+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakètan Tianepine mentah hemisulfat monohidrat (1224690-84-9)

Tianeptine Sulfate, uga disebut bubuk Hemisulfat monohidrat mentah, yaiku ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1350kg / sasi

Description

Pulpa Tianepine hemisulfat monohydrate bubuk (1224690-84-9) video

Spesifikasi Woh Tianeptin Hemisulfat monohidrat (1224690-84-9)

Jeneng Product Wêdakakètan Tianisin mentah hemisulfat monohidrat
Jeneng Kimia Tianeptin hemisulfat monohidrat; 1224690-84-9; Asam heptanoat,
Brand NAme Stablon, Coaxil
Kelas Narkoba Intermediet & Fine Chemicals
CAS Number 1224690-84-9
InChIKey KVVMXNNJBVTOSX-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C42H56Cl2N4O14S3
Molekul Wwolung 1008.004 g / mol
Monoisotopic Mass 1006.233 g / mol
Katun Point 1800 ℃
Nggodhok Point 269.8 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life N / A
Werna mati-putih bubuk
Skeabsahan Freetly larut ing banyu lan methanol lan diklorometana
Storage Temperature Panggonan garing sing adhem
Application Senyawa Tianeptine bisa digunakake ing senyawa Trisiklik kanthi psychostimulant

Sodium Tianeptine nduweni fungsi anti-ulcer lan anti-emetic properties. Antidepressant

Woh Tianeptin hemisulfat monohidrat (THM) bubuk (1224690-84-9)

Woh Tianeptin bubuk hemisulfat monohidrat, uga disebutTianeptin Sulfat, minangka versi garam natrium tianeptin sing luwih apik. Iku non-hygroscopic, luwih gampang kanggo nangani, dadi mudhun luwih gampang, lan langgeng kaping pindho. Ana kabeh keuntungan sing padha karo Tianeptine Sodium, mung wujud sulfat sing duwe wektu setengah jam 5-6, saingga bisa nganti rong kali nganti sodium tianeptine. Amarga iki, peneliti bakal perlu kaping 2-3 jumlah sulfat kanggo entuk asil sing dikarepake sing wis teka kanggo tresna saka sodium. Sulfat uga kurang stabil ing rasa lan viskositas.

Tianeptine hemisulfate monohydrate diklasifikasikake minangka reuptake reuptake selective selective (SSRE) sing digunakake kanggo nambani depresi. Tianeptine dikembangake ing Perancis ing 1960s lan wis digunakake ing pungkasan 2000s.

Uga kadhang uga kanggo ngobati sindrom usus utawa asma. Dosis abot dilaporake kanggo ngasilake efek rekreasi kayata opioid kayata sedation lan stimulasi, peningkatan motivasi, lan euforia nalika diterbitake.

Woh Tianeptin hemisulfat monohidrat (THM) (1224690-84-9) Mekanisme Tindakan

Salah siji cara utama tumindak kanggo Tianeptine hemisulfate monohydrate yaiku kanggo ningkatake serotonin (5-HT) ing otak lan platelet. Boten kados senyawa trisiklik sapérangan, Tianeptin mboten katingalakipun kalebet kélangan ing fungsi kognitif utawi motor. Katon nduweni aktivitas ing sistem glutamatergik, sing minangka hypothesized mekanisme antidepresan novel.

Kanthi nambahake serotonin, Tianeptine hemisulfate monohydrate nduweni mekanisme sing ngelawan karo SSRI tradisional. Pasinaon anyar wis nyinaoni efek saka Tianeptine ing framework hipotesis neuroplastisitas depresi, sing bisa uga duwe aktivitas. Panlitèn anyar uga nuduhake yen Tianeptine bisa berinteraksi karo reseptor adenosin A1.

Salajengipun, riset ingkang paling anyar ingkang dipunterbitaken ing 2014 nyatake yen Tianeptine bisa tumindak minangka agonis reseptor m-opioid (MOR). Para panaliti migunakake radioligand nglali lan tes fungsi sel berbasis sel kanggo ngenali Tianeptine minangka agonis MOR sing efektif. Iku uga agonist d-opioid lengkap nanging ing afinitas luwih murah. Tianeptine ora efektif ing situs reseptor k-opioid.

Gunakake saka Tianeptine hemisulfate monohydrate (THM) bubuk (1224690-84-9)

▪ Penyakit gumantung

▪ Anti-kuatir lan antidepresan lan ora ana gunane

Kinerja kognitif lan kemampuan belajar luwih apik

▪ Nyeri otot

▪ ADHD

Disaranake bubuk Tianeptine hemisulfat monohidrat (THM) (1224690-84-9) Dosis

Dosis monisidfasi Tianeptine hemisulfat biasane 25 mg sakali, utawa kaping pindho saben dina. Sanajan miwiti karo dosis sing kurang, paling apik kanggo mbatesi dina 2 utawa 3 saben minggu kanthi paling sethithik 3 - 4 ing antarane.

Tianeptin hemisulfat monohidrat muncul ing kapsul utawa bubuk. Dianjurake kanggo miwiti karo dosis sing kurang lan tambah kanthi jumlah cilik nganti dosis sing bener wis ditampa. Tambahan, dosis cilik nyuda potensial kanggo kecanduan, penundaan abot, lan toleransi.

Dosis saka 50 - 75 bisa migunani. Dosis rekreasi XIUMX Hemisulfat monohidrat> 100 mg bisa nyebabake sensasi tinggi monohidrat Hepisulfate.

Keuntungan saka bubuk Tianeptin hemisulfat monohidrat (THM) (1224690-84-9)

♦ Tianeptin hemisulfat monohidrat mbenakake neuroplasticitas otak lan nyuda depresi. Neuroplasticitas yaiku kemampuan otak kanggo ngganti lan ngganti nalika sinau; nyumbangake kinerja kognitif sing luwih apik lan kemampuan belajar sing luwih apik.

♦ Panalitiyan pasien 90 karo PTSD nuduhake asil positif kanthi nggunakake Tianeptin hemisulfat monohidrat. Studi uga ditampilake yen kanthi perawatan tianeptine sulfat lan pengurangan gangguan panik sing signifikan. Tianeptin hemisulfat monohidrat sing diwenehake marang wong tuwa wis ditampilake kanggo ningkatake fungsi neurocognitive lan mood swasana ati.

♦ Beasiswa lan manungsa wis dilakoni ing perawatan penyakit Parkinson karo Tianeptine hemisulfate monohydrate, nunjukake asil sing apik kanggo ningkatake skor kesehatan jiwa.

♦ Sinau pendhidhikan pasien rawat omah 68 kanthi ADHD nyimpulake yen skor rata-rata meningkat kanthi signifikan lan sing Tianeptine hemisulfat monohidrat bermanfaat ing mbantu kabutuhan sing luwih apik lan ngurangi tindak tanduk hyperactive.

♦ Tianeptin hemisulfat monohidrat uga minangka analgesik efektif (painkiller), malah kanggo wong sing nandhang lara kronis. Iku cara efektif kanggo ngatasi gejala sing gegandhengan karo masalah kesehatan usus.

♦ Institut Kedokteran Eksperimental ing Caracas nglakoni uji coba kanthi acak 52-minggu karo bocah-bocah asma. Pasien sing ditawakake Tianeptin hemisulfat monohidrat nuduhaké paningkatan utama fungsi paru-paru.

♦ Senajan luwih akeh dibutuhake, sawijining studi babagan wong 237 sing ditindakake dening ED sing tianeptine bisa dadi terapi efektif.

♦ Efek anxiolytic saka Tianeptine ora nyebabake acetylcholine utawa fungsi jantung, nggawe tianeptine minangka pilihan banget kanggo wong tuwa lan liyane.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.