+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

N-Acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (NACET) (59587-09-6)

NACET (N-Acetylcysteine ​​etil ester) minangka novel hipofin sel-permeabel sel-sel lipofilik kanthi fitur pharmacokinetic sing luar biasa lan apik banget… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Description

Spesifikasi NACET (59587-09-6)

Jeneng Product NACET (59587-09-6)
Jeneng Kimia R) -ethyl 2-acetamido-3-mercreensropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, etil ester;
N-ACETYL-L-CYSTEINE ETHYL ESTER;
etil (2R) -2-acetamido-3-sulfanylpropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, etil ester;
Etilester N-Acetylcysteine;
CAS Number 59587-09-6
InChIKey MSMRAGNKRYVTCX-LURJTMIESA-N
SMILE CCOC (= O) C (CS) NC (= O) C
Formula molekul C7H13NO3S
Bobot molekul 191.25
Monoisotopic Mass 191.061614 g / mol
Titik lebur 44.1-44.5 ° C
Boiling Point 337.6 ± 32.0 ° C (Diwasa)
Kapadhetan 1.138 ± 0.06 g / cm3 (Ramalan)
Werna Mati putih
aplikasi Nootropics lan obatan cerdas, bisa digunakake kanggo nambah memori, fokus, kreatifitas, intelijen lan motivasi. Uga bisa digunakake minangka suplemen panganan.

apa NACET(N-Acetylcysteine ​​etil ester)?

NACET (N-Acetylcysteine ​​etyl ester) minangka novel polivin sel-permeabel sel-sel lipofilik kanthi fitur farmakokinetik sing ora biasa lan potensial antioksidan. NACET duwe bioavailability dhuwur lisan. Iki minangka antioksidan lan GSH antioksidan sing kuwat, sing ana gandhengane karo N-acetyl -L asam bebas saka -cysteine ​​(NAC). NACET yaiku bubuk putih ing suhu kamar lan bebas larut ing banyu lan pelarut organik.

NAC minangka turunan sista. Wiwit taun 1970-an, wis digunakake kanggo nambani pasien karo kelainan overdosis lan neurologi acetaminophen, lan dipasarake minangka obat lan suplemen nutrisi. Dibandhingake karo NAC, NACET duweni lipofilisitas sing luwih dhuwur lan sifat-sifat farmakologi sing apik. Iki nduweni potensi kanggo ngganti NAC farmakologis, minangka agen mucolitik, antioksidan, supplier GSH, antidote paracetamol, lan paling ora Donor pemancar gas H 2 S lan agen perlindungan UV.

Kajaba iku, nukleofilisitas sing kuwat lan nyuda potensial NACET uga wis dibuktekake ing sel getih abang manungsa. Iki ditemokake kanggo nglumpukake ing sel getih abang ing manungsa, kanthi efektif nolak karusakan oksidatif sing disebabake hydroperoxides. Mula, potensial NACET minangka antioksidan sing kena pengaruh anti-nitrit luwih gedhe tinimbang methemoglobinemia NAC lan oksidan kuwat liyane. Pasinaon tikus ditemokake yen NACET diserep luwih cepet tinimbang NAC nalika NACET diwenehake kanthi lisan. Bisa mlebu sel lan ngasilake NAC lan cysteine, sing nambah hidrogen sulfida (H (2) S) ing sirkulasi kasebut. Calon apik kanggo nggunakake lisan minangka produsen H (2) S,

Mupangat saka NACET (N-Acetylcysteine ​​etil ester)

Minangka antioksidan sing kuat, NACET duwe keuntungan gedhe kanggo kesehatan manungsa.

- Ngapikake macem-macem kahanan kesehatan lan ngilangi gejala penyakit mental;

- Perawatan overdosis acetaminophen, perlindungan ginjel lan ati;

- Ngapikake fungsi paru-paru kanthi nyuda inflamasi lan ngilangi lendir, saéngga ngatasi penyakit pernapasan kronis.

- Ningkatake kesehatan otak kanthi ngatur glutamat lan nambah glutathione, bisa digunakake kanggo nambani penyakit kayata penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson;

- Ningkatake kesuburan ing pria lan wanita

- Bisa nambah fungsi kekebalan ing pirang-pirang penyakit, nyegah karusakan oksidatif ing jantung, lan nyuda resiko penyakit jantung.

- Bisa Mantepake Gula Getih Kanthi Ngurangi Peradangan ing Sel Lemak

Tekanane NAEK (N-Acetylcysteine ​​etil ester)

Amarga NACET nuduhake efek gedhe ing penyakit mental, penyakit pernapasan kronis lan penyakit mental, asring digunakake minangka obat lan suplemen panganan kanggo nglindhungi otak, nambah kinerja mental lan fisik, saéngga ningkatake memori, kognisi lan kinerja olahraga.

Wigati:

  • Giustarini D, Milzani A, Dalle-Donne I, Tsikas D, Rossi R. N-Acetylcysteine ​​etil ester (NACET): novel sungsum hipofine sel-permeable sing asale karo fitur farmakokinetik sing luar biasa lan potensial antioksidan sing luar biasa. Biochem Pharmacol. 2012 Desember 1; 84 (11): 1522-33. doi: 10.1016 / j.bcp.2012.09.010. Epub 2012 Sep 20. PMID: 23000913.
  • S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (SNACET) lan supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET)-Calon-based-antibiotik kanthi profil farmakologis unik kanggo panggunaan lisan minangka NO, H2S lan GSH minangka antioksidan: Asil lan ringkesan. 2018 Feb; 8 (1): 1-9. doi: 10.1016 / j.jpha.2017.12.003. Epub 2017 Dec 13. Nyemak. PMID: 29568662
  • N-acetylcysteine ​​etil ester minangka GSH enhancer ing sel endothelial utami: Panaliten komparatif karo obat liyane. 2018 Oct; 126: 202-209. doi: 10.1016 / j.freeradbiomed.2018.08.013. Epub 2018 Aug 14. PMID: 30114478.
  • DimitriosTsikasa, Kathrin S.Schwedhelma, Andrzej Surdackib, Daniela Giustarinic, Ranieri Rossid, Lea Kukoc-Modune, George Kediaf, Stefan Ückertf. S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (SNACET) lan supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET) – Calon-obat obat basis -steiline kanthi profil farmakologis unik kanggo panggunaan lisan minangka NO, H2S lan GSH minangka antioksidan: Asil lan ringkesan. Jurnal Analisis Farmasi. Jilid 8, Isyarat 1, Februari 2018, Kaca 1-9.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.


Video

Video NACET (59587-09-6)

COA

Referensi & kutipan produk