+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5)

Wêdakakêna Raw Flibanserin yaiku obat resep sing dituduhake kanggo perawatan wanita premenopausal kanthi seksual hypoactive sing umum, ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1489kg / sasi

Description

Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5) video

Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5)

Wêdakakêna Raw Flibanserin, sing didol ing sangisore jeneng dagang Addyi, minangka agonist serotonin lan antagonis serotonin sing digunakake kanggo perawatan wanita pre-menopause kanthi kelainan keinginan seksual hypoactive (HSDD). Pengobatan nambahake jumlah acara seksual saben bulan kanthi kira-kira separo liwat plasebo saka titik awal watara loro nganti telu. Ing wektu sing padha, dheweke nduweni peran minangka agonis serotonergik, antagonis serotonergik lan antidepresan.

Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5) Spambocoran

Jeneng Product Wêdakakêna Raw Flibanserin
Jeneng Kimia 1,3-Dihydro-1-[2-[4-[3-(trifluoromethyl)phenyl]-1-piperazinyl]ethyl]-2H-benzimidazol-2-one
Brand NAme Addyi
Kelas Narkoba Serotonin agonis lan antagonis multifunctional
CAS Number 167933-07-5
InChIKey PPRRDFIXUUSXRA-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C20H21F3N4O
Molekul Wwolung 390.41 g / mol
Monoisotopic Mass 390.167 g / mol
Katun Point 225 ° C
Boiling Point N / A
Biologi Half-Life ~ Jam 11
Werna Putih kanggo kuning
Skeabsahan DMSO: soluble10mg / mL, cetha
Storage Temperature 2-8 ° C
Wêdakakêna Raw Flibanserin Application Dikembangake kanggo ngobati kelainan kepinginan seksual hypoactive ing wanita

Wêdakakêna Raw Flibanserin (167933-07-5) Gambaran

Wêdakakên Flibanserin minangka obat pisanan sing disetujoni kanggo kelainan kepinginan seksual hypoactive (HSDD) ing wanita premenopausal dening FDA nalika wulan Agustus 2015. Iki asale dikembangake minangka obat antidepresan dening Boehringer Ingelheim, nanging nunjukake kekurangan khasiat ing trials lan terus dikembangake minangka obat kelainan seksual hypoactive dening Sprout Pharmaceuticals. Mekanisme aksi Flibanserin dianggep minangka afinitas tinggi kanggo reseptor 5-HTA1 lan 5-HTA2, sing nampilake aktivitas agonis ing 5-HTA1 lan antagonis ing 5-HTA2, sing ngasilake serotonin ing otak uga akibat ningkatake norepinefrin lan dopamin neurotransmitters.

Bubuk Flibanserin (167933-07-5) Mekanisme Tindakan

Mekanisme aksi Flibanserin dianggep minangka afinitas tinggi kanggo reseptor 5-HTA1 lan 5-HTA2, sing nampilake aktivitas agonis ing 5-HTA1 lan antagonis ing 5-HTA2, sing ngasilake serotonin ing otak uga akibat ningkatake norepinefrin lan dopamin neurotransmitters. Flibansetrin duweni afinitas dhuwur kanggo reseptor serotonin ing otak: tumindak minangka agonist ing 5-HT1A lan antagonis ing 5-HT2A. Ing vivo, flibanserin mbungkusake manawa kanggo reseptor 5-HT1A lan 5-HT2A. Nanging, ing tingkat sing luwih dhuwur ing otak 5-HT (yaiku, ing stres), flibanserin bisa manggoni reseptor 5-HT2A ing proporsi sing luwih dhuwur saka reseptor 5-HT (1A). Uga uga menehi antagonisasi reseptor D4 (dopamine) lan 5-HT2B lan 5-HTB2C. Tumindak ing reseptor neurotransmitter bisa nyumbang kanggo ngurangi tingkat serotonin lan ningkatake tingkat dopamin lan norepinefrin, kabeh bisa muter bagean ing proses ganjaran. Flibanserin didol ing sangisore jeneng dagang Addyi lan dituduhake kanggo perawatan wanita premenopausal kanthi angen-angen, kelainan keinginan seksual hypoactive umum (HSDD) sing ditondoi dening kepinginan seksual sing kurang sing nyebabake tekanan utawa kesulitan interpersonal.

Aplikasi bubuk Flibanserin (167933-07-5)

Wêdia flibanserin yaiku antagonis agonist 5-HT1A lan antagonis 5-HT2A sing dikembangake kanggo ngobati gangguan kepinginan seksual hypoactive ing wanita (1,2).

Disaranake bubuk Flibanserin (167933-07-5) Dosis

100 mg lisan saben dina ing wayah sore

Duration of therapy: Obat iki kudu dilereni sawise minggu 8 yen pasien ora nglaporake gejala perbaikan.

Komentar: Obat iki ora dituduhake kanggo nambah kinerja seksual, lan ora dituduhake kanggo perawatan ing wanita postmenopausal utawa ing wong.

Efek samping saka bubuk Flibanserin (167933-07-5)

Acara ala luwih umum ing antarane wanita sing njupuk bubuk flibanserin. Mayoritas acara sing ala yaiku entheng nganti moderat. Urip sing paling kerep dilapurake kalebu pusing, mual, rasa kesel, ngantuk, lan kesulitan turu.

Ngombé alkohol nalika bubuk flibanserin bisa nyebabake tekanan getih (tekanan darah rendah) sing nyebabake gejala sawise kacamata 2 saka anggur sing ana ing 17%).

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.