J-147 Ringkesan

J-147 bubuk diwiwiti ing 2011 ing Laboratorium Neurobiologi Seluler ing Institut Salk. Wiwit diwiwiti, ana akeh panliten sing negesake efisiensi kanggo ngobati penyakit Alzheimer lan ngowahi proses penuaan.

Dr. Dave Schubert karo kanca peneliti ing Salk Institute duwe peran penting ing panelitian kurkumin J-147. Ing taun 2018, para neurobiologis ngrampungake mekanisme aksi J-147 saka nootropic lan peranane kanggo ngatur penyakit neurodegeneratif.

Sinau lan riset obat iki fokus ing pinunjul ing manajemen Alzheimer kahanan Nanging, pangguna sehat wis seneng karo keuntungan J-147 kayata ningkatake memori, nambah kapasitas sinau, lan peremajaan neuron.

Ing taun 2019, apoteker wiwit nyoba karo antidote J-147 Alzheimer kanggo manungsa.

Apa Powder Nootropic J-147?

J-147 bubuk asale saka kurkumin lan Cyclohexyl-Bisphenol A. Obat cerdas duwe sifat neuroprotective lan neurogenik. Ora kaya biasane nootropics, anti-penuaan J-147 tambahan nambah kognisi tanpa mengaruhi enzim asetilkolin utawa fosfodiesterase.

Curcumin minangka konstituen aktif kunyit lan mupangat kanggo ngatur penyakit neurodegeneratif. Nanging, polifenol iki ora nyebrang alangan otak getih kanthi irit. Asile, nootropic J-147 dadi sub paling utama nalika nyebrang alangan otak getih kanthi gampang.

Kepiye Cara J-147?

Nganti taun 2018, efek J-147 ing sel kasebut isih misterius nganti Neurobiologists Institut Salk Institute mbedhek teka-teki kasebut. Obat kasebut bisa digunakake kanthi naleni sintase ATP. Protein mitokondria iki modulasi produksi energi seluler, mula, bisa ngontrol proses penuaan.

Anane suplemen J-147 ing sistem manungsa nyegah keracunan sing ana gandhengane karo umur sing nyebabake mitokondria disfungsional lan produksi berlebihan ATP.

Mekanisme tumindak J-147 uga bakal nambah level macem-macem neurotransmitter kalebu NGF lan BDNF. Kajaba iku, tumindak ing level beta-amiloid, sing mesthi dhuwur ing antarane pasien Alzheimer lan demensia.

Efek J-147 kalebu nyuda kemajuan Alzheimer, nyegah defisit memori, lan nambah produksi sel neuron.

Keuntungan Potensial J-147

Meningkat Kognisi

Suplemen J-147 nambah memori spasial lan jangka panjang. Obat kasebut mbalikke cacat kognitif ing antarane wong tuwa sing berjuang kanthi gangguan kognitif. Didol J-147 kasedhiya minangka dosis over-the-counter lan generasi muda nggunakake kanggo nambah kapasitas sinau.

njupuk J-147 anti-tuwa obat uga bakal nambah memori, sesanti, lan kajelasan mental.

Manajemen Penyakit Alzheimer

j-147

J-147 nguntungake pasien Alzheimer kanthi nyuda perkembangan kondhisi kasebut. Contone, njupuk tambahan motong level beta-amyloid larut (Aβ), sing nyebabake disfungsi kognitif. Kajaba iku, kurkumin J-147 modulasi sinyal neurotrofin kanggo njamin kaslametan neuron, mula pembentukan memori lan kognisi.

Pasien karo AD duwe faktor neurotrofik sing kurang. Nanging, njupuk suplemen J-147 Alzheimer bisa nambah NGF lan BDNF. Neurotransmitter iki mbantu mbentuk memori, sinau, lan fungsi kognitif.

neuroprotection

J-147 nootropic nyegah pati neuronal sing amarga stres oksidatif.

Suplemen iki uga ngalangi overactivation reseptor NMDA (N-Methyl-D-aspartate), sing tanggung jawab kanggo neurodegenerasi.

Ngombe obat J-147 bakal nambah faktor neurotrofik sing diturunake ing otak (BDNF) lan faktor pertumbuhan saraf (NGF). Rong neurotransmitter iki nyebabake penyakit neurodegeneratif kayata Alzheimer lan demensia. Apa maneh, BDNF signifikan ing neurogenesis.

Nambah Mitokondria Fungsi

j-147

Ngombe obat J-147 kanthi ora langsung bakal nambah level ATP kanthi ningkatake fungsi mitokondria.

Tuwa tanggung jawab nyuda mitokondria amarga disfungsi lan paningkatan spesies oksigen reaktif. Nanging, Suplemen J-147 nggabungake mekanisme iki kanthi nyandhet sintase ATP5A. Studi sing ora kaetung gumantung karo obat kanggo nambah umure manungsa.

J-147 lan Anti-tuwa

Miturut Peneliti Salk, suplemen anti-penuaan J-147 nggawe sel penuaan katon enom.

Mitokondria sing ora efektif nyepetake proses tuwa. Homeostasis seluler bakal nyuda, mula, nyuda aktivitas fisiologis. Kajaba iku, kerusakan sel lan kerusakan mitokondria bakal ana amarga produksi ROS (spesies oksigen reaktif). Ngonsumsi bubuk J-147 bakal ngatasi efek iki, mula bakal nyuda rasa tuwa.

Penuaan uga ana gandhengane karo penurunan kognitif lan kelainan neurodegeneratif. Nanging, sawetara Pengalaman J-147 konfirmasi khasiat obat kanggo mbalikke ilang memori, nambah kemampuan kognitif, lan ngobati demensia, Alzheimer, lan penyakit sing gegandhengan karo umur.

Dosis Standar J-147

(1) Dosis biasa

Dosis J-147 saben dina khas antara 5mg lan 30mg. Sampeyan bisa pamisah Dosis J-147 dadi loro. Luwih becik, dosis sampeyan kudu ana ing kisaran ngisor lan nambah adhedhasar toleransi awak.

Suplemen iki aktif kanthi lisan. Sampeyan kudu ngencengi njupuk mengko ing wayah sore utawa ing wayah wengi amarga sawetara tinjauan J-147 nyatakake yen pola turu sampeyan bisa ngganggu.

(2) Dosis pasien

Peneliti nggunakake 10mg / kg dosis J-147 kanggo ngobati Alzheimer penyakit ing model mouse.

Nanging, dosis sampeyan kudu gumantung karo kondhisi sampeyan. Contone, yen sampeyan sawise nambah kognisi, sampeyan kudu njupuk 5mg nganti 15mg. Kosok baline, kanggo nglindhungi neurologis lan ngatur kelainan neurodegeneratif, sampeyan bisa nambah dosis udakara 20mg lan 30mg.

In J-147 uji klinis, subyek bakal njupuk dosis langsung sawise 8 jam kanthi cepet.

Bedane antarane J-147 lan T-006

T-006 minangka turunan saka nootropic J-147. Senyawa kasebut dirancang kanthi ngganti klompok methoxyphenyl bubuk curcumin J-147 karo tetramethylpyrazine.

Tambahan karo T-006 nganti telung wulan, bakal nyuda kabut otak lan nambah energi kanthi sakabehe. Apa maneh, bubuk nambah akurasi lisan lan nggawe pangguna luwih tenang. Kosok baline, pengalaman J-147 kalebu memori, sesanti, lan bau sing luwih apik.

Sanajan ana bedane sing sepele, loro suplemen kasebut duwe efek sing padha.

Apa J-147 aman nalika digunakake?

Obat J-147 aman. Wis sukses ngliwati tes toksikologi ing uji coba kewan kaya sing dibutuhake dening Administrasi Pangan lan Obat (FDA). Kajaba iku, uji coba klinis J-147 wis suwe ditindakake.

Ora ana cathetan sing mbebayani Efek J-147 ing uji coba preclinical lan manungsa.

Uji coba klinis J-147

Tahap awal uji coba klinis J-147 diwiwiti ing wiwitan taun 2019 kaya sing disponsori dening Abrexa Farmasi, Inc. Tujuan paneliten kasebut yaiku kanggo ngukur keamanan lan toleransi njupuk nootropic, lan sifat farmakokinetik ing subyek sing sehat.

Sinau klinis kalebu enom lan tuwa. Klompok panaliten dikontrol kanthi acak, kaping pindho, lan plasebo kanthi dosis siji.

Ing pungkasan uji coba manungsa, para ilmuwan kudu nggawe asil adhedhasar efek samping, detak jantung lan irama, owah-owahan fisik, lan J-147 mupangat ing sistem neurologis.

j-147

Tinjauan / pengalaman pangguna sawise nggunakake J-147

Ing ngisor iki sawetara tinjauan J-147;

Capybara ujar;

"… Wiwitane uga ana perasaan sing akeh banget. Dudu jinis energi kafein utawa amfetamin, nanging luwih akeh minangka energi alami. Aku seneng karo fase iki amarga bisa mikir babagan nindakake perkara kayata nunggang sepeda, lan nuli nindakake tanpa ragu-ragu utawa kudu gawe uwong yakin manawa aku bakal miwiti. Ng motivasi awakku ora gampang. Iki umume sirna sawise sawetara minggu, lan nalika aku ngrasakake rasa iki, bisa uga ora, lan aku nyathet iki minangka efek samping. "

F5fireworks ujar;

"Katon kaya nootropik sing menarik lan janjeni. Jebule ana studi klinis ing AS taun kepungkur. ”

Pangguna liyane ujar;

“Oke, aku wingi entuk lan wis ngombe 10 mg 3 dosis. Aku njupuk sublingally lan larut kanthi apik. Rasane ora enak. Efek langsung diwiwiti kanthi cepet kanggo aku. Panglihatan lan pikiranku katon landhep, nanging bisa uga plasebo. Kayane ora ana efek negatif, nanging durung suwe dakcritakake ... Aku rasane apik lan semangat sedina mupangat kanthi 10 mg esuk udakara jam 6 esuk. ”

Fafner55 ujar;

"Aku terus njupuk J147 tanpa bathi sing nyata kajaba nyuda inflamasi lan pembengkakan sadurunge."

Ngendi kita bisa njupuk bubuk J-147?

Legalitas nootropic iki isih dadi sengketa, nanging ora bakal nglarang sampeyan entuk produk sing sah. Sawise kabeh, J-147 Alzheimer uji coba klinis lagi ditindakake. Sampeyan bisa tuku bubuk ing toko online amarga entuk hak istimewa kanggo mbandhingake rega J-147 ing macem-macem penjual. Nanging, sampeyan kudu nggawe toko saka supplier sing bener kanthi tes laboratorium independen.

Yen sampeyan pengin sawetara Didol J-147, mriksa karo toko kita. Kita nyedhiyakake macem-macem nootropics ing kontrol kualitas. Sampeyan bisa tuku kanthi akeh utawa tuku siji gumantung karo target psikonautik. Elinga, rega J-147 mung grapyak nalika sampeyan tuku kanthi jumlah akeh.

Cathetan Suku
  1. Lapchak, AP, Bombien, R., and Rajput, SP (2013). J-147 a Novel Hydrazide Compound Compound kanggo Nambani Neurodegenerasi: CeetoxTM Analisis Keamanan lan Genotoksisitas. Jurnal Neurologi lan Neurofisiologi.
  2. Sadurunge, M., dkk. (2013). Senyawa Neurotrofik J147 Nguripake Kerusakan Kognitif ing Tikus Penyakit Alzheimer sing Tuwa. Riset & Terapi Alzheimer
  3. Obat Alzheimer Nguripake Jam ing Powerhouse of Cell. Institut Salk.Januari 8, 2018.
  4. Qi, Chen., Dkk. (2011). Obat Neurotrofik Novel kanggo Peningkatan Kognitif lan Penyakit Alzheimer. Perpustakaan Umum Ilmu Pengetahuan.
  5. Daugherty, DJ, dkk. (2017). Turunan Kurkumin Novel kanggo Perawatan Neuropati Diabetes.
  6. Lejing, Lian., Dkk. (2018). Efek kaya Anti-depresi saka Derivatif Novel Curcumin J147: Keterlibatan 5-HT1A Neuropharmacology.
  7. RAW J-147 POWDER (1146963-51-0)

Paragraf