+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Triptorelin Acetate InjectionPowder Ngendi aku bisa njaluk
Uncategorized

Triptorelin Acetate Injection / Powder: Ngendi aku bisa njaluk?

8,474 Ndeleng
1. Triptorelin Asetat
2. Apa sing digunakake kanggo Triptorelin Acetate?
3. Carane Triptorelin Acetate bisa digunakake?
4. Carane aku kudu nggunakake Triptorelin Acetate?
5. Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge nggunakake?
6. Triptorelin Asetase Dosis
7. Efek sisih nggunakake Triptorelin Asetat
8. Apa Triptorelin Acetate nengen kanggo aku?
9. Ngendi aku bisa njaluk Triptorelin Acetate?

1. Triptorelin Asetat phcoker

Triptorelin Acetate uga dikenal minangka Triptorelin Acetate140194-24-7 yaiku molekul kimia organik kanthi aksine substituen sekunder lan tersier ing atom karbon pusat. Ing istilah sing luwih sederhana, iki berarti ana akeh atom logam, gugus fungsi sing dipasang ing karbon atom ing struktur kimia. Sejatine kanthi istilah 'Organik', apa sing dimaksud yaiku molekul nduweni atom karbon minangka atom pusat. Saben senyawa organik nduweni anané atom karbon lan mulané karbon minangka kunci kanggo urip.

Triptorelin Asetate digunakake sacara luas minangka obat lan uga kanggo sintesis kimia ing laboratorium. Panggunaan obatan kasebut paling penting amarga iku cukup khusus. Triptorelin Acetate ngandhut asam lemah lan nduweni tingkat donor hidrogen sing luwih gedhé dibandhingake karo kadar pambalikan hidrogen. Sampeyan duwe rumus kimia C66H86N18O15 lan massa molar atom rata-rata saka 1311.49 gram saben mole. Pedagang utawa druggists bisa uga nggunakake istilah minangka decapeptyl, gonapeptil etc, sing umum tegese Triptorelin Acetate. Ing nggunakake Triptorelin asetat ing donya saiki sing penting, tamba iki digunakake kanggo nambani kanker prostat sing luwih maju (nyujuk kelenjar endokrin ing sistem reproduksi lanang awak manungsa). Ora mung kanker nanging digunakake ing tahap lanjut saka regulasi hormon, kontrol testosteron dll Dikenal nggunakake Triptorelin Acetate utawa Triptorelin Injeksi, Bisa banget migunani ing donya dina. Produsèn Triptorelin Acetate uga nyaranake sampeyan kudu njupuk pendapat dokter sadurunge njupuk pengobatan.

2. Apa sing digunakake kanggo Triptorelin Acetate? phcoker

Triptorelin Acetate140194-24-7 paling umum dikenal minangka injeksi Triptorelin Trelstar. Injeksi Triptorelin mbiyantu ngobati kanker prostat. Injeksi Triptorelin uga digunakake kanggo ngatur hormon ing bocah; Kasus panggunaan yaiku yen nalika anak aktif banget ing wutah lan hormon kasebut bakal dirilis banget sadurunge arep nyebabake tahap pubertas, injeksi Triptorelin digunakake kanggo ngurangi sekresi hormon. Obat iki dumadi ing klasifikasi Gonadotropin ngeculake hormon disingkat minangka GnRH. Iku penting banget kanggo ngontrol anak kanthi luwih cepet tinimbang pertumbuhan seksual. Ing istilah sing luwih prasaja, injeksi Triptorelin dipigunakaké kanggo ngurangi sekresi test sing mulih. Testosteron minangka hormon sing tanggung jawab kanggo karakter seksual lanang. Ana akeh kegunaan liyane sing bisa dicedhakake dhokter sampeyan adhedhasar kekebalan awak. Siji kudu ngurus dosis amarga tamba ora bisa uga dienggo ing saben manungsa, efek sisih kudu ditindakake banget nalika sampeyan lagi nggunakake tamba.

Triptorelin Asetate uga digunakake kanggo ngobati kanker payudara ing wanita. Siji bab kasebut kudu dicathet yen injeksi Triptorelin Acetate ora bakal mbusak sel kanker kanthi sendirine, nyuda pertumbuhan hormon supaya sel kanker mandheg nyebar ing jero awak manungsa, Iki mung tamba sing sok-sok ngasilake banget. Aja lali kanggo njupuk pemeriksaan medis reguler ing badan kanthi nggunakake obat kasebut lan apa wae jenis kelainan kudu dilapurake menyang dokter sadurunge ngalami intensitas lan mulai nuduhake efek samping sing serius.

Injeksi kasebut diwiwiti kanthi cara ngobrol liwat arteri lan nandhingake hormon pertumbuhan sing ngrangsang kaya testosteron. Tindakan mikrobiologis ing hormon lan organ hormon-ngeculake bisa uga ora mbebayani nanging isih gumantung ing dosis obat lan kekebalan. saka manungsa. Umumé, siji dosis ora nuduhake asil nanging dosis tartamtu sing diwènèhaké dhokter sampeyan bakal mbantu ing regulasi pertumbuhan.

3. Carane Triptorelin Asetat work ing sampeyan? phcoker

The Injeksi Triptorelin (Trelstar), tamba tumindak ing kelenjar endokrin lan mbusak sel kanker. Nalika nerangake kanker prostat, kanker kasebut wis nyebar menyang organ liya saka kelenjar prostat. Sel kanker prostat ngalih ing sistem limfatik ing dubur, tulang lan kandung kemih ing sawetara kasus. Triptorelin Acetate kene mbantu mbusak kabeh sel kanker kanthi permanen, Triptorelin Acetate mbantu kanker nanging ing tingkat apa gumantung ing nafsu lan kekebalan awak.

  • Yen dhokter sampeyan wiwit ngetung abang ing hormon, banjur kudu dadi karya Triptorelin Acetate.
  • Yen dhokter sampeyan wiwit ngati-ati panyebaran sel kanker sampeyan mandheg, Banjur sing kudu dadi karya Triptorelin Acetate
  • Yen sampeyan wiwit nggayuh owah-owahan ing tampilan fisik, banjur kudu dadi karya Triptorelin Acetate

Ing istilah sing luwih prasaja, Triptorelin Acetate minangka obat kayadene ubat-ubatan liyane sing kasedhiya ing pasar, kerjane ngatasi wilayah sing kena pengaruh ing awak lan berkembang menyang tamba. Sampeyan kudu banget weruh dosis maneh lan periode antarane saben obat terus-terusan.

Ana uga akeh review Triptorelin Acetate ing internet sing bisa njelasake kanthi jero. Produsen Triptorelin Acetate nyithak panyedhian ringkes ing kaca pitulung produk kasebut.


Triptorelin Acetate InjectionPowder Ngendi aku bisa njaluk

4. Carane aku kudu nggunakake Triptorelin Acetate? phcoker

Triptorelin Asetate (140194-24-7) digunakake ing perawatan kanker (kanker prostat) lan regulasi pertumbuhan hormon. Medis Triptorelin Asetate diwenehi dhokter sampeyan minangka wangun injeksi, biasane, injeksi bakal sapisan ing saben minggu-minggu 4 (iki bisa beda-beda karo kondisi kesehatan lan kekebalan awak). Sampeyan kudu ati-ati ing dosis supaya ora ana efek samping sing ora perlu. Kanggo kauntungan sampeyan, aku maringi pitutur kanggo menehi tandha tanggal ing tanggalan lan kanthi otomatis njupuk injeksi Triptorelin Acetate kanthi jumlah dosis sing tepat kanggo asil sing paling apik. Penyumbatan urin yaiku gejala sing kedadeyan nalika nggunakake obat kasebut. Ing kasus iki, sampeyan kudu takon dhokter sampeyan lan sampeyan kudu nglakoni bab iki bebarengan karo koordinasi sampeyan. Oalah, iki mung kanggo saperangan minggu pisanan. Sering numbness, Bone aching bisa uga sawetara gejala liyane marang panggunaan narkoba nanging sampeyan kudu mangsuli dhokter yen lagi ningkatake rasa nyeri. senadyan ora ana efek samping mbebayani, ora ana sing salah ing sisih aman nalika nyobi obat anyar. Aja ngedohi uga, obat kasebut dianggo kanthi apik lan sampeyan duwe dhukungan cepet saka dokter. Ing sawayah-wayah ing sajroning wektu ngobati, hubungi dokter ing babagan masalah apa wae. Panganggone bakal ditemtokake dening pakar lan kula menehi saran supaya sampeyan ora nglakoni apa-apa dosis utawa wektu obat kasebut.

5. Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge nggunakake? phcoker

Biasane Triptorelin Acetate digunakake dening wong-wong sing nandhang kanker prostat utawa masalah awal pertumbuhan. Wong kudu ngerti yen penyakit kasebut bisa ditambani nalika ditrapake marang pengobatan. Wong kudu ndelikake dhokter / spesialis dhokter ing babagan kedadeyan utawa gejala, Kadhangkala efek samping sing paling dilirwakake bisa dadi masalah gedhe banget. Bab kasebut kudu dijaga sadurunge nggunakake obat kasebut minangka obat. Pasien uga kudu mbudidaya yen injeksi Triptorelin Acetate ora bakal mbusak kabeh kanker, mung ngeculake hormon sing bakal ngeculake pertumbuhan sel kanker. Obat iki ora ngilangi kanker ing awak; Iku cures kanthi alon lan anteng kanthi ora ngidini kanggo tuwuh. Sampeyan uga kudu nelusuri Ulasan Acetate Triptorelin. Sanajan ana sing diwenehake, ora ana salah ing panelusuran sing Triptorelin Acetate ulasan ing internet.

6. Triptorelin Asetase Dosis phcoker

Triptorelin Dosis acetate beda-beda kanggo kesuburan masalah lan kesehatan pasien. Triptorelin Asetase dosis uga gumantung saka kekebalan pasien.

Dosis Wutah 1

Injeksi Triptorelin utawa Trelstar yaiku tamba banget efektif yen dosis pengobatan diwenehake kanthi bener.

Kanggo obat pelepasan alon sasi siji sasi, Trelstar dianjurake supaya dilakokake ing 3.75mg karo banyu steril 2ml kaya ing injeksi. Iki bakal terus kanggo sasi. Iki kudu injeksi intramuskular. banyu 3.75mg Triptorelin Asetat + 2ml bakal tumindak minangka basa peptida. Dosis iki digawa liwat getih ing arteri jaringan otot lan nyuda tingkat hormon kanggo asil.

Dosis iki kudu dilakoni nganggo jarum 21 gauge utawa sistem pangiriman dosis tunggal.

Dosis Wutah 3

Kanggo obat perlindhungan sing telung sasi, Trelstar dianjurake supaya bisa diinum ing 11.25mg karo banyu steril 2ml kaya ing injeksi. Iki bakal terus saben telung sasi. Iki kudu injeksi intramuskular. banyu 11.25mg Triptorelin Asetat + 2ml bakal tumindak minangka basa peptida. Dosis iki digawa liwat getih ing arteri jaringan otot lan nyuda tingkat hormon kanggo asil. Dosis iki kudu dilakoni nganggo jarum 21 gauge utawa sistem pangiriman dosis tunggal.

Dosis Wutah 6

Kanggo obat pelepasan alon-cepet enem sasi, Trelstar dianjurake supaya dilakokake ing 22.5mg karo banyu steril 2ml kaya ing injeksi. Iki bakal terus saben nem sasi. Iki kudu injeksi intramuskular. banyu 22.5mg Triptorelin Asetat + 2ml bakal tumindak minangka basa peptida. Dosis iki digawa liwat getih ing arteri jaringan otot lan nyuda tingkat hormon kanggo asil. Dosis iki kudu dilakoni nganggo jarum 21 gauge utawa sistem pangiriman dosis tunggal. Dosis Triptorelin Acetate bisa beda-beda kaya iki lan luwih apik kanggo njupuk saran dokter.

Sampeyan bisa nggunakake Triptorelin Acetate ing sembarang wektu dosis sing nyaman. Nanging sampeyan kudu nggunakake kasebut sawise konsultasi dokter sah lan mung sawise dheweke prescribe sampeyan pengobatan iki.

7. Efek sisih nggunakake Triptorelin Asetat phcoker

Nalika sampeyan miwiti nggunakake Triptorelin Acetate, luwih-luwih nalika sampeyan wiwit nggunakake obat iki, bisa uga nambah hormon tartamtu, iki minangka kondisi sing padha karo kondisi sing dianggep. Nanging, iki ora dadi masalah nanging ana efek samping serius sing kudu ditangani kanthi gampang. Urinal blockage, urin nyenyet lan getih ing urin yaiku sawetara efek samping serius kayadene Trelstar sing gegayutan karo wilayah prostat. Iki uga kedadeyan amarga overdosage lan bakal sementara sakliyane awakmu mbangun sistem kekebalan awak menyang tamba sing nembe anyar. Produsen Triptorelin Asetat Ora ana hubungane karo efek samping.

Nanging, obat iki ora disaranake kanggo wanita ngandhut amarga bisa nyebabake nyuda.

Triptorelin Asetate nyebabake nyuda hormon, lan uga Triptorelin Acetate nyebabake nyuda panyebaran kanker. Sampeyan bisa ngatasi efek samping Triptorelin Acetate iki.

Luwih becik kontak dhokter sampeyan langsung yen sampeyan nemokake efek samping Triptorelin Acetate iki:

  • Rembulan sing terus-terusan nyebabake tenggorokan sing garing lan garing ngasilake batuk
  • Perut ngganggu karo sensasi muntah
  • Masalah diare lan pencernaan.
  • Pain utawa jenis pembengkakan fisik ing wilayah sing disuntikake
  • Tambah kadar jantung karo tingkat BP lan gula sing dhuwur
  • Ora bisa aktif, lagune otot lan mati rasa
  • Nyeri punggung lan nyusut ing otot
  • Ngurangi stamina awak
  • Basa ora bisa ngrasakake rasa
  • Nyaring ambegan ing ambegan
  • Hot flashes lan nambah suhu awak
  • Sakit kepala lan pusing

Efek sampingan Triptorelin Asetate iki paling efek samping nanging ora lengkap. Liyane bisa kedadeyan uga gumantung ing kondisi liyane. Sampeyan disaranake supaya tetep menehi tandha lan laporan dhokter sampeyan kanggo samubarang pitulungan luwih lanjut.

Nalika sampeyan lagi ngobati obat kasebut, tamba kasebut bisa ngobati cairan awak kayata getih, urin dll. Perlu dicatet yen pasien ngobati obat kasebut ora bisa ndemek cairan kasebut paling sithik kanggo jam 48. Sarung tangan karet (kanggo penganten) perlu nalika nggunakake obat kasebut.

Sampeyan kudu ngandhani dhokter sampeyan babagan kabeh obat sing saiki sampeyan tindakake amarga Triptorelin Acetate bisa nanggepi karo obat liya sing ora optimal kanggo tamba kasebut.

8. Apa Triptorelin Acetate nengen kanggo aku? phcoker

Triptorelin Asetate tepat kanggo sampeyan yen sampeyan ngalami masalah hormon. Triptorelin Asetate bisa digunakake dening sapa waé karo masalah kajaba wanita ngandhut. Luwih, sampeyan kudu nganggep pendapat dokter kanggo nimbang obat kasebut amarga dheweke ngerti babagan awakmu kanthi apik. Masalah apa wae sing kudu ditliti kudu didhiskusekake karo dhokter sampeyan dhisik lan ora mbandhingake sampeyan karo wong liya liwat pengobatan sing padha, sampeyan bisa uga duwe kekebalan lan kebiasaan mangan sing beda, kabeh wong ora padha. Triptorelin Asetate ngasilake tamba, lan yen sampeyan pengin, sampeyan bakal bisa. Triptorelin Acetate bubuk utawa Trelstar, Malah iki bisa dadi rada bingung. Triptorelin Acetate bubuk luwih murah tinimbang injeksi. Nanging injeksi kasebut nuduhaké asil sing luwih apik dibandhingaké karo bubuk Triptorelin Acetate.

9. Ngendi aku bisa njaluk Triptorelin Acetate? phcoker

Sampeyan bisa tuku Triptorelin Acetate ing toko obat sing disertifikasi kanthi resep. Sampeyan bisa ngunjungi cabang apa wae Phcoker kanggo njaluk Triptorelin Acetate ing rega sing paling terjangkau. Tansah mriksa merek lan tanggal kadaluarsa sadurunge sampeyan tuku Triptorelin Acetate.