Uyah disodium NADP (24292-60-2)

Maret 15, 2020
SKU: 164656-23-9
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Nikotinamide adenine fosfat dinidoksida (NADP +) yaiku kofactor sing digunakake ing reaksi anabolik. Nic-Nicotinamide adenine ……


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video disodium uyah NADP (24292-60-2) video


β-Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat disodium uyah (NADP disodium uyah) Spambocoran

Jeneng Product β-Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat disodium uyah (NADP disodium salt)
Jeneng Kimia Disodium NADP; Disidium fosfat Nadida; NADP; β-NADP; Uyah disodium nukléotopromidin triphosphopyridine;
CAS Number 24292-60-2
InChIKey UNRRSQIQTVFDLS-WUEGHLCSSA-L
SMILE C1=CC(=C[N+](=C1)C2C(C(C(O2)COP(=O)([O-])OP(=O)(O)OCC3C(C(C(O3)N4C=NC5=C(N=CN=C54)N)OP(=O)([O-])[O-])O)O)O)C(=O)N.[Na+].[Na+]
Formula molekul C21H26N7Na2O17P3
Bobot molekul 787.37
Monoisotopic Mass 787.039342 g / mol
Titik lebur 175-178 ° C
Werna Kuning
Stemp temp -20 ° C
Water kelarutan > 50 g / L
aplikasi Coenzyme ing oksidasi aerobik lan anaerob

Apa β-Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat disodium uyah (NADP disodium uyah)?

Nikotinamide adenine fosfat dinidoksida (NADP +) yaiku kofactor sing digunakake ing reaksi anabolik. β-Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat disodium uyah yaiku uyah disodium saka NADP +, iku koenzim sing dibutuhake kanggo fermentasi alkohol saka glukosa lan dehidrogenasi oksidatif bahan liyane. Lan ana akeh ing jaringan sing urip, utamane ing ati.

Nikotinamide adenine fosfat dinidoksida (NADP) lan NADPH mbentuk pasangan redoks. Rasio NADPH / NADP ngatur potensial redoks intrakelular, utamane respon anaerob, saéngga bisa ngrasakake tanggepan metabolik ing awak. Conto yaiku sintesis lipid lan asam nukléat. NADP uga pasangan koenzim ing macem-macem sistem sitokrom P450 lan sistem reaksi oksidase / redidase kayata sistem rediorase / thioredoxin thioredoxin.

NADPH nyedhiyakake suda kanggo reaksi biosintetik lan menehi efek redoks kanggo nyegah keracunan spesies oksigen reaktif (ROS), saéngga nuwuhake glutathione (GSH). Iki uga digunakake ing jalur anabolik kayata sintesis kolesterol lan asam lemak Sambungan Chain.

Kajaba iku, sistem NADPH uga tanggung jawab ngasilake radikal bebas ing sel kekebalan liwat NADPH oxidase. Radikal bebas iki digunakake kanggo ngrusak patogen ing proses sing diarani bledosan ambegan. Iki minangka witjaksono sing nyuda sumber aromatik hidroksida P450 sumber, steroid, alkohol, lan obat-obatan.

aplikasi saka β-Nicotinamide adenine dinucleotide fosfat disodium uyah

Nikotinamide adenine fosfat dinidoksida (NADP) lan NADPH mbentuk pasangan redoks. NADP / NADPH minangka koenzim sing ndhukung reaksi redoks liwat transportasi elektron ing macem-macem aplikasi, utamane reaksi anaerob kayata lipid lan sintesis asam nuklir. NADP / NADPH minangka pasangan koenzim ing macem-macem sistem cytochrome P450 lan sistem reaksi oksidase / redidase, kayata sistem rediorase / thioredoxin thioredoxin.

Enzim liyane sing nggunakake NADP minangka koenzim yaiku: Dehidrogenase alkohol: gumantung karo NADP; ADN Aromatik: NADP gumantung; Ferroksoxin-NADP reduktase; L-Fukosa dehidrogenase; Gabase; Transferase uridyl Galactose-1-fosfat; Dehidrogenase glukosa; L-Glutamic dehydrogenase; Dehydrogenase glycerol: NADP khusus; Dehidrogenase Isositrik; Enzim Malik; Dehidrogenase 5,10-Methylenetetrahydrofolate; Dehidrogenase 6-Phosphogluconate lan dehydrogenase Succinic.

Wigati:

  • Hashida SN, Kawai-Yamada M. Metagisme Metadisme Inter-Organelle NAD Nyengkuyung Dinamik NADP sing Menanggung Tanggung Jawab NADP ing Tanduran. Ngarep tanduran Sci. 2019 Jul 26; 10: 960. doi: 10.3389 / fpls.2019.00960. eCollection 2019. PMID: 31404160. PMCID: PMC6676473.
  • Tak U, Vlach J, Garza-Garcia A, William D, Danilchanka O, de Carvalho LPS, Saad JS, Niederweis M. Racun beralkulosis necrotizing yaiku NAD + lan NADP + glikolololase kanthi sifat enzim béda.J Biol Chem. 2019 Mar 1; 294 (9): 3024-3036. doi: 10.1074 / jbc.RA118.005832. Epub 2018 Dec 28. PMID: 30593509. PMCID: PMC6398120.
  • Liang J, Huang H, Distribusi Wang S., Évolusi, Mekanisme Catalitik, lan Fungsi Fisiologis saka Elektron-Bifurcating NADH-Dependent Redred Ferredoxin: NADP + Oxidoreductase. Microbiol ngarep. 2019 Mar 1; 10: 373. doi: 10.3389 / fmicb.2019.00373. eCollection 2019. PMID: 30881354. PMCID: PMC6405883.
  • Kawai S, Murata K. "Struktur lan fungsi Nase kinase lan fosfatase NAD: enzim penting sing ngatur imbangan intraselular NAD (H) lan NADP (H)". Biosains, Bioteknologi, lan Biokimia. 72 (4): 919-30. doi: 10.1271 / bbb.70738. PMID 18391451.
  • "Hanukoglu I." Konservasi Antarmuka Enzim-Coenzyme ing FAD lan NADP Binding Adrenodoxin Reductase-A Enzimme Ubiquitous. Jurnal Evolusi Molekul. 85 (5–6): 205-218. Bibcode: 2017JMolE..85..205H. doi: 10.1007 / s00239-017-9821-9.PMID 29177972.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.