Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)

Maret 11, 2020
SKU: 129938-20-1
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Nikotinamide ribosida (NR) yaiku vitamin prekursididenenukleida adenine nicotinamide (NAD +). …….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) video

Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4) Spambocoran

Jeneng Product Nikotinamide ribosida klorida (NR-CL) (23111-00-4)
Jeneng Kimia NRC; 3-Carbamoyl-1-beta-D-ribofuranosylpyridinium klorida; Nikotinamide ribosa klorida; 3-Carbamoyl-1- (β-D-ribofuranosyl) pyridinium klorida; 3-carbamoyl-1 - ((2R, 3R, 4S, 5R) -3,4-dihydroxy-5- (hydroxymethyl) tetrahydrofuran-2-yl) pyridin-1-ium klorida; Nicotinamide BD Riboside Chloride (WX900111); NR-CL;
CAS Number 23111-00-4
InChIKey YABIFCKURFRPPO-IVOJBTPCSA-N
SMILE C1 = CC (= C [N +] (= C1) C2C (C (C (O2) CO) O) O) C (= O) N. [Cl-]
Formula molekul C11H15ClN2O5
Bobot molekul 290.7002
Monoisotopic Mass 290.066949 g / mol
Titik lebur N / A
Werna putih
Stemp temp -20 ° C Freezer
aplikasi suplemen panganan, lapangan farmasi

apa Klorida klorida nikotinamida(NR-CL)?

Nikotinamide ribosida (NR) yaiku vitamin prekursididenenukleida adenine nicotinamide (NAD +). Bentuk kristal NR klorida diarani NIAGEN, yaiku bentuk sintetik nikotinamida ribosida lan sumber saka nikotinamida ing bentuk asam nikotinik bisa dadi bioavailable lan umume dianggep aman (GRAS). NR klorida minangka subyek rong panganan anyar, sing biasane digunakake ing suplemen panganan.

Nikotinamide Riboside Chloride minangka bahan alami sing ditemokake ing susu. Babagan kasebut ana gandhengane karo niacin lan bentuk vitamin B3 liyane. Sawetara panliten nemokake yen Nicotinamide Riboside Chloride duwe sawetara ciri unik sing bisa ngundhakake metabolisme wong supaya bisa ngobong kalori luwih akeh lan nyegah kenaikan bobot. Saliyane bobot mundhut, uga mbantu ningkatake kinerja otot, nambah pengeluaran energi, lan nyuda faktor risiko diabetes.

Kajaba iku, riset ing manungsa nuduhake yen loro Nikotinamide Riboside Chloride ngunggahake tingkat NAD +, sing mbantu ngilangi sawetara kahanan sing ana hubungane karo umur, saliyane enggal ngerti yen sejatine efektifitas.

keuntungan Klorida klorida nikotinamida(NR-CL)

Nikotinamide ribosida klorida minangka wangun sintetik saka nikotinamida ribosida, keuntungan / fungsine padha karo nikotinamida ribosida. Iki melu metabolisme ing awak, bisa digunakake kanggo nyegah pellagra utawa penyakit cacat niacin liyane lan ngedhunake kolesterol lan trigliserida ing getih. Iki uga digunakake kanggo nurunake risiko serangan jantung ing wong sing duwe kolesterol dhuwur sing wis kena serangan jantung. Kadhangkala digunakake kanggo nambani penyakit arteri koroner (atherosclerosis), nglindhungi otak lan ati (kardiovaskular, diabetes, penyakit Alzheimer).

Kajaba iku, Nicotinamide ribosida klorida uga duwe mupangat liyane kanggo manungsa:

  • Pencernaan sing tepat lan nyerep protein lan lemak;
  • Bantu ngowahi penting asam amino tryptophan dadi niacin;
  • Ngurangi muntah, lan nyuda asil kanggo njupuk antidepresan amarga tutuk garing lan kangelan uring;
  • Ndhukung sintesis asam nuklear lan nyegah penuaan jaringan lan organ, saéngga entuk tujuan tundha tuwa;
  • Spasm otot nocturnal sing alon, lumpuh spastic lan neuritis tangan lan sikil;
  • Perawatan hipometabolisme kongenital lan nambah metabolisme;
  • Nyegah lan perawatan kekurangan vitamin B6;
  • Pengobatan sindrom trowongan carpal;
  • Mbantu ilang bobot lan nguatake fungsi otot.
  • Ningkatake resistensi awak kanggo sel kanker
  • Nyegah rugi pangrungon
  • Minangka diuretik alami.
  • Nganggo dosis gedhe bisa ngilangi kecanduan narkoba lan duwe efek detoksifikasi sing apik.
  • Ngapikake fungsi sel epidermis, uga fungsi sel liyane ing awak manungsa, supaya kulit tetep sumunar.

Klorida klorida nikotinamida(NR-CL) panggunaan

Amarga klorida klorida Nicotinamide duweni khasiat obat sing migunani, asring digunakake ing suplemen panganan, obat-obatan lan panganan feed.

Wigati:

  • Conze D, Brenner C, Kruger CL. Safety and Metabolism of Long-term Administration NIAGEN (Nicotinamide Riboside Chloride) ing Randomized, Double-Blind, Placebo-kontrol Clinical of Healthweight diwasa diwasa. Sci Rep. 2019 Jul 5; 9 (1): 9772. doi: 10.1038 / s41598-019-46120-z. PMID: 31278280 PMCID: PMC6611812.
  • Bogan, KL, Brenner, C. (2008). "Asam nikotinik, nikotinamida, lan ribosida nikotinamida: evaluasi molekul NAD + prekursor ing nutrisi manungsa". Annu. Pdt. 28: 115–130. doi: 10.1146 / annurev.nutr.28.061807.155443. PMID 18429699.
  • Chi Y, Sauve AA (November 2013). "Nikotinamide ribosida, nutrisi tilak ing panganan, yaiku vitamin B3 sing duwe efek metabolisme energi lan neuroprotection". Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 16 (6): 657–61. doi: 10.1097 / MCO.0b013e32836510c0. PMID 24071780.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.