Woh mentahan Fasoracetam (110958-19-5)

Desember 29, 2018
SKU: 110958-19-5

Wêdakakêna Fasoracetam arupa racotam nootropic anyar sing bakal dikembangake minangka perawatan ADHD potensial. ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / sasi

Wêdakakêna Raw Fasoracetam (110958-19-5)

Woh mentahan Fasoracetam (110958-19-5)

Wêdakakêna Raw Fasoracetam minangka nootropik anyar sing kuat ana ing subkelas nootropik sing diarani racetam. Iku asale saka piracetam, nanging impact kognitif luwih kuwat tinimbang piracetam. Uga luwih anti-amnesiac tinimbang piracetam, lan minangka stimulator sistem saraf pusat. Wêdakakêna Raw Fasoracetam arupa penambah kolesterol uppertensi dhuwur lan ningkatake aktivitas sintase nitrit oksida ing korteks serebral.

Woh mentahan Fasoracetam (110958-19-5) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Raw Fasoracetam
Jeneng Kimia (5R)-5-(piperidine-1-carbonyl)-2-pyrrolidone;(5R)-5-(piperidine-1-carbonyl)pyrrolidin-2-one;(5R)-5-piperidin-1-ylcarbonylpyrrolidin-2-one;
Brand NAme Wêdakakêna Raw Fasoracetam
Kelas Narkoba nootropics
CAS Number 110958-19-5
InChIKey GOWRRBABHQUJMX-MRVPVSSYSA-N
Molekul Formula C10H16N2O2
Molekul Wwolung 196.248
Monoisotopic Mass 196.121 g / mol
GodhokIng Point 456.8 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life N / A
Werna Wêdakakêna putih utawa putih
Skeabsahan Kelarutan ing banyu yaiku 50mg / ml ing 25 Celcius.
Storage Temperature 2-8 ° C
Wêdakakêna Raw Fasoracetam Application Apik Processing Kognitif lan Memori

Mentah Fasoracetam bubuk (110958-19-5) Description

Fasoracetam Powder minangka senyawa nootropik ing kulawarga racetam of nootropics. Racetams kalebu kelompok gedhe saka senyawa sing beda, kabeh diowahi saka senyawa induk Piracetam, sing ditemokake ing 1960s

Saiki iki dikembangake minangka perawatan non-stimulant ADHD sing potensial. Panaliten manungsa sing ana ing fasoracetam diwatesi nanging positif, tegese bisa ngobati bentuk tartamtu saka ADHD kanak-kanak. Pasinaon kewan lan bukti anekdot saka pangguna nuduhake yen uga bisa nambah memori, nambah turu, ngredhak-mbesake lan depresi, lan ngatasi gejala mundur saka obat liyane.

Carane ora Fasoracetam bubuk (110958-19-5) bisa?

Ora ana bukti sing konklusif babagan cara bedhug fasoracetam kanggo nambah kognisi, nanging dipercaya ngganti produksi lan release glutamat, GABA, lan asetilkolin, telung neurotransmitters sing paling penting.

Kawicaksanan GABA (B) sing dibahas ing keuntungan kasebut minangka mekanisme liya kanggo antidepresan lan manfaat sing gegandhengan karo karesidenan, nanging luwih akeh dibutuhake kanggo mangerteni kanthi bener fasoracetam babagan pembentukan memori lan stimulasi

Wuku of Fasoracetam bubuk (110958-19-5)

  • Bisa nambah memori lan kognisi umum
  • Bisa Ngurangi Kekirangan lan Depresi
  • Potensi ADHD Treatment
  • Bisa Ngilangi Panyegahan Saka Narkoba Liyane

Recommended Fasoracetam bubuk (110958-19-5) Dosis

Ora ana dosis standar fasoracetam kanggo manungsa. Bukti anekdotal nyaranake dosis luwih cilik ing kisaran 10 - 15 mg kanthi dosis sing luwih gedhe ing 30 - 50 mg saben porsi kaping telu saben dina.

Efek sisih of Fasoracetam bubuk (110958-19-5)

Wêdakakêna Fasoracetam katon aman lan akal ditrima nalika dijupuk kanthi tanggung jawab dening individu sing sehat.

Efek samping sing paling kerep dilaporake padha karo nootropik liya ing kulawarga racetam: lemes entheng lan transpirasi, rasa ora nyaman ing ngrokok, lan sirah.

Nanging, sawetara kedhaftar nyatakake libido sithik lan minimake orgasme nalika njupuk bubuk fasoracetam.

Ora ana informasi sing kasedhiya ing interaksi tartamtu antara fasoracetam lan obat liya, nanging bisa njaga phenibut.