blog

HOME > BLOG

Suplemen Palmitoylethanolamide - Kepiye PEA bisa ngobati rasa sakit?

Februari 4, 2021
Ringkesan Palmitoylethanolamide (PEA) Ana laporan yen Administrasi Pangan lan Obat disetujoni kanggo ngirim aplikasi kanggo nyoba klinis kanggo ngobati COVID-19 kanthi nggunakake obat sintetis sing niru tumindak molekul sing ditemokake ing ganja. Obat sintetis, sing diarani palmitoylethanolamide ultramicronized (mikro PEA), dipercaya bisa tumindak minangka anti-inflamasi. Palmitoylethanolamide (PEA) minangka "...
maca liyane

Obat Anti Ageng Paling Anyar: Nicotinamide Mononukleotida (NMN)

Januari 28, 2021
Apa sampeyan ora bakal nglarang tuwa? Ya, obat anti-tuwa iku pilihan sing paling dipercaya kanggo ngowahi jam biologis sampeyan. Priksa aspek kritis Nicotinamide Mononucleotide (NMN), peran ing babagan umur, lan cara kanggo entuk perawatan. Phcoker minangka pabrikan profesional kanggo ngasilake bubuk Nicotinamide mononucleotide (NMN) Cepet ngirim pitakon: Hubungi kita Pambuka Akeh ...
maca liyane

Apa sing Kudu Dikenal Suplemen Nootropik Magnesium L?

Januari 28, 2021
Napa kita butuh Magnesium? Sadurunge bisa nemokake suplemen nootropic Magnesium L-Threonate, sampeyan bisa uga kudu ngerti babagan pendahulune. Magnesium minangka mikronutrien sing signifikan, sing aktif melu sawetara proses awak. Unsur kasebut nduweni kontraksi otot lan istirahat, sintesis protein, lan fungsi neuronal. Kajaba iku, ngatur gula getih lan njaga tekanan getih ...
maca liyane

Suplemen Hydrobromide Galantamine: Apa Obat sing Apik kanggo Penyakit Alzheimer?

Oktober 26, 2020
Ringkesan Galantamine Hydrobromide Galantamine hydrobromide minangka obat resep sing digunakake kanggo ngobati demensia penyakit Alzheimer. Galantamine wiwitane diekstrak saka tanduran salju salju Galantus spp. Suplemen galantamin nanging alkaloid tersier sing disintesis kimia. Sanajan panyebab kelainan Alzheimer durung dingerteni, dingerteni manawa wong sing nandhang Alzheimer ...
maca liyane

Nootropics PRL-8-53: Apa Pancen Ngapikake Kemampuan Memori lan Sinau?

Oktober 20, 2020
Ringkesan PRL-8-53 Hype saka PRL-8-53 minangka obat psikoaktif diwiwiti ing wiwitan taun 1970an. Nikolaus Hansl, profesor ing Universitas Creighton, kebetulan nemokake nootropic nalika nggarap ester asam benzoat meta aminoethyl. Wiwit diwiwiti, suplemen iki ngalami panelitian preclinical tunggal lan uji coba manungsa. Riset klinis minangka bukti utama yen PRL-8-53 kanggo sinau ...
maca liyane

Suplemen Cycloastragenol: Mupangat, Dosis, Keamanan & Riset

September 29, 2020
Ikhtisar Cycloastragenol Cycloastragenol (CAG) uga dikenal minangka T-65 minangka triterpenoid tetrasiklik alami sing dipikolehi saka tanduran Astragalus membranaceus. Kaping pisanan ditemokake nalika ekstrak Astragalus membranaceus lagi dievaluasi kanggo bahan aktif kanthi sifat anti-penuaan. Cycloastragenol uga bisa dijupuk saka Astragaloside IV liwat tumindak hidrolisis. Astragaloside IV minangka aktif aktif utama ...
maca liyane

Prekursor NAD + ing Penuaan: Peran (NR) Nikotinamide Riboside Klorida Fakta Anti-Penuaan

September 28, 2020
Nicotinamide riboside (NR) lan nicotinamide riboside (Chloride) Nicotinamide riboside (NR) chloride minangka bentuk klorida ribotida nikotinamida (NR). 1. Apa Nicotinamide Riboside (NR)? NR minangka jinis vitamin B3 utawa niasin. Senyawa kasebut ditemokake ing taun 1940-an minangka faktor pertumbuhan H. influenza. Ing wiwitan abad kaping 21, akeh pasinaon bakal mbuktekake manawa NR minangka pendahulu NAD +. Aku ...
maca liyane

Pengalaman oxiracetam: Kepiye rasane wêdakakêna oxiracetam?

September 14, 2020
Apa sing diarani Oxiracetam? Oxiracetam minangka salah sawijining suplemen nootropik lawas saka kulawarga racetam. Iki minangka senyawa racetam kaping telu sawise piracetam lan aniracetam lan pisanan digawe ing taun 1970-an. Oxiracetam minangka turunan kimia saka racetam asli, piracetam. Kaya racetams liyane, oxiracetam ngemot pyrrolidone ing inti. Nanging, oxiracetam duwe klompok hidroksil, mula luwih kuat ...
maca liyane

Pengalaman 9-Me-BC: 7 kasunyatan babagan 9-Me-BC sing kudu sampeyan ngerteni

September 11, 2020
Apa sing diarani 9-ME-BC? 9-Me-BC (9-Methyl-β-carboline) uga dikenal minangka 9-MBC minangka senyawa nootropik novel saka klompok β-karbolin. Β-Carbolines asale saka kulawarga karbolin heterogen. Iki tegese diprodhuksi kanthi endogen ing awak manungsa lan uga eksogen ing woh-wohan, daging masak, asap tembakau lan kopi. Β-Carbolines (BCs) diidentifikasi minangka neurotoksik, nanging saiki ...
maca liyane