Asam mentah phenethyl ester asam caffeic (104594-70-9)

Desember 28, 2018
SKU: 104594-70-9

Asam mentah Caffeic acid yaiku bubuk phenetyl ester yaiku ester fenetil alkohol saka asam kafein lan bioaktif ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / sasi

Powder bubuk phenetyl ester asam caffeic (104594-70-9) video

Asam mentah phenethyl ester asam caffeic (104594-70-9) Spambocoran

Jeneng Product Asam mentah phenethyl ester asam caffeic
Jeneng Kimia Asam mentah phenethyl ester asam caffeic;

Phenylethyl caffeate; Phenethyl caffeate; Asam kafein 2-phenylethyl ester; Caffeine β-Phenylethyl;

2-Phenylethyl (2E) -3- (3,4-dihydroxyphenyl) acrylate

Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Inhibitor Tyrosine Kinase, Inhibitors
CAS Number 104594-70-9
InChIKey SWUARLUWKZWEBQ-VQHVLOKHSA-N
Molekul Formula C17H16O4
Molekul Wwolung 284.311 g / mol
Monoisotopic Mass 284.31 g · mol-1
Katun Point 125-126ºC (dek.)
Titik nggodhok 498.6 ± 45.0 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life Ora Ana Data
Werna mati putih
Skeabsahan Larut ing etil asetat ing 50mg / ml. Larut ing DMSO lan etanol.
Storage Temperature Simpen ing 0 ° C
Asam mentah cuwerat asam aminopplication Agen sitotoksik marang garis sel kanker. Inhibitor decarboxylase ornithine lan protein tirosin kinase. Ditemokake minangka inhibitor spesifik saka faktor transkripsi nuklir, NF-kB. Uga wis dituduhake sacara nyata nyuda lipoxygenase jalur metabolisme asam arakidonat sak inflamasi.

Asam mentah phenetyl ester asam caffeic (104594-70-9) Gambaran

Asam Caffeic acid yaiku bubuk phenetyl ester yaiku ester phenethyl alcohol of caffeic acid lan komponen bioaktif saka honeybee hive propolis, kanthi aktivitas antineoplastik, cytoprotective, lan immunomodulating. Sawisé administrasi, bubuk phenetil ester Raw Caffeic acid (CAPE) nyegah aktivasi faktor transpor nuklir NF-kappa B lan bisa ngilangi p70S6K lan jalur pandhuan Akt-mimpin. Saliyane kuwi, CAPE nyegah proliferasi sel otot polos vaskular liwat PDGF kanthi aktivasi p38 kinase protein mitogen (MAPK) lan faktor hipoksia-inducible (HIF) -1alpha lan induksi heme oxygenase-1 (HO-1) .

Asam phenetil asam kafein kacarita duwe sipat anti-karsinogenik, anti-inflamasi, lan immunomodulator. CAPE uga nyegah integrasi HIV-1. Ciri-ciri anti-peradaban wis dikira amarga panetepan metabolisme asam arakidonat lipoxygenase dening CAPE. Studies uga nduduhake CAPE minangka inhibitor spesifik lan kuat ing aktivasi faktor transpor nuklir NF kappa B, sing minangka kompleks protein sing ngatur transkripsi DNA. Asam Caffeic Phenethylester minangka inhibitor saka ODC lan Tyrosine Kinase

Wadah bubuk phenetyl ester asam kafein (104594-70-9) Mekanisme Tindakan

Asam fenetil asam kafein minangka komponèn propolis saka sarang lebah madu, mblokir pangaktifan NF-κB sing diakibatake dening ester phorbol, ceramide, asam okadaat, lan hidrogen peroksida kanthi nyegah translocation saka subunit P65 saka NF-κB menyang nukleus. Ing seri sel-sel tumor, asam phenetyl ester asam caffeic ngasilake aktivitas antiproliferatif kanthi EC50 saka 1.76, 3.16, 13.7, lan 44.0 μM marang moline colon 26-L5, murine B16-BL6 melanoma, fibrosarcoma HT-1080 manungsa lan paru A549 baris sel adenocarcinoma, saben. Asam fenetil asam kafein, minangka antioksidan kuat, ngasilake efek anti-apoptosis ing sel-sel granule cerebellar kanthi pamblokiran pambentukan ROS lan aktivitas caspase inhibisi. Kajaba iku, phenethyl ester asam kafein ngandhut fenotip pro-inflamasi saka HSC-stimulus LPS, lan sensitivitas LPS saka HSCs menyang sitokin fibrogenik dening inhibiting NF-κB sinyal.

Ing vivo, phenethyl ester asam kafein (10 mg / kg, ip) nyegah pertumbuhan lan angiogenesis tumor utama ing tikus C57BL / 6 lan BALB / c inokulasi karo karsinoma paru Lewis, karsinoma usus, lan sel melanoma. Asam fenetil asam kafein (5, 10, 20 mg / kg) uga nuduhake efek imunomodulator ing vivo kanthi ngurangi bobot timah lan / utawa selular thymus lan limpa.

Aplikasi bubuk phenetil ester asam kafein (104594-70-9)

▪ Antineoplastik

▪ Aantiinflammatory

▪ Iimmunomodulator

▪ NFkB blocker

keuntungan Wêdakakêna phenethyl ester asam caffeic (104594-70-9)

Phenethyl caffeate minangka senyawa sing ditemokake ing propolis, campuran sing digawe karo lebah. Asam phenetyl ester (CAPE) bisa dadi efektif kanggo nyegah lan ngobati penyakit inflammatory, kalebu arthritis rheumatoid, sistemik lupus erythematosus lan psoriasis, kanker lan penyakit sing kasusun saka pembentukan tumor, katarak, lan penyakit liyane sing akibat stres oksidatif. Kajaba iku, CAPE bisa digunakake kanggo nambani infeksi HIV nalika digabungake ing komposisi farmasi karo zat sing nyegah replikasi HIV. Uga bisa digunakake kanggo anti-aterosklerosis, antioxidative, cardioprotective, anti-obesitas lan antimitogenic.