Raw Unifiram powder (272786-64-8)

Desember 28, 2018
SKU: 272786-64-8

Wêdakakêna Raw Unifiram (DM-232) minangka nootropic kaya amphetine AMPAkine kanthi efek antiamnesik lan kognisi-nambah ing ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1180kg / sasi

Bubuk Raw Unifiram (272786-64-8)

Raw Unifiram powder (272786-64-8) Description

Wit mentah Raw Unifiram, uga dikenal minangka DM-232, minangka obat nootropic sing relatif anyar. Strukturé kaya ampakine, lan adoh banget karo bubuk SRaw Unifiram. Wêdakakêna Raw Unifiram minangka salah sawijining suplemen otak sing paling kuat, lan duweni efek antiamnesik lan liyane ing studi kéwan kanthi potènsi sèwu kali luwih dhuwur tinimbang piracetam. Wêdakakêna Raw Unifiram dituduhake kanggo nyuda durasi hipnosis sing diakibatake dening pentobarbital, tanpa ngrusak koordinasi motor. Wêdakakêna Raw Unifiram iku modulator reseptor AMPA allosterika positif.

Raw Unifiram powder (272786-64-8) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah Unikiram
Jeneng Kimia DM-232, CHEMBL140717, CTK0J2726, DTXSID00432024, AKOS017975218,2-[(4-Fluorophenyl)sulfonyl]hexahydropyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one;(8aR)-2-[(4-fluorophenyl)sulfonyl]hexahydropyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one;Pyrrolo[1,2-a]pyrazin-6(2H)-one, 2-[(4-fluorophenyl)sulfonyl]hexahydro-
Brand NAme Ora ana data sing kasedhiya
Kelas Narkoba Nootropics
CAS Number 272786-64-8
InChIKey SNRTZFZAFBIBJP-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C13H15FN2O3S
Molekul Wwolung 298.3332032
Monoisotopic Mass 298.079 g / mol
Katun Point Ora ana data sing kasedhiya
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 4-6
Werna Murni Putih
Skeabsahan Larut banyu
Storage Temperature TEMPERATURE ROOM
Bubuk mentah Unikiram Application Alzheimer Dementia, Perawatan Kognisi Gangguan, Perawatan NEUROLOGIC OBAT

Mentah Unifiram bubuk (272786-64-8)

Wit mentah Raw Unifiram, uga dikenal minangka DM-232, minangka obat nootropic sing relatif anyar. Strukturé kaya ampakine, lan adoh banget karo bubuk SRaw Unifiram. Wêdakakêna Raw Unifiram minangka salah sawijining suplemen otak sing paling kuat, lan duweni efek antiamnesik lan liyane ing studi kéwan kanthi potènsi sèwu kali luwih dhuwur tinimbang piracetam. Wêdakakêna Raw Unifiram dituduhake kanggo nyuda durasi hipnosis sing diakibatake dening pentobarbital, tanpa ngrusak koordinasi motor. Wêdakakêna Raw Unifiram iku modulator reseptor AMPA allosterika positif.

Unifiram bubuk (272786-64-8) Mekanisme tindakan?

Unifiram minangka modulator allosterik positif saka reseptor AMPA. Minangka Ampakine, pangaruh glutamat Unifiram ing otak nyebabake transmisi sinapsis sing luwih apik antarane neuron.

Unifiram uga ngrangsang produksi acetylcholine nggawe mekanisme aksi sing meh padha karo Noopept, Pramiraceta, Oxiracetam lan nootropik racetam liyane.

Ora ana panaliten tumuju marang Unifiram tinimbang pasangan Sunifiram, nanging loro-lorone bahan kimia iki raket banget lan dipercaya bisa digarap kanthi cara sing meh padha.

Wuku of Unifiram bubuk (272786-64-8)

Kaya Racetams, Unifiram dipercaya bisa nambah pembelajaran, memori, konsentrasi, energi mental lan kognisi dhasar.

Recommended Unifiram bubuk (272786-64-8) Dosis

Wong sing pengin nggunakake bubuk unifiram kudu diwiwiti dosis cilik nalika nyinaoni efek sing diduweni dening Unifiram ing awak. Dosis kasebut bisa ditambah kaya awak bakal digunakake. Sampeyan bisa miwiti ing 5 miligram dosis saben dina.

Efek sisih of Unifiram bubuk (272786-64-8)

Ing sawetara kasus, tingkat beat beat jantung wis kacarita. Iki bisa nyebabake tekanan getih dhuwur. Nalika dosis bubuk unifiram mriyang dhuwur, dizziness lan headaches uga bisa dialami. Kanggo kasus liyane, gerakan konstipasi lan ora tetep ora bisa didaftar. Supaya adoh, ora ana contradictions babagan Unifiram lan tambahan utawa obat-obatan liyane.