+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Ragi 2-Amino-5-methylhexane (28292-43-5)

Amino-5-methylhexane yaiku amine alifatik sing digunakake kanggo nyiapake pirimidina lan siklis sikil .......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1210kg / sasi

Description

Raw 2-Amino-5-methylhexane powder (28292-43-5) video

Spesifikasi bubuk mentah 2-Amino-5-methylhexane (28292-43-5)

Jeneng Product Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane
Jeneng Kimia (±) -Raw 2-Amino-5-methylhexane bubuk; 1,4-Dimethylpentylamine; 5-Methyl-2-hexylamine; NSC 73708; dl-Raw 2-Amino-5-methylhexane powder;
Brand NAme Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane
Kelas Narkoba Aliphatika, Amines, Intermediates,
CAS Number 28292-43-5
InChIKey IZCBXLKODYZSDJ-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C7H17N
Molekul Wwolung 115.22 g / mol
Monoisotopic Mass 115.136 g / mol
Katun Point -19 ° C (perkiraan
Nggodhok Point 128-129 ° C (cahya)
Biologi Half-Life N / A
Werna Minyak tanpa warna
Skeabsahan Kloroform (Rada), Methanol (Rada)
Storage Temperature Kulkas, Ing Atmosfer Inert
Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane Application Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane yaiku amine alifatik sing dipigunakaké sajrone nyiapake pirimidina lan senyawa-senyawa sing didhasarake nitrogèn sikil kanthi nggunakake antiparasitika dadi inhibitor saluran kalsium.

Raw 2-Amino-5-methylhexane powder (28292-43-5) Gambaran

2-Amino-5-methylhexane minangka amine alifatik sing dipigunakaké kanggo nyiapake pirimidina lan senyawa sing didhasaraké nitrogen siklik sing digunakake wiwit saka antiparasitika dadi inhibitor saluran kalsium.

Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane yaiku amine alifatik sing dipigunakaké sajrone nyiapake pirimidina lan senyawa-senyawa sing didhasarake nitrogèn sikil kanthi nggunakake antiparasitika dadi inhibitor saluran kalsium. Wêdakakêna 2-Amino-5-methylhexane arupa turunan saka minyak geranium sing mirip utamané bahan kimia awak. Iku mbebasake kemampuan stimulus CNS sing kuat, kanggo ningkatake energi, kejelasan mental, lan kinerja fisik. 1,3-dimethylamylamine uga ngasilake dalan sing padha karo ep nyebabake peningkatan cAMP (utamane kimia sing nyebabake pelepasan lemak lan nyedhiyakake panetapan napsu kuat lan tumindak termogenik).

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.