+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Nuduhake kabeh asil 9

  • Raw Dutasteride bubuk (164656-23-9) Produsen - Phcoker Kimia

    Wêdakakêna Rut Dutasteride (164656-23-9)

    Wêduk Dutasteride minangka obat sing dipigunakaké kanggo nambani gejala prostat sing luwih gedhé. Ana hormon ......


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1280kg / sasi

    Waca liyane

  • Bubuk mentah Raw Finasteride (98319-26-7) Produsen - Phcoker Kimia

    Bubuk mentah mentah (98319-26-7)

    Wêdhal Finasteride minangka obat sing disetujui FDA sing ngobati rambut rontog ing wong kanthi pamblokiran DHT (dihidrotestosteron). DHT yaiku hormon sing ditemokake .......


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1386kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Avanafil powder (330784-47-9) - Phcoker Chemical

    Raw Avanafil bubuk (330784-47-9)

    Bubuk Avanafil digunakake kanggo nambani pria sing ora duwe fungsi (uga disebut impotensi seksual). Avanafil kalebu klompok …… ..


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1290kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw FlibanRaw Flibanserin HCL powder (147359-76-0) Manufacturers - Phcoker Chemicalserin HCL powder (147359-76-0) Manufacturers - Phcoker Chemical

    Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0)

    Wêdakakêna Raw Flibanserin hydrochloride, didol ing sangisore jeneng dagang Addyi, yaiku obat sing disetujoni kanggo perawatan ... ..


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1250kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Tadalafil powder (171596-29-5) Produsen - Phcoker Chemical

    Raw Tadalafil bubuk (171596-29-5)

    Bubuk Tadalafil mentah kanthi jeneng Cialis digunakake kanggo ngobati disfungsi (impotensi) lan gejala prostatic entheng ……….


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1190kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Yohimbine HCL powder (65-19-0) - Phcoker

    Raw Yohimbine bubuk HCL (65-19-0)

    Bubuk hidroklorida mentah Yohimbine minangka suplemen herbal sing digunakake kanggo ngobati jawat lan ningkatake bobot awak …….


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1460kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Yohimbine powder (146-48-5) Produsen - Phcoker Chemical

    Raw Yohimbine powder (146-48-5)

    Bubuk Yohimbine mentah minangka suplemen sing dikenal kanggo menehi kemampuan kanggo ngrawat jawat lan mbantu ngilangi bobot awak.Yohimbine bisa nambah ...


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1570kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Flibanserin bubuk (167933-07-5) Produsen - Phcoker Kimia

    Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5)

    Wêdakakêna Raw Flibanserin yaiku obat resep sing dituduhake kanggo perawatan wanita premenopausal kanthi seksual hypoactive sing umum, ....


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1489kg / sasi

    Waca liyane

  • Raw Dapoxetine bubuk HCL (129938-20-1) Produsen - Phcoker Kimia

    Bubuk bubuk DAPoxetine (129938-20-1)

    Wêdakakêna Dapoxetine Hydrochloride, obat antidepresan anyar, wis ditemokake aman lan efektif kanggo perawatan ...... ..


    status: Ing Produksi Massa
    Unit: 25kg / Drum
    kapasitas: 1476kg / sasi

    Waca liyane