Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Desember 28, 2018
SKU: 135463-81-9

Wêdakakêna Coluracetam mentah minangka anggota nootropik sintetik racetam anyar. Wiwitane dikembangake dadi… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / sasi

Wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9)

 

Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Wêdakakêna Raw Coluracetam (MKC-231) yaiku tamba racetam sintétis sing dianggep minangka senyawa nootropik. Ora duwe bukti gedhe sing nyelidiki, nanging mekanisme aksi (uga structute) katon banget béda saka senyawa racetam liyane kaya Piracetam utawa Aniracetam.

Wêdakakêna Raw Coluracetam katon kanggo sesambungan karo prosès sing dikenal minangka uptake choline afinitas dhuwur (HACU kanggo cendhak), sing minangka langkah-langkah mbatesi nggambar choline menyang neuron kanggo sintesis menyang neurotransmitter asetilkolin. Nambah tarif HACU katon kanggo ningkatake aktivitas neuron cholinergic, saéngga minangka target sing dikarepake kanggo peningkatan kognitif.

Wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Raw Coluracetam
Jeneng Kimia N-(2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro[2,3-b]quinolin-4-yl)-2-(2-oxopyrrolidin-1-yl)acetamide
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Ora ana data sing kasedhiya
CAS Number 135463-81-9
InChIKey PSPGQHXMUKWNDI-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C19H23N3O3
Molekul Wwolung 389.4
Monoisotopic Mass 341.174 g / mol
Exact Mass 341.174 g / mol
SMILES CC1=C(OC2=NC3=C(CCCC3)C(=C12)NC(=O)CN4CCCC4=O)C
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Putih kanggo Off-Putih Cyrstalline Solid
Skeabsahan  Ora ana data sing kasedhiya
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar
Coluracetam Application Wêdakakêna Raw Coluracetam (MKC-231) yaiku tamba racetam sintétis sing dianggep minangka senyawa nootropik.

 

Wêdakakêna Raw Raw Coluracetam (135463-81-9) Description

Coluracetam (MKC-231) minangka obat racetam sintetis sing diarani senyawa nootropik. Penelitian nuduhake manawa bisa nambah kognisi lan memori, lan pangguna ujar uga bisa nambah konsentrasi, fokus, lan sesanti.

Wêdakakêna Coluracetam utamane minangka panyayuran panganggo choline sing selektif ngaruhi fungsi memori. Iku khusus ningkatake serat kolinitas, upamane tingkat neurotransmitter asetilkolin kanthi nyedhiyakake luwih akeh kolin sing digawe. Awit asetilkolin yaiku neurotransmitter sing paling raket karo memori lan kognisi, diyakini fungsi iki minangka sumber utama kemampuan nootropik coluracetam.

Coluracetam utamané kuat lan mbutuhaké dosis luwih cilik tinimbang oraotropik kelas racetam. Iku cepet-tumindak, nyedhaki tingkat dhuwur ing plasma ing menit 30 saka ingestion, nanging ing telung jam tingkat ana ing penurunan.

Wêdakakêna Coluracetam (135463-81-9) Mekanisme Tindakan

Coluracetam nambah panyerapan kolin afinitas tinggi (HACU), yaiku langkah-langkah watesan sintesis asetilkolin (ACh). Panliten nuduhake bubuk coluracetam kanggo nambah gangguan pembelajaran ing dosis oral siji kanggo tikus sing kena neurotoksin kolinergik. Panaliten sabanjure nuduhake yen bisa nyebabake efek prognitive tahan suwe ing tikus sing ditambani neurotoxin cholinergic kanthi ngganti sistem regulasi transporter kolin.

Wuku saka wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9)

  • Coluracetam bisa ningkatake kemampuan mémori lan kemampuan belajar
  • Coluracetam bisa mbantu ing perawatan depresi tahan obat
  • Coluracetam bisa ngurangi kuatir lan kuatir
  • Coluracetam bisa ndhukung neurogenesis (pertumbuhan sel saraf)
  • Coluracetam bisa nambani skizofrenia
  • Coluracetam bisa nambah paningal

Disaranake bubuk mentahan Raw Coluracetam (135463-81-9) Dosis

Sebagian besar panalitene ing coluracetam ditindakake marang kéwan tinimbang manungsa, saéngga ora ana pedoman dosis sing ditampa sacara universal. Range dosis aktif biasane diterangake minangka 5-20 mg. Pengguna coluracetam wis nglapurake macem-macem dosis sing diwenehake kanthi lisan lan sublingually.

Umpan balik pangguna uga nyebutake manawa toleransi bubuk coluracetam bisa tuwuh kanthi cepet. Kaya dene obat-obatan, utamane nootropics, luwih becik miwiti dosis sing luwih cilik lan nambah dosis kanthi bertahap nalika awak menehi reaksi lan nyetel obat kasebut. Coluracetam ora beracun lan dianggep bisa ditoleransi kanthi aman lan aman.

Efek sisih of Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Wêdakakêna Coluracetam ora beracun. Dadi wis dianggep apik lan aman.

Efek sisih langka nanging bisa kalebu kuatir, kesel, ngelu, nervousness lan mual. Maneh, efek samping asring minangka asil saka dosis dhuwur saka nootropic.

Akeh kedhaftar pisanan-wektu saka Coluracetam laporan lemes kang asring asil miwiti karo dosis dhuwur banget.

 

Review babagan Mupangat Kesehatan saka Coluracetam Nootropic Anyar sing Kuat ing Otak