Quirone Pyrroloquinoline (PQQ) (72909-34-3)

Maret 11, 2019
SKU: 108-09-8

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), uga diarani methoxatin, yaiku kofactor redoks. Iki ditemokake ing lemah lan panganan kayata kiwifruit, kaya …… ​​..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) (video 72909-34-3)

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) (72909-34-3) Spesifikasi

Jeneng Product Quirone Pyrroloquinoline (PQQ)
Jeneng Kimia PQQ Coenzyme; Methoxatine; Pyrrolo-quinoline quinone;

Pyrroloquinolinequinone,4,5-Dihydro-4,5-dioxo-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid, Methoxatin, PQQ;4,5-Dioxo-4,5-dihydro-1H-pyrrolo[2,3-f]quinoline-2,7,9-tricarboxylic acid

CAS Number 72909-34-3
InChIKey MMXZSJMASHPLLR-UHFFFAOYSA-N
SMILE C1=C(C2=C(C(=O)C(=O)C3=C2NC(=C3)C(=O)O)N=C1C(=O)O)C(=O)O
Formula molekul C14H6N2O8
Bobot molekul 330.21
Monoisotopic Mass 330.012415 g / mol
Titik Boliing 1018.6 ± 65.0 ° C (Diwasa)
Titik Sumunar 569.8 ° C (1,057.6 ° F; 842.9 K)
Kapadhetan 1.963 ± 0.06 g / cm3 (Ramalan)
Werna Oranye-Abang Padhet
Panyimpen temp 2-8 ° C
kelarutan Larut ing banyu
aplikasi PQQ wis dilaporake bisa digunakake minangka vitamin / cofactor larut banyu lan minangka antioksidan. Iki uga ditrapake kanggo digunakake ing suplemen panganan, kayata energi, panggantos dhaharan, lan bar sing dikuwatake dll.

apa Quinone pirololoquinolin(PQQ)?

Pyrroloquinoline quinone (PQQ), uga diarani methoxatin, yaiku kofactor redoks. Iki ditemokake ing lemah lan panganan kayata kiwifruit, uga susu ibu manungsa. Quinone Pyrroloquinoline yaiku pyrroloquinoline sing duwe klompok oxo ing grup 4- lan 5 lan kelompok karboks ing posisi 2-, 7- lan 9. Nduwe peran minangka vitamin larut banyu lan cofactor. Lan, iku agen signaling kanggo kinase protein sing ana bedane ing sel mamalia. Kemampuan daur ulang redoks ing PQQ sing dhuwur bisa uga menehi peran farmakologis kanggo nglindhungi neurodegenerasi lan kanker. (Minangka agen redoks, quinone Pyrroloquinoline stabil banget lan bisa melu atusan reaksi liyane saka antioksidan liyane, kayata asam askorbat, quercetin, lan epicatechin.

Quirone Pyrroloquinoline yaiku biofactor novel, lan diakoni minangka kofactor enzim ing bakteri. Panliten nuduhake manawa quinone Pyrroloquinoline wis ana ing konsepsi evolusi lan evolusi biologis awal. Minangka faktor pertumbuhan tanduran sing kuat, ana ing tuwuh kewan lan manungsa. Quirone Pyrroloquinoline dilaporake melu macem-macem fungsi biologis kanthi mupangat slamet sing nyata (umpamane, wutah neonatal lan kinerja reproduksi) ing kewan.

Kajaba iku, quinone Pyrroloquinoline duwe kegiatan antioksidan lan B-vitamin, kanthi macem-macem mupangat kanggo otak lan awak. Ndhukung kesehatan lan memori kognitif kanthi nglawan disfungsi mitokondria lan nglindhungi neuron saka karusakan oksidatif. Pasinaon klinis ing manungsa nuduhake yen Pyrroloquinoline quinone nambah memori lan perhatian jangka pendek, nambah metabolisme energi lan tuwa, lan nyuda penanda inflamasi, uga ningkatake rasa umum kesejahteraan.

Kepiye Pyrroloquinoline quinone(PQQ) kerjo?

Pasinaon tikel nuduhake khasiat sing nyenengake kanggo quinone Pyrroloquinoline ing stimulus biogenesis mitokondria. Hepatosis tikus sing diubengi karo PQQ ing 10-30 μM kanggo 24-48 h ditampilake "nambah sintesis citrate lan sitokrom c oxidase, pewarna Mitotracker, kandungan DNA mitokondrial, lan ambegan oksigen mRNA. Proses proses kasebut dumadi liwat aktifitas protein-unsur sing dikendhaleni régatif cAMP (CREB) lan reseptor peroksidoksida-diaktifake-γ coactivator-1α (PGC-1α), jalur sing dikenal kanggo ngatur biogenesis mitokondria. " Ing panaliten vivo ing tikus uga nuduhake efek sing bermanfaat saka suplemen panganan karo PQQ (2 PQQ / kg panganan). Iki kalebu trigliserida plasma sing nyuda, tambah energi sing diuripake (sing ana hubungane karo konten mitochondrial hepatic), lan uga toleransi iskemia / reperfusi jantung. Model eksperimen stroke stroke lan balung mburi nuduhake manawa Pyrroloquinoline quinone attenuates pati sel neuronal, sebagian liwat quinone Pyrroloquinoline nglindhungi reseptor N-metil-d-aspartat (NMDA). Model rat penyakit penyakit Parkinson nuduhake yen suplemen quinone Pyrroloquinoline nyuda kerugian neuronal, nambah kemampuan spesies scavenging reaktif, lan nawakakeneuroprotection liwat mekanisme tambahan.

Keuntungan saka Quinone pirololoquinolin(PQQ) mupangat

Ing otak lan awak, PQQ duweni macem-macem mupangat.

- PQQ ndhukung fungsi mitokondria optimal

Mitokondria minangka produsen energi ing sel kita lan nduweni peran penting kanggo kesehatan sakabehe. PQQ kanthi nglindhungi mitokondria sing ana lan promosi generasi mitokondria, mula ngasilake ATP (Energi). Mitokondria sing luwih akeh, luwih akeh energi.

- PQQ ndhukung faktor wutah saraf

PQQ ngrangsang produksi Factor Functionor Naraf (NGF.), Nglindhungi lan mulihake sel otak lan saraf sing rusak, saéngga nyegah kognitif (mundhut memori, kesulitan belajar, lan liya-liyane) amarga umur, stroke utawa gangguan neurodegeneratif., Lan nyedhiyakake kekebalan lan antioksidan. fungsi, lan perlindungan saka acara iskemia jantung lan saraf.

- PQQ nyegah stres oksidatif

PQQ nyedhiyakake perlindungan antioksidan sing kuat, nglindhungi sel ing awak saka karusakan oksidatif lan ngrusak radikal bebas. Ndhukung metabolisme energi lan tuwa sehat, lan dianggep minangka kofactor novel kanthi antioksidan lan kegiatan kaya B.

Kejabi, PQQ bisa uga nyegah lan ngobati karusakan ati lan fungsi antikanker kuwat.

Aplikasi / panggunaan Quinone pirololoquinolin(PQQ)

Ing sinau 2009 sing diterbitake ing jurnal medis Gaya Gaya, Pyrroloquinoline Quinone wis ditampilake nduweni kemampuan kanggo mbantu nglindhungi. Iki digunakake kanggo nambani penurunan kognitif (mundhut memori, kesulitan sinau, lan liya-liyane) amarga kedadeyan umur, stroke utawa gangguan neurodegeneratif, lan proteksi saka acara iskemia jantung lan neurologis. Asil sing padha dilaporake ing kajian susulan ing 2011 ing Pyrroloquinoline Quinone uga diwenehake langsung minangka suplemen panganan, kayata minuman gantian susu sing adhedhasar susu.

Carane entuk cukup Quinone pirololoquinolin(PQQ)?

Ing gesang, sampeyan bisa entuk sawetara PQQ saka sawetara panganan, iku alami ing macem-macem panganan lan ombenan, kalebu mrico ijo, parsley, tèh utawa kiwifruit lan sapiturute, yen ngetung jumlah panganan sing diombe saben dina, umume kita ora bisa entuk cukup PQQ saka panganan saben dina. Dadi, yen sampeyan pengin entuk bathi sing luwih gedhe, sampeyan bakal entuk luwih akeh PQQ kanthi cara liya, kayata suplemen diet PQQ.

Wigati:

  • Saluran, Kelsey (12 Februari 2017). "Antioksidan Alami Bisa Nyegah Penyakit Ati". msn.com. Disalin tanggal 14 Februari 2017.
  • Ameyama M, Matsushita K, Shinagawa E, Hayashi M, Adachi O (1988). "Quirone Pyrroloquinoline: ekskresi dening metilotrofs lan stimulasi pertumbuhan kanggo mikroorganisme". BioFaktor. 1 (1): 51–3. PMID 2855583.
  • Felton LM, Anthony C (2005). "Biokimia: peran PQQ minangka kofactor enzim mamalia?". Alam. 433 (7025): E10, diskusi E11-2. doi: 10.1038 / alam03322. PMID 15689995.
  • Westerling J, Frank J, Duine JA (1979). "Klompok prostetik metanol dehidrogenase saka Hipnotomrobium X: bukti bukti elektron kanggo struktur quinone". Biochem Res Res Bi. 87 (3): 719–24. doi: 10.1016 / 0006-291X (79) 92018-7. PMID 222269.
  • Matsutani M, Yakushi T. Pyrroloquinoline dehidrogenase quinone-gumantung bakteri asam asetat.Appl Biotechnol. 2018 Nov; 102 (22): 9531-9540. doi: 10.1007 / s00253-018-9360-3. Epub 2018 Sep 15. PMID: 30218379.