Raw MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6)

Februari 26, 2019
SKU: 121062-08-6

Welahan mentah MT2 (Melanotan-II) yaiku heptapeptida siklik sintetik, analog saka alpha-melanotropin (4,10); saged………


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Raw MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) video

Raw MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Gambaran

Melanotan II (MT-2) minangka peptida sintetik, analog saka hormon alami sing nambahi melanocortin tan (produksi melanin liwat melanosit, sing nemtokake lan ndadekake kemungkinan tan), saéngga bisa nyuda risiko karusakan srengenge lan liya-liyane efek mbebayani radiasi solar lan solarium.

Peptida MT-2 iki dirancang kanggo ngindhari reaksi awak kanggo sinar uv sinar, amarga produksi melanin super cahya srengenge minimal dibutuhake kanggo entuk efek penyamakan. Iki minangka solusi sing cocog kanggo wong sing duwe kulit sing pas supaya disulam tanpa kudu ngenteni minggu ing srengenge lan ngliwati proses diobong lan ngobati.

Pangguna MT2 ngalami penyamakan lan luwih cepet saka sel kulit sing srengenge sing rusak. Amarga iki, melanotan II luwih cocog kanggo wong sing duwe kulit pucat (jinis kulit 1 & 2) lan cenderung kobong ing srengenge.

Dosis Melanotan II , prosedur resepsi standar nuduhake dosis injeksi Melanotan II ing jumlah 1 mg (pitungan saben kilogram ora dibutuhake, amarga dosis beda-beda), diwiwiti kanthi 250mkg dina lan dina 4 nambah 250mkg liyane mboko sithik. Ing dina kaping papat, tambah dosis nganti 1mg lan kelet nganti level iki nganti tan sing dikepengini bisa digayuh. Rincian liyane babagan tuku Melanotan II (MT-2) kanthi online, aja ragu-ragu kanggo ngobrol karo supplier us-peptide.

Raw MT2 (Melanotan-II) bubuk (121062-08-6) Spambocoran

Jeneng Product Raw MT2 (Melanotan-II) bubuk
Jeneng Kimia Melanotan II; MelanotanII;

(3S,6S,9R,12S,15S,23S)-12-((1H-imidazol-5-yl)methyl)-3-((1H-indol-3-yl)methyl)-15-((S)-2-acetamidohexanamido)-9-benzyl-6-(3-guanidinopropyl)-2,5,8,11,14,17-hexaoxo-1,4,7,10,13,18-hexaazacyclotricosane-23-carboxamide

urutan Ac-Nle-cyclo (Asp-His-DPhe-Arg-Trp-Lys) -NH2
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba peptida
CAS Number 121062-08-6
InChIKey JDKLPDJLXHXHNV-MFVUMRCOSA-N
Molekul Formula C50H69N15O9
Molekul Wwolung 1024.198 g / mol
Monoisotopic Mass 1023.54 g / mol
Katun Point > 181 ° C (subl.)
Freezing Point ≥17.0
Biologi Half-Life 33 jam
Werna Putih
Skeabsahan Larut ing DMSO
Storage Temperature -20 ° C
Application Asam asetat Melanotan II wis digunakake kanggo nyinaoni efek hambane ing pamakanan lan pengeluaran energi ing tikus.

Melanotan II Asam Asam Asam, minangka kimia buatan lab sing meh padha karo hormon sing ditemokake ing wong. Melanotan II wis ditampilake duwe efek melanogenesis (penyamakan) lan efek aphrodisiac ing manungsa.