+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Sintetik Sinephrine Tartrate bubuk (16589-24-5)

Sintetik Sinephrine Tartrate powder; 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) ethanol tartrate Rincian Sinonim 1- (4-hydroxyphenyl) ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1358kg / sasi

Description

Umbi Sinephrine bubuk Tartrate (16589-24-5) video

Rintisan Sinephrine Tartrate powder (16589-24-5) Description

Sintetik Sinephrine Tartrate powder; 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) ethanol tartrate Details

Sinonim 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) ethanol tartrate

Nduweni efek saka pambuluh getih lan ngasilake tekanan darah tinggi. Synephrine nduweni peran sing kuwat kanggo ngembangake trakea lan bronchi.

Spesifikasi Synthrine Tartrate (16589-24-5)

Jeneng Product Umbi Sinephrine Tartrate bubuk
Jeneng Kimia 1- (4-hydroxyphenyl) -2- (methylamino) ethanol tartrate
Brand NAme Yocon
Kelas Narkoba Alkaloid tanduran
CAS Number 16589-24-5
InChIKey KZZBAIXGUQOHKI-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula 2C9H13NO2.C4H6O6
Molekul Wwolung 242.25
Monoisotopic Mass Ora ana wektu sing kasedhiya
Katun Point 188-190 ° (sawetara Desember)
Titik nggodhok 823.3 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan Ora ana wektu sing kasedhiya
Storage Temperature Kulkas
Application Nduweni efek saka pambuluh getih lan ngasilake tekanan darah tinggi.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.