Imunoglobulin G (IgG)

Maret 15, 2020
SKU: 124904-93-4
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Duwe imunoglobulin sing sithik ing getih sampeyan bisa menehi infeksi luwih akeh. Duwe akeh banget bisa ……….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Video immunoglobulin G (IgG)

IgG Spambocoran

Jeneng Product Igg
Jeneng Kimia N / A
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number N / A
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung N / A
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih ing Bubuk Kuning
Skeabsahan 100% banyu larut
Storage Temperature N / A
Application Minuman, suplemen kesehatan pria, suplemen impor kanggo Seks, pangan kesehatan, panganan tambahan, lsp.

Ringkesan IgG

Antibodi minangka protein sing ditindakake sel sel imun kanggo nglawan bakteri, virus, lan panyerang liyane sing mbebayani.

Duwe imunoglobulin sing sithik ing getih sampeyan bisa menehi infeksi luwih akeh. Duwe akeh banget tegese sampeyan duwe alergi utawa sistem kekebalan awak sing luwih aktif.

Imunoglobulin ngiket, ngenali, lan ngrusak bakteri, racun, virus, lan antigen liyane. Badan ngasilake antibodi kanggo nglawan antigen. Banjur, sabanjure antigen mlebu ing awak, banjur stimulasi produksi antibodi idhèntik.

Pentinge imunoglobulin minangka kunci kanggo ngerteni suplemen bostin colostrum bisa uga kritis kanggo kesehatan manungsa. Imunoglobulin lan komponen kekebalan aktif liyane ing kolostrum bovine wis ditampilake kanggo nyuda risiko kahanan otoimun, infèksius, lan idiopatik (ora dingerteni), kalebu: Pox pitik , Hepatitis , Measles.

Kolostrum bovine mentah, sawetara jinis immunoglobulin sing beda-beda: IgA, IgG, IgM, IgE, IgD

immunoglobulin g (IgG): Digunakake kanggo ngatasi masalah lan infeksi sistem kekebalan. Kolostrum bovine ngemot IgG luwih akeh tinimbang immunoglobulin liyane.

apa Igg?

Antibodi minangka komponen utama kekebalan humoral. IgG minangka jinis utama antibodi sing ditemokake ing getih lan cairan ekstrasel, supaya bisa ngontrol infeksi jaringan awak. Kanthi ngiket macem-macem jinis patogen kayata virus, bakteri, lan jamur, IgG nglindhungi awak saka infeksi. Antibodi kasebut nglindhungi sampeyan saka infeksi kanthi "ngeling-eling" sing kuman sing dibukak sadurunge.

Tingkat IgG, tingkat IgG serum biasane kurang saka 200 mg / dL, lan tingkat IgM lan IgA kurang saka 20 mg / dL. CD19 periferal getih peripheral umume kurang saka 0.1%.

IgG minangka siji-sijine imunoglobulin manungsa sing dilewati saka ibu menyang janin kanggo ngirim kekebalan.

Apa gejala kekurangan IgG?

Wong kekurangan IgG luwih cenderung kena infeksi. Kekurangan IgG bisa kedadeyan ing umur apa wae.

Tes getih sing ngukur tingkat imunoglobulin minangka langkah wiwitan diagnosis diagnosis IgG. Tes sing luwih rumit nanging penting banget kanggo ngukur tingkat antibodi kanggo nanggepi vaksin tartamtu.

Infeksi sing paling asring mengaruhi wong kekurangan IgG yaiku:

Infeksi sinus lan infeksi pernapasan liyane

Infeksi gastrointestinal

Infeksi telinga

Pneumonia

Bronchitis

Penyakit sing nyebabake tenggorokan

Infèksi sing arang banget, abot lan ngancam nyawa

Ing sawetara wong, infeksi nyebabake parut sing cilaka saluran napas lan paru-paru. Iki bisa mengaruhi napas. Wong kekurangan IgG uga asring nemokake manawa radhang paru-paru lan vaksin ora bisa kena infeksi kasebut.

Mupangat Bubuk IgG

IgG Powder minangka sumber immunoglobulin G (IgG) sing resik, tanpa susu, sing kasedhiya minangka suplemen panganan. Formula IgG murni iki kanggo njaga sistem kekebalan usus sing sehat kanthi ngiket macem-macem mikroba lan racun ing lumen usus.

Bubuk IgG nyedhiyakake immunoglobulin sing Non-Alergenic Konsentrasi kanggo Meningkatake Kekebalan Mucosal

Bubuk IgG mbantu njaga Balance Mikroba

Bubuk IgG ndhukung Kesehatan lan integritas GI Barrier

Bubuk IgG mbantu njaga Balance inflamasi normal

Bubuk IgG mbantu keseimbangan individu lan njaga fungsi kekebalan sehat.

Woh bubuk IgG mbantu nglawan Bakteri: Imunoglobin bisa mbantu nyuda resiko sing disebabake mikroba sing mbebayani, saéngga nyegah utawa nyilikake masalah kesehatan tartamtu.

Wêdakakêna IgG Efesus lan aplikasi

Nalika suplemen immunoglobulin ora kategori umum ing pasar, ana sawetara produk sing saingan. Prospek pasar suplemen immunoglobulin katon positif.

Panliten nuduhake yen lgG bisa efektif kanggo netralisasi mikroorganisme sing ditemokake ing saluran gastrointestinal. Colostrum ora mung kalebu jumlah lgG, nanging uga sawetara faktor sing bisa migunani kanggo sistem kekebalan awak.

Suplemen bubuk IgG sing dadi konsentrasi kanggo nambah kekebalan mukosa, ngrangsang mekanisme perbaikan usus normal lan mbantu njaga keseimbangan mikroba.

reference:

Penerima IgG lan Fcγ ing Kekebalan lan Intluinal Introinal Tomas Castro-Dopico, Menna R. Clatworthy Front Immunol. 2019

Kompleks imun bisa micu produksi antibodi khusus, autoanti-IgG ing tikus J Exp Med. 1985 1 Jan

Kinetik saka immunoglobulin khusus M, E, A, lan G ing infeksi kongenital, utami, lan cytomegalovirus sekunder sing disinaoni dening assun immunosorbent enzim sing gegandhengan karo antibodi. SL Nielsen, Aku Sørensen, HK Clinic Jaringan Andersen J. 1988 Apr; 26 (4): 654-661.

Efek saka Tiga Colostrum Diet ing Transfer Pasametake lan Kesehatan Preweaning ing Calves ing Tenaga California ing ngisor iki Latihan Manajemen KolostrumDeniece R. Williams, Patrick Pithua, Angel Garcia, John Champagne, Deborah M. Haines, Sharif S. Aly Vet Med Int. 2014; 2014: 698741

Asil evaluasi efek sinar ultraviolet ing rereged bakteri sing disuntikake menyang kabeh susu lan colostrum, lan ing kolostrum immunoglobulin G V. Pereira, ML Bicalho, VS Machado, S. Lima, AG Teixeira, LD Warnick, RC Bicalho J Dairy Sci. Pangarang naskah; kasedhiya ing PMC 2015 M

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.