+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Yohimbine powder (146-48-5)

Bubuk Yohimbine mentah minangka suplemen sing dikenal kanggo menehi kemampuan kanggo ngrawat jawat lan mbantu ngilangi bobot awak.Yohimbine bisa nambah ...


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / sasi

Description

Raw Yohimbine powder (146-48-5) video

Raw Yohimbine powder (146-48-5)

Yohimbe minangka tambahan herbal sing digunakake kanggo ngobati jawat lan ningkatake bobot awak. Cara utama yohimbe kerja ing awak yaiku nglarang reseptor adrenergic alpha-2. Bubuk bubuk Yohimbine ngalangi adrenoceptor alpha-1 lan alpha-2, nambah tingkat adrenalin lan dopamin lan nyuda tingkat serotonin. Ngalangi reseptor iki uga nambah tekanan getih, ngeculake insulin, lan nyuda tingkat gula getih.Raw Yohimbine bubuk blok serotonin-1B, -1D, -2A, lan -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2, 5-HT2, 2-HT3 Reseptor HT2B), lan reseptor dopamin-3 lan dopamin-XNUMX (DXNUMX lan DXNUMX).

Raw Yohimbine powder (146-48-5) Spambocoran

Jeneng Product Woh mentahan Yawimbine
Jeneng Kimia D-Raw Yohimbine powder, ALPHA-YOHIMBIN, RAUBASIN
Brand NAme Yohimbe, Johimbe
Kelas Narkoba Alkaloid tanduran
CAS Number 146-48-5
InChIKey BLGXFZZNTVWLAY-SCYLSFHTSA-N
Molekul Formula C21H26N2O3
Molekul Wwolung 354.45
Monoisotopic Mass 354.443
Katun Point 231-233 ° C (cahya.)
GodhokIng Point 487.66 ° C
Biologi Half-Life Elimination setengah urip kira-kira 36 menit.
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Larut ing banyu (10 mg / ml)
Storage Temperature Kulkas
Application Antagonist α2-adrenoseptor

Raw Yohimbine powder (146-48-5) Description

Yohimbe minangka wit sing ditemokake ing Afrika Tengah sing nduweni jeneng ilmiah Pausinystalia johimbe, lan dikenal ing saindenging jagad amarga bahan kimia sing kuat disebut bubuk yohimbine sing ditemokake ing kulit kayu iki. masalah kesehatan. Nduweni efek kuat ing sistem kita, lan kaya obat-obatan dhasar, yohimbe metu saka panggunaan tradisional. Kulit iki akeh banget digunakake minangka aphrodisiac, antarane liyane.

Bagéyan sing paling ora kuwat yaiku kanggo ngetokaké wit yohimbe kanggo kulit lan ekstrak sing wigati sing ngasilaké mupangat kanggo nyegah pepadhan, utamané ing sawetara negara Afrika Wétan. Tansah pesthekake kanggo njaluk ekstrak jamu yohimbe, utawa apa wae sing ngandhung bisa ngandhut bubuk yohimbine, saka praktisi herbal certified utawa toko pangan kesehatan. Amarga akeh kondisi sing ditrapake, sampeyan pengin mesthekake yen sampeyan ngatasi dosis sing bener, amarga serbuk yohimbine sing akeh banget bisa mbebayani.

Woh Yohimbine (146-48-5) Mekanisme Tindakan

Blok Yohimbine pamblokiran alpha-1 lan adrenoceptors alpha-2, nambah adrenalin lan dopamin lan ngurangi tingkat serotonin. Pemblokiran reseptor iki uga nambah tekanan getih, ngrilis insulin, lan ngurangi kadar gula getih.

Blok Yohimbine serotonin-1B, -1D, -2A, lan -2B (5-HT1B, 5-HT1D, 5-HT2A, lan 5-HT2B) reseptor, lan dopamine-2 lan dopamine-3 (D2 and D3)

Wuku saka bubuk Yohimbine (146-48-5)

1) Nambani Erectile Dysfunction

2) Ngemotake Fat Burning lan Weight Loss

3) Ngurangi Wedi lan Social Anxiety

4) Mbantu Nambani Jenis Diabetes 2

5) Bisa Ngapikake Memori

6) Bisa Ngapikake Kinerja Kognitif

7) Ngurangi Pendumpukan Getih

8) May Help with Syndrome Dry Mouth

9) Nglindhungi Ginjel

10) Bisa Nambani Arthritis

11) Bisa Ngurangi Pain

12) Bisa Nambani Overdosis Clonidine

Disaranake bubuk Yohimbine (146-48-5) Dosis

Kanggo mundhut lemak, nganti 20 mg dibagi dadi dosis saben dosis 2 sing dituduhake efektif.

Dianjurake kanggo nambah yohimbine sadurunge utawa karo dhaharan amarga bisa nyebabake tingkat insulin nambah.

Panaliten sing nggoleki disfungsi wis digunakake kaya 42 mg / dina.

Efek samping saka bubuk Yohimbine (146-48-5)

Efek samping umum saka yohimbine hydrochloride yaiku:

▪ Mual

▪ Pusing

▪ Headaches

▪ Perut weteng

Reaksi alergi

▪ Kuatir

▪ Gemeter

▪ Tambah tekanan getih (hipertensi)

▪ Tambah tingkat denyut jantung (tachycardia)

▪ Gagal ginjel

▪ Paralysis

Sawetara panliten nedahake yen yohimbine bisa ningkatake perilaku panganan lan narkoba ing tikus lan kethek.

Amarga yohimbine nyuda clotting, kudu disingkiri dening hemophiliacs lan sing wis bubar nglakoni operasi. Tipis getih kayata aspirin, warfarin, lan heparin ora kena dijupuk nganggo yohimbine hydrochloride.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Referensi & kutipan produk

Yohimbine: Nganggo + efek + Suplemen Yohimbine sing disedhiyakake

Biography

  1. Yohimbine: Kabeh sing kudu ngerti babagan Aphrodisiac Alam Digunakna kanggo Ngatasi Disfungsi Erectile, Tambah Libido, lan Tambah Sex Drive lan Nggawe Sampeyan Wong Sampeyan Tansah Wanted, Hilary Tony, CreateSpace Independent Publishing Platform, kaca 1-34.
  2. Yohimbine, Jesse Russell, Ronald Cohn, Book on Demand, 2012, page 1-88.
  3. Encyclopedia of Supplemental Dietary (Print), disunting dening Paul M. Coates, M. Coates Paul, Marc Blackman, Marc R. Blackman, Gordon M. Cragg, Mark Levine, Jeffrey D. White, Joel Moss, Mark A. Levine, kaca 567-593.