Napa kita butuh Magnesium?

Sadurunge bisa nemokake Magnesium L-Threonate suplemen nootropik, sampeyan bisa uga kudu ngerti babagan pendahulune.

Magnesium minangka mikronutrien sing signifikan, sing aktif melu sawetara proses awak. Unsur kasebut nduweni kontraksi otot lan istirahat, sintesis protein, lan fungsi neuronal. Kajaba iku, ngatur gula getih lan njaga tekanan getih.

Sanajan sampeyan bisa ngombe Magnesium saben, sebagian besar suplemen iki chelated utawa diikat karo asam amino. Chelasi nambah panyerepan, stabilitas, lan bioavailabilitas mineral.

Konsentrasi Magnesium luwih dhuwur ing otak tinimbang bagean awak liyane. Iki ngowahi tuwa otak kanthi nambah plastisitas lan kepadatan sinaptik, sing dadi faktor penting kanggo proses kognitif. Kekurangan magnesium nyakup kelainan bipolar, demensia, penyakit Alzheimer, cedera otak akut, skizofrenia, kejang, depresi, lan kahanan liyane.

Panggunaan terapi Magnesium ing kesehatan neurologis minangka tulang pendapat. Sebab, mineral iki ora gampang nyebrang alangan otak getih. Nanging, panemuan dhasar saka Wêdakakêna Magnesium L-Threonate dadi solusi utama teka-teki iki.

Apa Magnesium L-Threonate?

Wêdakakêna Magnesium L-Threonate minangka gabungan saka molekul Magnesium lan L-Threonate. Bahan kasebut malih dadi a nootropic lan obat neuroprotective.

Eksistensi diwiwiti ing taun 2010 nalika Guosong Liu lan kanca neurosains ing Massachusetts Institute of Technology nemokake suplemen sing efisien sing nambah kognisi ing tikus. Sadurunge ditemokake, peneliti ora bisa ngerti carane mbukak magnesium menyang otak amarga mineral diblokir ing alangan otak getih.

Suplemen Magnesium L-Threonate minangka sintetis. Nanging, luwih bioavailable saka senyawa Magnesium liyane. Kajaba iku, gampang nyebrang alangi otak getih, mula, sulih utama kekurangan Magnesium ing otak. Senyawa kasebut nambah level magnesium ing otak nganti 15%.

Manfaat L-Threonate magnesium otak kanthi nambah neuroplasticity. Kajaba iku, bisa digunakake kanggo nambah faktor neurotrofik sing diturunake ing otak, sing signifikan ing pembentukan sel neuronal.

Magnesium L-Threonate

Magnesium L-Threonate digunakake kanggo apa?

Magnesium L-Threonate migunani kanggo ngatur kelainan otak. Obat iki nambah konsentrasi magnesium ing sel otak.

Psikonaut tuku Magnesium L-Threonate kanggo mupangat nootropic. Iki nambah memori episodik, sinau, lan nambah konsentrasi. Suplemen kasebut minangka dosis resep kanggo pasien sing ngalami kelangan memori sing gegandhengan karo umur, ADHD, demensia, lan penyakit Alzheimer.

Manfaat L-Threonate magnesium minangka suplemen nootropics

Ningkatake Fungsi Kognitif

Magnesium siap nyebrang alangan otak getih amarga unsur Threonate. Molekul iki tanggung jawab kanggo nambah Kapadhetan sinaptik lan transfer neuronal.

Njupuk Magnesium L-Threonate nambah kinerja mental, konsentrasi, lan memori kerja. Miturut uji klinis sing diterbitake, subyek panelitian sing njupuk suplemen iki nglaporake peningkatan memori episodik, fungsi eksekutif, lan perhatian.

Nguripake Penuaan Otak

Nggunakake Magnesium L-Threonate ngowahi umur otak para wong tuwa. Peneliti negesake manawa obat kasebut bisa nggawe fungsi otak katon luwih enom sangang taun.

Tuwa nggawe otak synapses dadi sithik, nyebabake mental mudhun. Nanging, suplemen Magnesium L-Threonate bisa digunakake kanthi nyegah ilang sinapsis kasebut lan nambah neuroplastisitas. Kajaba iku, njaga tingkat otak magnesium nganti level paling luweh.

Properties Anxiolitik

Suplemen ADHD magnesium L-Threonate nyuda tingkat kuatir lan stres. Obat kasebut bisa nambah swasana ati, dadi luwih kajelasan mental. Bisa digunakake kanthi nambah neurotransmitter GABA lan uga nyandhet aktivasi bahan kimia stres.

Ing alangan otak getih, Suplemen Magnesium L-Threonate mblokir hormon stres supaya ora mlebu ing otak.

Kajaba iku, supaya sampeyan ora eling lan wedi, ancaman nyata, lan pengalaman traumatis sing nyebabake kuatir.

Magnesium L-Threonate

Properti Hipnosis

Yen sampeyan insomniac, sampeyan bisa tuku Magnesium L-Threonate kanggo ndandani insomnia sampeyan. Suplemen kasebut nyuda otot kanthi nyuda kalsium. Iki uga nyuda kortisol lan sawetara hormon stres liyane, sing ngalangi melatonin lan duwe kemampuan turu.

Manajemen Penyakit Neurodegeneratif

Potensi pangobatan ADHD Magnesium L-Threonate kanggo nambani bank penyakit neurodegeneratif amarga kondhisi kasebut ana gandhengane karo level Magnesium sing kurang. Ahli syarafis nggandhengake kekurangan magnesium ing otak karo ADHD, demensia, lan Alzheimer.

Apa maneh, njupuk kapsul Magnesium L-Threonate bakal nyegah penurunan mental lan kelangan memori, sing efek neurologis sing umum dimensia utawa Alzheimer.

Cara njupuk Magnesium L-Threonate

Dosis Magnesium L-Threonate gumantung ing sawetara faktor, kalebu jinis, umur, lan panggunaan sing dienggo. Contone, dosis khas kanggo bocah umur 19 nganti 30 taun udakara 400mg dene wanita bakal nggunakake udakara 300mg. Sapa wae sing luwih saka 31 taun bisa nambah jumlah nganti 20mg, kanggo kaloro jinis.

Nalika njupuk nootropic Magnesium L-Threonate kanggo nambah kognisi, dosis bisa nembak nganti 1200mg saben dina. Beda, jumlah kasebut mudhun dadi 400mg nalika nggunakake suplemen turu Magnesium L-Threonate kanggo sifat hipnosis.

Nalika njupuk senyawa iki minangka suplemen dietary, sampeyan bisa nggunakake antara 1000mg lan 2000mg saben dina. Luwih becik, sampeyan kudu misahake kapsul Magnesium L-Threonate dadi rong dosis lan menehi esuk lan sakcepete sadurunge turu.

Apa ana efek samping sing njupuk suplemen Magnesium L-Threonate?

Efek samping Magnesium L-Threonate sing khas kalebu ngelu lan ngantuk. Ngantuk minangka berkah sing nyamar, gumantung karo kahanan sampeyan. Contone, yen sampeyan ngalami insomnia, obat turu Magnesium L-Threonate bakal mbantu sampeyan kejap.

Suplemen iki uga bakal ngganggu efisiensi sawetara obat liyane. Sampeyan bisa uga kudu takon karo dokter nalika ngombe antibiotik, relaxant otot, lancip getih, utawa obat tekanan darah tinggi. Alasanipun yaiku magnesium bisa uga ngganggu farmakodinamika.

Panggunaan lan aplikasi bubuk Magnesium L-Threonate

Magnesium L-Threonate minangka nootropik kuat. Iki nyengkuyung pembentukan memori, sinau, lan perhatian. Amarga iku, iki obat resep kanggo ngatur kahanan neurodegeneratif.

Obat kuatir Mag-L Threonate mbalik pola botak lanang. Senyawa L-Threonate nyuda potensi hormon dihydrotestosteron (DHT), sing nyebabake rambut rontog.

Apa maneh, wong sing kesulitan turu bisa nggunakake obat iki kanggo ngobati rasa ora turu. Ora mung sayah otot nanging uga tenang awak nalika nyuda kuatir lan depresi. Gulung cepet liwat tinjauan Magnesium L-Threonate negesake manawa umume pangguna bakal ngalami rasa ngantuk sakcepete sawise menehi suplemen.

Nganggo tuku bubuk mentah L-Threonate Magnesium

Sampeyan bisa uga wis macet karo Magnesium L-Threonate sing arep tuku pandhuan, amarga akuisisi over-the-counter nootropics nglanggar hukum ing umume negara. Ya, saiki wayahe sampeyan mikir tuku tambahan saka toko online sing valid.

Kita kanthi independen ngasilake kabeh produk ing laboratorium sing dikontrol kanthi kualitas. Sampeyan bisa ngirit luwih akeh kanthi tuku bubuk magnesium L-Threonate kanthi akeh.

Magnesium L-Threonate

FAQs

Apa sing dikarepake Magnesium L-Threonate?

Tablet magnesium L-Threonate ndhukung fungsi kognitif lan pembentukan memori. Ora kaya liyane jinis magnesium, senyawa iki permeabel kanggo alangan otak getih. Yaiku a nootropik neuroprotective.

Luwih-luwih, pasien sing nglawan penyakit neurodegeneratif bisa tuku Magnesium L-Threonate kanggo ngatur kondhisi.

Kapan aku kudu njupuk Magnesium L-Threonate?

Sampeyan kudu ngombe suplemen iki ing wayah esuk lan sadurunge turu. Salah sawijining efek samping Magnesium L-Threonate yaiku pusing. Mula, sampeyan paling becik ngaturake nalika wengi.

Apa jinis Magnesium sing paling apik?

Ana luwih saka limang jinis Suplemen magnesium, sing bisa digunakake kanthi beda. Mula, pilihan sampeyan kudu gumantung karo proses awak apa wae sing pengin sampeyan atur. Contone, njupuk Magnesium L-Threonate minangka pilihan utama kanggo sapa wae sing sawise nambah kognisi lan nambah fungsi otak.

Beda karo mitra, tamba kuatir Magnesium L-Threonate duwe bioavailabilitas dhuwur kanthi plus nyebrang alangan otak getih.

Apa Magnesium L-Threonate apik kanggo kuatir?

Nggunakake tablet Mag-L Threonate bakal nyuda swasana ati, nyuda stres, lan ngatasi rasa kuatir. Efek sing nyenyet nggawe obat anxiolytic sing ideal.

Apa Magnesium L-Threonate apik kanggo tekanan getih?

Magnesium L-Threonate bisa uga dadi blocker saluran kalsium. Obat iki bakal nyuda tekanan getih kanthi signifikan nganti 5.6 / 2.8mm Hg. Panliten negesake manawa nyegah penyakit kardiovaskular kalebu stroke iskemik, hipertensi, kondisi jantung koroner, lan arrhythmia jantung.

Plus dosis Magnesium L-Threonate yaiku sampeyan bisa ngatasi obat antihipertensi.

Suwene apa Magnesium L-Threonate bisa digunakake?

Manfaat L-Threonate magnesium bakal kabukten sawise sewulan, luwih-luwih yen sampeyan nggunakake suplemen kanggo kognisi. Paling ora dibutuhake patang minggu supaya bisa nambah tingkat magnesium ing otak, sing cocog kanggo pembentukan memori.

Yen sampeyan ngobati insomnia, suplemen bakal langsung bisa digunakake. Kanggo kuatir, depresi, lan kelainan stres pas traumatis, tinjauan Magnesium L-Threonate negesake manawa efek kasebut bisa ditemokake sajrone seminggu.

Cathetan Suku
  1. Shen, Y., dkk. (2019). Perawatan Magnesium-L-Threonate ningkatake level Magnesium ing Cairan Cerebrospinal lan Ngurangi Defisit Motor lan Kerugian Neuron Dopamin ing Model Tikus Penyakit Parkinson. Penyakit Neuropsychiatri lan Perawatan.
  2. Slutsky, I., dkk. (2010). Peningkatan Sinau lan Memori kanthi Ngunggahake Magnesium Brain. Volume 65, Masalah 2, p143-290.
  3. Mickely, AG, dkk. (2013). Magnesium-L-Threonate Diet Kronis Nggawe Kepunahan lan Nyuda Pemulihan Spontan saka Aversion Rasa Kondisi. Farmakologi, Biokimia, lan Prilaku, Volume 6, p16-26.
  4. Wei, Li et al. (2014). Peningkatan Magnesium Otak Ngalangi Kerugian Synaptic lan Ngurangi Defisit Kognitif ing Model Mouse Penyakit Alzheimer. Otak Molekuler.
  5. Zarate, Carlos et al. (2013). Paradigma Anyar kanggo Depresi Resistansi. Annals of the New York Academy of Sciences.
  6. Wroolie, TE, dkk. (2017). Uji coba Label Terbuka Magnesium L-Threonate ing Pasien pikun. Inovasi ing Penuaan, Volume 1.
  7. RAW MAGNESIUM (2R, 3S) -2,3,4-TRIHYDROXYBUTANOATE POWDER (778571-57-6)

Paragraf