L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

Maret 15, 2020
SKU: 1010396-29-8
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Ergothioneine minangka asam amino sing alami lan minangka turunan thiourea saka histidine, ngemot atom belerang ing …… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video L - (+) - Ergothioneine (EGT) (497-30-3) video


L - (+) - Ergothioneine (EGT) wêdakakêna Spambocoran

Jeneng Product L - (+) - Ergothioneine (EGT)
Jeneng Kimia ERGOTHIONEINE;

L-Ergothioneine;

Simptomothion;

l ergothioneine

Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 497-30-3
InChIKey SSISHJJTAXXQAX-ZETCQYMHSA-N
Molekul Formula C9H15N3O2S
Molekul Wwolung 229.3 g / mol
Monoisotopic Mass 229.088498 g / mol
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih utawa putih putih
Skeabsahan Larut ing Banyu (nganti 10 mg / ml)
Storage Temperature -20 ° C
Application l ergothioneine powder wis digunakake ing suplemen sehat

L - (+) - Ringkesan Ergothioneine (EGT) (497-30-3)

Ergothioneine minangka asam amino sing alami lan minangka turunan thiourea saka histidine, ngemot atom belerang ing cincin imidazole. Senyawa iki digawe ing sawetara sithik organisme, utamane Actinobacteria, Cyanobacteria, lan jamur tartamtu. Ergothioneine mbutuhake transporter khusus, EGT, uga dikenal minangka OCTN1 (simbol gen SLC22A4), kanggo mlebu sel. Ekspresi EGT wis dikonfirmasi ing garis sel manungsa lan kewan lan kemampuan fungsine kanggo ngangkut ergothioneine wis dikonfirmasi ing vivo.

L-ergothioneine minangka asam amino sing alami lan minangka turunan histidine thiol / thione. L-ergothioneine ditemokake ing konsentrasi paling dhuwur ing jamur lan bakteri lan ing jumlah panganan liyane sing kalebu panganan crab, daging sapi, daging babi, domba, lan pitik.

Sanajan ana L-ergothioneine ing panganan sing dikonsumsi manungsa, nanging biosintesis mung wis diamati ing bakteri lan jamur tartamtu.

apa L - (+) - Ergothioneine (EGT) ?

L-Ergothioneine minangka asam amino sing ditemokake utamane ing jamur, nanging uga ing crab raja, daging saka kewan sing wis nemu suket ing suket sing ngemot ergothioneine, lan panganan liyane. Asam amino minangka bahan kimia sing dadi blok bangunan protein. Ergothioneine digunakake minangka obat.

Wong njupuk ergothioneine kanggo karusakan ati, katarak, penyakit Alzheimer, diabetes, lan penyakit jantung.

L - (+) - ERGOTHIO yaiku biosintesis antioksidan amino-asam chiral alami ing bakteri lan jamur tartamtu. Minangka senyawa bioaktif penting sing wis digunakake minangka scavenger radikal, saringan sinar ultraviolet, pengatur reaksi pengurangan oksidasi lan bioenergetik sel, lan sitoprotektor fisiologis, lsp.

L-Ergothioneine kadhangkala ditrapake langsung ing kulit kanggo nyegah kisut, nyuda tanda-tanda kulit sing tuwa, lan nyuda karusakan srengenge.

L - (+) - Ergothioneine (EGT) mupangat

L-ergothioneine pancen luar biasa amarga bisa nyedhaki inti sel tartamtu kayata eritrosit, ora kaya antioksidan klasik liyane kaya vitamin C lan E. Pancen duwe gen sing ngemot protein operator, supaya bisa dijupuk kanthi bener. jantung sel. Dadi, antioksidan intraselular sing kuat, penting kaya L-glutathione. Kajaba iku, uga ditampilake minangka chelator sing kuat, ngidini ikatan karo logam abot beracun, nalika nglindhungi sel getih saka kabeh jinis karusakan.

Sing diwanti-wanti karo sifat antioksidan, peneliti banjur nyelidiki efek anti-inflamasi, amarga tumindak ergothioneine, antara liya, cytokine pro-radang, interleukin. L - (+) - Ergothioneine (EGT) mulane nduwe macem-macem sipat aktif ing njero awak manungsa:

  • netralisasi molekul oksigen sing reaktif (radikal bebas), saéngga nglawan stres oksidatif lan nyuda karusakan ing DNA mitokondria, oksidasi protein lan peroksida lipid;
  • Chelates - utawa traps - macem-macem kisi logam positif;
  • Bisa ngaktifake enzim antioksidan kayata glutathione peroxidase utawa SOD, nalika nyandhet enzim sing ngasilake radikal superooksida;
  • Nyuda oksidasi macem-macem haemoprotein kayata hemoglobin lan myoglobin;
  • Nglindhungi mitokondria;
  • L-ergothioneinereduces efek mbebayani sinar UV, minangka agen pelindung kanggo Perawatan Kulit.
  • Ngreksa lan njaga tingkat antioksidan liyane kayata vitamin C lan E, glutathione lan SOD;
  • Nglindhungi otak saka neurotoxin lan kanthi mangkono nduweni peran pencegahan nglawan kognitif;
  • Nyengkuyung ambegan selular lan lipolisis lemak, saéngga nambah energi lan stamina kanggo latihan fisik;
  • Yen digabungake karo asam hyaluronic, glukosamine, kolagen, bisa dituduhake kanthi signifikan nyuda nyeri sendi lan nambah mobilitas sendi, sing ana gandhengane karo kabiasaan kerja postural sing ora becik, sawise nggunakake enem minggu.

L - (+) - Ergothioneine (EGT) keslametan

Sanajan l-ergothioneine nuduhake jeneng lan bisa asale saka jamur ergot, dudu beracun kanthi cara apa wae.

Uni Eropa duwe standar suplemen sing luwih angel tinimbang Amerika Serikat lan wis mutusake yen suplemen l-ergothioneine aman lan ora ana efek sing luwih parah ing wong diwasa lan bocah.

Panel babagan Produk Dietetik kanggo Otoritas Kesehatan Pangan Eropa nemokake watesan saben dina kanthi aman 2.82 mg / kg bobot awak kanggo bayi, 3.39 mg / kg kanggo bocah cilik, lan 1.31 mg / kg kanggo wong diwasa, kalebu wanita sing meteng lan nyusoni.

L - (+) - bubuk Ergothioneine (EGT) Efesus lan aplikasi

Suplemen sing cocog lan / utawa diet sing apik kalebu vitamin umur kayata suplemen L-ergothioneine bisa nyuda resiko akibat saka penyakit kronis lan penuaan durung prelu.

Wêdakakêna L-ergothioneine minangka bahan sing cocog kanggo rumus nutrisi nutrisi.

Panliti nuduhake manawa fungsi potensial antioksidan EGT minangka anti-inflamasi kanggo nglindhungi sel maneh saka penyakit fisiologis lan neurodegeneratif.

  1. Inflammation

Panliten nuduhake yen minangka antioksidan, EGT bisa uga mbela nglawan inflamasi.

Rheumatoid arthritis yaiku kelainan otoimun sing ditandhani dening peradangan (sing asring ora jelas).

Sampeyan bisa uga EGT bisa nyuda inflamasi ing pasien arthritis rheumatoid.

  1. Neurodegenerative Diseases

Minangka cytoprotectant, EGT minangka suplemen sing populer ing antarane pasien Alzheimer lan Parkinson.

EGT ndhukung sistem pertahanan antioksidan alami awak lan bisa nglindhungi sel otak saka karusakan oksidatif lan stres saka radikal gratis.

Kanthi nglindhungi sela otak, bisa uga nyegah pati sel otak ing wiwitan lan nglindhungi penyakit neurodegeneratif.

  1. Penyakit Hati

Thanks kanggo potensial sitoprotektur lan antioksidan, EGT minangka asam amino sing disenengi ing pasien sing duwe penyakit ati.

  1. Potensial Anti-sepuh

Sampeyan bakal kerep nemokake EGT ing pirang-pirang produk skincare amarga sifat sitoprotektan lan antioksidan - sing bisa nglindhungi sel kulit saka karusakan oksidatif.

Kerusakan radikal gratis lan stres oksidatif minangka penyumbang utama kanggo tuwa, kulit kendhali, lan kedutan.

  1. Penyakit paru-paru

Departemen Pertahanan AS ngulungake gunggunge $ 1.34 yuta kanggo peneliti ing Universitas Colorado kanggo nyinaoni tumindak antioksidan EGT kanggo nglawan penyakit paru-paru ing para veteran pertempuran.

reference:

  • Oumari M, et al. Regenerasi ergothioneine sawise reaksi karo oksigen singlet. Gratis Radic Biol Med. 2019 Apr; 134: 498-504.
  • Cheah, LK, Halliwell, B. Ergothioneine; Potensial antioksidan, fungsi fisiologis lan peran ing penyakit, Biochim. Biofis. Acta 2012; (5): 784-793.
  • Genghof, DS Biosintesis Ergothioneine lan Hercynine dening. Jamur lan Actinomycetales, J. Bacteriol., 1970; 103 (2): 475–478.
  • Repine, JE, Elkins, ND Efek ergothioneine ing cedera paru-paru akut lan peradangan ing tikus cacat cytokine, Prev. Med. 2012; (54): S79-S82.
  • Panel EFSA babagan Produk Dietetik, Nutrisi lan Alergi (2017). "Pernyataan babagan safety l-ergothioneine sintetik minangka panganan novel - pendhapat tambahan panganan lan penilaian safety kanggo bayi lan bocah cilik, wanita sing ngandut lan nyusoni". Jurnal EFSA. 15 (11): 5060. doi: 10.2903 / j.efsa.2017.5060.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.