+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0)

Wêdakakêna Raw Flibanserin hydrochloride, didol ing sangisore jeneng dagang Addyi, yaiku obat sing disetujoni kanggo perawatan ... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1250kg / sasi

Description

Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0) video

Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk flibanserin hydrochloride
Jeneng Kimia UNII-96XTC36K1B, 96XTC36K1B
Brand NAme Addyi
Kelas Narkoba Antagonist serotonin agonist (MSAA)
CAS Number 147359-76-0
InChIKey XGAGFLQFMFCIHZ-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C20H22ClF3N4O
Molekul Wwolung 426.8630896
Monoisotopic Mass 426.143 g / mol
Katun Point > 225 ° C (dek.)
Freezing Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 11
Werna Solid putih
Skeabsahan DMSO (Rada), Methanol (Rada)
Storage Temperature Suhu kamar
Application Dikembangake kanggo ngobati kelainan kepinginan seksual hypoactive ing wanita.

Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0) Gambaran

Flibanserin hydrochloride minangka obat pisanan sing disetujoni kanggo kelainan kepinginan seksual hypoactive (HSDD) ing wanita premenopausal dening FDA ing wulan Agustus 2015. Iki asale dikembangake minangka obat antidepresan dening Boehringer Ingelheim, nanging nunjukake kekurangan khasiat ing trials lan terus dikembangake minangka obat kelainan seksual hypoactive dening Sprout Pharmaceuticals. Mekanisme aksi Flibanserin dianggep minangka afinitas tinggi kanggo reseptor 5-HTA1 lan 5-HTA2, sing nampilake aktivitas agonis ing 5-HTA1 lan antagonis ing 5-HTA2, sing ngasilake serotonin ing otak uga akibat ningkatake norepinefrin lan dopamin neurotransmitters.

Bubuk flibanserin hydrochloride (147359-76-0) Mekanisme Tindakan

Flibanserin hydrochloride karya ing telung bahan kimia otak penting: dopamin, norepinefrin, lan serotonin. Bahan kimia iki minangka neurotransmitter. Mereka tanggung jawab ngirim sinyal antara otak lan bagian awak liwat sistem syaraf.

Dopamin lan norepinefrin melu kesenengan seksual. Nanging, serotonin nyumbang kanggo pencegahan seksual lan bisa nyuda dorongan seksual. Panginten yen bahan kimia kasebut ora seimbang - yèn tingkat dopamin lan norepinephrin kurang banget lan / utawa tingkat serotonin sing dhuwur banget - wong wadon bisa ngrasakake kepinginan seksual sing kurang.

Flibanserin hydrochloride karya kanthi ningkatake tingkat dopamin lan norepinefrin nalika ngurangi tingkat serotonin. Kanthi cara iki, bahan kimia sing bisa ningkataké kepinginan seksual tambah lan salah siji sing bisa nyuda kepinginan mudhun.

Aplikasi bubuk bubuk Raw Flibanserin (147359-76-0)

Flibanserin hydrochloride yaiku antagonis agonis 5-HT1A lan antagonis 5-HT2A sing dikembangake kanggo ngobati gangguan kepinginan seksual hypoactive ing wanita (1,2).

Dianjurake Raw Flibanserin bubuk HCL (147359-76-0) Dosis

100 mg lisan saben dina ing wayah sore

Duration of therapy: Obat iki kudu dilereni sawise minggu 8 yen pasien ora nglaporake gejala perbaikan.

Komentar: Obat iki ora dituduhake kanggo nambah kinerja seksual, lan ora dituduhake kanggo perawatan ing wanita postmenopausal utawa ing wong.

Efek samping saka bubuk Flibanserin hydrochloride (147359-76-0)

Acara ala luwih umum ing antarane wanita njupuk flibanserin. Mayoritas acara sing ala yaiku entheng nganti moderat. Urip sing paling kerep dilapurake kalebu pusing, mual, rasa kesel, ngantuk, lan kesulitan turu.

Ngombé alkohol nalika flibanserin bisa nyebabake tekanan getih sing abot banget (tekanan darah rendah sing nyebabake gejala sawise kacamata 2 saka anggur sing ana ing 17%).

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.