Ringkesan PRL-8-53

Hype saka PRL-8-53 minangka obat psikoaktif wiwit awal taun 1970an. Nikolaus Hansl, profesor ing Universitas Creighton, kebetulan nemokake nootropic nalika nggarap ester asam benzoat meta aminoethyl.

Wiwit diwiwiti, suplemen iki ngalami panelitian preclinical tunggal lan uji coba manungsa. Riset klinis minangka bukti utama yen PRL-8-53 kanggo sinau nambah memori jangka pendek lan lancar lisan. 

PRL-8-53 durung nampa dukungan FDA, nanging suplemen sing ora dijadwalake ing AS. Sampeyan bisa kanthi bebas tuku PRL-8-53 minangka obat sing ora ana ing toko.

 

Apa PRL-8-53?

PRL-8-53 minangka turunan asam benzoat lan benzylamine. Secara ilmiah, dikenal kanthi jeneng etil (3- (benzyl (metil) amino) etil) benzoat.

Wiwit pungkasan taun 1970an, PRL-8-53 wis nesu banget minangka obat psikoaktif kanggo ngundhakake fungsi otak. Paling ora, ana uji coba manungsa sing sukses sing nggawe efisiensi. Kajaba iku, PRL-8-53 review ing Reddit nggawe cadangan khasiat suplemen iki kanggo nambah memori lan pembelajaran.

Profesor Hansl wiwitane nemokake PRL-8-53 nootropic nambah memori jangka pendek lan ngeling-eling lisan. Nanging, obat kasebut uga nyebabake depresi, stres, kuatir, lan lemes.

 

Tindakan mekanisme PRL-8-53

Amarga ora cukup paneliten babagan PRL-8-53, mekanisme tumindak sing tepat dadi misteri. Nanging, ilmuwan nganggep narkoba nambah fungsi otak ing telung cara.

PRL-8-53 nootropic ngaktifake sekresi asetilkolin, yaiku kepala neurotransmitter, sing tanggung jawab kerja memori lan sinau.

Obat psikoaktif iki uga tumindak ing sistem dopaminergik kanthi modulasi tingkat dopamin sehat. Apa maneh, njupuk PRL-8-53 depresi tamba bakal ngalangi produksi serotonin sing berlebihan. Efek iki nambah level stres kanggo ngatasi rasa kuatir, swasana ati, lan insomnia. 

 

Keuntungan PRL-8-53

Nambah Kemampuan kanggo SinauPRL-8-53

Wêdakakêna PRL-8-53 kabukten bisa nambah kognisi lan kemampuan sinau. Suplemen kasebut nyebabake kelingan informasi, tembung, lan konsep liyane. Mula, wis dadi obat sinau hyped ing antarane siswa sing pengin layar liwat tes sing angel.

PRL-8-53 kanggo sinau bisa uga nambah fokus, utamane nalika nyoba ngerti konsep sing anyar. Sawetara psikonaut negesake yen ngombe obat cerdas iki ndadekake sampeyan tetep lacak, lan sampeyan bakal cenderung ora perjuangan nalika nerangake materi anyar. Keuntungan PRL-8-53 iki bisa uga dadi esuke anyar kanggo wong sing duwe otak sing lagi nyoba ujian fisika kuantum kompleks utawa tes lisan sing ora langsung.

 

Nambah memori

Salah sawijining efek tombol PRL-8-53 kalebu dorongan memori. Nootropic ngaktifake asetilkolin lan sistem dopaminergik, sing penting banget kanggo kognisi.

Ing uji coba klinis sing nglibatake 47 subjek kesehatan, profesor Hansl nyathet manawa wong-wong sing njupuk PRL-8-53 luwih apik ing tes recollection tinimbang peserta ing plasebo. Kajaba iku, memori iki bisa nganti meh seminggu.

Sadurunge eksperimen karo subyek manungsa, Hansl wis ngerti yen PRL-8-53 duwe efek memori tikus. Suplemen nggawe model murine kanggo ngeling lan nggandhengake tanggapan tumrap kahanan stres. 

 

Nambah Motivasi lan Nyuda lemesPRL-8-53

Obat depresi PRL-8-53 nuduhake sifat dopaminergik. Senyawa kasebut nambah kegiatan dopamin, kimia otak sing mengaruhi motivasi, swasana ati sing saya dhuwur, lan nyuda lemes Mula, ningkatake kesehatan psikologis, kanthi kemungkinan bisa ngatasi kelainan mental kayata ADHD lan skizofrenia.

Sanajan efek PRL-8-53 positif, sampeyan ora nggunakake nootropic minangka sub kanggo obat resep. Senyawa iki ora ditrapake kanggo kuratif utawa perawatan penyakit.

 

Kepiye cara njupuk PRL-8-53?

Khas Dosis PRL-8-53 kira-kira 5mg saben dina, dijupuk minangka suplemen lisan. Sanajan ana riset winates kanggo nggawe kisaran dosis paling aman, uji coba manungsa kaping pisanan nggunakake 5mg. Gulung cepet liwat sawetara tinjauan PRL-8-53 negesake manawa sawetara pangguna sing seneng njupuk 10mg nganti 20mg suplemen kasebut.

Yen sampeyan ngatur suplemen kanggo formasi memori jangka pendek, kayata nalika nyoba tes, priksa manawa digunakake rong jam sadurunge latihan nyata.

Nootropic PRL-8-53 kasedhiya ing bentuk bubuk, pil, lan cair. Sampeyan bisa milih ngulu tablet utawa nambah ing ombenan; endi wae sing cocog kanggo sampeyan. Sanajan sampeyan bisa milih pamrentahan sublingual, cara iki bisa uga nyebabake basa sampeyan. Umume pangguna luwih seneng njupuk PRL-8-53 kanthi lisan.

 

Tumpukan PRL-8-53

Saiki, ora ana rekomendasi tumpukan PRL-8-53 sing ideal. Interaksi potensial senyawa iki karo obat psikoaktif liyane durung dingerteni. Kajaba iku, PRL-8-53 duweni potensi sing dhuwur, mula ora prelu dikombinasikake karo nootropik sing nambah memori. 

Kita ora menehi saran utawa menehi rekomendasi Tumpukan PRL-8-53. Paling ora, luwih becik sampeyan ora wani nggunakake obat-obatan cerdas sing efek sing padha. Sanajan ana peringatan ketat iki, sawetara pangguna ing komunitas psikonautik ngakoni manawa numpuk bubuk PRL-8-53 karo Alpha-GPC, piracetam, IDRA-21, lan theanine menehi mupangat terapeutik maksimal.

 

Apa ana efek samping PRL-8-53?

Nganti saiki, ora ana efek samping PRL-8-53 sing direkam. Siji-sijine sumber daya sing kasedhiya wiwit taun 1970-an sajrone uji klinis lan preklinik nootropik. Ing panliten manungsa, para peserta ora nuduhake gejala sing ala ing dosis 5mg saben dina.

Sanajan ora ana efek samping PRL-8-53 klinis sing direkam, priksa manawa njaga dosis sing sithik. Miturut panaliten tikus, jumlah suplemen sing akeh iki bisa ngganggu gerakan.

PRL-8-53

Pengalaman Panganggo

Ana akeh pangguna pengalaman ing toko Reddit lan Amazon babagan efek saka PRL-8-53 kuatir nootropic

Priksa sawetara review PRL-8-53;

 

Sinau lan Memori dandan

Chrico031 ujar;

"Aku nggunakake PRL-8-53 cukup jembar yen duwe ceramah kanggo hafal. Nuwuhake prabédan gedhe babagan kepiye cepet ngapalake materi. ”

Inmy325xi ujar;

"Aku wis ngerteni luwih akeh lisan kanthi PRL. Dipasang karo kafein, iki minangka alat pasinaon sing apik. ”

 

PRL-8-53 Dosis

Baliflipper ujar;

"Aku miwiti kanthi dosis sithik lan ngupayakake nganti jumlah luwih gedhe. Aku rumangsa yen 10mg minangka dosis saben dina sing apik ... Nanging, aku mutusake nyoba 20mg ing dina Jumuah kanggo tes Neurosains lan gumun karo paningkatan kelingan ... Aku rumangsa yen dosis sing luwih gedhe mesthi mbantu ngeling-eling lan dadi pitulung gedhe kanggo tes . " 

 

PRL-8-53 Tumpukan

Lifehole ujar;

"Aku njupuk esuk nalika tangi (11 esuk) karo Noopept, L-theanine, bupropion, vortioxetine, lan tianeptine ... Ora bisa dingerteni apa sing ditindakake kanthi akeh obat-obatan ing babagan comedowns ..."

Chrico031 ujar;

“Aku saiki lagi nindakake IDRA-21 lan PRL-8-53. Aku seneng combo, lan dadi luwih gampang ngapalake lan ngerti konsep anyar. ”

 

PRL-8-53 Rasa

Baliflipper ujar;

"Kaya umume sublingual, rasane apik banget. Nanging, iki ora enek banget kaya Noopept… uga bakal nggawe ilatmu kaping pirang-pirang kaping pisanan… Mupangate luwih akeh tinimbang rasa. ”

 

PRL-8-53 Efek Samping

Omniavocado ujar;

"Aku ngalami memori sing luwih ala sawise efek saya mudhun sanajan dosisku luwih cilik. Sawise dosis pungkasan, aku duwe rasa ora kepenak, rada ora kepenak. ”

Pangguna anonim ujar;

"Ing dosis ndhuwur 30 mg kanthi lisan lan 15mg kanthi subling, aku lara sirah lan efek aneh babagan sesanti."

 

kesimpulan

Wêdakakêna PRL-8-53 minangka nootropic sing janjeni sing tetep ora bisa ditemokake ing bidang ilmiah. Siji-sijine bukti sing efektif banget yaiku limang taun kepungkur. Nanging, neurohacker sing antusias nggunakake teknologi kasebut minangka panambah memori kuat kanthi efek samping PRL-8-53 minimal.

Suplemen kasebut cocog kanggo memori jangka pendek. Informasi sing diklumpukake saka pangguna sing wis berpengalaman lan panelitian riset sing kasedhiya bisa dingerteni PRL-8-53 kuatir tamba bakal nambah memori nganti 200%.

Interaksi nootropik iki karo obat liya isih dadi misteri. Mula, keamanan lan toleransi ora dingerteni. Dadi, nyoba tumpukan PRL-8-53 dudu pilihan uga. Konsultasi karo dokter sadurunge njupuk PRL-8-53 bebarengan karo obat resep liyane.

Sampeyan bisa tuku PRL-8-53 tuku bubuk utawa bentuk pil a suplemen nootropik.

 

Cathetan Suku
  1. Hansl, NR, & Mead, BT (1978). PRL-8-53: Enhanced learning lan retensi sabanjure ing manungsa minangka asil dosis oral oral agen psikotropika anyar. Psychopharmacology (Berl).
  2. Hansl, NR (1974). Agen aktif spasmolytic lan CNS anyar: 3- (2-benzylmethylamino eyl) asam benzoat metil ester hidroklorida.
  3. McGaugh, JL, & Petrinovich, LF (1965). Pengaruh obat ing sinau lan memori. Tinjauan Internasional Neurobiologi.
  4. Kornetsky, C., Williams, JE, & Bird, M. (1990). Efek perhatian lan motivasi saka obatan psikoaktif. Monograf Riset NIDA.
  5. Giurgea, C. (1972). Farmakologi kegiatan integratif otak. Nyoba ing konsep nootropic ing psikofarmakologi. Farmakol Nyata (Paris).
  6. Hindmarch, I. (1980). Fungsi psikomotor lan obat psikoaktif. Jurnal Farmakologi Klinis Inggris.
  7. RAW PRL-8-53 POWDER (51352-87-5)

 

Paragraf