Bubuk Coenzyme Q10 (303-98-0)

September 21, 2019

Coenzyme Q10 (CoQ10), uga dikenal minangka ubiquinone utawa coenzyme Q, minangka enzim sing diasilake kanthi alami ……….


status: Ing Produksi Massa
Disintesis lan disesuaikan
kapasitas: 1277kg / sasi

Bubuk Coenzyme Q10 (303-98-0) video

Bubuk Coenzyme Q10 (303-98-0) Spambocoran

Jeneng Product koenzim Q10
Jeneng Kimia CoQ10

NSC 140865

Ubidecarenone

Ubiquinone-10

Ubiquinone Q10

Brand NAme Bubuk Coenzyme Q10
Kelas Narkoba Peptida anti-tuwa
CAS Number 303-98-0
InChIKey ACTIUHUUMQJHFO-UPTCCGCDSA-N
Molekul Formula C59H90O4
Molekul Wwolung 863.34
Monoisotopic Mass 863.365 g · mol-1
Katun Point 48-52 ° C (118-126 ° F; 321-325 K)
Freezing Point N / A
Biologi Half-Life jam 33
Werna padhet kuning utawa oranye
Skeabsahan Ora larut ing banyu
Storage Temperature -20 ° C
Application • minangka senyawa bioaktif kanggo nyinaoni sifat modulasi imun ing vitro

• minangka standar kromatografi cair kanthi kinerja dhuwur

• sinau babagan pengaruh ing aorta tikus sing duwe

• ing panularan CoQ mRNA

apa koenzim Q10 (CoQ10)?

Coenzyme Q10 (CoQ10), uga dikenal minangka ubiquinone utawa coenzyme Q, yaiku enzim sing diasilake kanthi alami ing awak manungsa, sing ditemokake ing saben sel lan jaringan. Iki melu sawetara fungsi biologis kalebu mbantu ngasilake energi, netralisasi radikal bebas, lan tetep sèl ing njero awak lan ing kulit sehat.

Badan enom nduweni kemampuan ngasilake Qennes Coenzyme Q10 kaya sing dibutuhake. Nanging, macem-macem faktor kayata tuwa lan stres bisa ngedhunake tingkat Coenzyme Q10. Akibaté, kemampuan sel kanggo regenerasi lan tahan stres.

Amarga penurunan Coenzyme Q10 ana hubungane karo proses proses penuaan, mula dianggep minangka salah sawijining biomarker penuaan sing paling akurat.

Bubuk Coenzyme Q10 yaiku bubuk solid utawa kuning utawa oranye, mula akeh dokter lan peneliti yakin bubuk Coenzyme Q10 bisa mbantu ngrawat akeh penyakit lan mbantu nyuda bobot awak. Ana riset akeh sing ditindakake babagan cara bubuk Coenzyme Q10 bisa mbantu nemokake perawatan ing mangsa ngarep kanggo macem-macem penyakit. Ana bukti sing nuduhake Coenzyme Q10 bubuk bisa digunakake kanggo nambani:

  • Penyakit Parkinson
  • Penyakit Jantung
  • Cancer
  • Tekanan darahe duwur

Bubuk Coenzyme Q10 bisa uga mbantu supaya kulit enom bisa mbantu ngilangi bobot awak.

Cbubuk larut banyu oenzyme q10 keuntungan

  1. Nggawe energi ing sel lan mbantu dadi booster vitalitas
  2. Bantuan kanggo perawatan penyakit jantung
  3. Aktivitas anti-oksidasi
  4. Bantuan kanggo perawatan penyakit Parkinson
  5. Tetep gusi sehat
  6. Tambah kakebalan
  7. Seneng postpone
  8. 8.Coenzyme Q10 digunakake dening sel kanggo ngasilake energi sing dibutuhake kanggo tuwuh sel lan perawatan.
  9. 9.Coenzyme Q10 uga digunakake dening awak minangka antioksidan ing kosmetik.

Cbubuk oenzyme q10 kanggo kulit

Coenzyme Q10 minangka nutrisi anti-tuwa penting kanggo kulit sing sehat. Kanthi tumindak antioksidan sing kuwat, netralisasi radikal bebas supaya bisa nambah tandha-tandha kanggo tuwa. Coenzyme Q10 uga diarani ubiquinone ("quinone ono"), amarga tanduran ing kewan lan kewan, kalebu kulit manungsa. Iki minangka molekul penting kanggo ambegan. Aplikasi topikal kasebut mulihake kegiatan mitokondria, nambah produksi energi minangka ATP, ditambahake nyuda tenaga sing dibutuhake kanggo nggawe kolagen anyar. Tambah Coenzyme Q10 ing formula basis krim utawa basis banyu kanggo dorongan antioksidan.

Coenzyme Q10 penting kanggo perawatan kulit. Duwe peran penting ing produksi kolagen lan protein liyane sing nggawe matriks ekstraselular. Yen matriks ekstrasel diganggu utawa dikurangi, kulit bakal ilang kelenturan, kelancaran, lan nada sing bisa nyebabake kedutan lan penuaan durung wayahe. Coenzyme Q10 bisa mbantu njaga integritas kulit sakabehe lan nyuda tanda-tanda tuwa.

Kanthi fungsi minangka scavenger radikal antioksidan lan bebas, Coenzyme Q10 bisa ningkatake sistem pertahanan alami marang stres lingkungan. Coenzyme Q10 uga bisa migunani ing produk perawatan sun. Data wis nuduhake nyuda kedutan kanthi panggunaan Coenzyme Q10 jangka panjang ing produk perawatan kulit.

Coenzyme Q10 disaranake supaya bisa digunakake ing krim, lotion, serum adhedhasar minyak, lan produk kosmetik liyane. Coenzyme Q10 banget migunani ing formulasi antiaging lan produk perawatan sun.

Wigati:

  1. Perawatan topikal kanthi formula coenzyme Q10 sing ngemot tingkat Q10 kulit lan menehi efek antioksidan. Knott A et al. Biofaktur. (2015)
  1. Pengaruh intake koenzyme Q10 ing paramèter kulit lan kondhisi: Asil panaliten kanthi kontrol plebo, pindho buta. Žmitek K et al. Biofaktur. (2017)
  1. Nanoencapsulasi coenzyme Q10 lan vitamin E asetat nglindhungi saka tatu kulit sing disebabake UVB ing tikus. Pegoraro NS et al. Kolox Surf B Biointerfaces. (2017)

PRECAUTION lan PENAFIAN:

Bahan Iki Didol Kanggo Nggunakake Panaliten Mung. Sarat Katentuan Penjual. Ora kanggo Konsumsi Manusia, utawa Kedokteran, Veterinary, utawa Gunakake Omah.