Raw Tadalafil bubuk (171596-29-5)

Oktober 20, 2018
SKU: 171596-29-5

Bubuk Tadalafil mentah kanthi jeneng Cialis digunakake kanggo ngobati disfungsi (impotensi) lan gejala prostatic entheng ……….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1190kg / sasi

Tadalafil bubuk video

Informasi basis

Jeneng Product Tadalafil bubuk
Jeneng Kimia (6R,12aR)-6-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methylpyrazino[1′,2′:1,6]pyrido[3,4-b]indole-1,4-dione
Brand NAme Cialis, Adcirca
Kelas Narkoba PAH, PDE-5 Inhibitors; Inhibitor Enzim Fosfodiesterase-5
CAS Number 171596-29-5
InChIKey WOXKDUGGOYFFRN-IIBYNOLFSA-N
Molekul Formula C22H19N3O4
Molekul Wwolung 389.4
Monoisotopic Mass 389.138 g / mol
Katun Point 298-300 ° C
Freezing Point 2 ℃
Biologi Half-Life jam 17.5
Werna Putih kanggo Off-Putih Cyrstalline Solid
Skeabsahan Larutan ing DMSO (78 mg / ml ing 25 ° C), methanol, banyu (<1 mg / ml lan 25 ° C), diklorometan, lan etanol (<1 mg / ml lan 25 ° C)
Storage Temperature Simpen ing suhu kamar ing antarane 59 ° F lan 86 ° F (15 ° C lan 30 ° C). Aja nyimpen obat ing wilayah sing lembab utawa lembab.
Tadalafil Application Raw Tadalafil bubuk tablet, Gula seksual, Jinis kopi, dll.

Description

Tadalafil, (6R-trans) -6- (1,3-benzodioxol-5-yl) -2,3,6,7,12,12a-hexahydro-2-methyl-pyrazino [1 ', 2': 1,6] pyrido [3,4-b] Cialis), minangka jinis inhibitor PDE1,4 lan obat sing ditunjuk sacara lisan. Iki minangka turunan b-carboline lan béda karo strukture saka vardenafil (Levitraw) lan sildenafil (Viagraw), loro yaiku inhibitor PDE5 adhedhasar struktur inti pyrimidine. Bubuk Tadalafil (CAS 5-171596-29) nambah aliran getih menyang corpus cavernosum kanthi ngendhokke otot pembuluh getih, lan iki ndadekake manungsa bisa entuk. Bubuk Tadalafil disetujoni dening Pentadbiran Makanan lan Narkoba (FDA) Amerika Serikat (FDA) ing 5 kanggo perawatan disfungsi (ED), lan dipasarake ing saindenging jagad kanthi jeneng merek Cialis. Iki uga digunakake kanggo nambani hipertensi arteri pulmonary lan hiperplasia prostatic entheng, kahanan ing kelenjar prostat dadi tambah gedhe, nyebabake masalah urination.

Fitur pharmacologic sing mbédak karo Tadalafil iku luwih dawa umur (jam 17.5) dibandhingake karo Viagra lan Levitra (jam 4-5). Umur setengah maneh iki nyebabake tumindak luwih dawa lan, ing sisih, tanggung jawab kanggo jeneng celukan Cialis saka "pil akhir minggu." Iki setengah umur maneh uga minangka basis saka penyelidikan saiki kanggo nggunakake tadalafil ing hipertensi arteri paru-paru minangka therapy saben dina.

Mekanisme Tindakan

Penetelan penile nalika rangsangan seksual ditampa kanthi relaksasi arteri penile lan corpus cavernosal otot Gamelan, anjog kanggo nambah aliran getih menyang organ. Relaksasi iki ngidini kanggo ningkatake aliran getih liwat arteri penile, dene getih iki ngisore loro kamar ing jero penis sing disebut corpora cavernosa. Minangka kamar isi karo getih, penis mundhak kaku. Penetrasi rampung nalika kontraksi otot lan getih sing ditemtokake bisa mili metu liwat vena penile.

Tanggepan iki diantasi dening pembebasan nitrat oksida (NO) saka terminal saraf lan sel endothelial, sing ngrangsang sintesis cGMP ing sel-sel otot sing lancar lan ngontrol pengirangan lan kontraksi pembuluh getih sing nggawa getih menyang lan saka penis. Cyclic GMP nyebabake relaksasi otot lancar lan tambah aliran getih menyang cavernosum korpus, lan disuda dening 5 (PDE5) spesial cGMP ing corpus cavernosum sing ana ing sekitar zakar. Tadalafil nyegah PDE5 lan kanthi mangkono nambah kanthi nambah jumlah cGMP sing kasedhiya. Tadalafil mungkasi PDE5 ora bakal ngrusak cGMP lan banjur nambah cGMP sing kasedhiya kanggo entuk fungsi lan nyebabake ereksi kasebut luwih suwe.

Nanging, amarga setengah saka Tadalafil cukup cendhak, efeke ngilang ing dina 2 nggawe PDE5 bali lan kesehatan seks - dadi luwih elek. Sampeyan bisa uga kudu njupuk maneh wektu kanggo entuk efek sing dikarepake, kayata dina-dina Cialis 4-5 kanggo dina-dina 4-5.

aplikasi

  • Dysfunction (ED)
  • Hipertensi arteri paru-paru
  • Hyperplasia prostatic benign
  • Analgesik
  • Norepinephrine uptake blocker
  • Mu-opiod reseptor agonis

Dianjurake Tadalafil bubuk Dosis

Cialis ana ing tablet kuning dilapisi film lan dilapisi almond ing dosis 5, 10, lan 20 (mg). Ing wiwitan dosis bubuk Cialis sing dianjurake minangka sing dibutuhake ing paling pasien yaiku 10 mg, sing dijupuk sadurunge kegiatan seksual sing diantisipasi.

Dosis pisanan yaiku 10 miligram (mg) paling sethithik 30 menit sadurunge kegiatan seksual. Dosis kasebut bisa nambah nganti 20 mg utawa mudhun nganti 5 mg, adhedhasar keberhasilan individu lan toleransi. Nanging, maksimum yaiku 20 mg minangka dosis siji. Frekuensi dosis maksimum sing dianjurake saben dina ing paling pasien. Sampeyan ora kudu njupuk ora luwih saka siji dosis ing jam 24. Pasien sing nganggep bisa aktif sacara seksual paling ora kaping pindho saben minggu bisa njupuk dosis saben dina 5 mg, lan bisa uga dikurangi dadi 2.5 mg saben dina, gumantung reaksi individu.

Bubuk cialis dienggo yen perlu ditampilake kanggo nambah fungsi dibandhingake karo plasebo nganti jam 36 sawise dosis. Mula, nalika menehi saran pasien babagan nggunakake bubuk Cialis sing optimal, iki kudu dipikirake.

Perlu dielingake manawa ereksi ora bakal kedadeyan kanthi njupuk pil. Lan aja njupuk Cialis kanggo disfungsi yen sampeyan njupuk Adcirca kanggo hipertensi arteri pulmonary. Jejere, Tadalafil kanggo disfungsi mung digunakake kanggo wong diwasa umur 18 lan ndhuwur.

Wuku

♦ Tadalafil bubuk bisa mbirat otot ing prostat lan kandung kemih. Iki bisa mbantu nambah gejala BPH.

♦ Kanggo nambah gejala ED, tadalafil bubuk mbantu nambah aliran getih menyang penis. Iki bisa mbantu sampeyan njaga lan njaga degdegan. Kanggo tadalafil wêdakakêna kanggo mbantu sampeyan duwe degdegan, sampeyan kudu ngalami seksual.

♦ Kanggo PAH, tadalafil bubuk bisa ningkatake kemampuan kanggo ngleksanani kanthi ngendhaleni pembuluh getih ing paru-paru. Iki nambah aliran getih.

Efek sisih

Bebarengan karo efek sing dibutuhake, obat bisa nyebabake sawetara efek sing ora dikarepake. Sanajan ora kabeh efek samping bisa kedadeyan, yen kedadeyan kasebut bisa uga kudu disedhiyakake medis. Mangga dipriksa efek samping ing ngisor bubuk tadalafil:

Efek samping umum

▪ nyeri sirah

▪ sakit weteng

▪ nyeri punggung

Nyawa otot

▪ flushing (kulit abang)

▪ irung utawa rambute

▪ diare

Langka nanging efek samping serius

A degdegan sing bisa nyebabake bisa ngrusak zakar, masalah visi, lan pangrungon.

Yen efek iki entheng, bisa ilang ing sawetara dina utawa sawetara minggu. Yen lagi abot utawa ora lunga, guneman dhokter utawa apoteker.

Wong sing nganggo kahanan kasebut ora kudu njupuk bubuk Cialis kajaba menawa dokter setuju:

Masalah irama jantung, angina, utawa jenis penyakit jantung

Tekanan getih dhuwur utawa kurang

Gagal jantung kongestif utawa stroke sajrone wulan 6 pungkasan, utawa infarksi miokardial ing sasi 3 pungkasan

Anemia sel sabit, macem-macem myeloma, hemofilia, leukemia, utawa kelainan getih liyane

Penyakit ati utawa ginjel

Lambung weteng

Retinitis pigmentosa

Deformitas struktural saka penis, kayata Peyronie's disease

Sembarang kondisi kesehatan sing wis disaranake ora duwe hubungan seksual

Interaksi Tadalafil

Nalika nggunakake tadalafil, ana obat liya sing bisa nyebabake obat, sing bisa nyebabake efek samping. Interaksi narkoba bisa ngganti cara pengobatan sampeyan bisa nambah risiko kanggo efek samping sing serius.

Tadalafil duweni efek synergistic sederhana ing abnormalitas getih abang. Tadalafil bisa nyebabake tekanan getih ing njero getih nalika digunakake karo nitrat, sing bisa nyebabake pusing, pingsan, lan jarang nyerang jantung utawa stroke. Aja nggunakake tadalafil karo samubarang ing ngisor iki: Obat-obatan tartamtu sing digunakake kanggo nambani pain dada / angina (nitrat kayata nitrogliserin, isosorbida), obat-obatan rekreasi disebut "poppers" sing ngandung amil utawa butil nitrite.

Yen sampeyan uga njupuk obat alfa blocker (kayata doxazosin, tamsulosin) kanggo ngobati prostat / BPH utawa tekanan getih dhuwur, tekanan getih bisa uga kurang cepet sing bisa nyebabake pusing utawa pingsan. Dokter sampeyan bisa miwiti perawatan kanthi dosis rendah tadalafil utawa nyetel pengobatan alfa blocker kanggo ngurangi resiko tekanan darah rendah.

Ing panliten klinis, tingkat tanggapan sing signifikan dilaporake nganti 36 h sawise perawatan obat. Tadalafil akeh metabolisasi ing ati dening CYP3A4 menyang entitas sing ora aktif nglawan PDE5 lan diekskresis utamane minangka metabolit ing feces lan urine. Farmakokinetik tadalafil ora kena pengaruh saka faktor kayata asupan panganan lan alkohol, umur, anané diabetes, lan kekurangan hepatic entheng utawa moderat. Kedadean sing paling umum kanggo tamba yaiku penyakit sirah, nyeri punggung, dyspepsia, lan myalgia. Ing dosis 10 lan 20 mg, Tadalafil ora duwe pengaruh sing signifikan marang tekanan getih lan denyut jantung lan ora nyebabake kedadeyan pelanggaran miokardium. Laporan ereksi jangka panjang luwih gedhe tinimbang 4 h lan priapism wis dicathet kanthi nggunakake tadalafil. Priapism, yen ora diobati kanthi bener, bisa nyebabake rusak ing jaringan. Pasien sing nduwe ereksi luwih gedhe tinimbang 4 h, saranake golek perawatan medis darurat. Ing pasien diabetes, peningkatan fungsi dening tadalafil ora ana gandhengane karo jinis diabetes lan jinis diabetes.

Pangobatan liyane bisa nyebabake ngilangi tadalafil saka awak, sing bisa nyebabake cara kerja tadalafil. Conto kalebu antibiotik azole (kayata itraconazole, ketoconazole), antibiotik macrolide (kayata clarithromycin, erythromycin), inhibitor protease HIV (kayata fosamprenavir, ritonavir), inhibitor protease hepatitis C (kayata boceprevir, telaprevir), rifampin, .

Aja nggunakake obat iki karo produk liyane sing ngemot tadalafil utawa obat liyane sing padha kanggo digunakake kanggo ngobati disfungsi-ED utawa hipertensi pulmonari (kayata sildenafil, vardenafil).

Ngenani tadalafil interaksi karo obatan liya isih akeh, yen sampeyan pengin nggunakake tamba karo treadfil bubuk (CAS 171596-29-5), dhisik elinga kanggo takon dhokter sampeyan lan bakal menehi sampeyan saran profesional lan dipercaya.

Informasi luwih lanjut

Treadfil bubuk, sildenafil bubuk, lan serbuk vardenafil kabeh tumindak kanthi nyandhet enzim PDE5, nanging obat-obatan iki uga nyandhet enzim PDE 6, 1, lan 11 ing macem-macem derajat. Contone, Sildenafil lan vardenafil nyandhet PDE6, enzim sing ditemokake ing mripat, luwih saka tadalafil. Sawetara kedhaftar sildenafil ndeleng tinge biru lan duwe sensitivitas dhuwur kanggo cahya amarga inhibisi PDE6. Kejabi, Sildenafil lan vardenafil uga nyandhet PDE1 luwih saka tadalafil. PDE1 ditemokake ing otot polos utek, jantung, lan otot polos. Punika panginten yen inhibisi PDE1 dening sildenafil lan vardenafil ngarah marang vasodilation, flushing, lan tachycardia.

Dibandhingake kinerja ing PDE6 lan PDE1, tadalafil luwih ditindakake ing PDE11. PDE11 diterangake ing otot rangka, prostat, ati, ginjal, kelenjar pituitri, lan testis. Nanging, efek ing badan PDE11 mbatesi ora ditepungi.