+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

NSI-189 Base powder (1270138-40-3)

Wadah dasar NSI-189 mentah yaiku antidepresan potensial, sing ditemoni dening Neuralstem, Inc. kanggo ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / sasi

Description

NSI-189 Base powder (1270138-40-3) video

NSI-189 Base powder (1270138-40-3) Description

BSI NSI-189 Baja mentah yaiku kimia riset nootropik lan neurogenik sing asal saka nicotinamide lan pyrazine. Sing asalé saka pyrazine lan nikotinamide. Studi-studi wis nunjukake yen stimulus neurogenesis saka sel induk saraf hippocampus manungsa ing vivo lan vitro. Ing tikus dewasa sing sehat, NSI-189 wis ditampilake ningkatake volume hippocampal kanthi 20% lan gejala perilaku bali ing model depresi mouse, tegese ing sumber bisa ngatasi depresi. Hippocampus tanggung jawab kanggo navigasi spasial, bebarengan karo konsolidasi informasi saka memori jangka pendek kanggo memori jangka panjang.

Entitas kimia ngrangsang wutah neuron anyar ing hippocampus, yaiku area otak sing diyakini minangka kontributor pasca traumatik (PTSD), penyakit Alzheimer, lan gangguan depresi utama (MDD).

NSI-189 Base powder (1270138-40-3) Spambocoran

Jeneng Product Bahan bakar NSI-189 mentah
Jeneng Kimia (4-benzylpiperazin-1-yl)(2-(isopentylamino)pyridin-3-yl)methanone; UNII-YVE9U408ZL; YVE9U408ZL;
Brand NAme Bahan bakar NSI-189 mentah
Kelas Narkoba Inhibitor; Nootropic
CAS Number 1270138-40-3
InChIKey DYTOQURYRYYNOR-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C22H30N4O
Molekul Wwolung 366.509 g / mol
Monoisotopic Mass 366.242 g / mol
Titik lebur N / A
Biologi Half-Life 17.4 - 20.5 jam
Werna Putih
Skeabsahan 10 mM ing DMSO
Storage Temperature Kelangan Kasar
Bahan bakar NSI-189 mentah Application Iki digunakake kanggo ngobati kondisi liyane kayata gangguan post-traumatic stress (PTSD), penyakit Alzheimer lan masalah kognitif umume.

Mentah NSI-189 basis bubuk (1270138-40-3)

BSI NSI-189 Baja mentah yaiku kimia riset nootropik lan neurogenik sing asal saka nicotinamide lan pyrazine. Sing asalé saka pyrazine lan nikotinamide. Studi-studi wis nunjukake yen stimulus neurogenesis saka sel induk saraf hippocampus manungsa ing vivo lan vitro. Ing tikus dewasa sing sehat, NSI-189 wis ditampilake ningkatake volume hippocampal kanthi 20% lan gejala perilaku bali ing model depresi mouse, tegese ing sumber bisa ngatasi depresi. Hippocampus tanggung jawab kanggo navigasi spasial, bebarengan karo konsolidasi informasi saka memori jangka pendek kanggo memori jangka panjang.

Entitas kimia ngrangsang wutah neuron anyar ing hippocampus, yaiku area otak sing diyakini minangka kontributor pasca traumatik (PTSD), penyakit Alzheimer, lan gangguan depresi utama (MDD).

NSI-189 basis bubuk (1270138-40-3) Mekanisme tindakan?

Mekanisme tindakan NSI-189 diterangake kanthi kemampuan kanggo ngrangsang generasi neuron anyar ing hippocampus, ananging molekul target sing tepat durung dingerteni.

Wuku saka basis ISI-189 bubuk (1270138-40-3)

  • Bisa nambah Kognisi
  • Bisa nambah Depresi
  • May Help With Stroke
  • May Help With Diabetes

Recommended NSI-189 basis bubuk (1270138-40-3) Dosis

Werna basa NSI-189 duwe riset sing winates banget ing manungsa lan sing paling cetha ana ing model kewan.

Sing dikandhakake, studi Xcalcinate dosis 1B kanthi acak nglaporake sing nyatake 40 mg dosis NSI-189 sapisan / dina, 40 mg kaping pindho / dina, lan 40 mg telung dina kanggo dina 28

Efek sisih of NSI-189 basis bubuk (1270138-40-3)

Intermittent neuropathy (mundhut saka sensasi ing tangan lan sikil)

Tambah napsu

Tambah preferensi dietary kanggo gula (waos manis)

Lekas ​​/ malaise

Nglakoni intoleransi

Obat-obatan pasca latihan

Motivasi mundhut

Fugue nyatakake yen dialog batinku ora ana

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.