Sajarah

Bubuk Pramiracetam minangka turunan kulawarga racetam. Panemuan lan orane wis balik wiwit taun 1970-an, matur nuwun kanggo perusahaan Parke-Davis. Sing ngandhani nootropik iki saka racetams liyane yaiku struktur molekul lan kemampuan dhuwur.

Wis pirang-pirang taun, panggunaan pramiracetam wis kabeh nesu ing perawatan demensia, penyakit Alzheimer, lan gangguan saraf liyane. Ing pungkasan taun 80an lan wiwitan taun 90an, ana sawetara uji klinis sing sukses, sing mbuktekake khasiat pramiracetam kanggo mbatalake mundhut memori.

Legalitas obat iki ora kenceng kaya narkotika liyane. Kayata, sampeyan kanthi bener tuku bubuk pramiracetam lan nggunakake tanpa pundhak pundhi karo panguwasa. Sanajan sampeyan ora bisa tuku produk ing Kanada, sampeyan bisa ngimpor kanthi sah kanggo panggunaan kanthi sah. Ing Eropa, bubuk pramiracetam mung kasedhiya ing resep sing bener kanggo ngatur disleksia, demensia, Alzheimer, lan ADHD.

Napa Pramiracetam Dadi populer?

Pangguna Pramiracetam rame ing alam nootropics amarga duwe kekuwatane. Iki 30 kaping luwih efektif tinimbang piracetam. Obat kasebut tumindak ajaib sanajan dosis sing paling sithik. Dadi bioavailable kanthi setengah umur sing cukup dawa.

Kasunyatan manawa sampeyan bisa uga ora aran efek sisih nggawe pramiracetam pengalaman sing bermanfaat. Obat iki ora gawe ketagihan. Aman lan uga bisa ditrima ing awak manungsa. Ana uji coba manungsa sing sukses kanggo kesah saka narkotika iki. Kejabi, tetep apik karo racetams lan liyane bubuk nootropika.

Pramiracetam liyane sing ditambah yaiku yen tuku sepasang sneakers. Ora ana undang-undang sing ketat sing mbutuhake sampeyan resep, utamane ing AS.

Kepiye Pramiracetam Bisa?

Pramiracetam larut lemak nootropik mlebu aliran getih liwat asam lemak. Nduwe bioavailability dhuwur lan bakal tekan konsentrasi puncak udakara 30 menit.

Obat cerdas iki nyebabake kenaikan pengambilan kolin ing hippocampus. Mula, sacara ora langsung ngatur pelepasan acetylcholine (ACh), sing tanggung jawab kanggo sawetara fungsi otak.

ACh tanggung jawab kanggo pembentukan lan nahan memori jangka panjang. Kajaba iku, neurotransmitter nyebabake paningkatan aliran getih serebral, faktor sing ningkatake kognisi.

Apa Gunakake Pramiracetam?

Ing Eropa, panggunaan Pramiracetam diidini ing perawatan demensia. Obat pinter neuroprotektif iki efisien nambah memori jangka panjang lan nambah fungsi kognitif. Ing AS lan Kanada, para siswa tuku bubuk pramiracetam kanggo panggunaan off-label minangka obat sinau nalika ngenteni ujian gedhe.

Wiwit pembangunan ing 1979, Pramiracetam minangka obat resep kanggo pasien sing nandhang penyakit neurodegeneratif lan traum otak. Pasar target utamane wong tuwa nanging wong sing sehat wis melu pengalaman pramiracetam, utamane kanggo ningkatake produktivitas ing pasinaon lan bisnis.

pramiracetam

Efek & Mupangate Pramiracetam

Mbenakake Memori

Pramiracetam nyedhiyakake memori referensi. Ilmuwan ora mung nguji narkotika iki ing model murine, nanging uga subjek manungsa.

Obat kasebut tumindak kanthi stimulasi hippocampus kanggo nggawe kenangan anyar, nahan sing lawas, lan nyuda lali. Umume mahasiswa ora kebahagiaan ing pengalaman pramiracetam kanggo nambah memori nalika sinau kanggo ujian.

Manajemen Penyakit Kognitif

Ana sawetara uji klinis sing mbuktekake efisiensi bubuk Pramiracetam ing penyakit degeneratif.

Mupangat Pramiracetam pasien karo demensia kanthi mbalikke amnesia lan nambah kelingan. Ing Eropa, umpamane, obat cerdas kasebut minangka resep hukum kanggo ngatur penyakit Alzheimer.

neuroprotection

njupuk kapsul pramiracetam bakal nglindhungi neuron sampeyan. Nootropik mbalikke kelainan kognitif kanggo pasien sing ngalami trauma otak saka asale serebrovaskular. Apa maneh, nyuda kognitif sing bisa kedadeyan amarga kena pengaruh obat amnesis kaya scopolamine.

Kapabilitas Pembelajaran Dhuwur

Sapérangan panaliten ngonfirmasi yen njupuk obat nootropik pramiracetam bakal ningkatake sinau spatial. Iku yaiku tambahan kognitif sing bakal nggawe sampeyan bisa ngerteni kanthi gampang.

Numpuk nootropik nyipta kegiatan sintesis nitrat oksida ing hippocampus. Neurotransmitter iki ngenthengake kelainan kognitif lan nduweni peran penting kanggo sinau lan memori. Bisa digunakake kanthi nambah pasokan getih menyang otak, mula, modifikasi kegiatan neuronal.

Pramiracetam entuk manfaat sistem saraf pusat kanthi nglangkah produksi acetylcholine, sing uga sinau babagan sinau. Kajaba iku, sampeyan bakal duwe katrangan sing cetha, lan waspada.

Damage Powder Pramiracetam sing Daurake Yen Digunakna Piyambak

Dosis pramiracetam khas saben ana ing antarane 400mg lan 600mg. Ing panliten klinis sing ana, subjek kasebut bisa ngetrapake 1200mg tamba pinter, luwih becik sawise dhahar.

Wiwit bubuk pramiracetam dawane setengah umur luwih suwe, sampeyan bisa dibagi dadi loro. Ukuran iki cukup mupangate klompok farmakofobik. Telung dosis saben dina bisa dadi pilihan sing paling penting, nanging sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan gawe jadwal resep sampeyan sawetara jam sadurunge turu. Sampeyan ora pengin kekacoan karo irama circadian sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Pramiracetam ing kapsul utawa bentuk pil. Wêdakakêna ora larut lemak, mulane, ora becik kanggo ditambahake ing omben-omben. Utawa, sampeyan bisa ngilangi minyak klapa utawa lipid liyane. Yen sampeyan keganggu karo rasa pungent, sampeyan kudu milih kapsul pramiracetam.

Minangka wong anyar, mesthekake kanggo miwiti dosis paling murah nalika sampeyan ngawasi awak kanggo toleransi lan efek. Sawise iku, sampeyan bisa nyetel dosis sing luwih disenengi lan bisa uga ditambahake tumpukan pramiracetam.

Efek sisih Pramiracetam Sampeyan Kudu Ngerti

Ora kaya racetams liyane, efek sisih Pramiracetam jarang. Awak sampeyan bisa ngidinke suplemen tanpa dosis.

Sampeyan bisa uga ngalami gejala transitory kaya pusing pramiracetam, pusing, insomnia, kuatir gastrointestinal, utawa agitation. Nanging, sampeyan bisa ngindhari efek samping kanthi nyuda dosis pramiracetam. Yen sampeyan lagi ngelu banget, sampeyan bisa uga kudu numpuk kolin.

pramiracetam

Pramiracetam VS Piracetam

Piracetam minangka pendhudhuk kanggo kabeh narkotika liyane ing kulawarga racetam kanthi wiwitan wiwit wiwitan taun 1970-an. Kosok baline, pramiracetam minangka turunan obat cerdas.

Loro racet kasebut duwe efek sing padha. Nanging, beda karo struktur lan potensial molekuler. Kayata, pramiracetam tamba cerdas nganti 30 kali luwih kuat lan luwih efisien tinimbang sadurunge. Apa maneh, nootropik duwe bioavailability dhuwur.

Saran Pramiracetam Stack

Pramiracetam potentiates efek saka nootropics liyane. Iki mujudake obat sing kuat saben dina nanging suplemen karo racetams lan suplemen cholinergic liyane.

Yen sampeyan anyar menyang domain nootropics, sampeyan ora kudu cepet-cepet nyoba wae tumpukan pramiracetam. Sawise kabeh, obat cerdas iki isih bisa digunakake kanthi efisien minangka bahan mandeg dhewe. Sawise sistem sampeyan bisa nahan efek saka pramiracetam, sampeyan bakal bebas gabung karo nootropics liyane.

Suplemen cholinergic cocog ing tumpukan kasebut amarga ngelu sirah sakit pramiracetam.

Pramiracetam lan Oxiracetam Stack

Tumpukan iki temtu bakal nggedhekake kemampuan sampeyan kanggo fokus, tetep waspada, lan bali menyang jaman kepungkur.

Kanggo saben unit saka oxiracetam, sampeyan kudu njupuk papat unit kapsul pramiracetam. Coba, contone, yen tumpukan sampeyan kalebu dosis pramiracetam 800mg, sampeyan kudu nggabungake oxiracetam 200mg.

  • Dosis saben dina
  • 200mg oxiracetam
  • Pramiracetam 800mg
  • 300mg saka kolin

Pramiracetam lan Aniracetam Stack

Kejabi stimulasi otak, loro racetam iki bakal ngilangi kuatir, negatif, lan depresi.

Aniracetam nduwe setengah umur sing luwih cendhek dibandhingake karo pasangane. Mulane, bakal nyepak wektu lan miwiti tumindak sadurunge bisa nemu keuntungan pramiracetam. Iki mbatalake loro uga bakal nyegah sampeyan ora duwe toleransi menyang nootropik siji.

Kanggo saben dosis pramiracetam, sampeyan bakal mbutuhake sekitar 600mg aniracetam.

  • Dosis saben dina
  • 600mg aniracetam
  • 400mg pramiracetam
  • 300mg kolin

Tumpukan Pramiracetam lan Alpha GPC

Tumpukan pramiracetam iki minangka sumber acetylcholine paling utama. Ora mung nuwuhake fungsi otak, nanging uga nambah memori. Ditambahake Alpha GPC yaiku kanthi gampang bioavailable amarga kanthi efisien nyabrang penghalang getih-otak.

Suplemen karo obat kolin GPC sawetara efek samping Pramiracetam kaya ngelu. Kajaba iku, nyegerake neuron, ndandani membran sel sing rusak, lan gawe sintesis acetylcholine, yaiku neurotransmitter sing penting kanggo memori.

Kanggo dosis saben dina, sampeyan butuh sekitar 400mg Alpha GPC tambahan.

  • Dosis saben dina
  • 400mg tambahan GP GPC
  • 400mg pramiracetam

pramiracetam

Tumpukan Pramiracetam coluracetam

Coluracetam ngendhokke atine, nambah semedi, lan mulihake memori jangka panjang. Iki nambah serep kolin ing sel saraf. Apa maneh, suplemen iku apik kanggo mripat amarga ndandani saraf optik lan karusakan retina.

Kanggo tumpukan pramiracetam sampeyan, 30mg saka coluracetam cekap.

  • Dosis saben dina
  • 30mg coluracetam
  • Pramiracetam 400mg
  • 300mg kolin

Kepiye lan ing ngendi tuku bubuk pramiracetam?

Sampeyan bisa tuku pramiracetam nootropics ing bubuk, kapsul, utawa bentuk pil. Obat cerdas durung nampa persetujuan sing sah dening FDA, nanging sampeyan isih bisa nggawe rummage ing toko virtual. Ana sawetara pasar ireng ing sekitar, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan bakal dadi penjual online sing duwe reputasi.

Sampeyan bisa menehi bank kanggo pesenan sampeyan amarga kita duwe rekaman trek sing wis didol yen adol adol sing sah. Kita nindakake tes laboratorium independen ing kabeh produk kita sadurunge marketing kanggo klien sing dihormati.

Yen ngono sampeyan mikir apa kapsul pramiracetam larang tinimbang racetams liyane, aku bakal menehi sampeyan alasan. Sintesis zat iki cedhak karo teka-teki Yunani. Proses kasebut luwih kompleks tinimbang saiki sajrone sintesis nootropics.

kesimpulan

Pramiracetam Nootropics minangka obat cerdas sing kuwat kanggo ngembangake kapasitas sinau. Iku pilihan sing apik kanggo wong tuwa lan wong sing sehat sing pengin fokus, tetep waspada, lan duwe stabilitas mental ing tugas saben dinane. Suplemen kasebut mbiyantu pasien kanthi kahanan neurodegeneratif kanggo njupuk memori sing ilang lan njaga kabeh detail.

Kabeh nootropics wis ngalami uji coba sadurunge, nanging pramiracetam kalebu sawetara wong sing wis nyoba kanggo subjek manungsa. Saka macem-macem pasinaon riset, cukup kabukten yen obat kasebut aman kanggo dikonsumsi lan bisa ditrima kanthi apik ing awak.

Cathetan Suku
  1. McLean, A., Cardenas, DD, Burgess, D., Gamzu, E. (1991). Pramiracetam sing dikontrol placebo ing bocah lanang enom sing ana ing memori lan masalah kognitif sing nyebabake cedera lan Anoxia. Tatu Otak.
  2. Corasaniti, MT, et al. (1995). Administrasi sistemik pramiracetam nambah kegiatan sintesis nitrik oksida ing korteks serebrum tikus. Neurologi fungsional.
  3. Tkachev, AV (2007). Aplikasi agen nootropik ing perawatan kompleks pasien sing geger otak. Likra'ka sprava.
  4. Pugsley, TA, et al. (1983). Sawetara sifat pramiracetam (CI-879), agen nambah kognisi anyar. Riset Pengembangan Narkoba / Jilid 3, Masalah 5.
  5. Auteri, A., Blardi, P., Celasco, G., Segre, G., Urso, R. (1992). Pramiracetam pharmacokinetics ing sukarelawan sehat sawise administrasi oral. Jurnal Internasional Penelitian Farmakologi Klinik.
  6. Claus, JJ, et al. (1991). Obat neotropik ing penyakit Alzheimer: perawatan gejala karo pramiracetam.
  7. Chang, T., Muda, MR, Goulet, RJ, lan Yakatan, JG (1985). Pharmacokinetics pramiracetam oral ing sukarelawan normal. Jurnal Farmakologi Klinik.

Paragraf