+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw S-23 powder (1010396-29-8)

Wêdakakêna S-23 yaiku modhèl reseptor androgen reseptor nonsteroidal lan selektif nonsteroidal (SARM) sing wis dibuktèkaké bakal nambah ...... ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1360kg / sasi

Description

Raw S-23 powder (1010396-29-8) video

Raw S-23 powder (1010396-29-8) Description

Wêdakakêna Raw S-23 yaiku kelas obat sing disebut SARM, yaiku modulator reseptor androgen selektif, minangka kontrasepsi hormon lanang potensial. S 23 secara lisan bioavailable, sing artine bisa liwat via pil lan kapsul. Sinaosa wis ditampilake S23 kanggo nambah otot lan massa skeletal nalika ngurangi lemak awak. Dadi pranala menyang reseptor androgen (AR) luwih intensely (karo Ki saka 1.7nM) dibandhingake karo obat-obatan lawas kayata Andarine, lan ing studi kéwan. Iki nuduhaké loro rasio anabolik sing apik kanggo efek androgenik, lan suppressive dosis-gumantung saka spermatogenesis karo pemulihan spontan sawisé cessation of research.

Raw S-23 powder (1010396-29-8) Spambocoran

Jeneng Product Raw S-23 bubuk
Jeneng Kimia (S) -N- (4-cyano-3-trifluoromethyl-phenyl) -3- (3-fluoro, 4-chlorophenoxy) -2-hydroxy-2-metil-propanamide, Raw S-23 powder SARM, UNII-XDK89456WM , CHEMBL512283, XDK89456WM, CCTH-methylpropionamide, SCHEMBL2816700, BDBM26261, DB07419, C-31, S 23, B5R
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba SARS, Inhibitors
CAS Number 1010396-29-8
InChIKey SSFVOEAXHZGTRJ-KRWDZBQOSA-N
Molekul Formula C18H13ClF4N2O3
Molekul Wwolung 416.7540328
Monoisotopic Mass 416.055 g / mol
Katun Point 133-136 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 11.9
Werna Putih Solid
Skeabsahan Propylene Glikol, DMSO, Etanol.
Storage Temperature -20 ° C Freezer
Waja mentah S-23 Application Raw S-23 bubuk tablet / kapsul kanggo digunakake minangka contraceptive hormon lanang, bisa nambah massa otot, ngurangi lemak

Raw S-23 powder (1010396-29-8)

S-23 kalebu kelas obat anyar sing dipilih modhèl reseptor androgen selektif (SARM). SARM niru testosteron kanthi cara naleni reseptor hormon ing bagian awak tartamtu.

Kaya kanggo testosteron lan SARM liyane, bubuk S-23 target jaringan otot lan tulang kanggo ningkatake pertumbuhan otot lan kesehatan tulang. Boten kados testosteron, bubuk S-23 mboten nggadahi jaringan prostat saéngga mboten nimbulaken pembesaran prostat. Nanging, pasinaon nuduhake yen S23 nyuda ukuran prostat.

Wêdakakêna S-23 dadi saya populer ing komunitas binaraga. Dikendhaleni kanthi efektif ing ningkatake massa otot lan ngurangi lemak nalika kabeh efek samping minimal. Nanging, bubuk S-23 bisa ngurangi kadar testosteron, sing mbutuhake kedhaftar supaya perlu post-cycle therapy (PCT).

S-23 bubuk (1010396-29-8) Mekanisme Tindakan

SARM bisa digunakake kanthi naleni reseptor androgen lan sing ana ing balung lan otot. Gumantung ing struktur kimia, beda SARM nduweni tingkat variasi saka selektivitas.

Bagéyan saka apa sing dadi efektif SARM S-23 yaiku kemampuan kanggo ngikat sawijining reseptor androgen. Nanging, S-23 duweni efek unik lan rumit ing balung lan otot. Biasane, SARM nyedhiyakake kanggo ngrangsang gen-gen sing tanggung jawab kanggo mbangun protèin otot lan ngasilake iki kanthi androgen. Nalika diaktifake, reseptor awak banjur bakal ngrangsang sel-sel pembentuk tulang.

S-23 duweni kekuwatan kanggo LH lan FSH dipatèni uga, sing ndadékaké efek kontrasepsi kasebut, nanging efek tartamtu mung sak wentoro. Adhedhasar panaliten tumrap tikus lanang, S-23 duwe umur setengah jam 11.9. Awak nyerep babagan 96% saka SARM nalika dijupuk lisan lan pengguna bisa tekan level puncak sawise jam 4 utawa luwih.

Wuku saka bubuk S-23 (1010396-29-8)

▪ S-23 nambah otot lan ngurangi lemak

▪ S-23 kanggo Kontrol Birth Male

▪ S-23 Mundhakaken Kekuatan Bone

▪ S-23 Mundhakaken Motivasi Seksual Wanita

Disaranake bubuk S-23 (1010396-29-8) Dosis

Informasi dosis siji sing kita adhedhasar studi kéwan. Contone, tikus-tikus tikus diwenehi 0.1 mg saben dina kanggo 3 mg saben dina sajrone riset, entuk lisan utawa via injeksi.

Paling binaragawan njupuk 10 kanggo 30 mg saben dina nalika pamisahan dosis dadi loro supaya bisa nggedhekake setengah urip obat. Paling panulis ing Internet nyatakake yen dheweke wis nggunakake S-23 minangka bagéyan saka siklus pamot siklus 8.

Efek sisih saka bubuk S-23 (1010396-29-8)

Agresi. Ana laporan tambah nesu nalika njupuk S-23, supaya bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sing duwe sejarah masalah-masalah kemarahan.

Tutup testosteron. Miturut kedhaftar, S-23 minangka bab sing paling cedhak karo steroid konvensional sing bisa sampeyan tindakake ing pasar SARM. Iki nggawe unik lan luwih kuat, kanthi efek samping sing beda banget karo SARM liyane.

Darkine UrineS-23 wis ditampilake kanggo ngasilake werna ireng sing luwih cerah, nanging efek sisih iki uga mung sak wentoro lan mung berlangsung nalika sampeyan lagi muter karo S-23.

Pengecekan Testicle.Sawetara bodybuilders wis ngelingi testikel sing nyusut nalika nggunakake S - 23 lan iki banjur didhukung dening studi ilmiah sing nuduhake efek sisih sing padha.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.