Wêdakakêna Cetilistat Mentah (282526-98-1)

Oktober 30, 2018
SKU: 282526-98-1

Wêdakakêna Cetilistat minangka penghambat novel lipase pankreas sing dikembangake dening Alizyme kanggo perawatan obesitas lan co-morbidities sing gegandhengan ...


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1410kg / sasi

Wêdakakêna Cetilistat Mentah (282526-98-1) video

 

Wêdakakêna Cetilistat Mentah (282526-98-1) Katrangan

Wêdakakêna Cetilistat mentah minangka penghambat lipase pankreas anyar sing digawe dening Alizyme kanggo perawatan obesitas lan diabetes lan penyakit liyane. Tumindak kasebut kanthi nyandhet lipase pankreas, enzim sing ngilangi trigliserida ing usus. Ngindhari lemak (trigliserida) ing panganan supaya ora di metabolisme lan diowahi dadi asam lemak bebas sing bisa digunakke awak. Wêdakakêna Cetilistat mentah nyuda bobot bobot lan luwih sabar tinimbang orlistat.

 

Bubuk Cetilistat Mentah (282526-98-1) Spesifikasi

Jeneng Product Wêdakakêna Cetilistat
Jeneng Kimia Wit Cetilistat mentah (Alt-962); Xinliorlistat; Raw Cetilistat bubuk (282526-98-1)
Brand NAme Cametor utawa Oblean
Kelas Narkoba Pengobatan anti-obesitas
CAS Number 282526-98-1
InChIKey MVCQKIKWYUURMU-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C25H39NO3
Molekul Wwolung 401.58
Monoisotopic Mass 401.293 g / mol
Katun Point  72.0 nganti 76.0 ° C
Freezing Point 74 ° C
Biologi Half-Life Ora ana wektu sing kasedhiya
Werna Kristal putih
Skeabsahan  Larut ing DMSO, ora ing banyu
Storage Temperature  -20 ° C
Application Gunakake kanggo ngobati obesitas karo komplikasi

 

Wit Cetilistat mentah (282526-98-1)

Cetilistat, uga dikenal minangka ATL-962, iku sawijining inhibitor novel lipase pankreas sing dikembangake dening Alizyme kanggo ngobati obesitas lan koordinasi, kayata diabetes tipe 2. Tumindak sajrone obat kaya asma obat (Xenical) luwih lawas kanthi nyegah lipase pankreas, sawijining enzim sing ngeculake trigliserida ing usus. Tanpa enzim kasebut, trigliserida saka diet dicegah saka dihidrolisis dadi asam lemak bebas sing bisa diendhep lan diekskripsikake tanpa dicerna. Obat iki kudu dijupuk bebarengan karo diet kurang lemak sing sehat lan ngleksanani kanggo ngasilake asil sing paling apik.

Ing trials manungsa, bubuk cetilistat dituduhake kanggo ngasilake bobot sing padha karo orlistat, nanging uga ngasilake efek samping kayata berminyak, bangkekan, inkontinensia fecal, pergerakan usus, lan kembung. Mesthi wae yen pancegahan sing padha bakal digunakake sajrone nyerep vitamine sing larut lemak lan nutrisi lemak sing bisa larut lemak bisa dicegah, sing mbutuhake tambahan vitamin sing bisa digunakake kanggo nyegah cacat.

Cetilistat powedr disetujui dening Pharmaceuticals Medical Devices Agency of Japan (PMDA) ing September 20, 2013. Iki dikembangake dening Norgine lan Takeda, banjur dipasarake minangka Oblean® dening Takeda ing Jepang.

Cetilistat bubuk (282526-98-1) Mekanisme Tindakan

Wêdakakêna Cetilistat yaiku wêdakakêna bobot nganggo kombinasi kalori rendah. Cetilistat yaiku inhibitor lipase ing gastrointestinal, amarga bisa mbungkus lemak sing gedhé kanggo dicerna lan diserap menyang awak. Wêdakakêna bobot wêdakakêna diklasifikasikake minangka inhibitor lipase lan kerjane kanthi langsung ing sistem pencernaan ing endi ngalangi tumindak enzim lipolitik sing disebut lipase. Ligase iki yaiku sing digunakake dening awak kanggo nyeret lemak kasebut. Nanging, nalika obat kasebut ditindakake ing sajroning panambangan, kasebut ngubungake lipase, saengga bisa nyegah lemak kasebut. Lemak sing ora dihidrolisis bakal diekskripsikake ing endhog, sing ningkatake ekskresi lemak fecal lan nyerepake panyerapan lemak. Nalika dipigunakaké bebarengan karo diet kalori sing kurang, bisa mbiyantu ningkatake mundhut bobot lan supaya luwih gampang kanggo pasien sing duwe bobot entheng kanggo mbentuk maneh, saingga ningkatake kemungkinan mundhut bobot. Cara sing dipigunakaké padha karo serbuk orlistat lawas kanthi nyegah lipase pankreas.

Wuku saka bubuk Cetilistat (282526-98-1)

▪ Perawatan obesitas

▪ Ngurangi bobot awak

▪ Pangobatan diabetes

▪ Toleransi banget dibandhingake karo obatan liyane

Disaranake bubuk Cetilistat (282526-98-1) Dosis

Wêdakakêna cetilistat kasedhiya minangka tablet kanggo panggunaan lisan, ngemot 120 mg saka Cetilistat gratis. Dosis sing disaranake yaiku 120 mg kaping telu saben dina sawise saben meal. Obat kasebut dijupuk kanthi jajanan kanggo njaga supaya bisa dianggo nalika panganan dicerna, supaya panyerapan lemak saka diet bisa dikurangi kanthi efektif.

Efek sisih saka bubuk Cetilistat (282526-98-1)

Pasien sing ngalami perawatan obesitas karo bubuk Cetilistat bisa ngalami efek samping. Sampeyan kudu ngandhani dokter yen kedadeyan kasebut. Ana sawetara efek samping kanggo referensi:

 Lemak ing dhingklik

 Cramp abdomen

 Flatus kanthi discharge

 Menyang lenga

 Penyumbat mellet

 Flatulence

 Lara weteng

 Diare

 Lembar bangkekan

 Rontok hidung

 Sering ngombe

 Pain ing weteng

 Mual utawa muntah

 Pening

 Mangkok Kering

 Mbusak

 Denyut jantung tidak teratur

 Tukang nyuda utawa kelemahan sing ora biasa

Senajan reaksi sing umume dianggep luwih umum, efek samping serius bisa uga dumadi. Konsultasi karo dokter kasebut kanthi teliti, supaya iki kedadeyan.