+ 86 (1360) 2568149 info@phcoker.com

Wêdakakêna garam natrium mentah (30123-17-2)

Wêdakakêna uyah sodium Tianeptine iku senyawa trisiklik, yaiku fasilitator selektif 5-HT (serotonin; sc-201146) ing vitro ....


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1290kg / sasi

Description

Wêdakakêna uyah natrium mentah (30123-17-2) video

Spesifikasi bubuk sodium salt mentah (30123-17-2)

Jeneng Product Wêdakakêna uyah natrium Wit
Jeneng Kimia Sodium sakaeptine; Asam natrium Tianeptin; 30123-17-2; Stablon; LIYANE
Brand NAme N / A
Kelas Narkoba N / A
CAS Number 30123-17-2
InChIKey HNTRDGDHBBFLPG-UHFFFAOYSA-M
Molekul Formula C21H24ClN2NaO4S
Molekul Wwolung 458.93
Monoisotopic Mass 458.104 g / mol
Katun Point 1800C
GodhokIng Point 609.2 ° C ing 760 mmHg
Biologi Half-Life N / A
Werna Putih bubuk putih-putih
Skeabsahan DMSO: ≥20mg / mL
Storage Temperature Desiccate at RT
Application Wêdakakêna garam sodium Tianeptin yaiku uyah saka Tianeptin.

Tianeptine minangka antidepresan.

Wêdakakêna uyah natrium mentah (30123-17-2)

Asam natrium Tianeptine minangka uyah saka Tianeptin. Tianeptine, senyawa trisiklik, minangka fasilitator 5-HT (serotonin; sc-201146) ing vitro lan vivo. Kajaba iku, Tianeptine dilapurake minangka seleksi inhibitor pangambilan dopamin lan mirip karo amineptin. Tianeptine ora duwe efek nyatet marang pangambilan monoamine. Ing panliten nggunaake synaptosomes sing mateng saka otak tikus, dilapurake kanggo nambah serotonin ing otak selektif. Synaptosomes dipurniake saka tikus lan diinkubasi karo tritium-labeled 5-HT lan Tianeptine in vitro. Sinaptosom banjur dianalisis kanggo uptake lan release 5-HT liwat counter scintillation cairan.

Wêdakakêna garam sodium Raw Tianeptine iku sawijining antidepresan atipikal kanthi aksi-aksi macem-macem, utamané ing sistem glutamatergik. Nganthi release glutamate lan ngowahi fungsi reseptor AMPA. Tianepti uga tumindak minangka agonist saka reseptor μ-opioid (EC50s = 194 lan 641 nM kanggo reseptor manungsa lan mouse, masing-masing). Minangka efektif minangka fluoxetine ing manajemen gangguan stres pasca-traumatik.

Asam natrium Tianeptine nduweni kabisan ora duwe dhukungan sajrone individu sing kognisi sing kena pengaruh negatif akibat kelainan swasana ati lan nduweni kemampuan kanggo nambah fokus lan konsentrasi ing individu sing duwe spektrum perhatian sing kurang.

Wêdakakêna uyah sodium neptunus (30123-17-2) Mekanisme Tindakan

Panalitiyan sing anyar nyatakaké yèn tianeptin bisa dadi agonist lengkap ing reseptor opioid jenis mu (MOR). Tianeptine wis nantang hipotesis monoaminergic depresi, uga mekanisme monoaminergis sing didhukung kanthi akèh sing ditrapake antidepresan paling dikenal. Khususé, obat iki dianggep terus-terusan ngowahi reseptor glutamate saka sinapsis associates hippocampal CA3. Panlitèn saiki nyatake yen tianeptin ngasilake efek antidepresan liwat modulasi aktivitas reseptor glutamat (umpamane, reseptor AMPA lan reseptor NMDA) lan nyebabake pelepasan faktor neurotrofik (BDNF), sing nimbulake plasticity neural. Pasinaon luwih anyar kanthi ndhukung peran tianeptine ing modulasi aktivitas glutaminergik ing amygdala, wilayah emosi ing otak sing gegayutan karo pengeling-eling.

Tianeptine nyuda respon hipotalamus-pituitari-adrenal kanggo stres, lan kanthi mangkono nyegah masalah-masalah perilaku sing ana hubungane karo stress. Ing rodents, stres saka pengendalian akut mundhak tingkat glutamat ing ekstraselular ing amygdala basolateral efek sing dicegah dening tianeptine. Menawa, SSZ fluoxetine tambah tingkat glutamat ekstraselular ing amygdala basolateral tanpa memperhitungake kahanan stres. Data kasebut nduduhake yen mekanisme tumindak tianeptine béda saka SSRI lan ndhukung hipotesis yen mekanisme tumindak tianeptin terkait karo perubahan aktivitas glutaminergik ing amigdala lan hippocampus.

Saliyane mekanisme kasebut, tianeptine minangka antidepresan unik lan pengobatan anxiolytic sing ngrangsang serotonin (5-hydroxytryptamine; 5-HT), lan asam 5-hydroxyindoleacetic (5-HIAA) ing jaringan otak.

Senajan neurotransmitters monoaminergic serotonin (5-HT), noradrenaline (NA) lan dopamin (DA) wis bukti sing ana hubungane karo kedadeyan depresi, saiki diakui yen defisi monoamine ora cukup kanggo nerangake mekanisme tumindak antidepresan obat.

Wuku of Tianeptine sodium salt powder (30123-17-2)

  • Asam natrium Tianeptine bisa nambani gangguan depresi utama.
  • Asam natrium Tianeptine nduweni antiseptik lan antidepresan lan kuwalitas nootropik.
  • Asam natrium Tianeptine ningkatake swasana ati lan ningkatake status mental.
  • Asam natrium Tianeptine bisa mblokir serangan gupuh saka kedadeyan.
  • Asam natrium Tianeptine nambani pain sing gegandhèngan karo fibromyalgia.
  • Garam natrium Tianeptine digunakake kanggo perawatan depresi ing wong sing ora duwe fungsi.
  • Asam natrium Tianeptine nduweni khasiat entheng kanggo ADHD.
  • Asam natrium Tianeptine uga ningkatake neuroplastisitas.

Recommended Wêdakakêna uyah sodium neptunus (30123-17-2) Dosis

Tianeptine Sodium nduwèni umur setengah cendhela mung watara 2.5 jam14, lan mbutuhake rong redoses sedina muput. Dosis sodium tianeptin yaiku 12.5 mg sing dijupuk kaping telu saben dina, kanggo total 37.5mg saben dina.

Aja ngluwihi 50mg saka Sodium Tianeptine sajrone dina. Mengkono bisa mbukak lawang kanggo potensial penyalahgunaan lan kecanduan luwih.

Efek sisih saka Tianeptine sodium salt powder (30123-17-2)

Wêdakakêna uyah sodium neptunin berinteraksi karo akèh uwit otak kalebu reseptor opiod, sing bisa nyiptakaké efek samping euforia. Efek sisih liyane kanthi frekuensi beda-beda kalebu:

Sakit kepala (nganti 18%)

Penekan (nganti 10%)

Insomnia / wedi terrors (nganti 20%)

Ngantuk (nganti 10%)

Garing tutuk (nganti 20%)

Efek samping liyane kalebu bab kaya konstipasi, mual, kecemasan utawa Keracunan ati. Keprigelan sing luwih abot kalebu pangunduran sakwise penyalahgunaan lan kira-kira 0.1 - 0.3% pangguna bakal duwe masalah iki. Carane, kayata sampeyan, efek samping saka uyah natrium Tianeptine bakal gumantung ing biokimia individu lan pribadi.

Wigati dicathet menawa:

Pasien-pasien sing luwih lawas kudu njupuk dosis sodium sing luwih cilik saka uyah, kayata pasien-pasien karo gagal ginjel. Dosis ora perlu disetel ing pasien karo alkoholisme utawa gangguan hepatic, utawa pasien ing dialisis .Sanadyan Antidepresan, kaya tianeptin, ningkatake risiko keracunan ati.

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.