajarah Coluracetam uga Coluracetam uga dikenal minangka SMI-540 utawa 2- (2-oxopyrrolidin-1-yl) -N- (2, 3-dimethyl-5, 6, 7, 8-tetrahydrofuro2, 3-b quinolin-4- yl) acetoamide biyen dikenal minangka MKC-231. Coluracetam minangka nootropik sintetik anyar saka kulawarga racetam, nanging senyawa nootropik sing kuwat kanggo nambah memori lan fungsi kognitif umum. Coluracetam minangka intine, suplemen panganan ...
maca liyane

10 perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan Pramiracetam

Agustus 20, 2020
Sajarah bubuk Pramiracetam minangka turunan kulawarga racetam. Panemuan lan orane wis bali wiwit taun 1970-an, matur nuwun kanggo perusahaan Parke-Davis. Sing ngandhani nootropik iki saka racetams liyane yaiku struktur molekul lan kemampuan dhuwur. Wis pirang-pirang taun, panggunaan pramiracetam wis nesu kabeh kanggo perawatan demensia, penyakit Alzheimer, lan gangguan neurologis liyane. Ing akhir taun 80an lan awal 9 ...
maca liyane