+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw J-147 bubuk (1146963-51-0)

Wêdakakêna J-147 minangka obat eksperimen karo efek sing dilapurake marang loro penyakit Alzheimer lan tuwa ing model mouse kanthi cepet ... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1150kg / sasi

Description

Raw J-147 powder (1146963-51-0) video

Raw J-147 powder (1146963-51-0) Description

Wêdakakêna J-147 minangka obat eksperimental kanthi kacarita tumrap loro penyakit Alzheimer lan tuwa ing model tikus aging sing cepet. Iki minangka turunan curcumin lan calon obat narkotika neurogenik lan neuroprotektif sing wiwitan dikembangake kanggo perawatan kondisi neurodegeneratif sing ana hubungane karo tuwa sing nyebabake akeh jalur sing disebabake ing patogenesis neuropati diabetik.

Wêdakakêna J-147 meh siap kanggo uji klinis ing manungsa. Saiki, ilmuwan Salk wis ngrampungake teka-teki apa, persis, J147 ora. Ing koran diterbitake Januari 7, 2018, ing jurnal Aging Cell, dheweke ngandhani yen tamba kasebut ngubungake protein sing ditemokake ing mitokondria, energi sing ngasilake energi ing sel. Sabanjure, dheweke nate nggawe sel, tikus lan mabur katon luwih entheng.

Raw J-147 bubuk (1146963-51-0) Spambocoran

Jeneng Product Raw J-147 bubuk
Jeneng Kimia N- (2,4-Dimethylphenyl) -2,2,2-trifluoro-N '- [(E) - (3-methoxyphenyl) methylene] acetohydrazide
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Ora ana data sing kasedhiya
CAS Number 1146963-51-0
InChIKey HYMZAYGFKNNHDN-SSDVNMTOSA-N
Molekul Formula C18H17F3N2O2
Molekul Wwolung 350.341 g / mol
Monoisotopic Mass 350.124 g / mol
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Putih bubuk putih-putih
kelarutan Kelarutan banyu: 0.000115 mg / mL
Lumbung Temperature refrigerate
Raw J-147 bubuk Application obat eksperimental karo efek sing dilapurake marang loro penyakit Alzheimer lan tuwa ing model tikus kanthi cepet.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.