+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com
Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis
Uncategorized

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

7,519 Ndeleng
1. Apa leuprorelin asetat?
2. Aplikasi leuprolide asetat
3. Kepiye cara leuprolida asetat
4. Cara nggunakake leuprorelin asetat?
5. Leuprorelin acetate Dosis lan Administrasi asetat leuprorelin
6. Efek samping leuprorelin
7. Kesimpulan

1. Apa leuprorelin asetat? Phcoker

Leuprorelin asetat minangka jinis peptida sing digunakake bebarengan karo obat liya kanggo ngobati kanker prostat ing pria. Nanging, ora ngobati penyakit kasebut nanging kanggo nyegah nyebar lan mbantu nyuda efek kanker prostat ing awak sampeyan. Leuprorelin didol ing Amerika Serikat miturut jeneng merek Lupron, lan bisa uga kasedhiya ing macem-macem negara miturut jeneng merek sing beda.

Mayoritas jinis kanker prostat gumantung ing hormon testosteron kanggo tuwuh lan nyebar ing awak sampeyan. Nanging, bubuk asid Leuprorelin tumindak kanthi nyuda produksi hormon testosteron supaya gampang kaloren sel kanker prostat uga ngilangi lara utawa kesulitan sing dialami pasien nalika urat.

Ing sisih liya, Lupron digunakake dening wanita kanggo nambani gejala endometriosis, umume dikenal minangka fibroids rahim. Leuprolide acetate lan meteng dadi perhatian utama kanggo wanita, aja ngombe obat iki yen sampeyan ngarep-arep duwe bayi nanging sampeyan bisa mbahas dokter. Lupron minangka obat sing disuntik sing kudu disuntik menyang otot saben wulan 1-6. Tansah mesthekake sampeyan njupuk dosis saka dhokter, nanging sampeyan uga bisa dilatih babagan nyuntikake awak kanggo administrasi dosis gampang ing kenyamanan omah.

Buyup asetat Leuprolide siap kasedhiya ing farmasi online lan fisik. Biaya asetat leuprolida kadhangkala beda-beda gumantung saka ngendi sampeyan tuku. Nanging, mesthi menehi saran kanggo njaluk resep sing tepat saka profesional medis. Elinga overdosing utawa nyalahi panggunaan asetat leuprorelin bisa nyebabake efek samping sing abot, lan sampeyan kudu ngindhari tanpa mriksa pemeriksaan medis. Kanker minangka penyakit sing nemen, lan sampeyan ora kudu risiko njupuk obat kasebut kanthi santai. Dhiskusi menyang dhokter kanggo informasi lengkap babagan bubuk asid leuprorelin dosis.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

2. Aplikasi leuprolide asetat Phcoker

Bubuk asetat leuprolide minangka agonis reseptor hormon (GnRHR) reseptor sing penting, lan wis kabukten penting ing macem-macem aplikasi klinis. Contone, ing perawatan fibroid rahim, kanker prostat, akil baligh precocious tengah (kahanan sing ndadékaké bocah-bocah bakal ngalami baligh luwih awal tinimbang sing diarepake), lan endometriosis. Ing kabeh kahanan kesehatan, leuprolide bisa digunakake kanthi awake dhewe utawa obat-obatan liyane. Obat iki uga bisa digunakake bebarengan karo obat liya kanggo ngobati anemia, sing asale saka fibroids rahim.

The Dosis asetat leuprorelin kudu disuntik ing awak liwat otot. Gunakake jarum suntik insulin U-100 kanggo ngurus dosis sampeyan uga priksa manawa sampeyan nggunakake jarum suntik sing diwenehake dening pabrikan. Yen ngono, sampeyan kudu nggunakake jarum suntik, banjur nggunakake 0.5-mL mung. Elinga, bubuk asid leuprorelin kudu dicampur kaya sing diterangake dening pabrikan sadurunge digunakake. Solusi sing goyangake bisa uga ora nyawiji karo nyawiji. Interaksi leuprolide bakal mbantu nggayuh asil sing dikarepake nanging mesthi njupuk saka dhokter.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

3. Kepiye carane leuprolide asetat? Phcoker

Mekanisme asetat leuprorelin gumantung karo kahanan kesehatan ing perawatan. Contone, nalika digunakake kanggo perawatan kanker prostat, nyuda produksi hormon testosteron, sing mbantu nambah lan nyebarake sel kanker. Sanajan bubuk Leuprorelin Acetate (74381-53-6) nggunakake ora ngobati kanker prostat, bisa ngilangi lara lan tuwuh sel kanker ing awak sampeyan. Nanging, obat kasebut bisa dijupuk dhewe, nanging obat-obatan menehi saran supaya njupuk obat-obatan karo kanker prostat liyane supaya asil sing luwih apik.

Sanajan obat kasebut ora disetujoni kanggo nggunakake wanita ing sawetara negara, mula kabukten efektif ing perawatan endometriosis. Ing kene, obat kasebut tumindak kanthi nyuda produksi estrogen ing awak, sing biasane dikenal minangka "mundhak estrogen." Ing ngisor iki, mekanisme tumindak asetil Leuprorelin fokus utamane kanggo nyuda estrogen, hormon sing tanggung jawab kanggo wektu sampeyan. Yen sampeyan miwiti njupuk dosis leuprorelin asetat, tingkat estrogen bakal munggah ing sawetara minggu pisanan, sawise iku tingkat estrogen bakal mudhun. Proses iki bisa mungkasi wektu sampeyan, lan minangka asil, gejala endometriosis bakal lega.

Kanker payudara leuprorelin, ing tangan liyane, mbantu nglawan penyakit agawe ing wanita. Sanajan progesteron lan estrogen dudu penyebab kanker payudara, dheweke duwe peran penting kanggo mbantu tuwuh lan nyebar. Produksi rong hormon kasebut bisa dihentikan dening prosedur bedhah kanggo mbusak ovaries utawa prosedur medis.

Hormon luteinizing sing diasilake dening kelenjar hipofisis, nyebabake produksi progesteron lan estrogen dening ovari. Aset leuprorelin nggunakake suplemen produksi luteinizing hormon, saéngga nyuda tingkat estrogen lan progesteron ing awak sampeyan. Tegese tuwuh lan kanker nyebar, kanker bakal dikontrol.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

4. Cara nggunakake leuprorelin asetat? Phcoker

Administrasi asetat leuprorelin bisa ditindakake kanthi rong cara utama liwat injeksi langsung utawa bubuk, sing biasane dibangun kanthi pelarut sadurunge njupuk dosis kasebut. Dokter minangka wong sing paling apik kanggo nindakake prosedur loro, nanging yen sampeyan dilatih, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang ing omah.

(1) Injeksi aseton leuprorelin

Injeksi aseton leuprorelin yaiku obat-obatan dawa sing disuntik intramuskular lan kudu dikelola dening profesional medis. Injeksi biasane diwenehi sapisan saben wulan utawa malah saben wulan 3, 4, utawa 6 gumantung karo kahanan sampeyan. Saliyane, injeksi asetil leuprorelin bisa uga diwenehake minangka penundaan sing wis suwe ditindakake (Eligard) sing disuntikake menyang otot sampeyan saben wulan 1, 3, 4, utawa 6.

Sawise pemeriksaan medis, dhokter sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan uga menehi resep dosis bubuk peptida sing paling apik kanggo sampeyan. Wektu siklus dosis sing bakal ditindakake uga bakal ditemtokake dening dokter sawise mriksa kahanan sampeyan. Injeksi biasane beda-beda gumantung saka siji pasien liyane.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

(2) Reconstitusi bubuk asetat leuprorelin

Kadhangkala sampeyan bisa mutusake nggunakake bubuk leuprorelin, sing uga minangka obat sing kuat kanggo obat sing mbantu mbantu nglawan kahanan kesehatan sing beda, kaya sing wis kasebut sadurunge. Nanging, bubuk asid Leuprorelin kudu disiapake kanthi becik utawa diwiwiti maneh sadurunge disuntikake ing otot sampeyan. Wêdakakêna kudu dipriksa lan sampeyan ora kudu nggunakake jarum suntik. Nalika nyiyapake asetat leuprorelin, gunakake cair sing diwenehake dening pabrikan obat. Gulung plunger putih menyang stopper nganti wiwit meneng, priksa manawa sampeyan terus syringe kanthi tegak. Saiki ngeculake cair kanthi nyurung plunger alon-alon udakara udakara 8 nganti topper pisanan tekan garis biru ing tengah-tengah laras. Kabeh wektu iki tetep jarum suntik.

Mbenakake bubuk kanthi tliti kanggo mesthekake penundaan susu seragam. Yen ngono partikel bubuk ora ilang ing solusi, tutul jarum suntik nganti kabeh partikel bubar. Aja njupuk dosis yen bubuk Leuprorelin Acetate (74381-53-6) durung nuli nundha penundaan. Sawise rekonstruksi kasebut, coba dosis kanthi cepet amarga penundaan kasebut rampung ing wektu sing cendhak. Uga, aja nundha penundaan sing durung digunakake sajrone rong jam sawise direncanakake maneh amarga ora duwe pengawet lan bisa mbebayani kanggo kesehatan sampeyan.

5. Leuprorelin acetate Dosis lan Administrasi asetat leuprorelin Phcoker

Administrasi asetat Leuprorelin mung suntik, lan sampeyan kudu njupuk dosis saka profesional medis kanggo asil sing luwih apik. Kaya sing sampeyan nyangka sampeyan duwe kondhisi sing bisa diobati karo bubuk peptida iki, aja tuku lan miwiti njupuk tanpa mriksa pemeriksaan medis. Produsen asetil Leuprolide bisa uga nuduhake dosis obat ing pandhuan panggunaan, nanging bisa uga ora bisa digunakake.

Badan manungsa beda-beda, lan sawetara dosis bisa uga dhuwur kanggo mbabarake sampeyan kanggo efek sisih leuprolide asetat sing beda utawa kurang banget supaya bisa ngasilake asil sing dikarepake. Dosis asetat leuprolide beda-beda gumantung saka siji wong liya, lan uga ditemtokake karo kahanan sing diobati uga umur pangguna. Leuprolide acetate minangka obat sing kudu ditrapake ing pandhuane dokter amarga bisa mbebayani nalika nyalahake utawa overdosed. Mangkene sawetara dosis leuprolida asetat beda kanggo kahanan kesehatan sing beda;

Dosis asetat leuprorelin diwasa kanggo kanker Prostat

Ing ngisor iki ana macem-macem dosis sing bisa uga bingung, nanging dokter bakal milih sing cocog. Dosis kaya ing ngisor iki;

  • Injeksi 1mg sapisan saben dina
  • Injeksi intramuskular 5mg sing kudu dijupuk saben wulan.
  • Sampeyan uga bisa mbukak 22.5 mg sing bakal dijupuk sapisan saben telung wulan.
  • Ana uga injeksi injeksi 30mg sing dijupuk sapisan saben patang wulan.
  • Injeksi intramuskular 45mg sing sampeyan butuhake sapisan saben nem wulan.
  • Sampeyan uga bisa mutusake menyang implan subkutan 65mg sing rada fleksibel amarga sampeyan mung bakal njupuk dosis sapisan saben wulan 12 utawa setaun.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

Dosis bubuk asetat leuprorelin diwasa kanggo Endometriosis

Dosis sing disaranake kanggo pasien endometriosis yaiku 3.75mg, sing kudu disuntikake saben wulan kira-kira nem wulan. Ana uga pilihan liyane sing dhokter bisa menehi saran 11.25mg, sing bakal disuntikake saben telung wulan. Wanita sing njupuk leuprorelin kanggo endometriosis uga kudu nimbang terapi panggantos hormon, sing becik kanggo nyuda gejala vasomotor lan kerusakan mineral mineral. Nanging, nimbang saben mupangat terapi uga kudu diwenehi prioritas nalika milih prosedur medis sing tepat.

Dosis asetat leuprorelin pediatrik kanggo Puberty precocious

Puberty larang minangka kondhisi nalika bocah-bocah ngembangake karakteristik diwasa tinimbang awal samesthine. Nalika baligh wiwit sadurunge umur 8 kanggo bocah-bocah wadon lan 9 ing bocah lanang, dianggep prakiraan. Kahanan kasebut bisa dikontrol kanthi njupuk dosis leuprorelin asetat. Nanging, bobot bocah bakal nemtokake dosis sing tepat kanggo ngobati penyakit kasebut. Pecah dosis kaya ing ngisor iki;

  • Bobot kurang saka 25kg dosis sing disaranake yaiku injeksi 7.5mg sapisan saben wulan
  • Anak sing bobote 25 nganti 37.5 kg kudu nggunakake dosis 11.25 sapisan sasi.
  • Kanggo bocah sing luwih dhuwur37.5kg, dosis sing disaranake yaiku injeksi 15mg sapisan saben wulan.

Nalika njupuk dosis bubuk Leuprolide, tingkat hormon uga kudu diuji sawise saben wulan 1 utawa 2 kanggo njamin ana supresi gonadotropin pituitari sing cukup. Pemriksaan medis reguler bakal mbantu dhokter kanggo ngawasi proses perawatan uga ngrampungake pangembangan sing bisa kedadeyan sajrone periode terapi.

Elinga, dhokter minangka wong sing tepat kanggo nyetel dosis Leuprorelin kanggo wong diwasa lan bocah sawise mriksa kahanan kesehatan. Kadhangkala, sampeyan bakal menehi saran kanggo miwiti kanthi dosis sing sithik, sing bisa diatur kanthi wektu sawise mirsani respon awak. Leuprolide asetat lan meteng ora diidini amarga tamba bisa cilaka bayi sing durung lahir. Wanita disaranake supaya ora njupuk bubuk peptida iki nalika ngarep-arep utawa nalika arep meteng nalika ora suwe.

Informasi utama efek sisih leuprorelin asetat, dosis

6. Efek samping leuprorelin Phcoker

Ing pirang-pirang kasus, nalika sampeyan nyalahi panggunaan utawa overdosis obat, sampeyan bakal ngilangi efek samping; nanging kekuwatan awak kadang bisa nemtokake intensitas efek kasebut. Mangkono uga nalika sampeyan ora ngetutake instruksi dosis nalika njupuk leuprorelin acetate. Pèngetan leuprolida bisa beda-beda gumantung saka macem-macem faktor, kayata bobot awak lan toleransi awak. Sawetara pangguna nemu efek samping sanajan njupuk interaksi leuprolida interaksi sithik, dene wong liya bisa njupuk dosis sing luwih dhuwur lan isih entuk mupangat.

Ana umume efek sisih leuprorelin asetat sing bisa dialami meh saben pangguna, nanging ilang ilang kanthi wektu. Efek sisih lanjut mbebayani, lan yen sampeyan ngalami, sampeyan kudu menehi dhokter langsung. Ing sisih liya, uga ana efek samping sing langka sing sampeyan jarang ngalami nalika njupuk bubuk leuprorelin. Efek samping iki minangka nderek;

(1) Efek samping leuprorelin asetat umum

  • Mual
  • Kulit pucet
  • Sakit ing saindhenging wilayah injeksi
  • Sakit Kepala
  • sweating
  • Kelainan urination
  • Melu nyuda

(2) Efek samping leuprorelin asetat sing abot

Yen sampeyan ngalami efek sisih ngisor, golek perawatan medis kanthi cepet;

  • Kurang ajar
  • Nafas ora sehat utawa cepet
  • Numbul utawa tingling sikil utawa tangan
  • Bengkak saka kelopak mata
  • Kesulitan breathing

(3) Efek sisih leuprorelin asetat

Ana uga efek sisih jarang sing gegandhengan karo obat iki. Nanging, abot nalika kedadeyan kasebut. Mangkono, sampeyan kudu menehi dhokter langsung menyang dhokter sadurunge wis Samsaya Awon. Kadhangkala kedadeyan amarga overdosis, utawa alergi lan kalebu;

  • Getih gedhe banget kanggo panggunaan wanita.
  • Leuprolide asetat lan diabetes uga efek sisih liyane sing langka sing bisa dialami. Obat kasebut diarani nambah risiko nandhang diabetes.
  • Swara swara ing wanita
  • Masalah deg-degan

kesimpulan Phcoker

Kesimpulane, leuprorelin asetat wis kabukten gedhe obat nalika digunakake kanthi bener ing jagad medis. Ing wektu sing padha, tuku leuprolide acetate kasedhiya ing apotek sing paling cedhak, lan sampeyan uga bisa nggawe pesenan ing toko online sing beda-beda. Ana akeh produsen lan supplier leuprolide ing pasar saiki, nanging mesthi priksa manawa sampeyan nganakake riset kanggo entuk produk sing bermutu kanthi rega cukup. Ing Rega aset leuprorelin beda karo siji vendor, lan mula sampeyan kudu nindakake riset sing tepat sadurunge tuku obat kasebut. Nanging, aja njupuk kanker payudara leuprorelin sadurunge njupuk dosis sing tepat saka dhokter.

Cathetan Suku

  1. Song, G., Gao, H., & Yuan, Z. (2013). Efek asetat leuprolida ing fungsi ovari sawise kemoterapi berbasis cyclophosphamide-doxorubicin ing pasien premenopausal kanker payudara: asil saka uji coba kaping II. Onkologi medis, 30(3), 667.
  2. Köhler, G., Faustmann, TA, Gerlinger, C., Seitz, C., & Mueck, AO (2010). Daya sinau dosis kanggo nemtokake khasiat lan safety 1, 2, lan 4 mg dienogest saben dina kanggo endometriosis. Jurnal Internasional Gynecology & Obstetrics, 108(1), 21-25.
  3. Tunn, UW, Gruca, D., & Bacher, P. (2013). Formulasi depot leuprorelin acetate enem wulan ing kanker prostat maju: evaluasi klinis. Campur tangan klinis nalika tuwa, 8, 457.
  4. Johnson, SR, Nolan, RC, Grant, MT, Rega, GJ, Siafarikas, A., Bint, L., & Choong, CS (2012). Pembentukan abses wutah sing ana hubungane karo terapi depot leuprorelin kanggo puberty precocious tengah. Jurnal babagan kanak-kanak lan kesehatan bocah, 48(3), E136-E139.