N-Acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (NACET) (59587-09-6)

Maret 11, 2020
SKU: 146-48-5

NACET (e-esetil E-asetilcystin) minangka turunan cystine permeabel sel lipofilik anyar kanthi fitur farmakokinetik sing luar biasa lan apik banget .. ..

 


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

 

Video N-Acetyl-L-cysteine ​​ester (NACET) (59587-09-6) video

Spesifikasi NACET (59587-09-6)

Jeneng Product NACET (59587-09-6)
Jeneng Kimia R) -ethyl 2-acetamido-3-mercreensropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, etil ester;
N-ACETYL-L-CYSTEINE ETHYL ESTER;
etil (2R) -2-acetamido-3-sulfanylpropanoate;
L-Cysteine, N-acetyl-, etil ester;
Etilester N-Acetylcysteine;
CAS Number 59587-09-6
InChIKey MSMRAGNKRYVTCX-LURJTMIESA-N
SMILE CCOC (= O) C (CS) NC (= O) C
Formula molekul C7H13NO3S
Bobot molekul 191.25
Monoisotopic Mass 191.061614 g / mol
Titik lebur 44.1-44.5 ° C
Boiling Point  337.6 ± 32.0 ° C (Diwasa)
Kapadhetan 1.138 ± 0.06 g / cm3 (Ramalan)
Werna Mati putih
aplikasi Nootropics lan obatan cerdas, bisa digunakake kanggo nambah memori, fokus, kreatifitas, intelijen lan motivasi. Uga bisa digunakake minangka suplemen panganan.

 

apa NACET(N-Acetylcysteine ​​etil ester)?

NACET (N-Acetylcysteine ​​etil ester) minangka turunan cystine permeabel sel lipofilik anyar kanthi fitur farmakokinetik lan potensi antioksidan sing luar biasa. NACET duwe bioavailabilitas oral inggil. Iki minangka antioksidan sing kuwat lan prekursor GSH sing kuat, sing ana gandhengane karo asam N-asetil -L sing beda karo -cysteine ​​(NAC). NACET minangka bubuk putih ing suhu ruangan lan larut ing banyu lan pelarut organik kanthi bebas.

NAC minangka turunan sista. Wiwit taun 1970-an, wis digunakake kanggo nambani pasien karo kelainan overdosis lan neurologi acetaminophen, lan dipasarake minangka obat lan suplemen nutrisi. Dibandhingake karo NAC, NACET duweni lipofilisitas sing luwih dhuwur lan sifat-sifat farmakologi sing apik. Iki nduweni potensi kanggo ngganti NAC farmakologis, minangka agen mucolitik, antioksidan, supplier GSH, antidote paracetamol, lan paling ora Donor pemancar gas H 2 S lan agen perlindungan UV.

Kajaba iku, nukleofilitas kuat lan nyuda potensial NACET uga wis kabukten ing sel getih abang manungsa. Wis ditemokake akumulasi ing sel getih abang manungsa, kanthi efektif nolak karusakan oksidatif sing disebabake dening hidroperooksida. Mula, potensial NACET minangka antioksidan sing diinduksi anti-nitrit luwih gedhe tinimbang methemoglobinemia NAC lan oksidan kuat liyane. Penelitian ing tikus nemokake manawa NACET diserep luwih cepet tinimbang NAC nalika NACET ditindakake kanthi lisan. Bisa mlebu sel lan ngasilake NAC lan sistein, sing nambah hidrogen sulfida (H (2) S) ing sirkulasi. Iki minangka calon apik kanggo nggunakake lisan minangka produsen H (2) S,

 

Mupangat saka NACET (N-Acetylcysteine ​​etil ester)

Minangka antioksidan sing kuat, NACET duwe keuntungan gedhe kanggo kesehatan manungsa.

- Ngapikake macem-macem kondisi kesehatan lan ngilangi gejala penyakit mental;

- Perawatan overdosis acetaminophen, nglindhungi ginjel lan ati;

- Ngapikake fungsi paru-paru kanthi nyuda inflamasi lan ngilangi lendir, mula bisa ngatasi penyakit pernapasan kronis.

- Ningkatake kesehatan otak kanthi ngatur glutamat lan suplemen glutathione, bisa digunakake kanggo ngobati penyakit kayata penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson;

- Nambah kesuburan kanggo pria lan wanita

- Bisa nambah fungsi kekebalan awak ing pirang-pirang penyakit, nyegah karusakan oksidatif ing jantung, lan nyuda resiko penyakit jantung.

- Bisa Menstabilake Gula Sang Kanthi Ngurangi Peradangan ing Sel Lemak

 

Tekanane NAEK (N-Acetylcysteine ​​etil ester)

Amarga NACET nuduhake efek gedhe kanggo penyakit mental, penyakit pernapasan kronis lan penyakit mental, asring digunakake minangka obat lan suplemen panganan kanggo nglindhungi otak, ningkatake kinerja mental lan fisik, kanggo nambah memori, kognisi lan kinerja atletik.

 

Wigati:

  • Giustarini D, Milzani A, Dalle-Donne I, Tsikas D, Rossi R. N-Acetylcysteine ​​etil ester (NACET): novel sungsum hipofine sel-permeable sing asale karo fitur farmakokinetik sing luar biasa lan potensial antioksidan sing luar biasa. Biochem Pharmacol. 2012 Desember 1; 84 (11): 1522-33. doi: 10.1016 / j.bcp.2012.09.010. Epub 2012 Sep 20. PMID: 23000913.
  • S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (SNACET) lan supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET)-Calon-based-antibiotik kanthi profil farmakologis unik kanggo panggunaan lisan minangka NO, H2S lan GSH minangka antioksidan: Asil lan ringkesan. 2018 Feb; 8 (1): 1-9. doi: 10.1016 / j.jpha.2017.12.003. Epub 2017 Dec 13. Nyemak. PMID: 29568662
  • N-acetylcysteine ​​etil ester minangka GSH enhancer ing sel endothelial utami: Panaliten komparatif karo obat liyane. 2018 Oct; 126: 202-209. doi: 10.1016 / j.freeradbiomed.2018.08.013. Epub 2018 Aug 14. PMID: 30114478.
  • DimitriosTsikasa, Kathrin S.Schwedhelma, Andrzej Surdackib, Daniela Giustarinic, Ranieri Rossid, Lea Kukoc-Modune, George Kediaf, Stefan Ückertf. S-Nitroso-N-acetyl-L-cysteine ​​etyl ester (SNACET) lan supplier N-acetyl-L-cysteine ​​(NACET) – Calon-obat obat basis -steiline kanthi profil farmakologis unik kanggo panggunaan lisan minangka NO, H2S lan GSH minangka antioksidan: Asil lan ringkesan. Jurnal Analisis Farmasi. Jilid 8, Isyarat 1, Februari 2018, Kaca 1-9.