+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

Bubuk Ibutamoren Mesylate (MK677), uga dikenal minangka MK677, MK-677, MK-0667, lan L-163,191, ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1249kg / sasi

Description

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) video

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0)

Wêdakakêna Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) yaiku tamba sing minangka senyawa hormon pertumbuhan sing aktif sacara lisan, kanthi nuladha tumindak stimulating GH saka ghrelin hormon endogen. Wis ditetepake kanggo nambah release, lan ngasilake tingkat plasma ing sawetara hormon, kalebu hormon pertumbuhan lan IGF-1, nanging ora kena pengaruh tingkat kortisol. Saiki wis dikembangake minangka perawatan potensial kanggo tingkat hormon iki sing suda, kayata ing bocah-bocah hormon pertumbuhan utawa diwasa wong tuwa, lan studi manungsa nedahake kanggo ningkatake massa otot lan kepadatan mineral tulang, dadi terapi sing jujur ​​kanggo perawatan frailty ing wong tuwa. Wêdakakêna MK-677 uga ngubah metabolisme lemak awak lan bisa uga duwe aplikasi ing perawatan obesitas.

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah Raw Ibutamoren Mesylate (MK677)
Jeneng Kimia MK-677;2-Amino-N-[(1R)-2-[1,2-dihydro-1-(methylsulfonyl)spiro[3H-indole-3,4′-piperidin]-1′-yl]-2-oxo-1-[(phenylmethoxy)methyl]ethyl]-2-methylpropanamide methanesulfonate;
Brand NAme Ibutamoren Mesylate (MK677)
Kelas Narkoba SARMs (modul reseptor androgen selektif)
CAS Number 159752-10-0
InChIKey DUGMCDWNXXFHDE-VZYDHVRKSA-N
Molekul Formula C27H36N4O5S.CH4O3S
Molekul Wwolung 624.768 g / mol
Monoisotopic Mass 624.229 g / mol
Titik lebur 161 kanggo 315ºC
GodhokIng Point 868.9 ° c ing 760 mmhg
Biologi Half-Life jam 4-6
Werna putih kanggo krim
Skeabsahan H2O: soluble5mg / mL, cetha
Storage Temperature 2-8 ° C
Ibutamoren Mesylate Application Hormon pertumbuhan ngeculake faktor; ngowahi metabolisme lemak awak; nambah massa otot lan kepadatan mineral tulang; ngubah metabolisme lemak awak

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Gambaran

Ibutamoren mesylate (uga dikenal minangka ibutamoren utawa MK677), nyedhiyakake sekresi hormon pertumbuhan (GH) lan nambah faktor pertumbuhan insulin kaya 1 (IGF-1).

Ibutamoren mesylate ningkatake kadar hormon pertumbuhan kanthi niru aksi hormon ghrelin lan ngiket menyang salah sawijining reseptor ghrelin (GHSR) ing otak. GHSR sing diaktifake ngrangsang rilis hormon pertumbuhan saka otak.

GHSR ditemokake ing wilayah otak sing ngontrol napsu, kesenengan, swasana ati, irama biologi, memori, lan kognisi. Mulane, kita bisa nyana yen ibutamoren mesilate bisa uga mengaruhi fungsi kasebut. Nanging, sauntara kuwi, studi klinis nggambarake mung efek ibutamoren mesilate ing nafsu makan - lan kaya sing diduga, kaya ghrelin, ibutamoren mesilate mundhak.

Bab sing gedhe babagan ibutamoren mesylate yaiku ningkatake tingkat hormon pertumbuhan kanthi ora akeh utawa ora ana ing hormon liyane kayata kortisol. Cortisol nyuda sistem kekebalan, nyuda penyembuhan luka, lan ngrusak pembelajaran lan memori, lan biasane ora apik kanggo nduwe hormon iki.

Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) bubuk (159752-10-0) Mekanisme Tindakan

Ibutamoren mesylate (uga dikenal minangka ibutamoren utawa MK-677), nyedhiyakake sekresi hormon pertumbuhan (GH) lan nambah faktor pertumbuhan insulin kaya 1 (IGF-1).

Ibutamoren mesylate ningkatake kadar hormon pertumbuhan kanthi niru aksi hormon ghrelin lan ngiket menyang salah sawijining reseptor ghrelin (GHSR) ing otak. GHSR sing diaktifake ngrangsang rilis hormon pertumbuhan saka otak.

GHSR ditemokake ing wilayah otak sing ngontrol napsu, kesenengan, swasana ati, irama biologi, memori, lan kognisi. Mulane, kita bisa nyana yen ibutamoren mesilate bisa uga mengaruhi fungsi kasebut. Nanging, sauntara kuwi, studi klinis nggambarake mung efek ibutamoren mesilate ing nafsu makan - lan kaya sing diduga, kaya ghrelin, ibutamoren mesilate mundhak.

Bab sing gedhe babagan ibutamoren mesylate yaiku ningkatake tingkat hormon pertumbuhan kanthi ora akeh utawa ora ana ing hormon liyane kayata kortisol. Cortisol nyuda sistem kekebalan, nyuda penyembuhan luka, lan ngrusak pembelajaran lan memori, lan biasane ora apik kanggo nduwe hormon iki.

Keuntungan saka bubuk Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) (159752-10-0)

♦ MK677 May Help with Density Bone

♦ MK677 bisa mbantu ningkatake pertumbuhan otot

♦ MK677 Bisa Ngurangi Kekuwatan otot

♦ MK677 May Help with Sleep

♦ MK 677 bisa ngurangi efek saka penuaan

♦ MK677 May Nduwe efek Nootropic ing otak

Disaranake bubuk Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) (159752-10-0) Dosis

Adhedhasar panaliten, 20 kanggo 30mg katon minangka dosis paling optimal. Ana laporan saka wong njupuk luwih saka 30mg saka MK677 dina, nanging ora ngasilake ing asil sing luwih apik. Apa sing luwih penting tinimbang dosis yaiku dawa siklus.

Iku penting banget sing MK677 kudu dijupuk kanggo wektu maneh. Tingkat hormon pertumbuhan kudu mboko sithik ing awak, sing bisa nganti pirang-pirang minggu sadurunge sampeyan mulai ngrasakake efek kasebut.

Efek samping saka bubuk Raw Ibutamoren Mesylate (MK677) (159752-10-0)

MK677 ora ngasilake akeh efek samping kanggo para pangguna kanggo nguwatirake, nanging populasi tartamtu bisa uga duwe efek sisih tartamtu kanggo katon metu. Individu sing rentan kanggo sensitivitas insulin utawa sing duwe Diabetes uga resik nalika njupuk MK677. Gejala sing digandhengake karo kahanan kasebut bisa uga diperparahake kanthi nggunakake MK677. Ngenani studi sing kasebut ing sadurunge, wong sing lawas sing nduweni kondisi jantung sadurungé ana ing risiko gagal jantung nalika nggunakake MK677. Ing individu sing sehat, ora ana efek samping sing bisa ditemokake, nanging riset luwih lanjut perlu kanggo njamin konsumen saka kuwi.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.