Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

Maret 11, 2020

Nicotinamide riboside (NR) minangka vitamin prekursor adenine dinucleotide (NAD +) sing mentas ditemokake. Ing …….

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

 

Video Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) video

Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) Spambocoran

Jeneng Product Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)
Jeneng Kimia NRC; 3-Carbamoyl-1-beta-D-ribofuranosylpyridinium chloride; Klorida ribosa nikotinamida; 3-Carbamoyl-1- (β-D-ribofuranosyl) pyridinium chloride; 3-carbamoyl-1 - ((2R, 3R, 4S, 5R) -3,4-dihydroxy-5- (hydroxymethyl) tetrahydrofuran-2-yl) pyridin-1-ium chloride; Klorida Nicotinamide BD Riboside Chloride (WX900111); NR-CL;
CAS Number 23111-00-4
InChIKey YABIFCKURFRPPO-IVOJBTPCSA-N
SMILE C1 = CC (= C [N +] (= C1) C2C (C (C (O2) CO) O) O) C (= O) N. [Cl-]
Formula molekul C11H15ClN2O5
Bobot molekul 290.7002
Monoisotopic Mass 290.066949 g / mol
Titik lebur N / A
Werna putih
Stemp temp -20 ° C Freezer
aplikasi suplemen panganan, lapangan farmasi

 

apa Klorida klorida nikotinamida(NR-CL)?

Nikotinamide ribosida (NR) yaiku vitamin prekursididenenukleida adenine nicotinamide (NAD +). Bentuk kristal NR klorida diarani NIAGEN, yaiku bentuk sintetik nikotinamida ribosida lan sumber saka nikotinamida ing bentuk asam nikotinik bisa dadi bioavailable lan umume dianggep aman (GRAS). NR klorida minangka subyek rong panganan anyar, sing biasane digunakake ing suplemen panganan.

Nicotinamide Riboside Chloride minangka bahan alami sing ditemokake ing susu. Sejatine ana gandhengane karo niasin lan jinis vitamin B3 liyane. Sawetara panliten nemokake manawa Nicotinamide Riboside Chloride duwe sawetara ciri khas sing bisa nambah metabolisme kanggo mbantu ngilangi kalori lan nyegah nambah bobot awak. Saliyane nyuda bobot awak, iki uga bisa ningkatake kinerja otot, nambah pengeluaran energi, lan nyilikake faktor risiko diabetes.

Kajaba iku, riset ing manungsa nuduhake yen loro Nikotinamide Riboside Chloride ngunggahake tingkat NAD +, sing mbantu ngilangi sawetara kahanan sing ana hubungane karo umur, saliyane enggal ngerti yen sejatine efektifitas.

 

keuntungan Klorida klorida nikotinamida(NR-CL)

Nikotinamida riboside klorida minangka bentuk sintetik ribosida nikotinamida, mupangat / fungsine padha karo ribosida nikotinamida. Melu metabolisme ing awak, bisa digunakake kanggo nyegah pellagra utawa penyakit cacat niasin liyane lan kanggo ngedhunake kolesterol lan trigliserida ing getih. Iki uga digunakake kanggo nyuda resiko serangan jantung ing wong sing kolesterol dhuwur sing wis ngalami serangan jantung. Kadhangkala digunakake kanggo ngobati penyakit arteri koroner (atherosclerosis), nglindhungi nglindhungi otak lan ati (kardiovaskular, diabetes, penyakit Alzheimer).

Kajaba iku, Nicotinamide ribosida klorida uga duwe mupangat liyane kanggo manungsa:

  • Pencernaan sing tepat lan nyerep protein lan lemak;
  • Bantu ngowahi penting asam amino tryptophan dadi niacin;
  • Ngurangi muntah, lan nyuda asil kanggo njupuk antidepresan amarga tutuk garing lan kangelan uring;
  • Ndhukung sintesis asam nuklear lan nyegah penuaan jaringan lan organ, saéngga entuk tujuan tundha tuwa;
  • Spasm otot nocturnal sing alon, lumpuh spastic lan neuritis tangan lan sikil;
  • Perawatan hipometabolisme kongenital lan nambah metabolisme;
  • Nyegah lan perawatan kekurangan vitamin B6;
  • Pengobatan sindrom trowongan carpal;
  • Mbantu ilang bobot lan nguatake fungsi otot.
  • Nambah resistensi awak marang sel kanker
  • Nyegah rugi pangrungon
  • Minangka diuretik alami.
  • Nganggo dosis gedhe bisa ngilangi kecanduan narkoba lan duwe efek detoksifikasi sing apik.
  • Ngapikake fungsi sel epidermis, uga fungsi sel liyane ing awak manungsa, supaya kulit tetep sumunar.

 

Klorida klorida nikotinamida(NR-CL) panggunaan

Amarga Nicotinamide riboside klorida nduweni sifat obat sing migunani, mula asring digunakake ing suplemen panganan, obat lan lapangan panganan.

 

 

Wigati:

  • Conze D, Brenner C, Kruger CL. Safety and Metabolism of Long-term Administration NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) ing Randomized, Double-Blind, Placebo-kontrol Clinical of Healthweight diwasa diwasa. Sci Rep. 2019 Jul 5; 9 (1): 9772. doi: 10.1038 / s41598-019-46120-z. PMID: 31278280 PMCID: PMC6611812.
  • Bogan, KL, Brenner, C. (2008). "Asam nikotinat, nikotinamida, lan nikotinamida ribosida: evaluasi molekul NAD + vitamin prekursor ing nutrisi manungsa". Annu Pandhita Nutr. 28: 115-130. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.
  • Chi Y, Sauve AA (November 2013). "Ribosida Nicotinamide, minangka nutrisi tilase ing panganan, yaiku vitamin B3 sing efek metabolisme energi lan neuroproteksi". Perawatan Curr Currin Clinic Nutr Metab. 16 (6): 657-61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. PMID 24071780.