+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Woh Wit Kuning (157115-85-0)

Bubuk Noopept a molekul Nootropic mirip Piracetam. Wêdakakêna wêdakakêna duwe efek sing padha karo wêdakakêna piracetam, ing sajroning nyedhiyakake ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1245kg / sasi

Description

Bubuk Noopept Raw (157115-85-0) video

Woh Wit Kuning (157115-85-0) Gambaran

Wêdakakêna Raw Noopept minangka paningkatan kognitif sing luwih apik tinimbang Piracetam nalika ngatasi sensitivitas emosional sawise ciloko otak vascular utawa traumatik.

Enhancement kognitif Woh Raw Noopept (etil ester N-phenylacetyl-L-prolylglycine) watara kaping 1000 luwih kuwat tinimbang piracetam. Piracetam mbenake tahap awal proses memori, nalika bubuk Raw Noopept uga nambah konsolidasi lan tahap pambukan memori. Iku anti-kuatir, antioksidan, anti-inflamasi, lan ngalangi neurotoksisitas saka keluwihan amyloid nalika uga ningkatake aliran getih. Iku mbantu karo turu, irritability, ngantuk, ngelu, lan duwe energi sing perlu kanggo njupuk dina. Iku uga mbantu kanthi kegelisahan, memori, lan stres.

Wêdakakêna Noopept Raw (157115-85-0) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah Noopept
Jeneng Kimia N-phenylacetyl-L-prolylglycine ethyl ester, GVS-111
Brand NAme Bubuk mentah Noopept
Kelas Narkoba Nootropic
CAS Number 157115-85-0
InChIKey PJNSMUBMSNAEEN-AWEZNQCLSA-N
Molekul Formula C17H22N2O4
Molekul Wwolung 318.373 g / mol
Monoisotopic Mass 318.37
Katun Point 97 ° C-98 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life 30-60 menit
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Wêdakakêna Raw Noopept utamané ora ana banyu, nanging ora gampang dissolve ing banyu utawa jus.
Storage Temperature Simpen ing panggonan kang peteng garing kanthi suhu ora luwih saka 25 ° C. Tetep metu saka anak.
Application Nambani memori, perhatian, lan fungsi kognitif liyane, uga kelainan emosional.

Raw Noopept bubuk (157115-85-0)

Noopept (GVS-111) minangka jeneng merek kanggo etil ester N-phenylacetyl-L-prolylglycine, molekul nootropik sintetik.

Asring uga bingung minangka bagéan saka kulawarga racetam, noopept minangka peptida nootropic sing dikembangake ing Rusia kanggo ngobati penurunan kognitif umume. Dina iki, iki digunakake dening para penggemar nootropic sing tuwa lan enom sing padha lan wis dadi salah sijine obatan sing paling kuat lan populer sing saiki dienggo.

Wêdakakêna bêsik luwih kuat tinimbang piracetam lan obat-obatan sing ningkatake memori liyane, noopept saiki digunakake minangka tamba resep kuat kanggo perawatan penyakit Alzheimer, demensia, lan kognitif terkait umur ing negara kaya Rusia lan mantan Uni Soviet.

Noopept wis berkembang ing popularitas sajrone rong puluh taun kepungkur lan saiki minangka salah sijine nootropics ing masarakat.

Bubuk noopept (157115-85-0) Mekanisme Tindakan

Noopept nduweni mekanisme aksi sing kompleks. Efek nootropik tamba ditengahi dening salah sawijining metabolit aktif (sikloprolisis) sing padha ing struktur karo dipeptida siklus endogen kanthi aktivitas anti-amnesik. Wis ditetepake yen tamba nambah ekspresi NGF lan BDNF ing hippocampus, ngetokake sifat positif kolin ing tingkat perilaku lan neuronal, nyuda stres oksidatif lan nambah kegiatan sistem antioksidan, lan ngurangi kinase pSAPK / JNK lan pERK1. Noopept mbenakake memori kanthi nambah bahan kimia otak sing disebut BDNF lan liya-liyane.

Wuku bubuk Noopept (157115-85-0)

  • Noopept Ningkatake Kinerja Kognitif Lan Memori
  • Noopept Mbusak Brebes Brebes
  • Noopept Ndhukung Kaku
  • Noopept nambah fokus
  • Noopept May Pitulung Kanthi Alzheimer

Disaranake bubuk Noopept (157115-85-0) Dosis

Noopept nduweni dosis standar luwih murah tinimbang piracetam (4800mg), dosis sing disaranake kanggo noopept yaiku 10-30mg.

Miturut pawulangan, bubuk noopept 1000 kaping luwih kuat tinimbang piracetam, sebabe dosis sing dianjurake banget.

Efek sisih bubuk Noopept (157115-85-0)

Efek samping saka bubuk Noopept iku entheng lan paling ora bisa ngalami efek samping. Efek samping sing suntingan ana, nanging yen sampeyan njupuk jumlah ora akeh kasebut bisa nyebabake ngelu, lemes, mual lan insomnia.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.