+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Bubuk bubuk DAPoxetine (129938-20-1)

Wêdakakêna Dapoxetine Hydrochloride, obat antidepresan anyar, wis ditemokake aman lan efektif kanggo perawatan ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1476kg / sasi

Description

Bubuk DAPoxetine DAPoxetine (129938-20-1) video

Bubuk bubuk DAPoxetine (129938-20-1)

Wêdakakêna Dapoxetine Hydrochloride yaiku penyebab serotonin reuptake inhibitor (SSRI) sing dipigunakaké kanthi cepet kanggo ngobati ejakulasi dini ing wong umur antara taun 18 lan 64. Obat iki ora kena dijupuk dening wong sing ora diarani ejakulasi dini (PE). Wêdakakêna Dapoxetine Hydrochloride digawé kanthi nyandhet transporter serotonin, nambah aksi serotonin ing celah sinapsis, lan minangka konsekuensi sing ningkatake wektu tundha ejakulasi. Minangka anggota kulawarga inhibitor serotonin reuptake (SSRI) selektif, dapoxetine bubuk Hidroklorida pisanan digawe minangka antidepresan. Nanging, ora kaya SSRIs liyane, bubuk dapoxetine Raw Hydrochloride diserep lan ngilangake kanthi cepet ing awak. Sifat akting sing cepet dadi cocok kanggo perawatan PE nanging ora minangka antidepresan.

Bubuk DAPoxetine Raw Daging (129938-20-1) Spambocoran

Jeneng Product Dapoxetine Hydrochloride bubuk
Jeneng Kimia (S) -N, N-dimetil-1-phenyl-3- (1-naphthenyenyloxy) propanamine hydrochloride, S - (+) - N, N-dimethyl-a- [2- (naphthalenyloxy)) ethyl benzenemethanamine hydrochloride, -210448 hydrochloride
Brand NAme Priligy lan Westoxetin
Kelas Narkoba Serotonin inhibitor transporter; SSRI; inhibitor serotonin reuptake selektif; antidepressant
CAS Number 129938-20-1
InChIKey IHWDIQRWYNMKFM-BDQAORGHSA-N
Molekul Formula C21H23NO · HCl
Molekul Wwolung 341.87
Monoisotopic Mass 341.155 g / mol
Katun Point 180-182 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 1.31
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Larut ing DMSO (68 mg / ml ing 25 ° C), chloroform, methanol, banyu (68 mg / ml lan 25 ° C), lan etanol (68 mg / ml lan 25 ° C).
Storage Temperature Simpen ing -20 ° C
Application Serotonin reuptake inhibitor selektif

Bubuk Dapoxetine Raw Raw (129938-20-1) Gambaran

Dapoxetine Hydrochloride minangka perawatan sing dirancang khusus kanggo wong sing duwe masalah karo ejakulasi dini.

Wêdakakêna Dapoxetine Hydrochloride ngemot bahan aktif dapoxetine, yaiku jinis obat sing dikenal minangka serotonin selektif inhibitor reaktif.

Dapoxetine digawé kanthi nambah aktivitas serotonin ing sistem saraf. Serotonin yaiku neurotransmitter sing nglibatake pesen antarane sel saraf. Wis macem-macem fungsi ing awak lan melu ngirim pesen syaraf sing nyebabake ejakulasi.

Nambah aktivitas serotonin ing sistem saraf bisa nambah wektu kanggo ejakulasi lan ningkatake ngontrol ejakulasi.

Bubuk Dapoxetine Raw Daging (129938-20-1) Mekanisme Tindakan

Mekanisme tumindak Dapoxetine Hydrochloride dianggep gegandhengan karo inhibisi reuptake neuron serotonin lan potentiation aktivitas serotonin sakteruse. Circuit saraf ejaculatory tengah kalebu wilayah spinal lan serebral sing mbentuk jaringan sing saling terhubung. Pusat-pusat spinal simpatik, parasympathetic, lan somatic spinal, ing sangisoré pangaruh sensitif genital lan rangsangan serebral sing diintegrasi lan diproses ing tingkat spinalis, tumindak kanthi sinergi nyatakake acara fisiologis nalika ejakulasi. Bukti eksperimental nuduhaké yèn serotonin (5-HT), ing saindhenging path sing mudhun ing otak, ngetrapake peran inhibisi ing ejakulasi. Saiki, telung subtipe reseptor 5-HT (5-HT (1A), 5-HT (1B), lan 5-HT (2C) wis diumumake kanggo ngeterake aktivitas modulasi 5-HT ing ejakulasi.

Aplikasi saka wêdakakêna HAP Dapoxetine (129938-20-1)

Dapoxetine Hydrochloride bubuk digunakake kanggo nambani ejakulasi dini. Iku mbantu nambah wektu sing kanggo ejaculate lan mbantu nggo kontrol sing luwih apik sajrone intercourse.

Dianjurake bubuk mentahan HAP Dapoxetine (129938-20-1) Dosis

Dosis 30 mg siji nganti telung jam sadurunge aktivitas seksual sing direncanakake. Dapoxetine kudu dicokot sedina sedina. Ing kasus inefficacy tanpa efek samping, dosis kasebut bisa nambah nganti 60 mg.

Kauntungan saka bubuk Dapoxetine Hydrochloride (129938-20-1)

Efek samping mayor & suntingan kanggo bubuk Dapoxetine Hydrochloride:

  • Pusing lan pepeteng
  • Gemeter lan kebingungan
  • Kakehan kakehan
  • Sakit Kepala
  • Diare
  • Sleeplessness
  • Kurangi libido
  • Wawasan kabur
  • Ringing utawa buzzing ing kuping
  • Ngalahake jantung cepet / ora teratur
  • Tambah tekanan getih
  • Tiredness banget
  • Garing tutuk

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk