Lactoperoxidase (9003-99-0)

Maret 11, 2020
SKU: 28292-43-5
5.00 kejaba 5 adhedhasar 1 HFS customer

Lactoperoxidase minangka enzim sing ditemokake alami ing susu sing dikenal duwe sifat antioksidan lan antioksidan ……….


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum

Video Lactoperoxidase (9003-99-0)

Lactoperoxidase (9003-99-0) Spambocoran

Jeneng Product Lactoperoxidase (9003-99-0)
Jeneng Kimia Peroksida; LPO
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 9003-99-0
InChIKey N / A
Molekul Formula N / A
Molekul Wwolung 78 kDa
Monoisotopic Mass N / A
Titik nggodhok N / A
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life N / A
Werna abang-coklat
Skeabsahan H2O: larut
Storage Temperature Bubuk Lyophilisized bisa disimpen ing -20 ° C. Kasedhiya 12 wulan ing -20 ° C.
Application N / A

Ringkesan Lactoperoxidase (9003-99-0)

Lactoperoxidase minangka enzim sing ditemokake alami ing susu sing dikenal duwe sifat antimikrobial lan antioksidan. Miturut riset sing diterbitake ing Jurnal Applied Microbiology, nduweni sipat antibakteri sing bisa migunani kanggo kulit lan bisa ngilangi bakteri sing nyebabake kukul. Lactoperoxidase uga minangka komponen penting ing kombinasi bahan (LPO, glukosa, glukosa oxidase (GO), yodium lan thiocyanate) digunakake kanggo nyegah ragi, jamur, virus lan bakteri tuwuh saka kosmetik lan produk kecantikan liyane (Sumber).

apa Lactoperoxidase ?

Lactoperoxidase minangka glikoprotein kanthi kegiyatan anti mikroba, digunakake minangka bahan stabil kanggo mbantu nambah stabilitas formulasi lan rak produk. Iki alami kedadeyan ing susu.

Panaliten ilmiah nyatakake yen Lactoperoxidase, enzim alami sing ana ing susu mentah, catalyses reaksi kimia thiocyanate, sing uga ditemokake ing susu, ing ngarsane hidrogen peroksida. Senyawa sing diasilake duweni efek bakteri kanggo sebagian bakteri lan bisa uga kalebu efek bakteri ing sawetara bakteri, kayata Escherichia coli.

Sistem Lactoperoxidase (LP-s) minangka salah sawijining kulawarga sing tuwuh ing biostatics sing bisa duwe efek sing migunani ing pangolahan susu kanthi ngluwihi gesang beting lan nambah kualitas susu sing diklumpukake utawa dilestarekake.

Ing taun 2005, FAO lan WHO nganakake rapat teknis babagan keuntungan lan risiko potensial saka LP-s pengawetan susu mentah, supaya menehi saran ilmiah kanggo Codex Alimentarius.

Karya iki uga nanggapi keprihatinan negara anggota babagan panggunaan LP-s, mligine pedoman Codex saiki, sing mbatesi aplikasi LP-s pengawetan susu mentah kanggo susu lan produk susu sing ora bakal didagang internasional.

Efek samping Lactoperoxidase

Ora ana efek sisih ala saka panggunaan produk sing ngemot Lactoperoxidase ing konsentrasi normal.

Bubuk Lactoperoxidase Efesus lan aplikasi

Lactoperoxidase minangka agen antimikrobial sing efektif. Akibate, aplikasi bubuk lactoperoxidase ditemokake ing solusi panganan, kosmetik, lan ophthalmic. Salajengipun, lactoperoxidase nemokake aplikasi ing perawatan gigi lan luka. Pungkasane lactoperoxidase bisa uga nemokake aplikasi minangka agen anti-tumor lan anti virus.

biasa produk

Lactoperoxidase minangka agen antimikrobial sing efektif lan digunakake minangka agen antibakteri ing nyuda mikroflora bakteri ing susu lan produk susu. Aktivasi sistem laktoperoxidase kanthi tambahan hidrogen peroksida lan thiocyanate ngluwihi gesang rak susu mentah. Cukup tahan panas lan digunakake minangka indikasi overpasteurization susu.

Perawatan lisan

Sistem lactoperoxidase diklaim cocog kanggo perawatan gingivitis lan paradentosis. Lactoperoxidase wis digunakake ing odol utawa cangkem kanggo nyuda bakteri lisan lan mulane asam sing diasilake bakteri kasebut.

Cosmetics

Kombinasi lactoperoxidase, glukosa, oksidasi glukosa (ALLAH), iodida lan thiocyanate diklaim efektif ing pengawetan kosmetik.

Infeksi kanker lan virus

Conjugates antioksida glukosa oksidase lan lactoperoxidase ditemokake efektif mateni sel tumor ing vitro. Kajaba iku, makrofag sing kapapar lactoperoxidase dirangsang kanggo mateni sel kanker.

Hipothiocyanite sing diasilake peroxidase nyegah virus herpes simplex lan virus immunodeficiency manungsa.

reference:

  • Pentinge Sistem Lactoperoxidase ing Kesehatan Lisan: Aplikasi lan Efisiensi ing Produk Kesehatan Lisan. Magacz M, Kędziora K, Sapa J, Krzyściak W. Int J Mol Sci. 2019 Mar 21
  • Khasiat antibakteri saka cangkeme cangkeme busa lan kemampuan kanggo mbusak biofilisma. Jones SB, West NX, Nesmiyanov PP, Krylov SE, Klechkovskaya VV, Arkharova NA, Zakirova SA. Bukak BDJ. 2018 Sep 27;
  • Kesahihan Clinical odol berbasis enzim. Percobaan klinis kontrol kaping pindho. Llena C, Oteo C, Oteo J, Amengual J, Forner L. J Dent. 2016 Jan
  • Perawatan lisan bisa nyuda radhang paru-paru ing pasien sing disiram saka tabung: sinau awal. Maeda K, Akagi J.Dysphagia. 2014 Oct; 29

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.