NADH 2Na (606-68-8)

Maret 15, 2020

NADH minangka salah sawijining enzim nikotinamid adenine dinucleotide (NAD) enzim, bentuk koenzim aktif senyawa lan vitamin B3 ……….

 


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Video NADH 2Na (606-68-8)

Béta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na) Spesifikasi

Jeneng Product Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na)
Jeneng Kimia NADH (uyah disodium); Disodium nikotinamide adenine dinucleotide; eta-d-ribofuranosyl-3-pyridinecarboxamide, disodiumsalt; Garam Disodium beta-NADH; Nikotinamide adenine dinucleotide, dikurangi;
CAS Number 606-68-8
InChIKey QRGNQKGQENGQSE-WUEGHLCSSA-L
SMILE C1C=CN(C=C1C(=O)N)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)([O-])OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O.[Na+].[Na+]
Formula molekul C21H27N7Na2O14P2
Bobot molekul 709.4
Monoisotopic Mass 709.088661 g / mol
Titik lebur 140-142 ℃
Werna Kuning
Stemp temp 2-8 ℃
kelarutan H2O: 50 mg / mL, bening nganti cetha, kuning
aplikasi Kedokteran; suplemen panganan lan nutrisi;

 

Apa Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na)?

NADH minangka salah sawijining enzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD) enzim, bentuk koenzim aktif senyawa lan vitamin B3. NADH (b-Nicotinamide adenine dinucleotide) Garam Disodium, dikurangi, uga dikenal kanthi jeneng Nicotinamide adenine dinucleotide, minangka koenzim ing reaksi redoks. Fungsine minangka donor elektron regenerasi ing proses katabolik kalebu glikolisis, β-oksidasi lan siklus asam sitrat (siklus Krebs, siklus TCA). Uyah disodium NADH uga melu ing acara signaling sel, kayata substrat polimerase (ADP-ribose) polimerase (PARP) sajrone nanggepi kerusakan DNA. Minangka uyah disodium saka NADH, digunakake ing panganan lan suplemen nutrisi kanggo perawatan penyakit Parkinson, sindrom lemes kronis, penyakit Alzheimer lan penyakit kardiovaskular.

 

Manfaat uyah asin disodium adenine Béta-Nicotinamide (NADH 2Na)

Minangka koenzim oksidoreduktase, uyah disodium NADH duwe peran penting ing produksi energi awak.

- Uyah disodium NADH bisa nyebabake kejelasan mental, kewaspadaan, konsentrasi, lan memori sing luwih apik. Bisa nambah ketajaman mental lan bisa nambah swasana ati. Bisa nambah tingkat energi ing awak lan nambah metabolisme, kekuwatan otak lan ketahanan.

- Mbantu wong sing depresi klinis, tekanan darah tinggi utawa kolesterol dhuwur;

- Nambah kinerja atletik;

- Tundha proses penuaan lan njaga integritas sel saraf kanggo ndhukung sistem saraf;

- Bisa ngobati penyakit Parkinson, nambah fungsi neurotransmitter ing otak pasien sing nandhang penyakit Parkinson, nyuda cacat fisik lan kebutuhan obat-obatan;

- Nambani sindrom lemes lemes (CFS), penyakit Alzheimer lan penyakit kardiovaskular;

- Nglindhungi efek samping obat AIDS sing diarani zidovudine (AZT);

- Lawan pengaruh alkohol ing ati;

- Jet ketinggalan

 

Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na) efek samping:

Saiki, uyah disodium NADH katon aman kanggo umume wong nalika digunakake kanthi tepat lan ora suwe, nganti 12 minggu. Umume wong ora ngalami efek samping nalika njupuk jumlah sing disaranake saben dina, yaiku 10 mg.

Nanging, ora ana cukup datas babagan panggunaan uyah disodium NADH nalika meteng lan nyusoni susu, dadi kudu tetep ing sisih aman lan supaya ora digunakake.

 

Wigati:

  • Birkmayer JG, Vrecko C, Volc D, Birkmayer W. Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) - pendekatan terapi anyar kanggo penyakit Parkinson. Perbandingan aplikasi lisan lan parenteral. Acta Neurol Scand Supply 1993; 146: 32-5.
  • Budavari S, ed. Indeks Merck. Edhisi kaping 12 Stasiun Whitehouse, NJ: Merck & Co., Inc., 1996.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Bumi nikotinamida adenine dinucleotide (NADH) bisa nyuda tekanan getih, lipid peroksida, lan profil lipid ing tikus hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Bumi nikotinamida adenine dinucleotide (NADH) bisa nyuda tekanan getih, lipid peroksida, lan profil lipid ing tikus hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Castro-Marrero J, Cordero MD, Segundo MJ, et al. Apa koenzim oral Q10 ditambah karo suplemen NADH ningkatake lemes lan parameter biokimia ing sindrom lemes kronis? Antioxid Redox Signal 2015; 22 (8): 679-85.
  • Dizdar N, Kagedal B, Lindvall B. Pangobatan penyakit Parkinson kanthi NADH. Acta Neurol Scand 1994; 90: 345-7.