+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Bubuk 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8)

Wêdakakêna 1,3-Dimethylbutylamine (1,3-DMBA), utawa mung dimethylbutylamine (DMBA), minangka tamba stimulan ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1490kg / sasi

Description

Bubuk 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8) video

Spesifikasi bubuk mentah 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8)

Jeneng Product Raw 1,3-Dimethylbutylamine powder
Jeneng Kimia Raw 1,3-Dimethylbutylamine powder;108-09-8; 4-methylpentan-2-amine;2-Pentanamine, 4-methyl-;2-Amino-4-methylpentane; 1,3-Dimethylbutanamine
Brand NAme dimethylbutylamine (DMBA)
Kelas Narkoba Tambahan diet
CAS Number 108-09-8
InChIKey 1S/C6H15N/c1-6(2,3)4-5-7/h4-5,7H2,1-3H3
Molekul Formula C6H15N
Molekul Wwolung 101.19
Monoisotopic Mass 101.193 g / mol
Katun Point 108-110 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life liwat 18 + jam (amphetamines dikenal duwe setengah umur panjang).
Werna Minyak tanpa warna sing jelas
Skeabsahan Kloroform, Etil Asetat
Storage Temperature Suhu kamar
Application Wesi 1,3-Dimethylbutylamine mentah digunakake kanggo nyinaoni aplikasi resin polymethacrylate ora adil minangka fase stasioner ing kromatografi cair kanthi deteksi UV.

Raw 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (108-09-8) Description

Woh 1,3-Dimethylbutylamine (1,3-DMBA), utawa mung dimethylbutylamine (DMBA), minangka tamba stimulan sing ana hubungane karo methylhexanamine (1,3-dimethylamylamine (1,3-DMAA)) ing ngendi klompok butyl ngganteni gugus amil. Uga dikenal minangka AMP Citrate (4-amino-2-methylpentane citrate). AMP Citrate ora kedadeyan sacara alami ing dosis gedhe, nanging bisa ditemokake ing jumlah cilik ing Teh Pouchong, nanging dianggep paling akeh campuran AMP Citrate sing digunakake ing sintesis sacara artifisial.

1,3-Dimethylbutylamine (methylpetanamine) lan DMAA (Methylhexanamine) nuduhake struktur dhasar sing padha, nanging DMAA duwe karbon ekstra ing balung. Amarga kesamaan iki, efek saka 1,3-Dimethylbutylamine mirip banget karo DMAA. Ditetepake dosis cilik, yaiku stimulan kuat kanggo sistem saraf pusat.

nyuda bobot, nambah kinerja atletik, lan nambah fungsi otak.

1,3-Dimethylbutylamine powder (108-09-8) Mekanisme Tindakan

1,3-Dimethylbutylamin dianggo, ing teori, liwat garis sing padha karo DMAA, nanging ora kaya potensial. Iki ndadekake perangsang neurologis, amarga kerjane kanthi ngeculake neurotransmitter kuat norepinefrin, sajrone dopamin. Peningkatan tingkat hormon iki bisa ningkatake perhatian, fokus, energi, motivasi, lan kewaspadaan mental.

aplikasi of 1,3-Dimethylbutylamine bubuk (1010396-29-8)

▪ minangka alternatif saka DMAA, intermediet farmasi, sintesis organik lan katalis sing apik, produk perawatan kesehatan, lan liya-liyane.

▪ Ing perawatan kesehatan, 1,3 - dimethyl amine hydrochloride bisa ningkatake energi, nyegerake, lan nambah energi awak, utawa atlet larangan kalori ngumpulake energi utamane efektif.

▪ Digunakake ing kelas bobot ing ngendi sampeyan bisa ngurangi efek napsu suppressing sing disebabake panas. Ana laporan 1,3 - dimethyl amine hydrochloride bisa ningkatake kesenengan, ningkatake konsentrasi, nyegah napsu kanthi nyata, nyegah kasenengan.

▪ Uga bisa digunakake minangka kafein lan bahan liyane kanthi diet tambahan.

Disaranake bubuk 1,3-Dimethylbutylamine (108-09-8) Dosis

Amarga kurang uji klinis ing wêdakakêna 1,3-Dimethylbutylam, iku angel kanggo nemtokake dosis sing disaranake. Mangkono, informasi ing ngisor iki mung kanggo referensi:

Dosis bubuk 1,3-Dimethylbutylamine bakal luwih dhuwur tinimbang DMAA nemtokaké babagan 100 nganti 350 mg. Wektu efektif yaiku kira-kira jam 4-6.

Paling efektif kanggo nambah energi sajrone latihan. Iku apik kanggo njupuk bagean bab 30 menit sadurunge latihan. Kanggo nambah metabolisme lan ngurangi lemak, sampeyan kudu njupuk ing esuk utawa sadurunge mangan.

Wêdakakêna 1,3-Dimethylbutylam uga dianggo kanthi synergistically karo kafein, lan amarga sampeyan bisa nemokake asring loro zat ing tambahan pra-lathian. Ing kasus nggunakake "Solo", mg saka kafein 200-300 kudu ditambahake kanggo nggedhekake manfaat kasebut.

Wuku of 1,3-Dimethylbutylamine powder (108-09-8)

Amarga persamaan karo DMAA panggunaan lan keuntungan ing suplemen uga banget padha. Bubuk 1,3-Dimethylbutylamine nyebabake sistem saraf pusat kaya kafein, nanging malah luwih kuat. Nalika nggunakake sadurunge latihan sampeyan bisa uga aran:

Tambah energi.

Tambah kekuatan, loro aerobik lan anaerob.

Ndadékaké konsentrasi sing luwih dhuwur, kejelasan mental lan akselerasi metabolisme.

Bantuan burner lemak.

Ndhuwur ing kinerja atletik.

Nanging, ora kaya dosis kafeina sing dhuwur, 1,3-Dimethylbutylamine biasane ana hubungane karo rilis enerji sing luwih cepet lan kurang kacilakan.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.