Raw Sunifiram powder (314728-85-3)

Desember 27, 2018
SKU: 314728-85-3

Wêdakakêna Sunifiram (DM-235) minangka jenis nootropik. Iku turunan sintetik unik saka piracetam kanthi memori, learning, mood enhancing ...... ..


status: Ing Produksi Massa
Unit: 25kg / Drum
kapasitas: 1285kg / sasi

Bubuk Raw Sunifiram (314728-85-3) video

Raw Sunifiram powder (314728-85-3)

Wêdakakêna Raw Sunifiram, uga dikenal minangka DM-235, minangka pangembangan anyar sing narik kawigatosan suplemen kognisi. Iku struktural padha karo racotam nootropics nanging babagan 1,000 kaping kuwat saka piracetam.

Wêdakakêna Raw Sunifiram dikenal kanthi cara ngrangsang aktivitas reseptor glutamat lan nambah produksi lan ngeculake "neurotransmitter pembelajaran" asetilkolin. [1] Dipercaya yèn tindakan utama bubuk Raw Sunifiram yaiku sawijining ampakina, sing tegese sawise nyebrang utangan getih-otak sing ikatan karo reseptor glutamat glukamat AMPA ing otak. Iki stimulates produksi glutamat, neurotransmitter penting sing nduwe peran penting ing aktivasi saraf.

Glutamate minangka neurotransmitter excitatory sing penting kanggo plasticity synaptic, utawa kemampuan sinapsis syaraf kanggo nanggepi nambah utawa ngurangi aktivitas. Wit Sunifiram uga dianggep minangka cholinergic, ningkatake produksi lan release acetylcholine neurotransmitter.

Raw Sunifiram powder (314728-85-3) Spambocoran

Jeneng Product Bubuk mentah
Jeneng Kimia DM-235,1- (4-benzoylpiperazin-1-yl) propan-1-one, Piperazine
Brand NAme Woh mentah Sunifiram, DM-235
Kelas Narkoba Nootropics
CAS Number 314728-85-3
InChIKey DGOWDUFJCINDGI-UHFFFAOYSA-N
Molekul Formula C14H18N2O2
Molekul Wwolung 246.304 g / mol
Monoisotopic Mass 246.31
Katun Point 98-100 ° C
Freezing Point Ora ana data sing kasedhiya
Biologi Half-Life jam 4.5-6.5
Werna wêdakakêna putih
Skeabsahan Air terjun, garing lan berventilasi
Storage Temperature Simpen ing suhu kamar
Application Nambahake Memori, Nambah Learning lan Nyuda Sensitivitas Nyeri, lan liya-liyane.

Mentah Sunifiram bubuk (314728-85-3) Description

Sunifiram (DM-235) yaiku piperazine sing asalé saka obat ampakine sing ditemokake, kayata sacara struktural padha karo racotam nootropics, nanging babagan 1,000 luwih kuwat tinimbang piracetam. Panalitiyan sing paling sethithik ing saiki kasedhiya, nanging studi kéwan wiwitan nuduhaké menawa iki minangka nootropik sing paling efektif uga minangka perawatan potensial kanggo macem-macem gangguan neurologis kayata penyakit Alzheimer, penyakit Parkinson, lan amnesia.

Sunifiram pisanan disintesis ing 2000 dening para ilmuwan ing Universitas Firenze ing Italia. Panlitene nyatake yen bubuk sunifiram bisa ningkatake daya otak, swasana ati, lan energi sanajan dianggep dosis banget.

Sunifiram bubuk (314728-85-3) Mekanisme Tindakan

Mekanisme tumindak sunifiram ora dingerteni, nanging dikenal kanthi cara nyegah aktivitas reseptor glutamat lan nambah produksi lan ngeculake "neurotransmitter belajar" asetilkolin.

Sunifiram ngrangsang reseptor glutamat, NMDA. Iku nambah angka ing ngendi glutamat (neurotransmitter) dikirimake ing antarane sel saraf otak. Iki bisa mbantu memulihake fungsi memori ing otak sing rusak utawa dioperasi.

Wiji Sunifiram uga nambah produksi lan release saka asetilkolin neurotransmitter. Asetilkolin akehe gegayutan karo akeh aspek kognisi, kalebu memori, kecepatan belajar lan kemampuan, lan kecerdasan cairan utawa kapasitas kanggo ngatasi masalah sing unik tanpa nggunakake perilaku sing sinau.

Wuku of Sunifiram bubuk (314728-85-3)

  • Ningkatake Learning and Memory
  • Bisa nambah fokus, motivasi, lan mental sing jelas
  • Mood and Energy Booster
  • Visual lan Perceptual Penambahan
  • Tambah jinis pacoban

Recommended Sunifiram bubuk (314728-85-3) Dosis

Adhedhasar kombinasi laporan pangguna lan informasi sing ditampa saka studi kewan, dosis 5-10 mg sing dijupuk kanthi maksimal telung kali saben dina biasane dianggep aman lan efektif.

Efek sisih of Sunifiram bubuk (314728-85-3)

Saiki, ora ana akeh efek samping saka bubuk sunifiram saka perspektif riset utawa ilmiah.

Efek samping sing dilapurake pangguna mung suntingan lan sak wentoro, klebu kenaikan suhu awak, tambah keringat lan luhung, nyeri sirah, krikus hidung, sensitivitas tambah kanggo rangsangan visual lan audio, lan insomnia. Nanging penting kanggo elinga yen ora ana studi manungsa utawa uji coba klinis.