+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Dheneng 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

Powder 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) yaiku .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 12400kg / sasi

Description

Bahan bakar 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) video

Spesifikasi bubuk 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) (13803-74-2) Spesifikasi

Jeneng Product Daging bubuk 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA)
Jeneng Kimia 4-methylhexan-2-amine, DMAA, Dimethylamylamine, 1, 3-DMAA, Geranamine, Methylhexaneamine, 3-Dimethylpentylamine, Forthane
Brand NAme Forthane, Geranamine
Kelas Narkoba Tambahan diet
CAS Number 13803-74-2
InChIKey YAHRDLICUYEDAU-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C7H18ClN
Molekul Wwolung 151.67752
Monoisotopic Mass 115.136 g / mol
Katun Point 120-130 ° C
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life DMAA duweni umur setengah jam 8.4 dibanding jam kafein jam 5.4, lan wektu jam 0.14 vs jam 0.37 kanggo kafein.
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Ing banyu, 1.5X10 + 4 mg / L ing 25 deg C (est)
Storage Temperature Kulkas
Application Minangka suplemen pemakanan stimulan utawa energi

Mentah 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) Gambaran

Wêdakakêna 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) minangka turunan amfetamin sing wis dipasarake ing kinerja olah raga lan produk ngetokake bobote, akeh kang didol minangka tambahan diet. Minangka perangsang sistem saraf pusat (CNS) sing kuat banget, DMAA nambahake tingkat energi sing padha karo kafein, nanging nggunake bit beda. Nalika mekanisme pas liwat DMAA ningkatake energi ora 100% tartamtu, paling peneliti setuju yen DMAA bisa nguatake noradrenaline (norepinephrine) ing otak.

1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) uga dikenal minangka ekstrak methylhexanamine utawa geranium, Nanging, FDA ora weruh apa wae babagan indhustri sing dipercaya sing nuduhaké yèn DMAA ana sacara alami ing tetanduran. Sanajan DMAA ing siji wektu disetujoni minangka obat kanggo decongestion hidung, ora diijinake maneh kanggo panggunaan iki lan ora nggunakake medis bubuk DMAA sing diakoni saiki. DMAA, utamané ing kombinasi karo bahan stimulan liya kayata kafein, bisa dadi resiko kesehatan kanggo konsumen. Njupuk bubuk DMAA bisa ningkatake tekanan getih lan nyebabake masalah kardiovaskular mulai saka sesak ambegan lan ngencengi dada nganti serangan jantung.

1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2) Mekanisme Tindakan

Pasinaon fisiologi bubuk DMAA ing 1940s lan 1950s nuduhake efek fisiologis sympathomimetic sing niru aksi epinefrin kanthi efek neuron simpatik lan efek sistem saraf pusat. Iki kalebu mundhak meksa getih amarga pembuluhane pembuluh darah perifer, ningkatake tingkat jantung amarga stimulasi jantung lan tingkat gula darah sing luwih dhuwur.

Vasoconstriction - pembuluh getih ing irung bakal mbatesi supaya aliran getih kurang bakal nyebabake discharge hidung kurang. Iki minangka mekanisme sing digunakake dening semburan Oval hidung umum kayata oxymetazoline (Afrin) lan memang cukup efektif. Nanging, Forthane nuli mundur saka pasar amarga efek samping sing signifikan kalebu ngelu, tremor, lan tekanan darah. Efek kasebut kedadeyan amarga DMAA sacara struktural padha karo amphetamine lan minangka asil, senyawa kasebut ora mung agen vasoconstricting nanging uga stimulator sistem saraf pusat (CNS).

Wuku saka 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

  • Gedung Badan
  • DMAA mbantu nambah memori jangka pendek lan tumindak refleks
  • DMAA bisa ngobati lemak
  • DMAA ngrangsang energi
  • DMAA bisa nambah kinerja fisik
  • DMAA nambahake pikiran lan tambah fokus
  • DMAA nambah swasana ati lan rasa seneng
  • DMAA ningkatake kemampuan kognitif
  • DMAA nambah kekuatan, nambah fokus lan motivasi

Recommended 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

Dosis sing disaranake yaiku 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) ing kisaran 10-20mg lan pungkasane nganti 40-60mg saben dina, ora ana bukti sing nyata kanggo ndhukung dosis iki nanging katon minangka dosis standar kanggo tambahan1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) ing pasar. Ana sawetara cara nganggo:

  1. 25mg plus 25mg 30min sawise dosis pisanan
  2. 50mg karo panganan
  3. 50mg weteng kosong
  4. 50mg DMAA bubuk mentah plus Cup of Coffee kosong weteng.

Nalika sampeyan nggunakake metode kapisan lan kaping pindho, sampeyan ora bisa aran owah-owahan amarga fokus cilik.

Nalika nggunakake cara katelu lan kaping papat, bubuk DMAA bakal menehi fokus lan konsentrasi gedhe lan nambah swasana ati. Perasaan sampeyan bakal gedhe. Mesthi, cara papat bisa luwih apik amarga bakal luwih efektif.

Cara liya yaiku njupuk 25mg bubuk DMAA rong jam sawise njupuk 50mg. Sing bakal dadi cara sing ala, bakal nggawe sampeyan ngalami nyengir lan nyedhaki nyeri sirah sing cilik. Sawetara kedhaftar alami ngandharake yen DMAA dosis ngirim ora ngluwihi 75mg ing periode jam 24, lan paling ora kanggo njupuk 75mg ing sedina.

Efek sisih saka 1.3-dimethyl-pentylamine hydrochloride (DMAA) bubuk (13803-74-2)

Wêdakakêna 1.3-dimethil-pentylamine hydrochloride (DMAA) biasane ora aman nalika dijupuk saka tutuk. Wiwit dipikirake supaya bisa kaya stimulan, ana prihatin yen bisa nambah kasempatan efek samping serius kayata:

  • Kerusakan ati
  • Perdarahan otak
  • Tingkat jantung lan tekanan getih
  • Serangan jantung.
  • Komplikasi jantung.
  • Berinteraksi karo obat-obatan sing negatif.
  • Ngelu.
  • Glaukoma:
  • Denyut jantung ora tetep (jantung arrhythmia)

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.