+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wit mentah Nooglutyl (112193-35-8)

Wêdhake Nooglutyl minangka nootropik anyar sing nawakake pananganan memori sing luar biasa lan ngelingake keuntungan. Umur setengah saka nootropik iki ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / sasi

Description

Wêdakakêna Raw Nooglutyl (112193-35-8) video

Wêdakakêna Raw Nooglutyl (112193-35-8) Description

Woh mentah Nooglutyl minangka agen nootropik sing diteliti ing Institut Riset Farmakologi, Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia minangka perawatan potensial kanggo amnesia. Ing model kewan, ana macem-macem efek sistem saraf tengah.

Wêdakakêna Nooglutyl mentah (112193-35-8) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah Nooglutyl
Jeneng Kimia Nuwun; ONK-10; UNI-09UM5JOS3W; BRN 4200454; 09UM5JOS3W; N-5- (Hydroxynicotinoyl) -l-glutamic acid ...
Brand NAme Nooglutil
Kelas Narkoba Obat Nootropik
CAS Number 112193-35-8
InChIKey XFZGYOJFPGPYCS-QMMMGPOBSA-N
Molekul Formula C11H12N2O6
Molekul Wwolung 268.225 g
Monoisotopic Mass 268.23 g / mol
Boiling Point 704.7 ± 60.0 ° C ing 760 mmHg
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life 30 menit kanggo jam 3
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan rada larut ing banyu lan ing etanol.
Storage Temperature Simpen ing suhu kamar, kanthi nutup, supaya panas lan cahya kuwat.
Application Wêdakakêna Raw Nooglutyl minangka nootropik anyar sing nawakake pananganan memori sing luar biasa lan ngelingake keuntungan.

Mentah Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Description

Wêdhake Nooglutyl minangka agen nootropik sing diteliti ing Institut Riset Farmakologi, Akademi Ilmu Kedokteran Rusia minangka perawatan potensial kanggo amnesia. Ing modhèl hewan, ana macem-macem efek sistem saraf pusat.

Nooglutyl, turunan saka asam L-glutamic lan oxynicotinic, sing nduweni efek glutamatergik minangka obat sing paling aktif ing nambani gangguan lan pembelajaran, nglindhungi karusakan saraf neuronal lan cedera otak. Ku

Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Mekanisme Tindakan?

Eksperimen ing tikus nduduhake yen nooglutil pameran kasebut nduweni sipat vestibular sing diuculake lan aktivitas antimobisane ora pangkat ngisor pelindung vestibula klasik, kayata scopolamine lan diprazine. Eksperimen elektrofisiologis ing kucing nuduhaké yèn nooglutil ngowahi aktivitas spontan ing 80% saka neuron korteks (zona somatosensory I lan wilayah 5 saka korteks asosiasi parietal) lan banget nyuda efek sing disebabake dening panyakit gerak: aktivasi aktivitas siji unit zona somatosensori I lan inhibisi respon neuron kanggo stimulasi somatik. Properti iki wis diyakini minangka wujud efek antimike.

Nooglutyl wis ditampilake kanthi milih modulasi reseptor AMPA, khas stimulan ampakine, kanthi aspek neuroprotektif racetam. Wis ditrapake nduwe pengaruh kuat ing reseptor glutamat saka Noopept.

Wuku of Nooglutyl bubuk (112193-35-8)

Luwih kanggo Penciptaan lan Retention Memori

Wêdhuk Nooglutil wis ditemtokake kanggo duwe sipat nootropik sing efektif lan kuat. Nooglutyl diamati nduweni pengaruh positif ing nggawe memori lan retensi, lan uga bisa nambah sebagian proses pangolahan kognitif saka hewan lab. Panliten kasebut uga ngandhakake yen dheweke duwe kabisan anti- amnesik lan antihipoksik.

Recommended Nooglutyl bubuk (112193-35-8) Dosis

Ora ana dosis sing disaranake ing manungsa, nanging bubuk Nooglutyl ing dosis 20 mg / kg ngasilake efek positif ing perilaku lan memori tikus 9 lawas SAMP10.

Efek sisih of Nooglutyl bubuk (112193-35-8)

Ora ana efek samping sing kacarita

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.