+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

alpha-GPC (L-Alpha glycerylphosphorylcholine, alfoscerate choline) yaiku ......


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1460kg / sasi

Description

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) video

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

L-Alpha glycerylphosphorylcholine (alpha-GPC, alfoscerate kolin) iku senyawa kolin alam sing ditemokake ing otak. Iku uga prekursor acetylcholine parasympathomimetic sing uga duwe potensial kanggo perawatan penyakit Alzheimer lan demensia liyane.

Bungkus Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) kanthi cepet nyebar kolin menyang otak tengen barrier otak lan minangka prekursor biosintetik saka asetilkolin. Iki minangka obat non-resep ing akèh negara.

Ing Eropah alpha-GPC minangka obat resep kanggo perawatan penyakit Alzheimer. Ing Amerika Serikat alpha-GPC mung kasedhiya minangka suplemen pemakanan, biasane ing produk sing dipromosekake kanggo ngapikake memori. Utawa liyane kanggo alpha-GPC kalebu perawatan saka macem-macem demensia, stroke, lan "mini stroke" (serangan iskemia transien, TIA ).

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) Spambocoran

Jeneng Product Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk
Jeneng Kimia Choline Alfoscerate; Alpha GPC; L-Alpha glycerylphosphorylcholine; Choline glycerophosphate
Brand NAme Ora ana wektu sing kasedhiya
Kelas Narkoba parasympathomimetic acetylcholine
CAS Number 28319-77-9
InChIKey SUHOQUVVVLNYQR-QMMMGPOBSA-N
Molekul Formula C8H20NO6P
Molekul Wwolung 257.223 g / mol
Monoisotopic Mass 257.103 g / mol
Katun Point 142.5 ° C
pembekuan Point Ora ana wektu sing kasedhiya
Biologi Half-Life Umur setengah GPC Alpha kira-kira jam 4-6 nanging dikatakake ing pucuk ing jam 1-2 konsumsi
Werna Bungkus padhet
Skeabsahan Larut ing DMSO
Storage Temperature 0 - 4 ° C kanggo jangka pendek (dina kanggo minggu), utawa -20 ° C kanggo jangka panjang (sasi).
Application Choline Alfoscerate digunakake ing perawatan Alzheimer's Disease lan demensia liyane.

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) Gambaran

Alpha GPC minangka jeneng umum kanggo glikolfosfonilkolin L-Alpha, nootropic cholinergic sing ana ing alamiah nanging bisa uga dijupuk minangka tambahan. Alpha bubuk GPC paling misuwur kanthi cepet lan anduweni ngirimake kolin menyang otak kanggo nyiptakake asetilkolin neurotransmitter ningkatake kognisi.

Nduwe manfaat kuat kanggo otak lan awak lan bisa ningkatake fungsi kognitif, ningkatake kesehatan sel, lan njaga kaseimbangan neurokimia penting ing otak.

Alpha-GPC kanthi cepet nyebar kolin menyang otak tengen barrier otak lan minangka prekursor biosintetik saka asetilkolin. Iki minangka obat non-resep ing akèh negara. FDA nemtokake yen mangan ora luwih saka 196.2 / wong / dina dianggep GRAS. Ing sawetara negara Eropah, diatur minangka obat resep lan digunakake kanggo perawatan penyakit Alzheimer.

Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9) Mekanisme Tindakan?

Alpha-GPC ndhukung kabeh sistem saraf kanthi ningkatake asetilkolinin lan aktivitas cholinergic. Uga uga ngunggahake level utamane utomo sing bisa ditrapake utamane:

GABA

Dopamin

Serotonin

Inositol fosfat

Plus, kaya sing kasebut, bisa uga ningkatake tingkat hormon pertumbuhan.

Wuku saka Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

  • Nambah Memory lan Enhanced Cognition
  • Neuroprotectant
  • Nggawe Stroke Recovery
  • Ningkatake Kinerja Atletik, Kuat lan Luwih cepet Post-Workout Recovery
  • Bisa Ngganti Eyesight
  • May Protect Against Radiation

Dianjurake bubuk Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) (28319-77-9) Dosis

Alpha GPC kira-kira 40% choline dening bobot. Dadi, 1,000 mg saka serbuk Alpha GPC nyedhiyakake kira-kira 400 mg saka kolin.

Alpha GPC disaranake dosis kanggo manfaat kognitif yaiku 250-1,200 mg saben dina. Punika risak saka regimen pènget:

Penyakit Alzheimer lan dimensia: 400 mg, 3X saben dina kanggo 6 - 12 sasi.

Recovery stroke: 1,000 mg saben dina kanggo 1 sasi (minangka suntikan).

400 mg oral, 3X saben dina kanggo 5 sasi sawise

Performa atletik: 250 mg saben dina kanggo 1 minggu [11]

600 mg saben dina kanggo 1 - 6 dina.

Eyesight: 400 mg, 2X saben dina kanggo 2 sasi.

Miturut bukti anekdotal, dosis kanggo efek nootropik antara 400 nganti 1,200 mg / dinten. Sampeyan bisa uga pengin miwiti ing mburi ngisor lan nlacak respon sampeyan.

Efek sisih saka Raw Alpha GPC (Choline Alfoscerate) bubuk (28319-77-9)

Wêdakakêna Alpha-GPC aman ing kabeh uji klinis. Ing bagian cilik saka pasien, nimbulaké efek sisih entheng kayata:

heartburn

Mual

Irritability

Sakit Kepala

Ing panlitene safety ing asu lan tikus, megadoses (nganti 3,000 mg / kg) mung rada nyuda aktivitas kéwan. Para panaliti nyimpulake yen konsumsi alpha-GCP 26 mg / kg (saben dina 150 saben dina kanggo wong diwasa) ora duwe risiko kesehatan.

Amarga kurang data safety, bocah-bocah lan wanita ngandhut bisa uga pengin ngatasi alfa-GPC.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.