NADH 2Na (606-68-8)

Maret 15, 2020
SKU: 129311-55-3

NADH minangka bentuk enzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD), bentuk koenzim sing aktif saka senyawa lan vitamin B3 ……….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Video NADH 2Na (606-68-8)

Béta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na) Spesifikasi

Jeneng Product Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na)
Jeneng Kimia NADH (uyah disodium); Disodium nikotinamide adenine dinucleotide; eta-d-ribofuranosyl-3-pyridinecarboxamide, disodiumsalt; Garam Disodium beta-NADH; Nikotinamide adenine dinucleotide, dikurangi;
CAS Number 606-68-8
InChIKey QRGNQKGQENGQSE-WUEGHLCSSA-L
SMILE C1C=CN(C=C1C(=O)N)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)([O-])OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)O)O)O)O.[Na+].[Na+]
Formula molekul C21H27N7Na2O14P2
Bobot molekul 709.4
Monoisotopic Mass 709.088661 g / mol
Titik lebur 140-142 ℃
Werna Kuning
Stemp temp 2-8 ℃
kelarutan H2O: 50 mg / mL, bening nganti cetha, kuning
aplikasi Kedokteran; suplemen panganan lan nutrisi;

Apa Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na)?

NADH minangka bentuk enzim nikotinamide adenine dinucleotide (NAD), bentuk koenzim aktif saka senyawa lan vitamin B3. NADH (b-Nicotinamide adenine dinucleotide) Disodium Salt, suda, uga dikenal minangka Nicotinamide adenine dinucleotide, minangka koenzim ing reaksi redoks. Fungsine minangka donor elektron regenerasi ing proses katabolik kalebu glikolisis, β-oksidasi lan siklus asam sitrat (siklus Krebs, siklus TCA). Garam disodium NADH uga melu prastawa menehi pratandha sel, contone minangka landasan kanggo polimerase polimerase (ADP-ribose) sajrone PARAB). Minangka uyah disodium saka NADH, digunakake ing suplemen panganan lan nutrisi ing perawatan penyakit Parkinson, sindrom lemes kronis, penyakit Alzheimer lan penyakit kardiovaskular.

Manfaat uyah asin disodium adenine Béta-Nicotinamide (NADH 2Na)

Minangka koenezim oksidorida, uyah disodium NADH nduweni peran penting ing produksi energi awak.

- uyah disodium NADH bisa nyebabake kejelasan mental, waspada, konsentrasi, lan memori. Iki bisa uga nambah katrampilan mental lan bisa nambah swasana. Bisa nambah tingkat energi ing awak lan nambah metabolisme, daya otak lan ketahanan.

- Ngewangi depresi klinis, tekanan darah tinggi utawa kolesterol tinggi;

- Nambah kinerja atletik;

- Ngilangi proses penuaan lan njaga integritas sel saraf kanggo ndhukung sistem saraf;

- Bisa nambani penyakit Parkinson, nambah fungsi neurotransmitter ing otak pasien sing nandhang penyakit Parkinson, nyuda cacat fisik lan kabutuhan obat;

- Ngobati sindrom lemes kronis (CFS), penyakit Alzheimer lan penyakit kardiovaskular;

- Nglindhungi saka efek samping obat AIDS sing diarani zidovudine (AZT);

- Efek alkohol ing ati;

- Jet lag

Beta-Nicotinamide adenine salt disodium salt (NADH 2Na) efek samping:

Saiki, uyah disodium NADH katon aman kanggo umume wong nalika digunakake kanthi tepat lan ora suwe, nganti 12 minggu. Umume wong ora ngalami efek samping nalika njupuk jumlah sing disaranake saben dina, yaiku 10 mg.

Nanging, ora ana cukup datas babagan panggunaan uyah disodium NADH nalika meteng lan nyusoni susu, dadi kudu tetep ing sisih aman lan supaya ora digunakake.

Wigati:

  • Birkmayer JG, Vrecko C, Volc D, Birkmayer W. Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) - pendekatan terapeutik anyar kanggo penyakit Parkinson. Perbandingan aplikasi oral lan parenteral. Suplemen Scand Acta Neurol 1993; 146: 32-5.
  • Budavari S, ed. Indeks Merck. Ke 12 ed. Stasiun Wisata, NJ: Merck & Co., Inc., 1996.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Bumi nikotinamida adenine dinucleotide (NADH) bisa nyuda tekanan getih, lipid peroksida, lan profil lipid ing tikus hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Bushehri N, Jarrell ST, Lieberman S, et al. Bumi nikotinamida adenine dinucleotide (NADH) bisa nyuda tekanan getih, lipid peroksida, lan profil lipid ing tikus hipertensi (SHR). Geriatr Nephrol Urol 1998; 8: 95-100.
  • Castro-Marrero J, Cordero MD, Segundo MJ, et al. Apa koenzim oral Q10 ditambah karo suplemen NADH ningkatake lemes lan parameter biokimia ing sindrom lemes kronis? Antioxid Redox Signal 2015; 22 (8): 679-85.
  • Dizdar N, Kagedal B, Lindvall B. Perawatan penyakit Parkinson karo NADH. Skala Acta Neurol 1994; 90: 345-7.