Wit Cetilistat mentah (282526-98-1)

Oktober 30, 2018
SKU: 282526-98-1
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Werna cetilistat yaiku inhibitor novel lipase pankreas sing dikembangake dening Alizyme kanggo perawatan obesitas lan morbiditas sing gegayutan ... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1410kg / sasi

Bubuk Raw Cetilistat (282526-98-1) video

Wit Cetilistat Raw (282526-98-1) Gambaran

Wêdakakêna Raw Cetilistat yaiku inhibitor lipase pankreas novel sing dikembangake dening Alizyme kanggo ngobati obesitas lan diabetes lan penyakit liyane. Tumindak kanthi cara inhibiting lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Ngalangi lemak (trigliserida) ing panganan sing ora bisa dikombinasi lan diowahi dadi asam lemak bebas sing bisa diserap dening awak. Wêdakakêna Raw Cetilistat sacara suda ngurangi bobot lan luwih bisa ditoleransi tinimbang orlistat.

Spesifikasi bubuk Raw Cetilistat (282526-98-1)

Jeneng Product Wêdakakêna Cetilistat
Jeneng Kimia Wit Cetilistat mentah (Alt-962); Xinliorlistat; Raw Cetilistat bubuk (282526-98-1)
Brand NAme Cametor utawa Oblean
Kelas Narkoba Pengobatan anti-obesitas
CAS Number 282526-98-1
InChIKey MVCQKIKWYUURMU-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C25H39NO3
Molekul Wwolung 401.58
Monoisotopic Mass 401.293 g / mol
Katun Point 72.0 nganti 76.0 ° C
Freezing Point 74 ° C
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Crystal putih-putih
Skeabsahan Larut ing DMSO, ora ing banyu
Storage Temperature -20 ° C
Application Gunakake kanggo ngobati obesitas karo komplikasi

Wit Cetilistat mentah (282526-98-1)

Cetilistat, uga dikenal minangka ATL-962, iku sawijining inhibitor novel lipase pankreas sing dikembangake dening Alizyme kanggo ngobati obesitas lan koordinasi, kayata diabetes tipe 2. Tumindak sajrone obat kaya asma obat (Xenical) luwih lawas kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim kasebut, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diendhep lan diekskripsikake tanpa dicerna. Obat iki kudu dijupuk bebarengan karo diet kurang lemak sing sehat lan ngleksanani kanggo ngasilake asil sing paling apik.

Ing trials manungsa, bubuk cetilistat dituduhake kanggo ngasilake bobot sing padha karo orlistat, nanging uga ngasilake efek samping kayata berminyak, bangkekan, inkontinensia fecal, pergerakan usus, lan kembung. Mesthi wae yen pancegahan sing padha bakal digunakake sajrone nyerep vitamine sing larut lemak lan nutrisi lemak sing bisa larut lemak bisa dicegah, sing mbutuhake tambahan vitamin sing bisa digunakake kanggo nyegah cacat.

Cetilistat powedr disetujui dening Pharmaceuticals Medical Devices Agency of Japan (PMDA) ing September 20, 2013. Iki dikembangake dening Norgine lan Takeda, banjur dipasarake minangka Oblean® dening Takeda ing Jepang.

Cetilistat bubuk (282526-98-1) Mekanisme Tindakan

Wêdakakêna Cetilistat yaiku wêdakakêna bobot nganggo kombinasi kalori rendah. Cetilistat yaiku inhibitor lipase ing gastrointestinal, amarga bisa mbungkus lemak sing gedhé kanggo dicerna lan diserap menyang awak. Wêdakakêna bobot wêdakakêna diklasifikasikake minangka inhibitor lipase lan kerjane kanthi langsung ing sistem pencernaan ing endi ngalangi tumindak enzim lipolitik sing disebut lipase. Ligase iki yaiku sing digunakake dening awak kanggo nyeret lemak kasebut. Nanging, nalika obat kasebut ditindakake ing sajroning panambangan, kasebut ngubungake lipase, saengga bisa nyegah lemak kasebut. Lemak sing ora dihidrolisis bakal diekskripsikake ing endhog, sing ningkatake ekskresi lemak fecal lan nyerepake panyerapan lemak. Nalika dipigunakaké bebarengan karo diet kalori sing kurang, bisa mbiyantu ningkatake mundhut bobot lan supaya luwih gampang kanggo pasien sing duwe bobot entheng kanggo mbentuk maneh, saingga ningkatake kemungkinan mundhut bobot. Cara sing dipigunakaké padha karo serbuk orlistat lawas kanthi nyegah lipase pankreas.

Wuku saka bubuk Cetilistat (282526-98-1)

▪ Pengobatan obesitas

▪ Pengurangan bobot awak

▪ Pengobatan diabetes

▪ Uga dianggep dibandhingake karo obatan liyane

Disaranake bubuk Cetilistat (282526-98-1) Dosis

Wêdakakêna cetilistat kasedhiya minangka tablet kanggo panggunaan lisan, ngemot 120 mg saka Cetilistat gratis. Dosis sing disaranake yaiku 120 mg kaping telu saben dina sawise saben meal. Obat kasebut dijupuk kanthi jajanan kanggo njaga supaya bisa dianggo nalika panganan dicerna, supaya panyerapan lemak saka diet bisa dikurangi kanthi efektif.

Efek sisih saka bubuk Cetilistat (282526-98-1)

Pasien ngobati obesitas karo bubuk Cetilistat bisa nandhang efek samping. Sampeyan kudu ngandhani dokter sampeyan yen kedadeyan kasebut. Ana sawetara efek samping kanggo referensi:

Lemak ing dhingklik

Cramp abdomen

Flatus kanthi discharge

Menyang lenga

Penyumbat mellet

Flatulence

Lara weteng

Diare

Lembar bangkekan

Rontok hidung

Sering ngombe

Pain ing weteng

Mual utawa muntah

Pening

Mangkok Kering

Kurang ajar

Denyut jantung tidak teratur

Tukang nyuda utawa kelemahan sing ora biasa

Senajan reaksi sing umume dianggep luwih umum, efek samping serius bisa uga dumadi. Konsultasi karo dokter kasebut kanthi teliti, supaya iki kedadeyan.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.