+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakêna Nicotinamide Mononucleotide (NMN) (1094-61-7)

Wêdakakêna Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk nyandhang bobot awak kanthi umur ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1370kg / sasi

Description

Powder Nicotinamide Mononucleotide (NMN) (1094-61-7) video

Woh Nikotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Gambaran

Bubuk Nikotinamide Woh mononukleotida ("NMN" lan "β-NMN") yaiku nukleotida sing asalé saka ribose lan nikotinamida. Kaya nicotinamide riboside, NMN minangka turunan saka niasin, lan manungsa duwe enzim sing bisa nggunakake NMN kanggo ngasilake nikotinamide adenine dinucleotide (NADH).

Amarga NADH minangka koefactor kanggo proses ing jero mitokondria, kanggo sirtuin, lan kanggo PARP, NMN wis diteliti ing model kewan minangka agen neuroprotektif lan anti-aging potensial. Perusahaan suplai diet wis agresif dipasarake produk NMN sing ngakoni keuntungan kasebut, sanajan ora ana studi klinis ing manungsa diterbitake durung.

Spesifikasi bubuk mentah Nicotinamide Mononucleotide (NMN) (1094-61-7)

Jeneng Product Wêdakakêna Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
Jeneng Kimia Beta-nicotinamide ribose monophosphate; Bungkil Nikotinamide Bungkus mononukleotida; AC1Q6RVF; AC1L23AN; NMN (+); SCHEMBL6858129
Brand NAme Mirailabo
Kelas Narkoba Tambahan diet
CAS Number 1094-61-7
InChIKey DAYLJWODMCOQEW-TURQNECASA-N
Molekul Formula C11H15N2O8P
Molekul Wwolung 334.22
Monoisotopic Mass 335.229 g / mol
Katun Point > 96 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Mangkono, kaya sing digambarake ing Fig 3, nikotinamide ilang saka getih kanthi umur setengah jam 5.3, dene asam amino nikotinat setengah jam yaiku jam 1.1.
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Methanol (Rada), Banyu (Rada)
Storage Temperature Hygroscopic, -20˚C Freezer, Ing Inert Atmosphere
Application Kanggo nggampangake peran supaya prolonging urip lan ngobati diabetes

Raw Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Description

Bubuk Nikotinamide Woh mononukleotida ("NMN" lan "β-NMN") yaiku nukleotida sing asalé saka ribose lan nikotinamida. Kaya nicotinamide riboside, NMN minangka turunan saka niasin, lan manungsa duwe enzim sing bisa nggunakake NMN kanggo ngasilake nikotinamide adenine dinucleotide (NADH).

Riset anyar nyaranake yen NMN bisa ngatasi metabolisme seluler, lan duwe efek anti-penuaan sing penting. Ana sing alami ing awak, NMN (β-Nicotinamide mononucleotide) kritis kanggo konversi nutrisi dadi energi. Tambahan NMN minangka bagéan saka rezim saben sampeyan bisa menehi révitalisasi energi, perlindungan saka proses penuaan, lan ngurangi risiko komplikasi kardiovaskular. NMN minangka kofaktor ing reaksi redoks, proses sing penting kanggo fungsi metabolik ing pambentukan ATP molekul sing nyedhiyakake energi dhuwur. NMN ngandhut senyawa aktif Sirtuin sing ningkatake ketelitian metabolik lan umur dawa.

Panganggone Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

  1. Nicotinamide mononucleotide ing sel manungsa nduweni peran penting ing generasi energi, yaiku ing NAD (nicotinamide adenine dinucleotide, koenzyme penting konversi energi sel), sing digunakake ing anti-penuaan, gula darah lan produk kesehatan liyane.
  2. Nicotinamide Mononucleotide yaiku vitamin sing larut ing banyu, yaiku produk bubuk kristal putih, ora ana ambu utawa ora ana ambu, ora ana rasa, bisa larut sajrone banyu utawa etanol, dissolvable ing gliserin.
  3. Nicotinamide Mononucleotidepowderis gampang diserap lisan, lan bisa disebarke ing awak, metabolit utawa prototype keluwihan kanthi cepet ngusir saka urin. Nicotinamide minangka bagéan saka koenzim I lan koenzim II minangka peran pangiriman hidrogen ing rèspirasi oksidasi biologis, bisa ningkataké prosès oksidasi biologis lan metabolisme jaringan, njaga jaringan normal (utamané kulit, saluran pencernaan, lan sistem saraf) integritas duwé peran wigati.

Kajaba iku, nikotinamide nduweni pencegahan lan pengobatan ing pamblokiran jantung, fungsi nada sinus lan anti-cepat aritmia eksperimental, nikotinamide bisa ningkatake laju denyut jantung lan blok atrioventricular sing disebabake dening verapamil.

Wuku saka Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

  • NMN nambah energi metabolisme - NAD + mbantu ngilangi pangan kaya gula dadi energi.
  • Dipun promosiaken Brain Sehat lan Fungsi Kardiovaskular.
  • Anti-Aging DNA Repair - NAD + digunakake kanggo ndandani lembaran DNA sing pecah.
  • SIRTUIN Activator - NAD + dibutuhake kanggo gen dawa kita bisa digunakake.
  • NMN minangka senyawa sing digunakake dening Ilmuwan Harvard kanggo ngowahi sawetara pratandha saka tuwa jaringan ing tikus sing diwiwiti rush kanggo tambahan NAD.
  • NMN perawatan nglindhungi cicH-induced cicca brain injury
  • Pengobatan NMN Rescues gangguan kognitif
  • Nicotinamide mononucleotide nyegah aktivasi JNK kanggo ngatasi penyakit Alzheimer
  • NMN bisa mulihake kognisi ing tikus model AD

Disaranake Nikotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7) Dosis

Dosis umum sing disaranake saka nikotinamide bubuk Mononucleotide yaiku ing ngendi wae antarane 250 - 1500 mg saben dina.

NMN digunakke banget cepet lan nduweni umur setengah pendek, saéngga supaya tingkat NAD + dhuwur sak akeh dina kaya bisa dianjurake kanggo njupuk kapsul mg 125 nalika liyane lan ing wayah sore yen njupuk 250 mg saben dina.

Efek sisih saka Nicotinamide Mononucleotide (NMN) bubuk (1094-61-7)

Nalika bubuk nikotinamide mononucleotide (NMN) minangka tambahan lan riset sing lagi anyar, panalitiyan sing dilakoni nganti saiki ngatonake banget aman lan ora beracun.

Efek sisih langka, nanging gandheng, dizziness, sweating, lan mual wis kacarita ing sawetara kasus.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk

2019 Anti Aging Obat: Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

Cathetan Suku

  1. Pabrik, KF, Yoshino, J., Yoshida, S., et al. (2016). Administrasi Long-Term Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Age-Associated Fysiological Decline in Mice. Metabolisme Cell.
  2. Yoshino, J., Mills, KF, Imai, SI, lan Yoon, MJ (2011). Nicotinamide Mononucleotide, kunci NAD + Intermediate, Treat the Pathophysiology of Diet- lan Age-Induced Diabetes in Mice. Metabolisme Cell.
  3. Yamamoto, T., Byun, J., Zhai P., Ikeda, Y., Oka, S., lan Sadoshima, J. (2014). Nicotinamide Mononucleotide, Penengah NAD + Sintesis, Nglindhungi Jantung saka Ischemia lan Reperfusion.
  4. Sinclair, DA, Uddin, GM, Youngson, NA, lan Morris, MJ (2016). Kepala kanggo Kepala Perbandingan Perawatan Jangka Pendek karo NAD + prekursor Nicotinamide Mononucleotide (NMN) lan enem minggu ngleksanani ing Tikus Female Lemu.
  5. Imai, S., Yoshino, J., Mills, KF, Grozio, A., et al. (2019) Slc12a8 yaiku transporter Nicotinamide Mononucleotide. Metabolisme alam.
  6. De Picciotto, NE, Mills, KF, Imai, S., Gano, LB, et al. (2016). Nicotinamide Mononucleotide mbenerake disfungsi babagan vaskular lan stress oksidatif karo tikus tuwa.
  7. Yao, Z., Gao, Z., Yang, W., lan Jia, P. (2017). Nicotinamide Mononucleotide nyegah aktivasi JNK kanggo Reverse Alzheimer.
  8. Hou, Y., Wang, Y., Zhang, Y., Lautrup, S., et al. (2018). NAD + Supplementation Normalizes Key Alzheimer Fitur lan DNA Kerusakan Responses ing Model AD Mouse Anyar karo nephet DNA Perbaikan Kurang.