+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Wêdakakêna hidrafinil yaiku suplemen nootropik analog kuat saka Modafinil. Hydrafinil, uga dikenal ... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1570kg / sasi

Description

Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) video

Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Gambaran

Wêdakakêna Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) (1689-64-1) yaiku turunan fluorene alkohol. Ing isomer paling penting, fluoren-9-ol utawa 9-hydroxyfluorene, gugus hydroxy dumunung ing karbon sing ngubungake antarane rong dering bensin. Hydroxyfluorene bisa diowahi dadi fluorenone kanthi oksidasi. Iki minangka padhang werna putih krim ing suhu kamar.

Ing wektu sing padha, bubuk mentah Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) minangka agen promoting awake, counterering sleepiness lan inattention. Iku analog lan pro-obat modafinil (uga dikenal minangka Provigil) - senyawa sing digunakake dening pilot Airforce ing misi long kanggo tetep tangi lan tandha. Hydrafinil (aka 9-Fluorenol) uga novel nootropic eugeroic sing banget padha karo aksi Modafinil. Asline dikembangake minangka senyawa riset kanggo ningkatake wakefulness lan alertness. Amarga khasiat sing dilapurake minangka agen eugero, iki dadi populer ing kalangan panganggo nootropik majeng. Apike, panganggo laporan kurang efek stimulus saka Modafinil, nanging kemampuan luwih kanggo ningkatake kewaspadaan. Liyane kacarita keuntungan kalebu nambah attentional, motivasi tambah, ngedongkrak swara subtle, fungsi kognitif apik lan kemampuan kanggo sinau.

Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Spambocoran

Jeneng Product Powder Hydrafinil (9-Fluorenol)
Jeneng Kimia Hydroxyfluorene;

9-Fluorenol; Fluoren-9-ol; 9-Fluorenyl Alkohol; 9-Hydroxy-9H-fluorena; 9-Hydroxyfluorene;

Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Aromatik, Lingkungan, Narkoba SMART
CAS Number 1689-64-1
InChIKey AFMVESZOYKHDBJ-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C13H10O
Molekul Wwolung 182.222 g / mol
Monoisotopic Mass 182.22 g / mol
Katun Point 153-156 ° C
Titik nggodhok 275.62 ° C (rough estimate)
Biologi Half-Life Ora ana data sing kasedhiya
Werna Putih kanggo Off-Putih Solid
Skeabsahan Kloroform (Rada), Methanol (Rada)
Storage Temperature Kulkas
Hydrafinil (9-Fluorenol) Application Digunakake ing obat, produk kesehatan, pangan, minuman, kosmetik, reagen biologis lan kimia lan industri liyane.

Mentah Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Wêdakakêna Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) (1689-64-1) yaiku turunan fluorene alkohol. Ing isomer paling penting, fluoren-9-ol utawa 9-hydroxyfluorene, gugus hydroxy dumunung ing karbon sing ngubungake antarane rong cincin bensin. Hydroxyfluorene bisa diowahi dadi fluorenone kanthi oksidasi.

Ing wektu sing padha, bubuk mentah Raw Hydrafinil (9-Fluorenol) minangka agen promoting awake, counterering sleepiness lan inattention. Iku analog lan pro-obat modafinil (uga dikenal minangka Provigil) - senyawa sing digunakake dening pilot Airforce ing misi long kanggo tetep tangi lan tandha. Hydrafinil (aka 9-Fluorenol) uga novel nootropic eugeroic sing banget padha karo aksi Modafinil. Asline dikembangake minangka senyawa riset kanggo ningkatake wakefulness lan alertness. Amarga khasiat sing dilapurake minangka agen eugero, iki dadi populer ing kalangan panganggo nootropik majeng. Apike, panganggo laporan kurang efek stimulus saka Modafinil, nanging kemampuan luwih kanggo ningkatake kewaspadaan. Liyane kacarita keuntungan kalebu nambah attentional, motivasi tambah, ngedongkrak swara subtle, fungsi kognitif apik lan kemampuan kanggo sinau.

Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Mekanisme tindakan?

Mekanisme aksi sing tepat durung dingerteni. Nanging, sawetara mekanisme sing bisa diajukake. Kawitane, dipercaya manawa bubuk Hydrafinil (9-Fluorenol) minangka fungsi minangka inhibitor reuptake dopamine sing lemah, sing tegese nambahake tingkat neurotransmitter dopamin.

Kapindho, wis dihipotesisake yen Hydrafinil (9-Fluorenol) minangka antagonis reseptor serotonin 5-HT6. Reseptor 5-HT6 dumunung ing sistem saraf pusat (CNS) lan katon menawa blockage bisa mimpin kanggo pangembangan kinerja kognitif ing paradigma pembelajaran lan memori sing beda. Kajaba iku, serotonin lan sistemé pancen penting banget ing kontrol kognitif lan tindak tanduk. Mulane, sawetara owah-owahan sing nyenengake entheng dilapurake yen nggunakake Hydrafinil (9-Fluorenol) disebabake karo sistem iki.

Wuku of Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

  • Tambah alertness lan wakefulness
  • Ngurangi kesel lan kesel
  • Luwih konsentrasi
  • Energi terpendam mental
  • Produktivitas luwih dhuwur

Recommended Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1) Dosis

Ing kasus apa wae, tansah becik kanggo miwiti ing dosis sing paling cilik banjur mboko sithik tambah yen sampeyan wis kenal karo efeke. Dosis biasa saka pijet Hydrafinil yaiku 50 nganti 100 mg saben dina, dosis luwih apik ora liwat dosis iki.

Efek sisih of Hydrafinil (9-Fluorenol) bubuk (1689-64-1)

Efek samping saka wêdakakêna Hydrafinil bisa ditrapake. Iki kalebu sirah, lan dehidrasi. Keluhan mundhut saka napsu uga wis kacarita.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.