+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Nuduhake 1-36 asil 79

  • wêdakakêna putih

    Wêdakakêna garing beku

    Aloe minangka tanduran kaktus sing thukul ing iklim garing sing panas lan garing. Aloe ngasilake rong bahan, gel lan lateks, sing digunakake kanggo obat. Aloe gel iku cetha… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk pononol (552-41-0) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk pavonol (552-41-0)

    Paeonol (2-hydroxy-4-methoxyacetophenone) minangka komponen fenomena utama saka kulit garing saka Paeonia suffruticosa Andrews ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Nonapeptide-1 (Produksi Produksi 158563-45-2) - Kimia Phcoker

    Bubuk Nonapeptide-1 (158563-45-2)

    Nonapeptide-1 minangka peptida sintetik sing kalebu Arginine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Tryptophan lan Valin. Uga ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Wêdakakêna dipotium Glycyrrhetate (Produsen 68797-35-3) - Phcoker

    Wêdakakêna glotolotot (68797-35-3)

    Dipotium Glycyrrhetate minangka turunan alkohol. Wêdakakêna bubuk glikolitik digunakake kanthi akeh …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Beta-Arbutin bubuk (497-76-7) Produsen - Phcoker Chemical

    Beta-Arbutin bubuk (497-76-7)

    Beta-Arbutin ditemokake ing tingkatan tanduran sing dhuwur saka kulawarga saka kulawarga Ericaceae lan Saxifragaceae. Pancen, ……….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Powder Alpha-Arbutin (84380-01-8) Produsen - Phcoker Chemical

    Powder Alpha-Arbutin (84380-01-8)

    Bubuk Alpha-Arbutin dipikolehi utamane kanthi sintesis enzim saka hydroquinone utawa Beta-Arbutin …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Asam Tranexamic (1197-18-8) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Asam Tranexamic (1197-18-8)

    Asam Tranexamic minangka antifibrinolytic kanggo ngalangi situs-pengambilan lysine saka plasmin lan asal elastase …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Wêdakakêna fosfat Magnesium (113170-55-1) - Phcoker

    Wêdakakêna fosfat Magnesium (113170-55-1)

    Wêdakakêna fosfat Magnesium (magnesium-1 …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk asam L-Ascorbic (50-81-7) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk asam L-Ascorbic (50-81-7)

    Vitamin C murni dikenal minangka Asam L-Ascorbic. "L" ing ngarepe Ascorbic minangka referensi babagan carane molekul kasebut dhewe …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Bubuk peptida sutra (96690-41-4)

    Peptida sutra minangka jinis polipeptida larut banyu kanthi siraman protein fibroin sutra, ……….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk matrixyl (Produksi 214047-00-4) - Phcoker Chemical

    Bubuk matrixyl (214047-00-4)

    Matrixyl yaiku palmitoyl-pentapeptide 3 lan iki minangka peptida sing khusus ngrangsang sintesis kolagen lan …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Squalane mentah (111-01-3) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Squalane mentah (111-01-3)

    Squalane minangka produk alami, dadi ora beracun lan ora beracun. Iki dijupuk liwat hidrogenasi saka …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Sodium L-ascorbyl-2-fosfat (66170-10-3) - Phcoker

    Sodium L-ascorbyl-2-fosfat (66170-10-3)

    Sodium L-ascorbyl-2-fosfat (SAP) yaiku larut banyu sing alami ...


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Phloretin (60-82-2) Pabrikan - Kimia Phcoker

    Bubuk Phloretin (60-82-2)

    Phloretin, alias trihydroxy fenol acetone 2,4,6-trihydroxy-3- (4-hydroxyphenyl) propiophenone. Iku ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk asam Kojic (501-30-4) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Kojic (501-30-4)

    Asam Kojic yaiku pyranone yaiku 4H-pyran sing diganti dening klompok hidroksi ing posisi 5, hydroxymethyl …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Koalik dipalmitate (79725-98-7) Produsen - Phcoker

    Wêdakakêna dipalmitate asam Kojic (79725-98-7)

    Dipalmitate asam Kojic (KAD) minangka turunan saka asam kojic sing nyedhiyakake stabilitas. Kojic …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Bubuk kolagen (9064-67-9)

    Kolagen minangka protein struktural utama ing ruang ekstraselular ing macem-macem jaringan konvensional ing ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Allantoin (97-59-6) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Allantoin (97-59-6)

    Allantoin minangka senyawa kimia kanthi formula C4H6N4O3. Sampeyan uga diarani 5-ureidohydantoin utawa glyoxyldiureide… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • 4- (Benzyloxy) fenol powder (103-16-2) Produsen - Phcoker Chemical

    4- (Benzyloxy) serbuk fenol (103-16-2)

    4- (Benzyloxy) fenol, uga diarani Monobenzone lan monobenzyl eter saka hidroksinone (MBEH) yaiku ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Pal-GHK (147732-56-7) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Pal-GHK (147732-56-7)

    Pal-GHK, uga diarani Palmitoyl tripeptide-1 lan palmitoyl oligopeptide (Sequence: Pal-Gly-His-Lys), yaiku ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Bubuk Nonapeptida mentah

    Nonapeptid minangka oligopeptida sing dibentuk saka sangang asam amino. Tembung oligopeptide gegandhèngan karo peptida sing dibentuk nganggo rantai saka ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk L-Carnosine (305-84-0) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk L-Carnosine (305-84-0)

    L-Carnosine minangka blok bangunan protein sing diasilake kanthi alami ing awak. Iki ditemokake ing otot nalika… f …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Glutathione powder (70-18-8) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk glutathione (70-18-8)

    Glutathione minangka senyawa tripeptida sing dumadi saka asam glutik sing dipasang liwat chain sisih menyang N-terminus ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Dipeptida-2 (Produksi Produksi 24587-37-9) - Kimia Phcoker

    Bubuk Dipeptida-2 (24587-37-9)

    Dipeptide-2 dumadi saka asam amino lan tryptophan asam amino, iku jinis peptida. Bubuk Dipeptida-2 yaiku ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk asam Hyaluronik (9004-61-9) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Hyaluronik (9004-61-9)

    Asam hyururonik minangka anionik, glikosaminoglis sing ora tuntas kanthi akeh …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Asam Ferulik (1135-24-6) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Asam Ferulik (1135-24-6)

    Asam Ferulic minangka asam ferulik sing dumadi saka trans-cinnamnam acid methoxy and hydroxy substituents …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Tretinoin (302-79-4) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Tretinoin (302-79-4)

    Tretinoin, uga dikenal minangka asam trans-retinoat (ATRA), minangka turunan vitamin A ....


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Wêdakakêna ekstra domba

    Plasenta wedhus minangka sumber nutrisi, faktor pertumbuhan lan sitokin aktif bio. Babagan kasebut adhedhasar ………


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk asam poly-L-glutaMic (25513-46-6) Produsen - Phcoker

    Bubuk asam poly-L-glutaMic (25513-46-6)

    Asam poli-l-glutular yaiku biopolimer alami, multi-fungsi, lan biodegradasi …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Nikotinamide (98-92-0) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk nikotinamida (98-92-0)

    Nikotinamide minangka jinis alternatif vitamin B3. Dipun promosiaken minangka suplemen anti-tuwa amarga… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Minoxidil (38304-91-5) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk Minoxidil (38304-91-5)

    Wêdakakêna Minoxidil sing ditrapake ing kulit kepala digunakake kanggo ngrangsang wutah rambut ing pria lan wanita diwasa kanthi …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Woh-wohan Aloin (1415-73-2) Pabrikan - Kimia Phcoker

    Wêdakakêna Aloin (1415-73-2)

    Woh wangi yaiku bahan kimia alami sing ditemokake ing kulit tanduran Aloe Vera sing duwe efek laxative nalika …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk asam Ellagic (476-66-4) Produsen - Phcoker Chemical

    Bubuk asam Ellagic (476-66-4)

    Asam Ellagic minangka senyawa polyphenol alami sing ditemokake ing tanduran lan menehi UV alami …….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk Coenzyme Q10 (Produksi Produksi 303-98-0) - Phcoker Chemical

    Bubuk Coenzyme Q10 (303-98-0)

    Coenzyme Q10 (CoQ10), uga dikenal minangka ubiquinone utawa coenzyme Q, minangka enzim sing diasilake kanthi alami ……….


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Bubuk seramida (100403-19-8)

    Keramida minangka kelas heterogen lipid sing ana ing stratum corneum epidermis kulit. Ceramida ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane

  • wêdakakêna putih

    Woh karboksimetil chitosan (83512-85-0)

    Wêdakakêna carboxymethyl chitosan duwe kelarutan sing apik ing banyu lan kimia sing unik ……


    status: Ing Produksi Massa
    Disintesis lan disesuaikan
    kapasitas: 1277kg / sasi

    Waca liyane