Ringkesan Coluracetam

Sajarah Coluracetam

Coluracetam uga dikenal minangka BCI-540 utawa 2- (2-oxopyrrolidin-1-yl) -N- (2, 3-dimethyl-5, 6, 7, 8-tetrahydrofuro2, 3-b quinolin-4-yl) acetoamide biyen dikenal minangka MKC-231. Coluracetam minangka nootropik sintetik anyar saka kulawarga racetam, nanging senyawa nootropik sing kuat kanggo nambah memori lan fungsi kognitif umum.

Coluracetam yaiku intine tambahan dipikolehi saka piracetam. Coluracetam pisanan dikembangake dening Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation ing taun 2005. Dheweke ngembangake minangka perawatan potensial penyakit Alzheimer. Sanajan asil awal nuduhake sawetara potensial, dheweke gagal nggayuh titik pungkasan.

Banjur lisensi kasebut ditransfer menyang BrainCells Inc. sing ngembangake perawatan depresi depresi utama (MDD) lan gangguan kuatir umum (GAD). Dheweke tekan studi klinis 2a sing nglaporake sawetara potensial kanggo ngindhari pasien saka kelainan depresi utama uga saka kuatir.

Sayange, Brain Cells Inc. durung ngembangake lan uga perusahaan ditutup ing taun 2014. Coluracetam wis kasedhiya kanggo lisensi wiwit taun 2012.

Sanajan kabeh, coluracetam dianggep kuat banget nootropic jupuk. Biasane tumindak cepet amarga bisa tekan getih ing tingkat dhuwur sajrone 30 menit konsumsi. Nanging, tingkat nyuda sajrone konsumsi telung jam, tegese bakal entuk keuntungan maksimal sajrone telung jam panggunaan.

Kaya racetams liyane, coluracetam nambah level acetylcholine, nanging mekanisme tumindak bisa ditrapake. Coluracetam utamane nambah proses pengambilan kolin afinitas tinggi (HACU), saéngga nambah konversi kolin dadi acetylcholine. Neurotransmitter, acetylcholine, digandhengake karo fungsi lan memori kognitif, mula iku kemampuan coluracetam minangka senyawa nootropik.

Mupangat liyane sing ana gandhengane karo coluracetam kalebu ningkatake sesanti, nambah pemahaman lan kelingan gratis, nambah swasana ati, nyingkirake kuatir lan depresi uga unsur kanggo Olah rogo ngencengke otot.

Coluracetam ditemokake saka tablet f, kapsul utawa cairan. Sampeyan bisa dijupuk kanthi lisan utawa subling. Coluracetam minangka nootropik larut lemak lan supaya penyerapan cepet kudu digunakake ing sadawane minyak / lemak sing sehat kayata lenga zaitun.

Nootropic iki bisa digunakake sajrone wektu sing cendhak amarga tingkat dhuwur ing plasma sajrone 30 menit sawise sampurna.

Apa Coluracetam?

Coluracetam minangka senyawa nootropik sintetik lan lemak ing kulawarga racetam. Coluracetam uga dikenal minangka BCI-540 biyen diarani MKC-231.

Sanajan minangka senyawa sing cukup anyar, mupangat nootropik coluracetam janjeni. Dipercaya nawakake keuntungan sing penting kanggo nambah memori, sinau, ngilangi kuatir, kelainan depresi utama uga nambah wawasan.

Mekanisme poluracetam tumindak

Kepiye fungsi coluracetam ing otak?

Kaya racetams liyane, coluracetam entuk manfaat ing otak kanthi mengaruhi kolin lan sabanjure acetylcholine kanthi macem-macem cara. Panaliten sing ditindakake saiki nuduhake yen efek coluracetam ing otak liwat telung mekanisme utama. Mekanisme tumindak coluracetam iki dijlentrehake ing ngisor iki;

Coluracetam

(1) Ndhukung pengambilan kolin sing dhuwur banget

Nootropics ing kelas racetam dingerteni ngindhuksi produksi asetilkolin kanthi menehi stimulasi reseptor sing tanggung jawab. Nanging, ing mekanisme tumindak coluracetam unik amarga nambah produksi acetylcholine kanthi nambah pengambilan kolin afinitas tinggi (HACU).

Sistem HACU minangka mode utama sing ditularake kolin menyang otak. Sejatine langkah-watesan sing mbatesi tarif ing proses produksi acetylcholine. Acetylcholine yaiku neurotransmitter sing ana gandhengane karo memori, sinau lan fungsi kognitif umum.

Coluracetam tambahan nambah tingkat kolin diangkut menyang otak sing ngasilake luwih akeh produksi asetilkolin. Khusus nambah CHT1, sawijining transporter kolin afinitas sing dhuwur, mula nyebabake kasedhiyan kolin kanggo pengambilan.

Ing kasus kerusakan HACU, siji ngalami sing diterangake minangka efek kabut otak lan masalah karo memori lan sinau. Coluracetam menarik nambah level kolin ing plasma getih sing mbantu sistem HACU luwih efisien, sanajan sawetara neuron rusak.

Peningkatan produksi acetylcholine ing neuron mbantu ningkatake memori, sinau, jangka pendek, lan uga kemampuan kanggo nggawe keputusan.

(2) Ngapikake potensiap AMPA

Riset wis ngungkapake yen coluracetam bisa nambah potentasi alpha-amino-3-hydroxy-5-methyl-4-isoxazole (AMPA). Reseptor AMPA dipengaruhi glutamat sing uga mengaruhi potentiation (LTP) jangka panjang sing dadi basis kanggo sinau lan memori.

Saiki, Serotonin Selektif Reuptake Inhibitors (SSRIs) minangka obat sing digunakake kanggo perawatan gangguan swasana ati lan depresi. SSRIs iki, nanging mengaruhi tingkat serotonin ing otak sing nyebabake akeh efek samping.

Coluracetam minangka perawatan kanggo kelainan depresi lan kuatir kanthi nambah kegiatan glutamat, ora nyebabake reaksi salutonin sing ana gandhengane.

(3) Nglindhungi reseptor NMDA saka karusakan keracunan glutamat

Mekanisme tumindak coluracetam liyane yaiku kemampuan kanggo nglindhungi reseptor N-Methyl-D-aspartate (NMDA) saka keracunan glutamat. Reseptor NMDA minangka reseptor glutamat lan uga protein saluran ion sing kedadeyan ing sel saraf. Reseptor NMDA nduwe peran penting kanggo ngontrol kegiyatan plastik lan sinonim.

Kerusakan ing reseptor NMDA gegandhengan karo gangguan otak utama kayata stroke, cedera otak traumatik, penyakit Alzheimer ing antarane penyakit otak liyane.

Keuntungan saka Coluracetam

Riset Coluracetam ngakoni minangka sing kuat nootropic agen ditambah karo pengalaman coluracetam positif dening para pangguna. Coluracetam minangka paningkatan kognitif sing nyenengake amarga mekanisme aksi sing luar biasa. Nanging, amarga iku senyawa anyar, luwih akeh pasinaon ing manungsa dibutuhake kanggo ngonfirmasi manfaate coluracetam.

Ing ngisor iki ana mupangat coluracetam manawa siji bisa ngalami saka panggunaan coluracetam sing konsisten lan tepat;

(1) Nambah memori lan LearningColuracetam

Coluracetam nambah produksi neurotransmitter, acetylcholine sing gegandhengan karo sinau lan memori.

Sawetara panelitian nuduhake yen coluracetam bisa ngundhakake memori lan fungsi kognitif ing tikus. Nanging, panaliten durung ditindakake karo subjek manungsa nanging asile uga padha.

Contone, sajrone sinau tikus kanthi kekurangan memori sing kena pengaruh, administrasi lisan saka coluracetam kanthi 1-10mg / kg ditemokake kanggo nambah memori tanpa nyebabake efek samping.

Ulasan Coluracetam nuduhake manawa duweni potensi nambah memori jangka pendek lan jangka panjang.

(2) Ningkatake Pemahaman Maca lan Kelingan Gratis

Coluracetam tambahan bisa nambah memori jangka pendek, ningkatake fokus uga ngeling-eling kanthi gratis. Properti kasebut ndadekake para siswa lan sapa wae ing lingkungan sing kompetitif bisa nambah prestasine.

saperangan pengalaman coluracetam dening pangguna individu nuduhake kapabilitas coluracetam kanggo ngundhakake kinerja liwat maca pangerten luwih apik uga kelingan bahan gratis sing sinau.

(3) Dandan Kognisi jangka panjang

Coluracetam dikandhakake pengaruh sistem regulasi pengambilan kolin, saéngga nambah fungsi kognitif suwene sawise administrasi dosis coluracetam sing kurang.

(4) Ngurangi Depresi tahan-perawatanColuracetam

Panliten nuduhake yen suplemen coluracetam minangka perawatan potensial kanggo wong sing tahan anti-depresan.

Sidang fase 2a ditindakake BrainCells Inc., kanggo pasien sing tahan anti-depresan kanggo nguji khasiat coluracetam nglawan gangguan depresi utama (MDD) lan kelainan kuatir umum (GAD). Asil awal nuduhake yen coluracetam ing 240mg / dina ditrapake marang MDD lan GAD.

(5) Promosi Neurogenesis Potensial

Neurogenesis Sejatine proses sing nggawe sel otak anyar digawe. Proses iki penting kanggo fungsi kognitif lan katrampilan otak umum.

Coluracetam bisa ningkatake neurogenesis, nanging tumindak dhasar sing durung jelas. Panliten nuduhake manawa bisa uga ana gandhengane karo kemampuan coluracetam kanggo nambah tingkat acetylcholine lan utamane ing hippocampus.

(6) Bisa ningkatake cacat Mental

Coluracetam nambah kegiatan acetylcholine sing bisa nulungi wong sing nandhang Schizophrenia sing enzim sing melu sintesis acetylcholine biasane cacat.

Sampeyan uga bisa nambah sinau kanggo wong sing ora duwe cacat logam liyane kayata penyakit Alzheimer.

(7) Bisa Ningkatake WawasanColuracetam

Coluracetam menarik nootropic senyawa sing ora mung nambah kognisi nanging uga bisa nambah sesanti liwat tampilan warna sing luwih apik, pangenalan bentuk sing luwih apik lan paningal sing luwih apik. Iki bisa nyengkuyung tuwuh saraf ing wong sing kena penyakit degeneratif retina.

Pangguna coluracetam ngalami beda efek coluracetam kalebu warna sing luwih cerah, kontras sing cerah, fokus sing cetha babagan bentuk lan lampu sing luwih cerah.

(8) Gejala sindrom bowel sing gampang dilarani

Sindrom usus sing gampang nesu (IBS) minangka penyakit usus gedhe sing kedadeyan amarga pangaturan sing kurang transporter 1 (CHT1).

A panaliten 2018 nuduhake coluracetam bisa ngatur molekul CHT 1, mula bisa nambahi gejala kasebut yen sindrom usus sing gampang marah.

(9) Panganggone rekreasi Coluracetam

Coluracetam minangka enhancer swasana ati sing apik lan menehi rasa santai secara bertahap. Iki wis diwenehake kanggo ngaktifake hormon wutah, sing apik kanggo Olah rogo ngencengke otot. Nanging, ora kasebut minangka booster energi lan mula kudu digunakake stimulant kanggo asil sing paling apik.

Coluracetam Vs aniracetam, fasoracetam, pramiracetam lan Piracetam. Bedane

(1). Coluracetam vs Aniracetam

Loro-lorone coluracetam lan aniracetam kalebu kulawarga racetam. Kalorone suplemen nootropik sing kuwat. Aniracetam pisanan ditemokake ing wiwitan taun 1970-an. Aniracetam dikenal kanggo nambah memori lan swasana ati, nyuda kuatir lan gejala depresi uga nambah fokus.

Nalika loro coluracetam lan aniracetam mengaruhi tingkat acetylcholine ing otak sampeyan, beda karo cara sing kena pengaruh kasebut. Aniracetam langsung ngarahake luwih akeh acetylcholine nalika mekanisme tindakan coluracetam utama yaiku liwat peraturan proses pengambilan kolin afinitas dhuwur sing nyebabake panyerapan kolin lan konversi dadi acetylcholine.

Kajaba iku, coluracetam wis katon kontras banget lan nambah rincian nalika Aniracetam nyebabake luwih jenuh warna.

Sanajan aniracetam lan nootropik coluracetam yaiku paningkatan swasana ati, Coluracetam minangka paningkatan swasana sing luwih apik tinimbang aniracetam.

Salajengipun, sawetara pangguna aniracetam nglaporake kreatifitas. Coluracetam ing tangan liyane nambah sesanti.

(2). Coluracetam vs Fasoracetam

Fasoracetam minangka nootropik paling anyar ing kulawarga racetam. Iki dikembangake minangka perawatan potensial utawa Gangguan Kesan Hyperactivity Gangguan (ADHD) ing bocah-bocah.

Kaya coluracetam, Fasoracetam minangka otak otak potensial nootropik sing nambah memori lan fungsi kognitif umum. Kalorone nambah pengambilan kolin sing digunakake ing sintesis acetylcholine.

Salah sawijining mekanisme tumindak fasoracetam sing luar biasa yaiku kemampuan kanggo ngatasi reseptor GABAb. Reseptor GABA magepokan karo sinau, efek tenang sing mbantu mbantu nyuda kuatir lan depresi uga nambah turu.

Loro nootropika iki uga duwe efek sing padha. Nanging, karakteristik sing beda yaiku, coluracetam ngasilake acetylcholine kanthi tingkat sing luwih dhuwur tinimbang fasoracetam. Kajaba iku, kemampuan coluracetam nambahi swasana bisa dibuktekake nalika fasoracetam durung kabukten.

Kaya racetams liyane, Fasoracetam mbutuhake digunakake bebarengan karo sumber kolin sing apik kayata Alpha GPC. Nanging, angel kanggo tumpukan karo suplemen liyane. Apike tumpukan coluracetam fasoracetam minangka tumpukan sing disaranake.

(3). Coluracetam vs. Pramiracetam

Pramiracetam minangka salah sawijining nootropics paling kuat saka kulawarga racetam. Nduwe kapabilitas memori sing kuwat banget. Ora kaya racetams liyane, sing biasane ora digunakake kanggo subyek sehat, pramiracetam uga bisa digunakake kanggo wong sing sehat.

Kaya coluracetam, pramiracetam nambah neurotransmitter ing otak. Nanging, ora kaya coluracetam utawa racetams liyane sing mengaruhi reseptor neuron sing spesifik, pramiracetam bisa mengaruhi kabeh mau uga bisa mengaruhi hippocampus.

Nalika loro-lorone bisa nambah memori, pramiracetam uga nawakake mupangat minangka stimulan. Nanging, coluracetam uga menehi mupangate tambahan saka pramiracetam ngeculake kuatir lan nambah semangat.

(4). Coluracetam mungsuh Piracetam

Piracetam minangka nootropik pisanan sing disintesis lan paling kuat ing antarane narkotika liyane ing kelas racetam. Piracetam minangka paningkatan kognitif sing efektif biasane kanggo wong tuwa lan wong-wong sing kekurangan kognitif. Nanging, bisa uga dudu pitulung kanggo wong sing sehat.

Nalika piracetam lan coluracetam ngundhakake tingkat acetylcholine ing otak mode tumindak sampeyan beda. Piracetam ndadekake reseptor acetylcholine dadi luwih sensitif marang acetylcholine, nalika, coluracetam nambah konversi kolin dadi acetylcholine kanthi mempengaruhi proses pengambilan kolin afinitas tinggi.

Coluracetam

Dosis Coluracetam, Tumpukan, Suplemen

(1) Dosis Coluracetam

Administrasi panganan lan obat (FDA) nyathet coluracetam lan nootropics racetam liyane amarga obat sing ora disetujoni anyar lan mula ora ana dosis coluracetam standar ditetepake. Ing kasus iki disaranake dosis coluracetam Bakal asale saka panaliten klinis manungsa nanging sayangé riset terbatas wis ditindakake kanthi subjek manungsa.

Uga, kabeh ora ilang amarga akeh ulasan coluracetam saka pangguna individu sing mbantu njupuk dosis coluracetam sing cocog. Dosis sing efektif yaiku ing antarane 5-20 mg saben dina, nanging mbandhingake administrasi oral oral suburen coluracetam, dosis kasebut bisa diatur.

Nalika milih dosis oral oral coluracetam, dosis sublingual luwih murah. Administrasi Sublingual sejatine melu nempatake coluracetam ing ilat lan ngidini bubar liwat kulit. Iki ngidini nootropik coluracetam langsung mili aliran getih sing nambah efek coluracetam.

Umume pangguna nglaporake dosis coluracetam 20-80 mg saben dina, dijupuk rong dosis, siji esuk lan liyane ing wayah sore.

Nanging, dosis coluracetam sing dhuwur kira-kira 100 mg saben dina kaping telu, dibutuhake kanggo nambani kelainan depresi utama uga kelainan kuatir umum. Dosis nganti 240 mg kaping telu sing diterbitake saben dina digunakake ing uji tanpa efek samping.

Kaya suplemen obat utawa panganan, mesthi miwiti dosis paling murah lan tambah kanthi bertahap kaya sing dibutuhake. Coluracetam kudu dijupuk sumber kolin sing apik kanggo ngatasi kekurangan kolin sing bisa nyebabake sakit sirah.

(2) Stok Coluracetam

Racetams lan suplemen nootropik liyane ngasilake asil sing luwih apik nalika dibandhingke karo suplemen liyane. Racetams utamane kudu dijupuk bebarengan karo sumber kolin sing apik kanggo ngindhari efek sing gegayutan karo kolin sing ora cukup ing otak kayata sirah. Coluracetam ora pangecualian.

Yen sampeyan nganggep tumpukan nootropik GPC coluracetam alpha GPC, dosis 300-600 mg saben dina bakal cocog karo 250-750 mg saben dina ing kolin CDP bakal ngasilake asil sing luwih apik njupuk 10-20 mg saka coluracetam saben dina.

Coluracetam tumpukan kanthi akeh suplemen kalebu, phenylpiracetam, tianeptine, noopept, modafinil, pramiracetam, piracetam lan oxiracetam antara liyane nootropics.

Amarga tumpukan bisa amba banget nalika coluracetam nyedhiyakake ruangan kanggo eksperimen, nimbang tumpukan sing bakal nambah fungsi kognitif kanthi nyata nalika stimulasi energi mental lan fisik sing gedhe, uga kekurangan kolin counteract. Kayata tumpukan kalebu tumpukan coluracetam oxiracetam, coluracetam fasoracetam tumpukan antara liya.

Conto tumpukan coluracetam oxiracetam lengkap yaiku

  • 20 mg coluracetam -sampeyan kognitif utama
  • 200 mg oxiracetam -provides keuntungan sinergis nganggo coluracetam
  • 200 mg kafein- kanggo tumindak minangka stimulan
  • 400 mg L-Theanine-kanggo promosi relaksasi
  • 300 mg sumber kolin kayata suplemen Alpha GPC

(3) Suplemen Coluracetam

Suplemen Coluracetam bisa ditemokake minangka bentuk panginepan ing bubuk coluracetam, Cairan biasane dijupuk sublingally lan uga kapsul coluracetam.

Ana cara utama cara coluracetam bisa dijupuk yaiku coluracetam oral vs sublingual administrasi. Administrasi Sublingual luwih efektif tinimbang lisan. Yen suplemen dilebokake ing ilat, banjur nembus langsung menyang aliran getih dadi panyerapan luwih cepet lan luwih gampang.

Coluracetam misuwur amarga fungsi utama kanggo nambah memori lan sinau bebarengan karo mupangat liyane kayata ningkatake visi, ngilangi kuatir lan kelainan depresi utama uga ngobati sindrom usus sing gampang nesu.

Coluracetam kerja utamane kanthi nambah level acetylcholine ing otak. Pilihan liyane kanggo suplemen coluracetam yaiku njupuk panganan sing kaya kolin kayata endhog, ati, daging sapi lan daging ayam, brokoli antara liya.

Umume pangguna coluracetam tumpukan karo sumber kolin sing apik kayata CDP-Choline utawa Alpha-GPC kanggo ngundhakake efek coluracetam lan bisa uga efek samping.

Coluracetam minangka nootropik larut lemak, mula kudu dijupuk minyak sing sehat kayata minyak klapa sing ora dinilai, utawa lenga zaitun tambahan kanggo penyerapan luwih apik.

Efek sisih & Interaksi

Efek sisih Coluracetam

Coluracetam minangka senyawa nootropik sing aman lan uga bisa ditrapake tanpa nyebabake efek samping. Nanging, sawetara efek sisih entheng nganti moderat wis dilaporake. Efek coluracetam biasane ana nalika ana overdosis.

Efek samping coluracetam sing bisa uga kalebu;

Sakit Kepala: Iki umum banget karo kabeh racetams amarga kasunyatan manawa nambah konversi kolin menyang acetylcholine. K kolin sing ora cocog ing otak biasane nyebabake sirah ing bagean otak. Sawetara pangguna coluracetam nglaporake sirah. Iki didandani kanthi numpuk karo sumber kolin sing apik lan uga mudhun dosis.

Kabut otak: iki tegese mung fokus lan kebingungan. Sawetara pangguna coluracetam wis nglaporake rasa nguciwani uga kurang fokus. Nanging, iki biasane ilang kanthi nggunakake koluracetam kanthi dosis sing tepat.

Kurangé populasi ing swasana ati: Iki minangka kontradiksi saka keuntungan tambahan. Nalika iku dikenal minangka penambah swasana ati sawetara pangguna coluracetam ngalami low mood ing wiwitan lan luwih akeh kanthi dosis sing luwih dhuwur. Untunge, nyuda dosis bisa uga bisa mbantu nambah swasana uga nggunakake ing swasana ati sing luwih apik.

Mual: nalika coluracetam dijupuk overdosis, kemungkinan ngalami mual.

Ati awan: Wutah gedhe bisa nyuda tingkat waspada sanajan awan.

Efek samping coluracetam liyane sing kacathet yaiku rasa gampang jengkel, kuatir, pikirane bunuh diri, lan gangguan turu sawetara wengi.

Warta sing apik yaiku kabeh efek coluracetam iki bisa dicegah;

  • Nganggo sumber kolin,
  • Nggunakake dosis sing disaranake,
  • Njupuk suplemen esuk lan sore,
  • Njupuk banyu sing cukup.

Coluracetam

Interaksi Coluracetam

sawetara interaksi coluracetam wis kacarita lan mulane siji kudu ati-ati nalika mikir suplemen iki. Ngomong karo dhokter, menehi saran supaya sampeyan ngerti babagan interaksi obat lan uga pilihan suplemen panganan sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara interaksi;

Coluracetam bisa ngalangi efektifitas obat antikolinergik, kalebu obat Parkinson, Benadryl, lan sawetara antipsikotik.

Coluracetam minangka tambahan kolinergik lan saéngga bisa nambah efek obat-obatan cholinergic, kayata obat Alzheimer lan glaukoma.

Bisa uga mengaruhi obat reseptor NMDA, kayata obat batuk lan anestetik.

Riset klinis & Pengalaman pangguna

Penelitian klinis Coluracetam

Pengujian klinis manungsa babagan coluracetam diwatesi mung siji nyoba sing ditindakake dening Brain Cells Inc. panaliten nglibatake 100 wong sing ngalami gangguan depresi utama lan kuatir umume. Asil awal nuduhake yen coluracetam duwe sawetara potensial, nanging ora ngembangake suplemen.

Pengalaman Panganggo

Sanajan coluracetam minangka senyawa nootropik sing cukup anyar kanthi studi manungsa winates sawetara pangguna individu nglaporake sawetara keuntungan uga efek samping. Sawetara pengalaman coluracetam sing dilaporake yaiku;

  • werna padhang
  • Apik mripat
  • Mundhak swasana ati
  • Memori sing ditambahake
  • Bungah saka kuatir
  • Nambah fokus
  • Energi liyane
  • Mbayangke imajinasi visual
  • Peningkatan wacan maca lan kelingan gratis

Nanging, sawetara ulasan coluracetam mbukak sawetara efek sisih:

  • ngelu
  • Kab
  • kuatir
  • Pikirane suicidal
  • Asil ora konsisten
  • Turu wengi turu
  • Wengi ngantuk

Amarga kekurangan backparan ilmiah saka efek coluracetam ing ndhuwur, kita saranake kanggo takon karo panyedhiya perawatan medis sadurunge njupuk suplemen.

Sapa wae sing bisa nggunakake coluracetam?

Bubuk utawa solusi Coluracetam apik kanggo kabeh sing pengin entuk macem-macem mupangat. Nanging, wong sing duwe sawetara masalah medis kayata penyakit Parkinson, lan uga wanita ngandhut kudu menehi saran supaya ora nggunakake suplemen iki.

Wong sing nandhang kekurangan memori amarga alasan kayata umur lan penyakit kaya Schizophrenia lan gangguan Alzheimer kalebu faktor kekurangan memori liyane, bisa entuk manfaat saka suplemen coluracetam.

Bubuk Coluracetam cocog kanggo wong sing lara kuatir lan depresi amarga bisa nuwuhake swasana ati lan kemampuan kanggo nalar. Coluracetam iki nambah acetylcholine ing otak, sing nambah memori lan fokus. Coluracetam kanggo kuatir iku pilihan apik.

Coluracetam uga minangka suplemen sing apik kanggo wong sing pengin nambah sesanti. Suplemen iki mbantu supaya bisa ndeleng kanthi cetha kanthi nambah sesanti, kontras sing luwih gedhe lan lampu dadi luwih cerah. Saiki wis katon luwih apik kanggo ningkatake saraf retinal lan optik sing rusak.

Bubuk Coluracetam utawa awujud cair minangka suplemen sing apik kanggo para siswa. Sampeyan bisa ngundhakake pemahaman lan telpon gratis saengga bisa nambah kinerja.

Olah rogo ngencengke otot ora ditinggalake amarga suplemen iki bisa mbantu kegiatan rekreasi sing ningkatake relaksasi lan Olah rogo ngencengke otot.

Coluracetam

Ngendi Tuku Coluracetam?

Didol Coluracetam kasedhiya kanthi online. Yen sampeyan nimbang tuku coluracetam for sale utawa kanggo panggunaan pribadi, priksa karo vendor sing biso dipercoyo kanthi online. Amarga iki minangka suplemen sing cukup anyar ora akeh perusahaan sing nawakake coluracetam lan saliyane bisa milih saka alternatif sing kasedhiya.

kesimpulan

Coluracetam minangka anggota kulawarga racetam anyar lan entuk popularitas amarga kemampuan kanggo nambah fungsi kognitif, uga nambah mripat.

Mekanisme tumindak coluracetam utama yaiku pengaruh proses pengambilan kolin afinitas tinggi (HACU). Iki ndadekake unik lan luar biasa ing racetam liyane amarga mung phenylpiracetam duwe mekanisme sing padha.

Kasunyatan prakara kasebut yaiku awake dhewe ora nggawe Coluracetam kanthi alami. Mula, yen kudu ngalami keuntungan coluracetam, mula kudu saka suplemen.

Sanajan mung nyoba manungsa sing terbatas sing nyathet kanggo mupangat, sawetara wong sing wis nyoba lan nglaporake sawetara keuntungan.

Coluracetam kanggo depresi lan kuatir wis dilaporake ing sidhang klinis lan iki dadi calon sing luwih apik kanggo sinau luwih lanjut kanggo ngonfirmasi entuk bathi kasebut.

Amarga panaliten manungsa sing terbatas kanthi suplemen iki, efek samping bisa uga ora ditetepake kanthi jelas, nanging nyeri sirah minangka masalah umum karo racetams.

Numpuk coluracetam kanthi sumber kolin disaranake ngimbangi efek sing kedadeyan amarga kekurangan kolin kayata nyeri sirah. Tumpukan kasebut kalebu coluracetam alpha GPC tumpukan lan tumpukan kolin choline CDC coluracetam.

Coluracetam minangka senyawa larut lemak, supaya luwih gampang diserep menyang sel, kudu diangkat kanthi lemak / minyak sehat kaya minyak klapa sing ora dinilai, utawa minyak zaitun dara ekstra.

Liyane riset

Coluracetam tetep apik karo racetam liyane lan uga suplemen liyane. Conto tumpukan coluracetam kaya kasebut yaiku tumpukan coluracetam oxiracetam lan tumpukan coluracetam fasoracetam. Iki menehi kesempatan kanggo riset luwih lanjut ing coluracetam lan produk liyane. Coluracetam kanthi noopept bisa uga bisa dadi kombinasi sinergis kanggo nambah memori lan fungsi kognitif.

Kajaba iku, coluracetam uga karo racetam liyane nambah tingkat acetylcholine nalika kolin mandheg ngalami. Iki nggawe tumpukan coluracetam kanthi sumber kolin sing apik kayata tumpukan coluracetam Alpha GPC.

Uji klinis terbatas ana kanggo ngonfirmasi keuntungan coluracetam uga luwih akeh pengalaman coluracetam pribadi sing menehi mupangate potensial. Iki nuduhake luwih akeh riset dibutuhake kanggo konfirmasi keuntungan kasebut.

BrainCells Inc. wis ditutup, mula coluracetam mbukak lisensi kanggo uji coba klinis.

Interaksi Coluracetam karo obat liyane uga minangka area sing mbutuhake pasinaon luwih lanjut.

Cathetan Suku
  1. Akaike A, et al. (1998). Efek protèktif ing MKC-231, paningkatan pengambilan kolin afinitas dhuwur, ing sitotoksik glutamat ing neuron kortik berbudaya. Jpn J Pharmacol.
  2. Bessho, T., Takashina, K., Tabata, R., Ohshima, C., Chaki, H., Yamabe, H., Egawa, M., Tobe, A., & Saito, K. (1996). Efek saka paningkatan pengambilan kolin afiliasi dhuwur 2- (2-oxopyrrolidin-1-yl) -N- (2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro [2,3-b] quinolin-4- yl) acetoamida babagan kekurangan banyu maze banyu ing tikus. Arzneimittel-Forschung, 46(4), 369-373.
  3. Murai, S., Saito, H., Abe, E., Masuda, Y., Odashima, J., & Itoh, T. (1994). MKC-231, paningkatan pengambilan kolin, ameliorates kekurangan memori sing digunakake lan nyuda acetylcholine hippocampal sing diindhuksi dening ion etilcholine aziridinium ing tikus. Jurnal Transmission Neural, 98 (1), 1–13.doi: 10.1007 / bf01277590.
  4. Shirayama, Y., Yamamoto, A., Nishimura, T., Katayama, S., & Kawahara, R. (2007). Sabanjure, pendaptaran kolin tambahan MKC-231 antagonizing kekurangan prilaku fenomena siklus, lan nyuda neuron cholinergic septal ing tikus. Neuropsychopharmacology Eropah, 17 (9), 616-626. https://doi.org/10.1016/j.euroneuro.2007.02.011.
  5. BrainCells Inc. Ngumumake Asil saka Fasa Eksplorasi 2a Uji coba ing BCI-540Archived 21 Nopember 2011, ing Mesin Wayback.
  6. RAW COLURACETAM PAWANG (135463-81-9)

Paragraf