Alpha-lactalbumin (9013-90-5)

Maret 11, 2020
SKU: 147359-76-0
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Lactalbumin, uga dikenal minangka "protein whey", yaiku albumin sing ana ing susu lan dijupuk saka whey. Lactalbumin ditemokake ing… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video alfa-lactalbumin (9013-90-5)

Alpha-Lactalbumin wêdakakêna Spambocoran

Jeneng Product Alpha-lactalbumin (9013-90-5)
Jeneng Kimia α-Lactalbumin; LALBA

lactalbumin, alpha-; alpha-lactalbumin; LYZL7; protein kaya lysozyme 7; Lactose synthase B protein;

Brand NAme N / A
Kelas Narkoba Biokimia lan Reagen, Casein lan Protein Susu Liyane, Protein lan Derivatif
CAS Number 9013-90-5
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung 14178 Da
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih kanggo mateni bubuk putih
Skeabsahan N / A
Storage Temperature 2-8 ° C
Application bubuk alpha lactalbumin wis digunakake ing panganan, suplemen, putus susu.

Gambaran Umum Alpha-lactalbumin (9013-90-5)

Lactalbumin, uga dikenal minangka "protein whey", yaiku albumin sing ana ing susu lan dijupuk saka whey. Lactalbumin ditemokake ing susu akeh mamalia. Ana alpha lan beta lactalbumins; kalorone ana ing susu.

Pasinaon ilmiah nuduhake manawa jinis lactalbumin (protein whey) kanthi signifikan bisa ningkatake responsif kekebalan lan nambah tingkat glutathione sacara sistemik ing kewan lan nduwe antivirus (nglawan virus), anti-apoptotic (nyuda sel mati) lan anti-tumor (nglawan kanker utawa tumor ) kagiyatan ing manungsa.

Apa Alpha-Lactalbumin?

Alfa-lactalbumin minangka protein whey alami sing ngemot konten alami sing penting kanggo kabeh asam amino rantai sing penting lan bercabang (BCAA), dadi sumber protein sing unik. Asam amino sing paling penting ing alfa-lactalbumin yaiku tryptophan lan sitik, bebarengan karo BCAA; leucine, isoleucine lan valine.

Amarga kandungan asam amino chain chain sing dhuwur (BCAA, ~ 26%), utamane leucine, alpha-lactalbumin kanthi efektif ndhukung lan ngrangsang sintesis protein otot, dadi sumber protein sing cocog kanggo ningkatake kesehatan otot lan mbantu nyegah sarcopenia nalika tuwa.

Alfa-lactalbumin yaiku protein sing ditemokake ing jumlah paling dhuwur kaloro protein whey diisolasi udakara 17%. Iki duwe kabeh mupangat protein whey; yaiku, minangka sumber protein lengkap sing dhuwur ing EAA, kaya asam amino chain-branched (BCAA), duwe pencernaan sing dhuwur, lan ora ana laktosa lan ora lemak.

Minangka komposisi asam amino sing unik sing ndadekake alpha-lactalbumin minangka pilihan protein sing sampurna kanggo individu sing nggoleki macem-macem mupangat.

Alpha-lactalbumin sugih asam amino sing penting lan kondisional lan minangka protein sing dominan ing susu manungsa. Cocog kanggo macem-macem aplikasi nutrisi medis kayata omben-omben UHT, bar lan bubuk.

Alfa-lactalbumin minangka sumber sugih ing asam amino tryptophan lan cysteine. Saka cacah loro kasebut, sistoline minangka watesan asam amino kanggo mbentuk glutathione (GSH) - antioksidan sing dikenal kanggo nyuda stres oksidatif ing awak manungsa.

Napa Alpha-Lactalbumin?

Alfa-lactalbumin kanthi alami tryptophan kanthi alami

Tryptophan minangka salah sawijining asam amino sing paling winates ing protein panganan. Nanging, alpha-lactalbumin nyedhiyakake 48 mg tryptophan saben gram protein, isi sing paling dhuwur ing kabeh sumber protein panganan.

Alfa-lactalbumin minangka sumber protein nambah tingkat tryptophan getih, sing nyengkuyung sintesis lan kasedhiyan serotonin ing otak. Sabanjure, serotonin ndhukung produksi melatonin, hormon sing mbantu ngatur pola turu.

Alpha-lactalbumin dhuwur ing sista

Alfa-lactalbumin nyedhiyakake 48% cysteine ​​saben gram protein. Cysteine ​​minangka prekursor langsung kanggo glutathione antioksidan, sing melu proses awak sing ndhukung sistem kekebalan awak, mbangun lan ndandani jaringan, lan nglindhungi karusakan oksidatif.

Alfa-lactalbumin minangka sumber asam amino sing ngandung walirang

Protein whey lactalbumin alfa ngemot aspek cystine 5: 1 sing unik banget kanggo metionine - rasio sing cocog karo fisiologis. Methionine dadi pusat siklus metilasi, proses penting sing mbutuhake folat, vitamin B12, lan kolin, lan penting kanggo sintesis nukleotida, blok DNA.

Protein Whey (kalebu alpha-lactalbumin) minangka sumber asam amino sing penting.

Protein Whey dhuwur ing EAA, sangang 20 asam amino sing kudu saka panganan amarga awak ora bisa nyintesis. Salajengipun, BCAA, khusus leucine, nduweni peran langsung kanggo miwiti sintesis protein otot.

Dhukungan EAA ngrancang mbangun, ndandani, lan sintesis protein otot sanajan ana protein utawa asupan caloric ngisor.

Protein whey alfa-lactalbumin ngemot peptida bioaktif

Peptida bioaktif duweni sifat prebiotik lan duwe aplikasi potensial unik kanggo kesehatan manungsa. Penelitian nuduhake efek spesifik alpha-lactalbumin ing usus yaiku bagean saka peptida bioaktif saka kombinasi tryptophan lan cysteine ​​sing unik lan modifikasi post-translational liyane asam amino.

Alpha-lactalbumin keuntungan

Minangka monomer, alfa-lactalbumin kuwat banget ngiket ion kalsium lan seng lan bisa uga duwe kegiatan bakterisida utawa antitumor. Campuran; varian alpha-lactalbumin, sing diarani HAMLET, bisa nyebabake apoptosis ing sel lan sel sing durung diwasa.

Alpha-lactalbumin saiki ana ing tingkat 0.02% dadi 0.03% ing susu bovine, nggawe isolasi lan dimurnèkaké èlmu sing tepat. Ngarsane ing susu manungsa luwih dhuwur, udakara wolung kali luwih; saéngga, ngisolasi lan dimurnèkaké alpha-lactalbumin mbentuk formula susu bayi sing meh padha karo susu manungsa.

Alfa-lactalbumin minangka sumber protein nambah tingkat tryptophan getih, sing nyengkuyung sintesis lan kasedhiyan serotonin ing otak. Sabanjure, serotonin ndhukung produksi melatonin, hormon sing mbantu ngatur pola turu. Serotonin nduwe macem-macem efek lan ditrapake kanggo ngontrol napsu, swasana ati, peraturan turu, kinerja kognitif lan kemampuan kanggo ngatasi stres.

Ing posisi paling anyar ing protein dening International Society of Sports Nutrisi, alpha-lactalbumin uga dipromosikake kanggo kapasitas kanggo nyuda penyembuhan luka, sing penting kanggo pemulihan saka olahraga pertempuran lan olahraga

LALBA (Alpha-lactalbumin) duwe sawetara fungsi biokimia, umpamane, pengikat ion kalsium, kegiatan sintaksis laktosa. Sawetara fungsi digarap karo protein liyane, sawetara fungsi sing bisa ditindakake dening LALBA dhewe. Kita milih paling akeh fungsi LALBA, lan dhaptar sawetara protein sing nduweni fungsi sing padha karo LALBA. Sampeyan bisa nemokake protein sing paling akeh ing situs iki.

protein alpha-lactalbumin ndhukung atlit utawa individu sing pengin njaga utawa mbangun massa otot sajrone wektu katabolik, kayata pasa sewengi, bobot mundhut, istirahat amben, tuwa, latihan / stres sing kuat, utawa penyakit.

Panliten nuduhake manawa nggunakake alpha-lactalbumin sing sugih ing tryptophan bisa nambah kualitas turu lan kewaspadaan esuk, kinerja kognitif ing stres, lan swasana ati nalika stres.

Alpha-lactalbumin wêdakakêna Efesus

  • Panggunaan alfa-lactalbuminpowder minangka komponen formula bayi, supaya bisa luwih mirip karo susu ibu;
  • Panggunaan alfa-lactalbuminpowder minangka suplemen kanggo ningkatake kesehatan gastrointestinal utawa modulasi fungsi neurologis, kalebu turu lan depresi;
  • Alfa-lactalbuminpowder digunakake minangka agen terapeutik kanthi aplikasi ing kahanan utawa penyakit kayata sarcopenia, gangguan swasana ati, kejang, lan kanker.

reference:

  • Layman D, Lönnerdal B, Fernstrom J. Aplikasi kanggo α-lactalbumin ing nutrisi manungsa. Nutr Rev 2018; 76 (6): 444-460.
  • Booij L, Merens W, Markus C, Van der Ora A. Diet sing sugih ing alfa-lactalbumin nambah memori ing pasien depresi sing ora duwe bathi lan kontrol sing cocog. J Psychopharmacol 2006; 20 (4): 526-535.
  • Markus C, Olivier B, de Haan E. Whey protein sing sugih ing alpha-lactalbumin nambah rasio tryptophan plasma dadi jumlah asam amino netral liyane lan nambah kinerja kognitif ing subjek sing gampang ngrugekake stres. Am J Clin Nutr 2002; 75 (6): 1051-1056.
  • Produksi alfa-lactalbumin ing karsinoma Ilmu karsin manungsa 1975 190: 673-.
  • Banding saka urutan asam amino saka bovine alpha-lactalbumin lan endhog pitik lysozyme.K Brew et. Al Jurnal kimia biologis, 242 (16), durung kawruhan (1967-8-25)
  • Alpha-Lactalbumin Dipupuk Konsentrasi Whey Protein kanggo Ngapikake Gut, Kekebalan, lan Pangembangan Otot ing Babi Preter. Nielsen CH, Hui Y, Nguyen DN, Ahnfeldt AM, Burrin DG, Hartmann B, Heckmann AB, Sangild PT, Thymann T, Bering SB. Gula. 2020 17 Jan
  • nvestigasi lan mbandhingake kegiatan anti-tumor lactoferrin, α-lactalbumin, lan β-lactoglobulin ing model A549, HT29, HepG2, lan MDA231-LM2. Li HY, Li P, Yang HG, Wang YZ, Huang GX, Wang JQ, Zheng N. J Dairy Sci. 2019 Nov

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.