+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakêna Rut Dutasteride (164656-23-9)

Wêduk Dutasteride minangka obat sing dipigunakaké kanggo nambani gejala prostat sing luwih gedhé. Ana hormon ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1280kg / sasi

Description

Bubuk mentah Dutasteride (164656-23-9) video

Wêdakakêna Rut Dutasteride (164656-23-9)

Wêdakakêna Rut Dutasteride yaiku inhibitor 5α-reductase, migunani kanggo gejala hiperplasia prostatic benang (BPH); colloquially dikenal minangka "prostat nggedhekake lan kanthi mangkono minangka jinis antiandrogen. Wêdakakêna Rut Dutasteride digawé kanthi ngurangi produksi dihydrotestosterone (DHT), hormon sex androgen, ing bagéan awak kaya prostat lan kulit sirah. Iki nyegah kabeh telung wangun 5α-reduktase, lan bisa ngurangi tingkat DHT ing getih nganti nganti 98%.

Wêdakakêna Rut Dutasteride (164656-23-9) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah Dutasteride
Jeneng Kimia GG-745;GI-198745;GI-198745X; N-[2,5-Bis(trifluoromethyl)phenyl]-3-oxo-4-aza-5α-androst-1-ene-17β-carboxamide
Brand NAme Avodart
Kelas Narkoba 5α-Reductase inhibitor
CAS Number 164656-23-9
InChIKey JWJOTENAMICLJG-QWBYCMEYSA-N
Molekul Formula C27H30F6N2O2
Molekul Wwolung 528.53
Monoisotopic Mass 528.221 g / mol
Katun Point 242-250 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life 4 nganti 5 minggu
Werna putih dadi bubuk kuning
Skeabsahan Larut ing etanol (44mg / ml), methanol (64mg / ml), polietilen glikol 400 (3mg / ml) lan DMSO (62 mg / ml ing 25 ° C 117mM). Ora larut ing banyu
Storage Temperature -20 ° C Freezer
Application Perawatan prostat sing abuh, Rambut rontog regangan lanang lan wutah gedhe banget ing wanita, lan minangka bagéan saka terapi hormon kanggo wanita transgender

Bubuk mentah Dutasteride (164656-23-9) Gambaran

Wêduk Dutasteride yaiku obat resep. Iku mung minangka kapsul lisan.

Wêdakakêna Dutasteride kasedhiya minangka jeneng obat Avodart. Iku uga kasedhiya minangka tamba umum. Obat-obatan umum biasane luwih murah tinimbang versi jeneng-merek. Ing sawetara kasus, tamba jeneng merek lan versi umum bisa uga kasedhiya ing macem-macem formulir lan kekuwatan.

Wêdakakêna Dutasteride bisa digunakake minangka bagéan saka kombinasi therapy. Tegese sampeyan kudu njupuk obat liyane.

Dutasteride bubuk (164656-23-9) Mekanisme Tindakan

Dutasteride kalebu kelas obat sing disebut inhibitor 5 alpha-reductase. A kelas obatan iku grup obat sing bisa digunakake kanthi cara sing padha. Obat-obatan iki asring digunakake kanggo ngobati kahanan sing padha.

Ana hormon ing getih sing disebut dihydrotestoterone (DHT) sing nyebabake prostatmu berkembang. Wêtuk Dutasteride ngalang-alangake pambentukan DHT ing awak, nyebabake prostat sing luwih gedhe kanggo nyuda.

Aplikasi bubuk Dutasteride (164656-23-9)

Wêdakakêna Dutasteride digunakake ing wong kanggo nambani gejala prostat sing luwih gedhé (prostatic hyperplasia-BPH). Iki kerjane kanthi ngurangi ukuran prostat sing luwih gedhe. Iki mbantu ngatasi gejala BPH kayata kesulitan ngetokake aliran urin, aliran lemah, lan perlu ngumbah kanthi cepet utawa cepet (kalebu ing tengah wengi). Uga uga ngurangi perlu kanggo operasi kanggo ngobati BPH.

Wêduk Dutasteride ora disetujui kanggo nyegah kanker prostat. Bisa rada nambah risiko ngembangake wangun kanker prostat sing banget serius. Ngomong dhokter sampeyan babagan manfaat lan risiko.

Disaranake bubuk Dutasteride (164656-23-9) Dosis

0.5 mg lisan sepisan dina

Panganggone: Perawatan gejala prostat hyperplasia benut (BPH) ing wong kanthi prostat sing luwih gedhe kanggo ngurangi risiko retensi urin akut (AUR) lan operasi BPH.

Efek samping saka bubuk Dutasteride (164656-23-9)

Yen sampeyan duwe pratandha reaksi alergi (hives, ambegan sing angel, gedhe ing rai utawa tenggorokan) utawa reaksi kulit sing abot (demam, tenggorokan, mata sing kobong, nyeri kulit, werna abang utawa abang kulit karo blistering lan peeling).

Efek sisih umum bisa kalebu:

  • nyuda libido (drive seks);
  • Ngurangi jumlah semen sing dirilis nalika jinis;
  • impotensi (masalah nandhang utawa tetep degak); utawa
  • kelembutan payudara utawa nggedhekake.

Efek samping seksual saka bubuk dutasteride bisa terus sawise sampeyan mungkasi njupuk bubuk dutasteride. Ngomong karo dhokter yen sampeyan duwe masalah babagan efek samping kasebut.

Iki ora daftar lengkap efek samping lan liyane bisa kedadeyan. Nelpon dhokter kanggo saran medical babagan efek samping. Sampeyan bisa nglaporake efek samping kanggo FDA ing 1-800-FDA-1088.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.