+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Nuduhake kabeh asil 3

  • Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Produsen - Phcoker Chemical

    Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

    Bubuk Ibutamoren Mesylate (MK677), uga dikenal minangka MK677, MK-677, MK-0667, lan L-163,191, ...... ..


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1249kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw S-23 powder (1010396-29-8) Produsen - Phcoker Chemical

    Raw S-23 powder (1010396-29-8)

    Wêdakakêna S-23 yaiku modhèl reseptor androgen reseptor nonsteroidal lan selektif nonsteroidal (SARM) sing wis dibuktèkaké bakal nambah ...... ......


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1360kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw YK-11 powder (431579-34-9) Manufacturers - Phcoker Chemical

    Raw YK-11 powder (431579-34-9)

    Wêdakakêna YK-11 kalebu kelompok modhèl reseptor androgen selektif (SARMs). Sejatine, apa YK11 ora selektif ......


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1470kg / sasi

    Waca liyane