Ribosida Nicotinamide (NR) lan ribosida nikotinamida (Klorida)

Klorida Nicotinamide (NR) klorida minangka klorida nikotinamida ribosida (NR).

1.Apa Nicotinamide Riboside (NR)?

NR minangka jinis vitamin B3 utawa niasin. Senyawa kasebut ditemokake ing taun 1940-an minangka faktor pertumbuhan kanggo H. flu. Ing wiwitan 21st abad, akeh panaliten bakal mbuktekake manawa NR minangka prekursor saka NAD +. Ing awak manungsa, nutrisi iki nyuda tingkat kolesterol, nyuda resiko penyakit kardiovaskular, nambah fungsi otak, lan nyuda arthritis.

Nicotinamide riboside (NR) minangka pyridine-nucleoside, sing dadi prekursor kanggo NAD + (Nicotinamide adenine dinucleotide). NAD + ngobong sebagian besar fungsi biologis kalebu ndandani DNA, ngasilake energi seluler, nyetel irama sirkadian awak, lan liya-liyane. Sayange, molekul-molekul kasebut alami mudhun kanthi senesensi.

2.Apa itu Klorida Nicotinamide Riboside (NR)?

Nicotinamide Riboside (NR) chloride (NIAGEN) minangka turunan saka NR lan klorin. Senyawa nambah tingkat NAD + lan ngaktifake SIRT1 lan SIRT3. Iki ngowahi penuaan kanthi ningkatake metabolisme oksidatif lan ngatasi komorbiditas metabolisme sing gegandhengan karo diet.

Ing AS, nikotinamida ribosida klorida umume diakoni aman. Mula, iku minangka bahan panganan sing disetujoni kanggo digunakake ing protein, banyu vitamin, permen karet, lan gandhengane tambahan.

3.kesimpulan

Kamanungsan wis ngatasi penuaan kanthi target kulit. Ing sawijining wektu, sampeyan mesthi nemokake sawetara anti-tuwa krim kanggo ngresiki kisut rai sing jero, kulit kendur, lan blotchiness. Nanging, perawatan kasebut ora mesthi lan jangka pendek. Cara penuaan kanthi anggun yaiku kanthi nggawe pangowahan biologis ing mburi rasa tuwa lan ngatasi sebab utama.

Peneliti wis nggawe hubungan antara level NAD + sing kurang lan penyakit sing ana gandhengane karo umur. Panemuan radikal iki minangka gula ing jajan ing ruang lingkup medis kanthi nambah kemungkinan ngowahi proses penuaan. Amarga iki, bubuk nikotinamida ribosida klorida wis ngunjungi koridor laboratorium riset klinis amarga khasiat nggulingake jam biologis.

Spesifikasi Bahan Kimia bubuk Nicotinamide Riboside (Klorida)

Jeneng Product Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)
Jeneng Kimia NRC; 3-Carbamoyl-1-beta-D-ribofuranosylpyridinium klorida; Nikotinamide ribosa klorida; 3-Carbamoyl-1- (β-D-ribofuranosyl) pyridinium klorida; 3-carbamoyl-1 - ((2R, 3R, 4S, 5R) -3,4-dihydroxy-5- (hydroxymethyl) tetrahydrofuran-2-yl) pyridin-1-ium klorida; Nicotinamide BD Riboside Chloride (WX900111); NR-CL;
CAS Number 23111-00-4
InChIKey YABIFCKURFRPPO-IVOJBTPCSA-N
SMILE C1 = CC (= C [N +] (= C1) C2C (C (C (O2) CO) O) O) C (= O) N. [Cl-]
Formula molekul C11H15ClN2O5
Bobot molekul 290.7002
Monoisotopic Mass 290.066949 g / mol
Titik lebur N / A
Werna putih
Panyimpen temp -20 ° C Freezer
aplikasi suplemen panganan, lapangan farmasi

Klorida klorida nikotinamida

Ngerti Wuku Nicotinamide riboside (NR), apa mupangate Nikotinamide Riboside Chloride?

Mupangat ribotida nikotinamida klorida vs nikotinamida ribosida padha amarga kalorone bisa digunakake kanggo ngaktifake protein NAD lan sirtuin 1.

Metabolisme Sehat kanggo Ngatur Kelemon

Skor riset wis kabukten khasiat nikotinamide riboside klorida kanggo nyuda bobot. Pangguna bisa ilang nganti 10% lemak awak tanpa disepelekake napsu utawa latihan fisik.

Ngombe obat mbantu nyuda kolesterol LDL nalika nambah kolesterol apik. Iki kedadeyan nalika nahan tumindak enzim sing tanggung jawab kanggo sintesis trigliserida. Akibate, produksi lipoprotein kerapatan rendah bakal mudhun.

Nikotinamida ribosida klorida mupangat kanggo pasien kabotan diabetes. Suplemen iki nambah metabolisme kanthi nambah intoleransi glukosa

neuroprotection

Nalika level NAD mudhun ing ngisor optimal, sistem neurologis lan kesehatan kognitif bisa dadi risiko. Contone, pasien sing duwe penyakit Alzheimer nuduhake konsentrasi kurang NAD + lan disfungsi mitokondria.

Antarane klinis nikotinamida klorida klorida, manajemen neurodegenerasi nalika tuwa dadi dhaptar utama. Obat kasebut tumindak karusakan intracerebral, stroke iskemik, pembengkakan neurologis, lan pati neuronal.

Suplemen anti-tuwa

Salah siji kunci utama Nicotinamide riboside klorida kalebu promosi sehat tuwa Senyawa kasebut nyebabake paningkatan produksi NAD, sing nduweni pengaruh penting ing sel kasebut. Contone, nambah level energi seluler ing otot, ati, lan ginjel. Kajaba iku, Nicotinamide riboside klorida nyegah senesensi kanthi nambah sirkulasi getih ing organ vital kasebut.

Ndandani DNA

Nikotinamida ribosida klorida entuk manfaat dandanan genetik kanthi ndandani DNA lawas lan rusak. Yen konsentrasi NAD ambruk, asam deoksiribonukleat sing cilaka bisa uga nyebabake spesies oksigen reaktif, sing nyebabake stres oksidatif, lan kerentanan kanker.

Klorida klorida nikotinamida

Kepiye Nikotinamid Riboside Chloride Reverse Aging?

Sajrone tuwa, awak ngalami sawetara owah-owahan fisiologis amarga fungsi seluler mudhun. Contone, awak nyuda protein NAD + lan SIRT1 tinimbang sing bisa disintesis. Tingkat koenzim sing kurang iki nyepetake rasa nyuda nalika nyebabake komorbiditas sing gegandhengan karo umur kalebu diabetes, penyakit kardiovaskular, lan obesitas.

Ngatur nikotinamida ribosida klorida mupangate sistem kekebalan awak kanthi nambah pembuluh getih, kayata limfosit lan leukosit. Senyawa kasebut nambah sintesis NAD +, mula nambah level protein SIRT1. Akibate, SIRT1 nyuda penuaan pembuluh darah kanthi nambah aliran getih menyang otot balung, sistem kardiovaskular, lan jaringan saraf.

Kajaba iku, tambahan nikotinamida ribosida klorida mbalik tuwa kanthi ngasilake NAD + luwih akeh kanggo mbantu ndandani DNA ing struktur sel. Efek iki nyegah stres oksidatif

Panaliten sing kasedhiya uga negesake manawa nikotinamide riboside klorida counters kerusakan tulang, penurunan produksi luh, lan hipopigmentasi fundus. Kabeh kahanan kasebut nyebar ing antarane para tuwa.

Prekursor NAD⁺: Nicotinamide Riboside Chloride vs Nicotinamide Mononucleotide

Ana luwih saka limang prekursor NAD + nanging saiki, kita bisa mindhah fokus menyang nikotinamida riboside klorida vs nikotinamida mononukleotida (NMN).

Rong senyawa iki nambah level NAD + ing awak kanggo nambah fungsi seluler lan nyuda senensiensi.

Sing nyebabake loro iki yaiku NMN dudu bentuk vitamin B3. Bahan kimia kasebut ora bisa nembus liwat sel nganti diowahi dadi ribosida nikotinamida. Alesané yaiku ukuran molekulé luwih gedhe luwih gedhe tinimbang bubuk nikotinamida ribosida klorida. Amarga properti iki, bioavailabilitas NMN lan prospek ngaktifake level NAD + dadi balung kontroversi ing bidang riset.

Miturut Dr. Sinclair, ahli genetika ing Universitas Harvard, efisiensi NMN ora ana tandhingane. Dheweke ngakoni yen nggunakake iki tambahan, sing nggawe dheweke rumangsa enom lan rejuvenasi. Sinclair padha karo efektifitas NMN kanggo mlaku ing treadmill. Ilmuwan kasebut nyathet yen bisa nambah sirkulasi getih, ningkatake ketahanan otot, lan metabolisme sing efisien.

Kosok baline, Nicotinamide riboside chloride langsung dijupuk dening sel. Molekul kasebut minangka alternatif vitamin B3. Bakal nambah level NAD + luwih saka 60% ing awak manungsa. Ora kaya umume Prekursor NAD, sing ana ing dhaptar jam tangan FDA, nikotinamide riboside (NR) klorida ana ing dhaptar putih saka produk panganan GRAS (Umume Dikenal minangka Aman).

Napa ora langsung njupuk bubuk NAD? Klorida Nicotinamide Riboside vs Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD)

Amarga fokus kita yaiku babagan ningkatake NAD ing awak, sampeyan bisa uga takon kenapa keributan nikotinamida ribosida klorida. Apa sampeyan ora kudu ngatur NAD langsung menyang sistem sampeyan tinimbang ora repot-repot nggunakake penengah kayata NIAGEN, NR, utawa NMN? Coba, aku menehi ringkes babagan nikotinamide riboside klorida vs nikotinamide adenine dinucleotide.

Alesan utama kenapa sampeyan ora nate langsung njupuk NAD yaiku biomarker relatif ora kepribadian sel.

Plus nggunakake nikotinamide riboside klorida vs nikotinamide adenine dinucleotide yaiku sing kaping pisanan bisa diresiki kanggo membran plasmik. Tingkat penyerapane luwih dhuwur banget liwat sistem pencernaan, menyang aliran getih, lan pungkasane menyang otak.

Klorida klorida nikotinamida

Dosis Kolorida Nicotinamide (NR) Klorida: Cara Nggunakake?

Ing 2016, suplemen ribosida klorida nikotinamida menang status GRAS. Setahun sadurunge, FDA wis nyetujoni minangka sumber niasin lan bahan panganan kanthi dosis 180mg saben dina.

Saiki, tingkat dosis maksimum nikotinamida ribosida klorida tingkat nganti 300mg saben dina. Nanging, ing sawetara uji coba manungsa, subyek kasebut bakal ngonsumsi nganti 2000mg obat kasebut. Sampeyan kudu nyathet yen ngluwihi dosis 500mg bisa uga nyebabake efek samping ribotida nikotinamida sing ora bisa diisi.

Dosis niasin mung ditrapake sehat diwasa, kalebu wanita calon ibu lan ibu sing nyusoni.

Efek Samping Klorida Nicotinamide Klorida: Apa Aman Gunakake Suplemen Klorida Nikotinamida Riboside?

Powder Nicotinamide riboside klorida aman lan ngemot status zat GRAS sing dikepengini banget. Kasunyatan kasebut ora ateges senyawa kasebut ora duwe gejala sing ala. Apamaneh, banyu iku urip nanging uga bisa nyebabake sawetara efek negatif nalika sampeyan dilecehke. Kanggo ngatasi efek samping, priksa manawa dosis dosis Nicotinamide riboside klorida bisa nganti paling sithik.

Sawetara reaksi sing ala kalebu;

  • Perut ngganggu
  • Mual
  • Nggawe
  • Diare
  • Reaksi kulit kayata ruam lan tambah bruising

Kejabi efek samping nikotinamida ribosida klorida ing ndhuwur, sampeyan uga bisa ngalami bobote mudun. Nanging, asil iki minangka berkat sing ora disengaja, utamane yen sampeyan bobote, obesitas, utawa sampeyan nyoba njaga bobot awak.

Ngendi Tuku (NR) Nicotinamide Riboside Chloride ing Akeh?

Sampeyan bisa tuku nikotinamida ribosida klorida ing toko online. Apa sampeyan pengin bubuk kelas obat-obatan kanthi akeh utawa suplemen kelas panganan, priksa manawa sampeyan kudu golek supplier sing asli. Tambahan blanja virtual yaiku sampeyan bisa mbandhingake rega lan mriksa umpan balik pelanggan wektu nyata. Nanging, sampeyan uga bisa uga palsu.

Kita minangka merek sing dipercaya lan kabeh produk bisa ngukur kualitas kontrol. Kita menehi hasil karo macem-macem bahan kimia lan halal tambahan. Hubungi kita kanggo pesen lan penawaran sing apik.

Cathetan Suku
    1. Conze, D., Brenner, C., & Kruger, CL (2019). Keamanan lan Metabolisme Administrasi Jangka Panjang NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) ing Uji Klinis Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Clinical of Healthy Overweight Adults. Laporan Ilmiah.
    2. Bogan, KL & Brenner, C. (2008). Asam Nicotinic, Nicotinamide, lan Nicotinamide Riboside: Evaluasi Molekul saka Vitamin prekursor NAD + ing Nutrisi Manungsa. Tinjauan Tahunan Nutrisi.
    3. Mehmel, M., Jovanovic, N., & Spitz, U. (2020). Nicotinamide Riboside - Kahanan Penelitian lan Penggunaan Terapeutik Saiki.
    4. Turck, D., Castenimiller, J., dkk. (2019). Keamanan Nicotinamide Riboside Chloride minangka Panganan Novel Sesuai karo Peraturan (EU) 2015/2283 lan Bioavailabilitas Nicotinamide saka Sumber iki, ing Konteks Arahan 2002/46 / EC. Jurnal EFSA.
    5. Elhassan, YS dkk. (2019). Nicotinamide Riboside Nggawe Otot Balung Manungsa Umur NAD + Metabolome lan Ngindhuksi Tandatangan Transkripomik lan Anti-Inflamasi. Lapuran Sel.
    6. Aman, Y., Qiu, Y., Tao, J., & Fang, EF (2018). Potensi Terapeutik Ningkatake NAD + ing Penyakit Penuaan lan Umur-Usia. Obat Penuaan Terjemahan.
    7. RAW NICOTINAMIDE MONONUCLEOTIDE (NMN) POWDER (1094-61-7)
    8. RAW LORCASERIN HCL POWDER (846589-98-8)

Paragraf