Bungkus NSI-189 Fosfat (1270138-41-4)

Desember 28, 2018
SKU: 1270138-41-4

Bule NSI-189 Fosfat yaiku senyawa neurogenik multi-domain karo sifat-sifat terapi otak kanthi potensial .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1530kg / sasi

Bule NSI-189 Fosfat mentah (1270138-41-4) video

Bungkus NSI-189 Fosfat (1270138-41-4) Gambaran

Bule NSI-189 Fosfat yaiku agen riset neurogenik lan nootropik sing dikembangake saka nikotinamida lan pyrazina. Trial sing dikontrol sacara rawak nunjukake yen stimulus neurogenesis utawa produksi sel neuronal ing otak.

Ing kéwan kéwan, uga ditampilaké ningkataké volume hippocampus kanthi 20% saéngga mbédakaké gejala perilaku depresi. Pasinaon kasebut wis nunjukake yen bisa dadi perawatan efektif kanggo depresi.

Wêdakakêna NSI-189 Wadah fosfat uga diduga minangka panjaluk kang bisa dipercaya kanggo kondisi liya kayata gangguan post-traumatic stress (PTSD), penyakit Alzheimer lan masalah kognitif umume.

Bungkus NSI-189 Fosfat (1270138-41-4) Spambocoran

Jeneng Product Wewang NSI-189 Fosfat
Jeneng Kimia UNII-HX0VO60T62;HX0VO60T62;AKOS030632361;Methanone,(2-((3-methylbutyl)amino)-3-pyridinyl)(4-(phenylmethyl)-1-piperazinyl)-, phosphate (1:1)
Brand NAme Wewang NSI-189 Fosfat
Kelas Narkoba Nootropic
CAS Number 1270138-41-4
InChIKey LWHMGALTTIYPJU-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C22H33N4O5P
Molekul Wwolung 464.503 g / mol
Monoisotopic Mass 464.219 g / mol
Titik lebur N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih mati putih
Skeabsahan N / A
Storage Temperature Suhu kamar
Fasoracetam Application Iki digunakake kanggo ngobati kondisi liyane kayata gangguan post-traumatic stress (PTSD), penyakit Alzheimer lan masalah kognitif umume.

Mentah NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

Bule NSI-189 Fosfat yaiku agen riset neurogenik lan nootropik sing dikembangake saka nikotinamida lan pyrazina. Trial sing dikontrol sacara rawak nunjukake yen stimulus neurogenesis utawa produksi sel neuronal ing otak.

Ing kéwan kéwan, uga ditampilaké ningkataké volume hippocampus kanthi 20% saéngga mbédakaké gejala perilaku depresi. Pasinaon kasebut wis nunjukake yen bisa dadi perawatan efektif kanggo depresi.

Wêdakakêna NSI-189 Wadah fosfat uga diduga minangka panjaluk kang bisa dipercaya kanggo kondisi liya kayata gangguan post-traumatic stress (PTSD), penyakit Alzheimer lan masalah kognitif umume.

NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Mekanisme tindakan?

Mekanisme tumindak fosfat NSI-189 tetep dadi rahasia dagang. Nuduhake yen NSI-189 ngubungake reseptor glukokortikoid ing otak. Reseptor glukokortikoid bisa dadi wangun umpan balik negatif sing ngurangi kortisol. Cortisol minangka hormon stres sing disebabake ing depresi lan gangguan neuropsikatrik sing ana hubungane karo stres.

Wuku of NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

NSI-189 minangka senyawa nootropik sing saiki diteliti dening Neuralstem supaya bisa digunakake kanggo ngobati sawetara gangguan kejiwaan kaya depresi lan neurodegenereative diseases.

  • Bisa nambah Kognisi
  • Bisa nambah Depresi
  • May Help With Stroke
  • May Help With Diabetes

Recommended NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4) Dosis

Amarga kasunyatan sing bubuk fosfat NSI-189 isih dadi obat nyoba, durung ana dosis tetep. Nanging, ing trials pasien diwenehi dosis saben dina 40mg, 80mg, lan 120mg ing dosis paling dhuwur saben dina liwat dina 28. Sajrone periode kasebut, pasien ora nglaporake acara serius utawa efek samping, lan fosfat NSI-189 ditemokake uga ditrima. Uga ana pangurangan sing signifikan ing depresi lan gejala kognitif kanggo pasien njupuk dosis rendah 40mg lan 80mg, nanging ora kanggo sing njupuk 120mg saben dina. Temuan awal saka uji coba nyengkuyung gagasan yen fosfat NSI-189 bisa ngobati MDD. Nanging, studi luwih lanjut babagan dosis lan cara tumindak fosfat NSI-189 iku penting kanggo mbiyantu ngestokake pengamatan awal lan bantuan kesimpulan.

Efek sisih of NSI-189 fosfat bubuk (1270138-41-4)

Efek sisih sing kacarita wis cangkeme garing, palpitasi, sirah, pusing, ngantuk, lemes, gelisah, nyenyet kualitas ngaso, ngimpi elek / impian sing cetha, parathesia, insomnia, hyperthermia, mual, nyeri kulit, lan ruam.