Woh Compound 7P (1890208-58-8)

Desember 29, 2018

Wêdakakêna 7p majemuk dikembangake minangka salah sawijining seri senyawa kanthi tujuwan ngenali tromboxane tumindak loro …… ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1145kg / sasi

Woh Compound 7P (1890208-58-8) video

 

Woh Compound 7P (1890208-58-8) Description

Pupuk senyawa 7P sing nyalurake neurite outgrowth neuron primer sing asalé saka hippocampus, korteks serebral, lan retina. ing model kéwan cedera syaraf optik, bubuk Raw Compound 7P dituduhake kanggo ngindhuksi akson positif jurang-43, nuduhake yen aktivitas in vitro neurite outgrowth bubuk Raw Compound 7P diterjemahake menyang stimulasi regenerasi akson ing optimasi vivo.further Wujude Compound Mentahan 7P lan elucidasi saka mekanisme kanthi menehi regenerasi akson ing vivo bakal nyedhiyani basis rasional kanggo upaya mangsa kanggo nambah strategi perawatan.

Mentah 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-metil fenil) sulfonil] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) asetatida (Senyawa 7P) wêdakakêna (1890208-58-8) Spambocoran

Jeneng Product 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-metil fenil)] sulfonil amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (Pupuk senyawa Mentah 7P)
Jeneng Kimia 2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-methyl phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide (bubuk Compound 7P Rawa)
Brand NAme Bubuk mentah 7P
Kelas Narkoba Obat Nootropik
CAS Number 1890208-58-8
InChIKey NAXWKPFXCOBXLE-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C22H23N3O5S
Molekul Wwolung 441.508g
Monoisotopic Mass 440g / mol
Titik lebur N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan  rada larut ing banyu lan ing etanol.
Storage Temperature  Simpen ing suhu kamar, kanthi nutup, supaya panas lan cahya kuwat.
Application • Ningkatake koordinasi
• Ngapikake swasana ati
• Mbantu perang nglawan kesel
• Nyegah oksidasi ing otak
• Nambani karusakan otak sing gegandhengan karo alkohol

 

Mentah Senyawa 7P bubuk (1890208-58-8) Description

Bubuk senyawa 7P (2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-methyl phenyl) sulfonyl] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) acetamide) sing ningkatake tuwuhing neurite saka neuron primer budaya sing asale saka hippocampus , korteks serebral, lan retina. ing model kewan sing ngalami cedera saraf optik, bubuk Compound 7P Raw ditampilake kanggo ngundhakake akson positif positif gap-43, nuduhake yen kegiyatan tuwuhing neurite in vitro bubuk Raw Compound 7P dadi stimulasi regenerasi akson ing vivo. optimasi luwih lanjut Wêdakakêna 7P Senyawa Raw lan elusidasi mekanisme sing ngasilake regenerasi akson ing vivo bakal menehi dhasar sing rasional kanggo upaya mbesuk kanggo nambah strategi perawatan.

Nggunakake senyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

Senyawa 7p (2 - [(2-methoxyphenyl) [(4-metil fenil) sulfonil] amino] -N- (4-methoxy-3-pyridinyl) asetatida nuduhake aktivitas paling dhuwur ing sel kanker serviks. Ing model xenograft tikus mandhiri ditudhuhake karo sel HeLa, 7p nuduhake inhibisi dosis-gumantung ing tumor pertumbuhan tumor. Pemeriksaan histopatologis saka jaringan tumor sing metu saka eksternal nunjukake yen 7p ningkatake struktur mikro kanthi cara gumantung dosis. Senyawa 7p uga nambah proporsi sel HeLa ing G0 / G1 lan S-phase lan sacara signifikan ngurangi saka G2 / M-phase. Efek 7p ing C-caspase-3, C-caspase-9, Bcl-2 lan Bax expression ing sel HeLa uga ditemtokake.

Tubulin polimerisasi assay, studi immunofluorescence, analisa siklus sel lan pengujian tubulin-binding sing kompetitif banget mbuktekaken yen 7p minangka inhibitor situs colchicine inhibitor tubulin.

Wuku of Senyawa 7P bubuk (1890208-58-8)

Senyawa 7p dipromosikake regenerasi saka optik sing ditumpangi

Ndandani saraf kepala karusakan

Recommended Senyawa 7P bubuk (1890208-58-8) Dosis

Senyawa 7p nuduhaké 100% inhibisi parasitemia ing dina 4 ing pirang-pirang dosis (100, 50, lan 25 mg / kg) sing diwenehake kanggo patang dina sabanjuré, ananging ing 100 mg / kg, kabeh tikus isih bisa disimpen lan ing 50 mg / kg, telung lima tikus slamet lan rong tikus diobati, lan ing 25 mg / kg, ora ana tikus slamet