+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Wêdakakêna Raw Coluracetam iku anggota anyar saka golongan racetam nootropik sintetik. Originally dikembangaké minangka ... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / sasi

Description

Wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9)

Raw Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Wêdakakêna Raw Coluracetam (MKC-231) yaiku tamba racetam sintétis sing dianggep minangka senyawa nootropik. Ora duwe bukti gedhe sing nyelidiki, nanging mekanisme aksi (uga structute) katon banget béda saka senyawa racetam liyane kaya Piracetam utawa Aniracetam.

Wêdakakêna Raw Coluracetam katon kanggo sesambungan karo prosès sing dikenal minangka uptake choline afinitas dhuwur (HACU kanggo cendhak), sing minangka langkah-langkah mbatesi nggambar choline menyang neuron kanggo sintesis menyang neurotransmitter asetilkolin. Nambah tarif HACU katon kanggo ningkatake aktivitas neuron cholinergic, saéngga minangka target sing dikarepake kanggo peningkatan kognitif.

Wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Raw Coluracetam
Jeneng Kimia N-(2,3-dimethyl-5,6,7,8-tetrahydrofuro[2,3-b]quinolin-4-yl)-2-(2-oxopyrrolidin-1-yl)acetamide
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Ora ana data sing kasedhiya
CAS Number 135463-81-9
InChIKey PSPGQHXMUKWNDI-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C19H23N3O3
Molekul Wwolung 389.4
Monoisotopic Mass 341.174 g / mol
Exact Mass 341.174 g / mol
SMILES CC1=C(OC2=NC3=C(CCCC3)C(=C12)NC(=O)CN4CCCC4=O)C
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Putih kanggo Off-Putih Cyrstalline Solid
Skeabsahan Ora ana data sing kasedhiya
Storage Temperature Simpen ing suhu kamar
Coluracetam Application Wêdakakêna Raw Coluracetam (MKC-231) yaiku tamba racetam sintétis sing dianggep minangka senyawa nootropik.

Wêdakakêna Raw Raw Coluracetam (135463-81-9) Description

Coluracetam (MKC-231) yaiku tamba racetam sintetis sing dianggep minangka senyawa nootropik. Studi nuduhaké yèn bisa nambah kognisi lan memori, lan panganggo uga ngomong konsentrasi, fokus, lan sesanti.

Wêdakakêna Coluracetam utamane minangka panyayuran panganggo choline sing selektif ngaruhi fungsi memori. Iku khusus ningkatake serat kolinitas, upamane tingkat neurotransmitter asetilkolin kanthi nyedhiyakake luwih akeh kolin sing digawe. Awit asetilkolin yaiku neurotransmitter sing paling raket karo memori lan kognisi, diyakini fungsi iki minangka sumber utama kemampuan nootropik coluracetam.

Coluracetam utamané kuat lan mbutuhaké dosis luwih cilik tinimbang oraotropik kelas racetam. Iku cepet-tumindak, nyedhaki tingkat dhuwur ing plasma ing menit 30 saka ingestion, nanging ing telung jam tingkat ana ing penurunan.

Wêdakakêna Coluracetam (135463-81-9) Mekanisme Tindakan

Coluracetam nambahake uptake kolera dhuwur (HACU), yaiku langkah sintesis acetylcholine (ACh). Studies wis nuduhaké bubuk coluracetam kanggo ningkataké cacat pembelajaran dosis lisan tunggal sing diwenehake marang tikus-tikus sing wis kena kanggo neurotoxin cholinergic. Panalitiyan salajengipun nedahaken bilih saged nyebabaken efek pangangkatan ingkang tahan abadi ing tikus-tikus narkotika cholinergik kanthi ngowahi sistem regulasi transporter kolin.

Wuku saka wêdakakêna Raw Coluracetam (135463-81-9)

  • Coluracetam bisa ningkatake kemampuan mémori lan kemampuan belajar
  • Coluracetam bisa mbantu ing perawatan depresi tahan obat
  • Coluracetam bisa ngurangi kuatir lan kuatir
  • Coluracetam bisa ndhukung neurogenesis (pertumbuhan sel saraf)
  • Coluracetam bisa nambani skizofrenia
  • Coluracetam bisa nambah paningal

Disaranake bubuk mentahan Raw Coluracetam (135463-81-9) Dosis

Sebagian besar panalitene ing coluracetam ditindakake marang kéwan tinimbang manungsa, saéngga ora ana pedoman dosis sing ditampa sacara universal. Range dosis aktif biasane diterangake minangka 5-20 mg. Pengguna coluracetam wis nglapurake macem-macem dosis sing diwenehake kanthi lisan lan sublingually.

Umpan balik pangguna uga nyatakake toleransi kanggo bubuk coluracetam bisa berkembang kanthi cepet. Minangka kabeh obat, utamané nootropics, paling apik kanggo miwiti ing dosis sing luwih cilik lan munggah dosis kanthi alon minangka awak nanggepi lan nyetel obat. Coluracetam iku non-beracun lan dianggep apik ditrima lan aman.

Efek sisih of Coluracetam bubuk (135463-81-9)

Wêdakakêna Coluracetam ora beracun. Dadi wis dianggep apik lan aman.

Efek sisih langka nanging bisa kalebu kuatir, kesel, ngelu, nervousness lan mual. Maneh, efek samping asring minangka asil saka dosis dhuwur saka nootropic.

Akeh kedhaftar pisanan-wektu saka Coluracetam laporan lemes kang asring asil miwiti karo dosis dhuwur banget.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.